ECLIPSE

Eclipse var det bästa jag sett. Blev helt tagen. Får mig verkligen att tänka efter. Det värsta är när man inser att såna där saker BARA händer i filmer. Då blev jag lite ställd. Lite sådär "fan". Och då precis när man inser det, känns allt så jävla meningslöst. Blir sur, ledsen, arg och besviken. Mest ledsen.

Just nu spelar jag nintendo wii med mamma. Hon köpte det igår, riktigt jäkla nice faktiskt. Skön, rolig sysselsättning.
Imorgon drar jag till Enköping med Emma och hennes familj, är där i tre dagar och sover på hotell, sweeet! :D
På tisdag drar jag till Öland med Erica och hennes familj, är där i minst en vecka, kan bli upp till två veckor, sweeet! :D
Mer om det kommer, fast ja, vi hörs på lördag! :) Kan hända att jag skriver något imorn, men ska till tandläkaren på morgonen. Åh, dåligt humör, hata tandläkare. Alla hatar tandläkare, så är det bara. Det är ett faktum.


Kärlek, och så mycket mer än det.

JAG HAR BÄTTRE SAKER FÖR MIG...

Alltså, precis som alla andra bloggare har jag ett liv utanför bloggen (tro det eller ej). Jag spenderar bara mycket tid här för eran skull, och för att jag tycker om bloggen. (Pfft, vem försöker jag lura? Jag har inget liv utanför bloggen. Jag har inte ens ett liv på bloggen. Inget liv alls.) Jag gör jättemycket saker utanför bloggen som ni inte vet om. (Fiskar, lägger pasians (ni vet kortspel med sig själv) och åker ut med båten jag inte har, än.) Jag har fullt upp av att vara med mina många vänner, ni vet ju hur populär jag är! Hehe, telefonen ringer stup i kvarten! (Jag har knappt en telefon..) Och så festar jag ju och sover hela tiden, ungdomslivet nu för tiden ni vet! (Är jag tant eller? Typ.)
Hehe, vilket ironiskt inlägg det blev. Gå inte på mitt skitsnack hörrni vänner. Jag ljuger bara. Hela tiden ljuger jag. Omedvetet ljuger jag. Gud, så tragiskt. Nu ljög jag, det där är inte tragiskt. Eller, kanske lite.
Äsch, nu är allt tillräckligt komplicerat så slutar göra allt komplicerat nu. :)
En sak till bara: Det är när man tältar utan tält man uppskattar inomhuslivet. Jag ska fanimig bli inomhuskatt.

Vet ni en sak? Jag saknar inte skolan! INTE ALLS

MAMMA!

Idag fyller min mamma år. Så nu säger vi allesammans i kör. 1, 2, 3 - GRATTTIIIIIS! :D
Vilken publik vi har här idag! Tjohej alltså.
Nerå, nemen, måste mingla lite nu.
Avslutar med - Grattis mamma! Tro det eller ej, men jag älskar dig! :) ♥

VART EN SÅN DÄR SKÖÖÖN DAG IDAG

Har bara chillat och softat hela dagen lång idag. Varit riktigt skönt, älskade sommarlov!
Ikväll händer det nånting, har lite olika alternativ som låter jädrigt braiga allesammans.
Är lite småirriterad. Sådär som man är ganska ofta. Eller, jag är ganska ofta.. Yaaya. 
Orkar inte skriva, känner mig lite smått död.

Har mitt gamla playaheadalbum på den här datorn. Sjukt snygga bilder. Galet alltså.
 
Det var mode att vara fjortis. Jag och Anna följde självklart modet. Lite fjortisgangster liksom. (Wannabee) Notera fjortisposen med handen.


Snebenan var riktigt inne också. Man skulle dra håret ordentligt från ena sidan till den andra. De va grejer de! Och ruffsigt hår givetvis, det var en del av fjortisimagen. Och sjääälvklart att ta kort med mobilen i spegeln, och den där mobilen var ju så himla inne. Jag var så cool som hade den mobilen. Hade säkert foundation på läpparna också, dock håller jag för läpparna med mobilen. Synd. Och så bara själva hållningen är lite fjortisstyle. Gud vad jag var cool. Här har ni en fjortis i dess renaste form mina damer och herrar!

Nu drar jag, har gjort bort mig tillräckligt genom att lägga in den där bilden.

CHINGELING

JOHAN ♥

Johan Glans är skööööööööööööööön.


Right here, right now.

