Sommartider

Jaa, nu tänkte jag sova. Nu när det är sådär mitt-på-dagen-ljust ute och fåglarna kvittrar ifatt tills min katt äter upp dom stackarna. 
 
Creep katten på staketet

DANCE FOR ME PUPPETS DANCE!

Hahahahahahahaha jag älskar den här videon och uttrycket så himla mycket! Så sjukt roligt :'D
 
 
ALLTSÅ FÅR JU CPDAMP PÅ BLOGG.SE, ingenting funkar ju vafan. Inte appen och nu heller inte att lägga in videos. Ska fan byta bloggplattform. Efterblivna ställe. Men orkar ju inte direkt börja om på nytt, wellwell. We'll see.
KLICKA HÄÄÄÄÄÄR!!

Trött

Mamma sover borta inatt, så jag är ensam hemma. Så himla skönt ibland. Visst kan det vara lite läskigt sådär, men ändå helt underbart. Är dock så jäkla trött att jag bara vill gå upp och lägga mig under fem täcken i min älskade säng, men orkar inte gå upp. Det klassiska I-landsproblemet - för trött för att gå och lägga sig. Känner hur empatin bara flödar från alla håll. Om jag lägger upp en bild och tecknar problemet på facebook, tror ni jag får lika mång likes som alla svältande barn i Afrika? 
 
Åhåhåå min underbara säng. Bild från efter nyår dock hehe, brukar kanske inte sova sådär överdrivet sminkad. Det gör dom bara på film. Vilket stör mig väldigt mycket, så himla onaturligt. 

Episkt gänghäng

Riktigt episk kväll! Började med thaimat vid kanalen med David, Eric och Madde. Ironin låg i att vi tjatat i flera veckor om att äta thaimat ur sådana där klassiska kartonger som dom alltid gör på film, så vi köper verkligen maten från ett ställe där vi vet att man får sådana. Dock är våran tajming alldeles för perfekt så vi lyckades med att träffa in just den dagen då kartongerna var slut, så vi fick jäkla plastlådor istället. Well, gott var det i alla fall.
Sedan joinade Måns och Karro truppen och vi fortsatte kvällen med att lira massa Nintendo 64 (nostalgitripp!) och hänga på chatroulette (classic). 
Värmen steg efter ett par svettiga race och brutala chatroulettesamtal så vi drog ut och lirade basket på liv och död, och efter ett par svettiga matcher så tjuvbadade jag och Måns i någon random pool. Gangsters? Ohhhhja! Blev utmanade det för ett tag sen - challenge accepted and challenge completed. Hell yeah. Hohoho.
 
Vi ville ju bara vara som dom... Drömmen.

Sommarloooov

Har avverkat min sista dag på förskolan. Var riktigt sorgligt att gå ut genom dörrarna en sista gång, har verkligen fäst mig vid både barnen och fröknarna. Alla har varit så fantastiskt trevliga och mottagande. En riktigt bra start på klivet in i arbetslivet! Okej, ska inte överdriva heheh. Men detta var faktiskt mitt första jobb. Jag är så nöjd jag bara kan vara! Kommer sakna det även om det väl är skönt att få lov på riktigt, och att få dra till Karlstad! 
Wellwell, fina två veckor i alla fall.
 
 

WAAAAAAAAAAHHHHHH

Woho! Kollade precis vädret för Karlstad nästa vecka och det ser fan ljust ut! Enligt SMHI i alla fall, vilket kanske inte är alltför pålitligt men jag sätter hoppet till det som ser bäst ut. Blir överdrivet taggad!
 

Hejhej

Wow, bloggen har verkligen fått lida senaste tiden. Skyller först och främst på att blogg.se-appen är ur funktion och  har varit hur länge som helst men annars så har jag heller inte haft riktigt samma bloggsug. Eller nåt. Typ. 
Jaja. Okej har inte direkt något att säga nu heller. Vi hörs. 
Där blev det lite stelt, jaa. 
 
Sååå... En till bild från midsommar! Epic pose. Lol.

