Cykel på köpet

Update: Datorn lever och TILL OCH MED inlägget var kvar!! 1-0 till mig vs. tekniken. Eller okej, typ 2-1 till tekniken men nu ska vi inte trycka ner mig. Here comes the inlägg!

Okej, nu är det visserligen idag som igår var imorgon men som ändå igår räknas som idag eftersom att jag inte sover än. Get it? 
Ville mest bara ha en ursäkt att kunna skriva grattis till Manfred! Som då fyllde år igår men som räknas som idag eftersom att jag inte sover än. Ja, eftersom att det var hos honom kvällen började. Firade våran vän med lite mat och socialisering, sen drog han ut på krogen för sin första runda. Jag hoppas han hade det kul och spenderade en jävla massa pengar. Så att jag kan må bra och håna honom när han sitter där med ångesten i fickorna istället för sedlar. Själv rullade jag vidare och tjillade med annat folk, lite fjollboll och mycket snack så blev det en go sommarkväll med regn. Som svensk så blir man dock aldrig förvånad över regn. Det är mer en axelryckning och en suck. 
På hemväg så följde jag, Malin och Emelie vår kompanjon en bit på väg och fann en olåst cykel i ett cykelställ, så vi tog den medan vi följde honom men som de ärliga människor vi är lämnade vi tillbaks den i cykelstället på tillbakavägen. 
You know what they say - Ställ inte cykeln utanför stället, ställ den i stället istället. Eller som jag och Emma skulle sagt det - Ställ inte hästen utanför stallet, ställ den i stallet istället. Heh. He. 
Okej, enough is enough. 
Simma lugnt.
 
Googlade på "Häst i cykelställ" men det fanns ingen bild på det, därför är här nu en två år gammal bild på mig från en sommarkväll då det ösregnade och vi var funktionärer på någon stafett eller nåt med laget. Helt logiskt!

Kommentarer

Kommentera mera:

SKRIV DITT NAMN!!!!
Kom ihåg rutan

MAILMAILMAILMAIL

Skryt då. skriv din sida.

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0