Jag och Madde kollar på scrubs. Gillar det programmet starkt alltså.
Juste, jag har undanhållt en sak för er. Igår natt när Madde sov här, så ringde det plötsligt på min mobil, klockan var ca halv fyra på natten då.
Jag svarar
- Hallå?
- Hej vem är det?
- Du ringde mig?!
- Ursäkta att jag ringer så sent
- Ja klockan är halv fyra på natten
- Mm.. Men vem är det?
- Pft, säg du, vad heter du? Hur gammal är du?
- Carina, jag är 18 år, asså jag hade ditt nr på min mobil o du heter frågetecken..
- Aha men jag är utropstecken
Klick


Ja' ba' svara i min tegelsten o ba' "VEM ÄRE? VEM ÄRE SOM RINGER?!"


YIIIHAAA!

Nu har jag biljetter till premiären av Eclipse. Har du det eller? Nä fifan vad ägd du är. Eller ja, om du inte har det förstås. Det vet väl inte jag heller.
Jag är i alla fall glad.


Så glad. Helt ställd. "Can't believe it" liksom.

Kollade vad "Eclipse" betyder också, känns som en "bra att veta" - grej. Såhär står det: 

eclipse
substantiv
  1. EKLIPS
  2. FÖRDUNKLANDE
  3. FÖRMÖRKELSE
  4. TILLBAKAGÅNG
verb
  1. FÖRMÖRKA
  2. FÖRDUNKLA
  3. ÖVERSKUGGA

Så nu vet ni också. Nu ska jag dra och möta Madde igen! Hon har vart hemma och ätit, vi kan bara inte vara ifrån varandra längre än några minuter så nu ska vi träffas igen. :)
Hörs senare polarn! TJINGELING

YAAA FACKTHIST

Det blev en riktigt lyckad midsommar till slut! Jättelyckad blev den! A, FETT LYCKAD.
Var med Emma hela dagen (därför den blev lyckad! Hihi. Nutte då vad gulligt sagt av mig!), vi var hos hennes grannar och hade det trevligt, åt middag och grejer. Sen åkte vi iväg på äääventyr. Tro mig, riktiga äventyr. 
Dagens var nog ändå att jag skulle åka på Adams korta longboard på stationen, Emma ska putta fart och jag ramlar som på ett bananskal. Ungefär som att jag står stilla på ett bananskal, inser att "juste, bananskal är ju hala!" så ramlar jag. Hm, måste sett jäkligt dumt ut. Men jag bjöd på den, alla fick sig ju liksom ett gott skratt. Det var ju det som var meningen.
Aja, idag ska jag till Täby med Madde för att hämta ut biljetterna till Eclipse. Yiha på den! Sweeeet.
Mest tragiskt just nu: Jag sitter inte vid min dator. Utan vid en datorliknande tegelsten från år 147. Därför avslutar jag detta inlägg NU.


Haha, bara gamla bilder här. Förra sommarn. GUD VAD SOMRIG BILD ALLTSÅ! DÖÖÖÖÖÖR... Höhö. Kände mig bara tvungen att lägga in nånting. Nu måste jag kila! CHINGELING


ÄNNU EN GÅNG

Ännu en gång hatar jag SL. Jag undrar hur många gånger jag har hatat SL. Nja, jag hatar nog SL nästan oavbrutet. Nja, ta bort nog och nästan. Jag hatar SL oavbrutet. Bara för att jag bor i en liten förort/ghetto/håla vid namn Åkersberga så går bussarna inte. Om bussarna har en bra dag så går dom väl högst en gång om dagen. (Hej jag överdriver litegrann kanske, men huvudsaken är att ni fattar princiiipen.)
Igår köpte jag ett sommarlovskort, men, vad ska jag med det till eftersom bussarna inte går?
Idag har jag tur, pappa skjutsar mig. Därför måste jag draaa nu, ger mig av till Emma!


Sådant köpte jag igår. (450:-, 100:- rabatt för att SL krånglade i vintras, som att det var något ovanligt? Borde ha minst 500:- rabatt... Se bara på alla dessa facebookgrupper! "Tänkte hoppa framför tåget, men juste, dom går ju inte!" & "SL - Makes people walk". Hehe, visserligen sjukt roliga.. Men tragiskt. Riktigt tragiskt. Kort parantes det blev.)

CHARÅ

HEJ, ANGENÄMNT.