Sad story

Meh, nu har jag kollat klart alla himym-säsonger som finns ute. Trodde att sista avsnittet i säsong 7 var sista någonsin, men kommer tydligen en säsong 8 också. Bara att vänta. 
Såååå... The big bang theory? Kanske?
 
Well. As epic as always. 

Jag kommer faktiskt att komma dit också!

JARRRÅÅÅ, this is happening! Nu har jag tatt tag i saken och bokat biljett till och från Karlstad! Rullar iväg på måndag! Shit, time flies hörrni. Dags att börja tänka på vad som ska få äran att hänga med i resväskan. WAAAAAAHHHHHHHHHHH jag är så taggad. Om en vecka och två dagar får jag se min fina igen (Gavin DeGraw obviously) Och om inte ens en vecka är jag på äventyr. Life's gooood. 
 

Upp upp och iväääg

Ska dra till jobbet om fem minutos! Blir nog ingen cykeltur idag, bussen får stå för färden. Regnet öser nämligen ner för er som inte uppfattat det än. Svensk sommar <3
Sista veckan på jobbet iaf! Åh, vad jag längtar till fredag. Hallelujah. Kämpa nu, kämpa.
 
Även om jag kanske kommer sakna barnen litegrann

Lite som Ben&Jerrys in real life

Vi hade ett sådant där magiskt ögonblick med gänget igår. Där satt vi och beskådade soluppgången tillsammans vid tre på morgonen. Jag, Madde, Karro, Måns, David & Eric. Myggen bet oss, kylan omfamnade oss och chipsen hade Karro tappat ut på vägen. Men lyckliga ändå. Måns tog ton med ett fint litet tal som rörde oss alla fast vi inte visade det och istället skrattade bort det, som vi gör med det mesta. Men på ett bra sätt.
Fick i alla fall fram hur skönt det är med dessa människor, som man alltid kan tillkalla en akut filmkväll med och alltid falla tillbaks på, som hängt ihop genom åren samtidigt som andra kommit och gått. Umgänget som det är värdelöst att köra "Jag har aldrig" med eftersom man redan vet allas svar. Umgänget som tältar utan tält och som åker pulka på sommaren. Andranämnda har i och för sig aldrig hänt men vi tänkte tanken i alla fall. Som oavbrutet retar varandra och som alltid drar skämten ett snäpp för långt.
Okej, tillräckligt mycket kärlek för idag. Slänger in en bild på den magiska soluppgången!
Åh! Glömde en sak - Umgänget som identifierar sig med How I met your mother och skrålar med till "AND I WOULD WALK 500 MILES" varje gång vi åker bil. (Himym-tittare fattar).
 

Tjo Ebay

Tålamod. Troligtvis det svåraste i min tillvaro, eftersom jag inte har något. Jag inser inte riktigt att saker och ting tar sin tid. När jag väl vill att något ska hända så är det nu eller aldrig. Men så funkar det inte. Uppenbarligen. 
Har en sådan där djup kväll för mig själv ensam hemma. Kollar på sådana där djupa filmer som verkligen får en att fundera. 
Skoja. Jag kollade precis klart på "She's the man". Inte så värst filosofiframkallande egentligen kanske.
Wellwell. Slänger in den troligtvis najsigaste bilden från igår och går vidare med filmtittandet. Hej Harry Potter, filmdejt?

Booya

Allt som allt så var det en riktigt bra midsommar! Älskar mina fina vänner! Good times.
Mer bilder kommer sen, så länge en liten båtbild från färden till ön. Gött!
 

Kalles kaviar-dagen

Köpt Iphone-högtalare, så nu kan vi fira midsommar! Wops, apropå det så är det nog dags för mig att sätta fart. 
Rulla till David om en timme! Sedan över till Lilla saxaren. Fräsigt namn på en ö om jag får säga det själv.
 
Liten & praktisk. 200:- på teknikmagasinet. Hehehe.

