Sankta Lucia osv

Okej, så. Jag är alltså påväg till jobbet där vi lite senare ska gå luciatåg.. Jag har därför på mig min studentklänning och har med mig en vit tshirt att ha över... Och vi är typ 5st som ska gå också. Hahaha detta är skämtet, men blir säkert kanonkul.
Skulle även måla naglarna imorse men det var ju inte den bästa idén jag haft eftersom det aldrig torkade :)))





:)

 

Saknar lördag

Förresten så gjorde jag något kul i lördags! Jag och Jonas drog oss till eriksdalsbadet och badade. Tog typ en timme innan vi tröttnade, det var visst inte lika kul som när man var liten. Menmen, kul så länge det varade. Sen åt vi middag hos mor med min syster + fästman. Mys. Diskuterade flicknamn hiho, är överdrivet taggad på att hon ska få barn, haha. 
Annars sååå... Gav jag Jonas ett litet smörigt kärlekspaket i julkalenderpaket och nu är jag påväg till jobbet två timmar tidigare än vanligt så avled i princip när jag gick upp kl. 8. 





Julkul

Igår hade vi en sån där riktigt asmysig julkväll, så underbart. Julen är det mysigaste jag vet. Utnyttjar det in i det sista. Allra helst gällande att man får frossa i lussebullar/chokladkalender/julmust/skumtomtar osv. 
Igår åt vi mysmiddag med pizza och julmust ur vinglas. Classy. Sen kollade vi på någon töntig härlig julfilm och åt chokladtomtar. Hälsosöndag :-)






Let it snooow

Alltså lycka, påväg hem från jobbet och möts av detta: 


Vitt pulver på marken. Lovin' it. Den kommer perfekt i år känner jag. Vilken jävla brakjul det kommer bli. Känner det på mig.
Även fast jag jobbar heltid och det inte känns som jag har nån tid höhö. Jodå. Idag satt jag och registrerade ringlappar och lyssnade på julmusik hela dan. Mys! Men morgon ska jag fan hitta på nåt kul. Typ. Kanske. Förhoppningsvis.

Taggad & dutti

Det börjar närma sig minsann. Är överdrivet taggad.
Har förövrigt snart jobbat min första heldag. Nöjd!
Okej är två timmar kvar lål.



Mys

Ibland är det bra jobbigt att slita sig på morgonen. Går alltid upp överdrivet tidigt och sen går och lägger mig tio min igen innan jag åker. Och ja, han ligger och sover när jag åker även fast jag åker klockan 11. 




SPRIT

Idag fick jag denna i min Body Shop-adventskalender. Alltså den är så najs!! Är typ handsprit som är bra för händerna, tror den är bra för torrhet också?? Don't know, vilket som så luktar den gott också. Perfekt att ha i väskan, för handsprit behövs fan på mitt jobb haha. Telefonerna är ju inte oanvända direkt *:))*



Haha vem har jag blivit? /Hälsogurun


Hej

Älskar när livet ibland bestämmer sig för att ordna sig. När livet och jag är på samma sida, liksom. 
Igår satt jag här på tåget och var heldeppig för att det var jobbigt att åka till jobbet vid fyra, och nu sitter jag här elva på morgonen, påväg till jobbet. Precis som jag ville ha det. Har alltså i princip fått heltid om jag vill! Ska börja jobba med administration på förmiddagarna, så får vi la hoppas att det går bra! Idag jobbar jag dock bara 12-16 för att vi ska iväg och fira Jonas kusin med släkt och grejer, men sedan blir det förhoppningsvis mer heltid. Wopido!

Stela roslagsbananbilder :)) classic & classy. Eller nåt.
 

Är strumpbyx- och kjolfin dagen till ära.

/ sjukt äventyrlig

Idag är jag deppig men ändå inte riktigt. Ja, lika förvirrad som vanligt alltså. 
Så jobbigt att börja jobba vid fem och ligga hemma tills dess och fundera på vad man gör med sitt liv. Men Jonas ska börja på mitt jobb iaf hiho, så skönt ändå att ha sällskap på vägen hoho. Men på själva jobbet lär vi knappt se varandra, man är rätt inne i sitt eget. Så tycker inte det är så hemskt som många säkert tänker, haha. 
Well, i vår ska jag söka alla jäkla utbildningar inom media jag hittar så att jag kanske kommer in nånstans, vill så gärna plugga till hösten. Man får bara skitjobb utan utbildning så det är lika bra att skaffa en på en gång. 
Kul liv jag har :)) Just nu känner jag att man saknar ju ändå gymnasiet. Wää




Första advent!

Aloha.
Äntligen är det alltså 1 December vilket innebär att jag kan julpynta med normernas tillstånd.
Så! Jag, Jonas, min syster och hennes fästman tog en tur till mamma och tattade middag och julpynt. En julgran fick vi med oss! En lagom stor i storlek med vår lägenhet :)))
Jonas fick också öppna sitt första kalenderpaket, innehållande hans favvogodis (I know, vem har marianne som favvogodis????). Jag öppnade också min första lucka, i en the body shop-adventskalender. Så awesome. En liten minitvål med kokosdoft. Wonderful. 
I've gotten so lame. Wellwell. Älskar julen.
 
 
 

RSS 2.0