Madde sprang precis härifrån, hon sov här och vi pratade mycket när hon sov här. Pratade & pratade. & Pratade. Och så såg vi på Twilight & New moon. Vi ska som sagt gå på premiären av Eclipse så vi behövde fräsha upp minnet lite. Jag säger det ännu en gång - Wow, vad New moon är bra. Twilight också givetvis, men allra helst New moon. New moon, New moon, New moon! Läskigt bra. Bäst.
Annars så är det ju faktiskt midsommar idag! Inte speciellt speciellt för mig. Funderar på att dra mig till mamma för en lunch, sen ska jag i alla fall vara med Emma! Midsommar med Emma är ju inte helt fel.. (Eller..?) Sen ska vi äta middag hos hennes grannar som jag inte ens vet vilka det är. Wiiho! :D
Ska nog bli en bra dag idag. I can feeeeel it. Yeah yeah yeah...
Så jag avslutar dette inlägg med en liten bildhälsning.



GLAD MIDSOMMAR MINA DAMER OCH HERRAR!


CHECK!

BILJETTER TILL ECLIPSE ÄR BOKAT OCH REDO ATT ANVÄNDAS! WIIIHOOOOOOOO
Ville ba' säga det, den ska ses med Madde också, kladdkaka på G. "Kladdkaka".
Höres!

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


MED EMMMMMMA

Måns Eric & Pontus drog precis härifrån och lämnade oss med en skräckis på tvn. Inte speciellt manligt.. Fast vi stängde av den, så det är rätt lugnt ändå. Äter glass så vi klarar oss. Hihihihi. GLASS.
Annars då? Har tillbringat hela dagen i Stockholms stad med Emma. Känns som det står Emma hyfsat många gånger i bloggen. Så kan det gå när man inte har fler kompisar! Fast jo, bara många bortresta... Eller, a.. Aja..
Vi lämnade in min "älskade" mobil (som inte är älskad längre, varade väl i en vecka eller så.), sen köpte vi en heeeel del jordgubbar och så gick vi vilse en heeeel del. Zinkensdamm? Va är det för jädra place liksom..
Yaya, nu ska jag och Emma socialisera med varandra, det är en rätt trevlig grej, allra helst med en så trevlig tjej. Höhö.


True match!

JAG TALAR UT

Jag erkänner...


INSIDE THA BOX

Träffade som sagt var Emma och satt barnvakt en stund, smet ut och lämnade ungen ett tag. Så ska en bra barnvakt agera!
Sen träffade vi Frida och Emma och drog till gården ett tag. Hängde där och socialiserade lite och ni vet såna där tuffa grejer. Spelade kort.
Nu försöker jag kolla SL eftersom jag och Emma ska till Barkarby, Mediamarkt för att lämna in min mobil imorgon. Men nejnej! Så simpelt skall det icke vara! SL fungerar inte, kan lova er att det är för att dom försökt vara moderna och uppdatera hemsidan en nivå. FAIL, klockren FAIL. Jävla lekare...



Lite brutal bild. Hehehe. Men alltså, fuck you sl...


DILEMMA

Man känner sådant tvång att gå ut när det är varmt ute. Jag menar, vi bor i Sverige, här måste man uppskatta varenda sekund med sol. Hm, ville bara säga det. Nu går vi (jag) ut igen!


WIIIIE

Improviserade på så sätt att jag drog ut bror för att lira lite basketboll och nyss åt jag lunch. Resten av dagen då? Kanske ska försöka hålla kvar brännan... Jo, det lät rätt nize. Sen ska jag träffa Emma! Helt klart.
Förresten så ska jag tydligen få träffa mina kusiner på torsdag, tro mig, det är något oerhört speciellt. Har inte träffat dom sen dinosauriernas existerade. Coolt.


"Du och jag Alfred, du och jag!"
Får så härliga sommarkänslor nu. Umgås med Emma, soligt väder och bara att blogga ger mig lite braiga vibbar.
Hm, kanske ska njuta av solen också... Yapp, nu drar jag UT.


GODMORGON

Godmorgon kompizar! Unnade mig själv att sova ut riktigt länge idag! (Har visserligen gjort det alla dagar hittills, men, ja, ni fattar grejen. Det finns ingen grej. Nu avslutar vi parantesen istället.)
Idag är planerna.... Äh, vem försöker jag lura. Jag har inga planer för idag, blir något heelt improviserat! Sjukt spännande.
Nu ska jag gå och hitta på något improviserat!