Tralal

Bloggen har verkligen fått lida av blogg.se-appens nederlag. Får hoppas på att den kommer igång igen. Man orkar ju inte liksom sätta i sladden i datorn och faktiskt föra över bilderna... Hähähä. 
Sitter och diskuterar morgondagen med Måns, ser ut som att vi kanske förhoppningsvis drar över till en kompis landställe på någon najs ö i skärgården! Låter ju super. Ja, alltså, på midsommar då. Innan vi planerade det tänkte jag skriva värsta "Midsommar-är-överskattat"-inlägget, men nu blev det istället WOAH, tagga midsommar! 
Slänger in en bild på Röllingby backar på det då. Gick förbi där idag. Jaha, jaa, okej.
 
 
Allt mellan himmel och jord

Fail

Gööhh, får ju damp. Cyklade hem från jobbet för att ta mig en lugn stund och lite mat, tog bussen till centrum och promenerade sedan till pappa för att kolla om min systers Iphone-högtalare funkade med sladden han har till stora högtalarna, men NEJ JAG ÅKTE HIT HEEELT I ONÖDAN. Sådär lagom irriterande. Då hade jag ju istället kunnat ta mig till centrum och köpa högtalare. Nu orkar jag inte. Hehehehehehehehe. HEHEHEHEHEHEH. Okej, lite uttråkad kanske.
Well, hade en trevlig dag på jobbet med midsommarfirande i alla fall. Och Blogg.se-appen funkar fortfarande inte därför det är sådan jedra brist på bilder. Återkommer med det. Nu ska jag gå och gnälla på pappa, bwahaehe. Typ.
Simma lugnt

The vow

Wääää kollade precis på The vow och den var ju så bra! Channing Tatum är alltid med i bra filmer. Eller okej, typ Dear John och den här i alla fall. Och She's the man. Hehhohoeheoho. Wellwell. Okej.
Nu sitter jag mest och kollar på Iphonehögtalare, ska nog ta och köpa ett par innan vi drar till Karlstad så att det blir lite partaj där uppe i alla fall. Höhö. Ok. 
Nu - promenix. CIAO
 
 

Eh.. Nästan

Jag: Gissa hur gammal jag är då!
Ett av barnen på förskolan: Hm... TIO !

Röd höger på arm

Förskola är fan krävande! Var helt död när jag kom hem efter min första dag på jobbet. Ungar och deras energi alltså, it's a never ending story. Men kul! Alla är supertrevliga och barnen jättehärliga. Bra första jobb! Roligt dock att musiken som var i ett av lekrummen varvade mellan Mange Makers och Sean Banan, när jag var liten var det mer Aqua och Dr. Bombay. Men det är väl liksom dagens versioner. Även roligt att några av tjejerna på min avdelning kallar min co-worker på andra avdelningen för "Danny" för att dom tycker han är så lik Danny Saucedo, och så berättade dom för mig att Danny är så snygg och därför är dom kära i min arbetskamrat, och jag bara råkade berätta det för honom så att dom blev helt hysteriska. "HIHIHIHIHI BERÄTTA INTE HIHIHIHIHI".
Här är helt omotiverat en bild från när vi körde twister i lördags! Det var kaos.

Jaa hejhej

Chillar lite hos madde med gött folk. Spelade nyss twister, nu skulle få bilder om FUCKING BLOGG.SE-APPEN HADE FUNKAT. Hohoho. Jag snurrade medan vi hade 10 deltagare. Det gick vilt till. Hahahaha, så nördigt. Okej. Eh. Jag drar nu då. Tja!

Ni kollar på en Putte I Parken-funktionär!

HAHA ÅÅHHHHH JAG ÄR SÅ LYYYCKLIG JAG ÄR SÅ LYYYYCKLIG TJALALALALA! ÄR FAKKING ANTAGEN SOM FUNKTIONÄR PÅ PUTTE I PARKEN I SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!! WAAAHHHHH1!!!!!!iofevmwvwkbwekBKOJSEVNSDLV!!!!!
För det första så sparar jag så sjuuuukt mycket pengar på det då jag slipper betala festivalpass och campingpass plus att jag får mat under mina arbetspass, för det andra så ska Madde också jobba så vi kommer ju åka och tälta och allt tillsammans! FUCKING AWESOME!!!!!!!!!!