Förresten så ömsar jag skinn som en orm.


TJARÅ

OFANTASIFULL

Känner mig helt tom på fantasi. Har ingen kreativitet alls för tillfället. Helt tomt. En nöt med skal utan nöt i skalet. Flaskpost utan post. Cheeseburgare utan ost. Bubbelvatten utan bubblor. Helikopter utan propeller. Ja, ni förstår poängen.
Insåg det genom att jag lite glatt tänkte skriva ett långt bra inlägg som ni fridfullt skulle läsa, då jag plötsligt inte hade någonting att skriva om. Vilket desperat slutar med att skriva om att jag inte har något att skriva om. Fy så genomuselt.
Jo, nu plötsligt kom jag på en sak. En fluga satte sig precis på min arm, en oerhört irriterande fluga. Har surrat omkring här och hoppat mellan mig och min bror i över en timme. Ge mig en flugsmälla. NU.


Gaaanska tuff faktiskt



Flyg fula fluga flyg, och den fula flugan flög.

CITAT BY CHURCHILL

Churchill var en vis man med stort självförtroende. Läste några citat han skrivit, dessa två stod efter varandra:

Klicka för mer information om detta ordspråk! Historien kommer att vara snäll mot mig - jag har för avsikt att skriva den.

Klicka för mer information om detta ordspråk! Historien skrivs av de som segrar.
 

DEN DU! SLÅ DEN!

Idag har jag sett Taylor Lautner och Kristen Stewart. Rätttt coolt ändå. Ascoolt. Jätteawesome.
Han ser ju rätt ok ut liksom. Fick höra en intervju och fick se sneek peak av Eclipse först i världen. Den du! Slå den!
Vet, låter som en tönt. Så då är ju allt som det ska! :)


Hehe, de é min pöjk de! Typ lika fina tänder som jag ju. Nästan.

Ps. Lyckades med att ladda upp bilderna från Egypten på facebook! Så jäkla teknisk jag är.

Nu ringer Emma! CHINGELING

NEJ, DET TÄNKER JAG INTE.



VARFÖR? VARFÖR?!

KVALITÉTSTID

Känns som att jag har en hel del datatid att ta igen, efter att inte ha hängt här på en hel vecka menar jag. Så jag ska nog hänga här ett tag nu. Wazzap?


Meant to be

Annars så försöker jag ladda upp massa (inte så mycket egentligen) bilder från Egypten på facebook. Det laggar.


Honey im hooome!

The moment you all been waiting for... JAG ÄR HEMMA! :D
Hehe, ärligt talat så var jag hemma redan igår vid sjutiden.
Gick raka vägen och träffade Emma, efter att jag satt på min mobil förstås. Fast jag hann inte mer än att läsa hälften av smsen jag fått, sen dog den. Nu laddar jag den. Lite seg kan man kanske kalla det.
Meeeen! Till saken! Saken = Egypten. Jag har haft en aaaaasbraaaaa vecka! Var ju där med mamma, Tessan, mammas kompis, hennes bror och hans band och deras barn och lite sådär. Bandet heter "Heavy hippies" och är ASNAIZ.
För övrigt så gifte jag mig med en grabb där nere! Hade två alternativ. Den första (Ahmed) frågade "Are you married?" "No, im fifteen" "Would you marry me..?" "No, im fifteen", och den andra - (Mohammed) frågade "Are you married?" "No, im fifteen" "Marry me!" "Noooooooo".
Ni kanske förstår varför jag valde Ahmed? Kändes liksom lite mer som ett frieri. Lite mer en fråga än ett "annars jävlar...."
Sen så gjorde vi ju massa roliga grejer förutom att jag gifte mig, vi snorklare i korallrev, badade, solade, på kvällarna åkte vi in till stan och lyssnade på bandets spelningar, jag rökte vattenpipa en kväll och jaa, med mitt minne är det inte lätt att komma ihåg allting.
Vi lägger in några bilder istället helt enkelt.















Nu känner jag lite press att göra i ordning mig, TJARÅ

VI HÖRS OM EN VECKA STALKERS

Om inte ni också ska till Egypten, så hörs vi om en vecka! Japp, detta blir alltså sista inlägget på en vecka. Jag vet, "HUR SKA NI KLARA ER?!" Och vet ni vad? Jag har ingen aning! :/ Ni får väl typ, dö.. Eller nåt.
En tragedi, I know, tell me about it...