Det enda jag kommer få göra är dock att plocka skräp men VAD FAN GÖR DET :D

SES I SOMMAR MIN ÄLSKADE! :D (Och nej, jag jobbar inte när han spelar heller!! ULTIMAT!)


Jaaaasper

Gah, efter den här jevla uppdateringen av blogg.se så kommer jag inte in på appen på mobilen! Jag som kör ca 50% av alla mina inlägg via mobilen jöö! Well, får la hoppas på att det löser sig. Så länge tänkte jag bara säga...

Jag blir fan taggad på att se Twilight av den här bilden. Åh, älskade Jackson Rathbone.


DAFUUQ

AAAAAAAAAHHHHHHHHHH HERREGUD VAD DOM FUCKAT UR BLOGG.SE!!!! HAALALALALA CHOCKEN MÅSTE GÅ ÖVER.
Okej. Sådär. Fast fortfarande... VADFAN?!?!!?!??!!??!!?!?!?!?
Synd att ni läsare inte ser detta. Dom har fakkat systemet alltså. Detta kommer ta tid att vänja sig vid.
Återkommer när chocken lagt sig.

Frustrationsskrivning

Just nu har jag bara en önskan. Starkare än någon annan önskan jag någonsin haft. Något jag skulle välja framför en miljon kronor, en resa rund jorden eller att vara lycklig i alla mina dagar. För poängen ligger väl i att jag skulle bli lycklig av det.
En tyngd över mina axlar jag burit på i flera år som skulle lätta. En tyngd som fått mig att brista alldeles för många gånger. En tyngd som fått mig att agera så himla dumt.
Det sägs att man kan om man vill. Hur kommer det sig då att inget har förändrats senaste åren? Jag har inte velat något mer någonsin.
Vet ni vad det sjuka är? Det är bara upp till mig. Tålamod. Det är bara det att jag är så jävla dum i huvudet.
Tack & Hej.

Tumblr

Har skaffat tumblr av någon jädrigt konstig anledning. Tyckte inte det räckte med twitter, facebook, instagram, blogg osv. liksom. Men äh, tumblr är najs, postar bara massa bilder. Som ni redan sett om ni följt min blogg troget. Heh. Men är faktiskt amatör så visa lite respekt va? Har inte riktigt fattat hur man fixar design och sånt. Vill mest spara alla bilder på ett ställe till. Gillar bilder. Well. http://tittiandersson.tumblr.com.
Repostar iofs också. Hehehe.....
Gillar tumblr. Höhöhö.

Basketbolllll

Var precis ute och lirade lite boll. Nu känns det lite bättre.


-


Wopelidoo

Dåligt med bloggande senaste tiden, för att vara mig i alla fall. Har för det mesta inget liv vilket gör att bloggen får framstå som väldigt aktiv. Har mest taggat sommarlov senaste dagarna.
OCH NU JÄVLAR ÄR ÖGONBLICKET HÄR! FÖR NU ÄR DET SOMMARLOV MINSANN! Åh, lycka. Planerar redan en tripp till Majas landställe på Gräsö i år igen, var ju rätt fantastiskt förra året.
Annars så börjar jag jobba nästa vecka, på förskola dock så lär ju bli rätt kul, kommer nog passa in som handen i handsken. Hoho.
Fuck yeaaahhh Gräsööö! Ganska epic bild faktiskt

Ohja

Me gusta.


Weeeei!

Hemma efter vilket känns som en evighet och ska äntligen sova :') ljuva säng! Tar en bild från påväg till destinationen, såg bättre ut än vägen hem i alla fall och det är ju alltid nåt.
Och en fin liten edsviken-bild. Var rätt najs ändå.


Hoho

Schools out festival i Sollentuna mä laget. Yeah.


Hahahah


Lite arg bara, det går över

Jaaa jomen jag har ju lite lust att DÖDA skolan just nu. Bränna upp den och stampa på skiten.
Nej, det går alltså inte så bra. På alla fakking ämnen jag har vägt mellan två betyg på (vilket är typ fem stycken) så har jag fått det lägre. Åh tack, så lagom dags att ni säger det efter att betygen är satta. Och då har jag ändå lämnat in sista "avgörande" inlämningarna och verkligen satsat som fan också. TILL VILKEN NYTTA. Har ju inte fått dom rättade eller förklarade för mig heller. Tack 
Fitthelvetescpfanosv.
Dö.
Eh. Ja.