Fast inte för mig dåååraaa! För det är ju trots allt hit jag ska:



(Egypten, Hurghada, Magawish)



PUSSAR FÖR EN VECKA FRAMÅT! (Nu har ni ju iaf något att se fram emot :) Att jag ska komma hem alltså!)
Ps. Har fortfarande inte packat klart. Hoppsan

De é svårt

De é faktiskt svårt att packa. Eller så orkar jag bara inte. Lite av varje kanske.


ööööhhh....


YEP

Detta är vad jag packat hittils:


CHOOOMPIZ!

HEJ CHOMPIZAR! För ni är väl mina kompisar? Bra, nemas problemas.
Sitter och väntar på mat. Dessvärre är det ingen som lagar den. Så himla dålig stil, jag är faktiskt hungrig? Make some food for the queen D'AH!
Ätit två mackor på hela långa dagen. Shit, nu blev jag plötsligt ännu hungrigare. Livet är hårt ibland hörrni.
Så, vad har ni gjort idag? *som att jag bryyyr mig....* Själv har jag inte gjort mycket alls! Packat ner typ tre tröjor i en resväska och suttit vid datorn. Diskuterat och argumenterat om kossor sover stående eller liggandes. Tro mig, det kan bli en lååååång diskussion utan slutsatser.
Nu ska jag tvinga någon i detta hus att laga mat till ett hungrigt stackars barn!
CIAO


Peace out broes and hoes!

SKAFFA VÄNNER

I sexan gjorde vi ett självporträtt på bilden och på baksidan skrev vi frågor till oss själva som vi skulle läsa när vi gick ut nian. Så nu fick vi tillbaka bilden. Jag har gjort ett oerhört fult porträtt och på baksidan skrivit:
Hur har du det?
Spelar du fortfarande basket och fotboll?
Hoppas du ritar bättre än nu, för jag är inte så nöjd med den här..
Hejdå från dig i sexan!

Hej Titti! Jag har det bra, jag spelar fortfarande basket, tyvärr ritar jag inte bättre nu...


VEM ÄR RITAD OCH VEM ÄR PÅ RIKTIGT? RÄTT GISSNING FÅR ETT PRIS!


Jag försöker ju i alla fall

Försöker packa, men det går... Inte. Näe, det går inte.

Har haft en underbar kväll/natt/morgon med underbart folk, Emma, Madde, Måns, David, Eric. :)
Skulle bara kika in och säga det, nu blir det dusch och att packa, åker ju ikväll! Lycka!
Kommer sakna en hel del, men det är det värt! Höhö.
Återkommer!

ALDRIG MER? ALDRIG? ...

Färdig med grundskolan. Betygen i handen och gått ut ur Tråsättraskolans dörrar för sista gången. Skiljts från min klass 9C som jag gått tillsammans med i fyra år, och med vissa ännu längre. Vi kommer aldrig mer träffas som en klass, och vi kommer troligtvis aldrig träffas heller. Inte hela klassen samtidigt, vissa kommer jag ju självklart hålla kontakten med, men absolut inte alla. Och alla har sin del i våran klass.
Tråsättraskolans 9C finns inte längre..
Jag har verkligen haft både sjukt bra stunder och vissa riktigt jobbiga stunder genom åren med våran klass, både stortrivts och inte trivts allt. Varit påväg att byta skola en gång, men det blev bättre och jag började trivas rejält. Nu på senaste tiden har allting varit riktigt jäkla underbart, och jag kommer verkligen sakna er galet mycket, 9C!

Hittar ingen bild på klassen, men min skolkatalog ligger här hemma nånstans och bilderna från balen kommer så småningom.

VÄRLDSKLASS

Nu är jag inte "Fett frän" längre. Inte alls. Men jag har i varje fall haft världens bästa bal med världens bästa nior, och min klass är för övrigt världsklass.
Har hittils tänkt att jag är överlycklig att sluta nian och sluta våran klass, men fan vad jag kommer sakna 9C ändå. *Snyft*. Men nu njuter jag av att ha haft en uuuuunderbar kväll istället! WIIHO :D
Martin och Mattias har tagit över 1500 bilder (BOKSTAVLIGT TALAT) och dom ska ut på facebook. Så ni kommer få en hel del bilder så småningom, tålamod bara kära vänner! =)
Nu ska jag duscha så att jag kan vara frän imorgon också på skolavslutning! Och efter avslutningen ska jag med en massa härligt folk till Erics landställe och sova där! :D
ÅH ÄR SÅ GLAD JUST NU! :DDDDD


Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till mjukiskläder höhö, men bilder på hur jag såg ut kommer ju senare. För jag förstår att ni VERKLIGEN vill se det LIXXOM! Men ni ser ju hur fint min käre systeryster sminkade mig i alla fall! (även om lite försvunnit) :D Thank ya sistah!

Yeye! Hörs imorgon förhoppningsvis!

Ett litet meddelande.

Hej!
Kan ni allihopa sluta skriva på facebook att ni har sommarlov? "Skolan är sluuuut" "SOMMARLOOV" "FRIIII!" osv. Det är inte kul. Okej?
Jag har bal ikväll, skolavslutning imorgon, SEN lov. Så ni kan väl vänta tills imorgon vid tolvtiden?
Tack på förhand.
MVH Titti Andersson.

/ T - FETT FRÄN!

Har badat med massa badbomber och grejer som luktar gott, har duschat och haft hårinpackning, haft en hårgrej som gör att man får "glansigt och mjukt" hår (hehehe), haft ansiktsmask och smörjt in mig med en massa goá grejer! Så nu känner jag mig som rubriken säger "FETT FRÄN!".


Tummen upp på att vara "FETT FRÄN!". Så jävla FRÄNT. Fett fränt.

BAADET

Varit i skolan och städat skåpet, nu ligger jag i badet och ska bli frääään inför balen!
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och chilla järnet, YEAHYEAHYEAH


BRA BÖRJAN...

Hehe, börjar bloggen med dålig uppdatering. Erkänn, ni blir lite lockade? Funkar alltid att spela svårflörtad, hihihi.
Nemen har faktiskt inte varit hemma på hela långa dagen. Klockan halv nio imorse åkte vi till Strindbergsmuseét med klassen, wiiihoooo!!!!! Vad det var tråkigt. Museét är ju Augusts gamla hus, så knackar vi på och museéledaren öppnar dörren, min första kommentar - "Men.. Du é ju inte August!"....
Efter det så gick jag, Emma och Clara och åt lunch på Snaps (Claras föräldrars restaurang), huuur mysigt som heeelst. Satt på uteservering och fick sommarkänslor! Sen gick vi runt i stan och vid tvåtiden åkte jag och mötte upp systeryster i Täby, köpte lösnaglar till balen och en bikini till Egypten, på söndag bär det av!
Sen åkte jag hem och åt sen direkt till hallen och mötte Carro och lirade lite basketboll! :D Känns som de var jättelänge sen! Har inte spelat sen i Tisdags! En vecka och en dag. :O
Yeye, nu ska jag duscha och sen chilla järnet, laddar upp till balen imorn! :D

Och så kör vi en liten "min dag i bilder" också:


Jag utanför Strindbergsmuseet.


Jag på Snaps.


Jag spelar basket.

Det var ju typ dom tre sakerna som är en liten sammanfattning!
Men nu ska jag dra och duscha & chilla! HÖRS POLARN

SJÄLVSTÄNDIG

Ja gud vad självständig jag känner mig. En HELT EGEN BLOGG. Kan ni fatta det eller? Sjukt coolt. Awesome.
Som att ha ett eget land. Här gäller MINA regler och JAG GÖR VAD F*N JAG VILL. Skriver vad jag vill gör jag också. Gud så mäktig jag känner mig...
Jag menar, om jag vill skriva att jag är bäst, DÅ GÖR JAG DET! För det är jag.
Visserligen gjorde jag dessa saker på tec.blogg.se också, men det känns mycket coolare här.
Aja, nu kör jag igång här då! WIIIHOOOOO!

Ps. Vore lite coolare om jag hade några besökare. Bara några... Hjälp ett stackars barn och besök hennes blogg. Tack på förhand!
PÅ ÅTERSEÉNDE (Annars jävlar..) MINA DAMER OCH HERRAR!


Så jädra cool liksom.

Trevligt att träffas

Tja

Jag dumpade Emma och Clara, blev liksom lite ensamt där på tec. Som att inte detta är ännu ensammare?
Yeye, jag klarar mig, ensamvarg som jag är.
Undrar egentligen lite vem jag skriver för. Mig själv, typ.

Det är när man skriver "Tja" till sig själv man börjar undra om man borde skaffa vänner.

Nemen trevligt att träffas.


Fast jag har faktiskt en vän för tillfället. Hon är med mig här och nu! TJOHO

Vi hörs!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0