I don't wanna be

Wow. Såg precis sista avsnittet av One Tree Hill. Liksom, forever. Efter nio säsonger under vilka över 10 år utspelar sig så känns det lite som att förlora ett parallellt universum. Väldigt sorgligt, helt enkelt. Grät som en elefantunge som tappat bort sina föräldrar (hur nu det skulle kunna gå till). Känslan när hela crewet sjunger med till Gavin DeGraw i sista avsnittet.. Oslagbart.
Tänker inte säga att serien är bättre än OC, men när hela alltihopa handlar om basket och när dom har så himla awesome musik så är det riktigt nära inpå.
Okej. Nu har jag nördat klart. Hörs när jag hittat en ny serie att stalka.
One Tree Hill Final Episode! Sad story.

Thanks for listening, except you don't

Cpont i huvudet och asbitter. Alla svordomar jag kan komma på virvlar omkring i huvudet.
Okej. Tack. Behövde bara skriva det. Hörs senare. Bra. Hejdå.

Forever alone

Lite såhär känner jag just nu. Eller ja, ganska mycket faktiskt.


Just sayin'

Tips från coachen: Läs inte Aftonbladet klockan halv två på natten när du går själv i skogen.
Jag kommer bli avrättad.


In this screwed up world

People say hell is endless. They say it's our worst nightmare. The face of our darkness. Whatever it is, I say hell is empty, and all the devils are here.

T-dawgs Mansion

Som sagt. Bra dag. Bättre än morgondagen då jag måste städa undan för att välkomna farfar till stugan. Hm, borde nästan döpa vårat hus. Det är fan värt ett namn. Något riktigt klatschigt och lite råkk än' råll. Typ Gula Stormen. Öh. Nej. Typ T-dawgs Mansion. Äh, det får klara sig namnlöst. Eller Little miss sunshine. Hehe. Mitt hus är alltså gult, ja. Okej släpp det.
Lite bilder från dagen!


Dröm!

OCH VADÅ JAMES MORRISON TILL RIX FM PÅ SÖNDAG?! HALLELUJAH! Kan knappt tro varken mina ögon eller öron!

 


Självdestruktivt men kul

Okej, awesome dag. Bra vänner och bra basket. Dock var det som förutsett väldigt självdestruktivt. Varför anmälde vi oss inte?! Man ville ju springa in som en huligan på planen och erövra spelet. Men jag höll mig även fast fingrarna kliade. Well, najs vare iaf! Väntar nu på roslagsbanan hem. Wohooo roslagsbanaaaan!


Hans föräldrar måste vara så stolta

Den här mannen är alltså med i Guinness world records bok för världens fulaste grimas. Jag menar, vadå.. Det där kan väl.. Vem.. Som helst.. Göra... :|
Okej har typ men för livet. VART ÄR HANS MUN LIKSOM? Eller näsa?! Det är inte logiskt. Men han har ju lagt ner sju år på att öva på det också. True story. Väl spenderad tid kan jag tänka mig! Eh.


Stupid

Nääe vilken ångest jag har nu. Det är 3x3 street basket turnering på plattan igår och idag. Eller ja, idag som i fredag, eftersom klockan är över tolv. Jag och två lagkamrater skulle delta men så är vi alla så retarded att det inte blev av. Nu har jag ångest över det. VILL JU VA MEE JUUUU! Är sjukt basketsugen. Så nu tänker jag deppa ett tag.
Godnatt amigos. Imorgon ska jag i alla fall träffa Katja och Nadja och dra dit för att kolla på. Snacka om självdestruktivt, ångesten lär ju inte direkt dämpas då liksom.
WELLWELL! GÅNATT.
Hey love of my life

!

Jag har hela världen framför mina fötter.


Kämpa

Bestiger hackstabacken. Åkersbergas egna Mount Everest.


GAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH

Okej. Antalet personers kvarlevor som ska skänkas till hajar höjdes nyss till tre.

Notera reg-skylten

Ute med hund såhär på kvällskvisten, och om jag inte kommer tillbaka så är det definitivt den här bilen jag blivit bortförd i. Den har stått där och ruttnat i fler år och bara väntat på att kidnappa mig.


Gubbe

När jag och pappa bråkar (vilket kanske händer lite för ofta) brukar jag sätta i hörlurarna i öronen och sätta på jevligt hög musik, funkar effektivare än öronproppar må jag lova. Grejen är bara att han inte riktigt har hängt med i utvecklingen senaste tio åren, så jag tror inte riktigt han har förstått att jag inte hör honom, därav fortsätter han prata lika hetsigt som innan. Därför sitter jag nu här och småler eftersom han för mig bara mimar, medan jag sitter och hånar honom i mitt huvud.
I like to call it a win-win-situation.
Apropå winning. Hahahahaha.

En sådan person jag skulle offra för att mata redan mätta hajar

Ibland blir jag inspirerad av Jigsaw. Ibland vill jag knyta fast en viss person i en stol, sätta en stor jävla metallgrej runt personens huvud och ha nedräkning till när en kökskniv åker ner för denna persons strupe. Se skräcken i ögonen och samtidigt ha en såg som kommer falla ner och klyva personens huvud i två. Inte för att jag vet om det någonsin hänt i Saw, men jag kan tänka mig att det skulle kunna hända. Efter tortyren skulle jag vilja slänga kvarlevorna i en hajtank. Möjligtvis donera organen som mat till några fiskar i sydafrika. Möjligtvis.
Vad menar ni med brutal?
Jag är ju bara omtänksam mot hajarna

Inte så obehaglig

Tillbringar denna nationaldagsafton med att spionera på grannarna genom balkongräckena. Värd dag eller vad!


YOLO

Vi tackar Maja Dickman för fyndet av denna bild så att jag kunde tatta den från hennes instagram!
Hahahaha underbar.


Just a dream

Ni vet när man har en sådan där riktigt bra dröm men sedan vaknar och verkligheten liksom slår till en likt en knytnäve i ansiktet? Det hände precis. Vill sova och inte vakna igen. Det var en så härlig dröm. Riktigt bra.
Jaaaa, såååå, här är en bild på airhockeyt som står och myser från igår. Och den läskiga skuggan från blomman i fönstret som alltid ser ut som en clown.
Nej, jag hade inget att ta kort på, märks det?


Hahahahah :')


I gave you my heart and you gave me no breakfast...


Överbelastad

Sitter här och rensar mobilen. När jag tog kort stod det nämligen något i stil med "Minnet fullt". Då inser man att man har överbelastat den stackars Iphonen. Ändå har jag 32gb tror jag? Eller? Kanske bara har 16... Okej jag vet fan inte. Jaja. Bra jobbat i alla fall. Kanske kan bero på att jag har kvar bilder från förra sommarn.

Ett år sedan. Standardposen på den tiden!

5 juni

Idag har jag varit sådär barnsligt glad. Sommarlovet närmar sig med stormsteg och de sista inlämningarna är inskickade. Tandställningen är äntligen ute ur käftfan och igår klippte jag mig. Hur nu det har med saken att göra.
Imorgon är vi lediga och ikväll kommer gött folk över för airhockey/twister-kväll. Hur bra är inte livet?
Weeeyy egobilden på den råå'
Sjukt bra kvalité alltså.

Flowerpower

Vi har engelskaredovisning imorgon (idag) och jag får äntligen använda denna bild på min redovisning!
Dream come true.

-


Apropå ingenting

Hahah han är så random den mannen


Golf

Kanonkul!


Charmig bild

Är påväg till hagby golfbana för att lira lite golf med klassen på idrottslektionen. Det närmsta jag kommit golf är minigolf. Så önska mig lycka till!
Snålskjutsar med Malin. He he he.


Struck by lightening

Han kollade mig i ögonen och sa att jag var vacker. Det var nästan som att han faktiskt menade det.


Dom får en nästan att sakna Rebecca Black

Nejmen den är bra. Faktiskt.
Hahahahahahahahahahahah

Jiha!

Hittade precis en träningsdagbok från 2009, alltså när jag gick i nian. Definitivt mitt aktivaste år. Ger mig lite sådär småångest. Tränade 5-6 dagar i veckan varje vecka, och hälften av dagarna var det typ dubbelträningar.
Ba' jomen det går bra nu när jag kör knappt 2 gånger i veckan! Fast nu har det ju till och med varit avslutning. Heh. Tragiskt. Saknar alla alternativ som fanns på den tiden. Spelade med Bollstanäs, damlaget, P95 och F96 samtidigt. Inget av dessa lag finns kvar nu för tiden.
Var bara tvungen att gnälla lite. Nu är jag klar. Dags för lite One tree hill! (Man trodde jag skulle gå och ångestträna nu kanske, men äsch).
För övrigt suttit och kollat resor. Thailand? Kanske?

Kontraster

Det är sådana här dagar man börjar fundera över kontrasterna i sin tillvaro.
Idag är en sådan dag jag sätter mig i mitt gamla hederliga rumpmärke i soffan som jag jobbat på hela vintern, grämer mig över regnet som öser ner utanför fönstret och desperat kollar solresor på destination.se. Idag är en sådan dag jag vägrar byta om från pyjamasbyxorna, äter för att jag inte har något att göra och bloggar i brist på bättre tidsfördriv.
Idag är en sådan dag jag inte gör ett skit.
Jämför då detta med den händelserikaste dagen i mitt liv. 19/2-2012.
Den dagen var en sådan dag då jag vid sju på morgonen tog flyget till Rom, åt på ett italienskt donken och åkte till ett sunkigt hotell i utkanten av Rom. Den dagen var en sådan dag jag, Maja och Sofia sprang omkring i ett hotellrum i Rom och gjorde i ordning oss inför en konsert, fick höra och se Gavin DeGraw live och träffade och tog kort med samma fantastiska man.
Den dagen var en sådan dag jag var lycklig som fan.

Dafuuq

Måste säga att det känns sådär bra när "wtfpictures" gillar en egobild på mig på instagram. Som att dom verkligen kollat på den och liksom "Wow... What the fuck".


Obviously

Myser med katt.


Tjillar

Kör lite twister


-


Tjalala

Så mycket för att sitta hemma själv, blev grabbkväll istället! Hänger med David, Eric & Pontus. Har gjort hemmagjord chokladsås med glass. Proffsigt? Ohja. Failade på första försöket men andra gången gillt!
Nu blir det lite New years eve tajm.


Det var en gång

Taggar fredag!

Ålder är bara en siffra

Ibland börjar jag fundera på åldern i det här huset. Ikväll ska mamma på partyfestival i Huddinge och jag ska sitta hemma, äta glass och tycka synd om mig själv eftersom att alla andra är på krogen (nackdelen med att hoppa upp en klass).
Igår när jag var på bio kom jag hem vid halv tio, och fann att mor min inte var hemma. Blev lite orolig och ringde henne, men hon svarade inte. Vid tolv smög hon in genom dörren och jag var nära på att skälla ut henne om jag bara hade orkat resa mig ur sängen.
Sååå... Jag kommer bli en fantastisk mamma när dagen är kommen, med tanke på att jag redan är en.
"Orup har satt ihop sitt gamla band Intermezzo för en enda unik spelning som man inte bör missa!" står det i beskrivningen till festivalen mor ska till. Hennes kompis bror spelar då i Intermezzo så dom ska härja backstage. "Jag ska kolla extra mycket på Europe, han är snygg", sa mamma. "Jag vill inte veta", sa jag.

Viktig

Filmen igår var förresten sjukt bra! Definitivt sevärd. Ledig både igår och idag, så nu är jag påväg ner till centrum i spöregnet för att uträtta några ärenden. Låter så viktig när jag säger så. Egentligen ska jag typ bara hänga där i hopp om att stöta på någon så att jag verkar social. (jajagvarironisk).
Regn.


RSS 2.0