Himym ♥

Har sett två säsonger av How I met your mother på två dagar. Skillat. Imponerande. Duktigt.
Lily och Marshalls bröllop är ju så himla vackert. Åh. 


Vitamin är bra

Sitter här och pluggar spanska. Sen ska jag göra lite engelska. Sen ska jag fortsätta kolla på himym. Har kollat hela första och halva andra säsongen! Full rulle.
Häller även i min halstabletter och vitaminwater, jag ger inte upp hoppet.
Sjukt konstig och tillgjord bild. Shit. Verkligen.. Konstig. Skum. Men det kanske bara är jag. Eller så är det för att det är jag på bilden. Aja, whatever.
Adíos

License to wed


#"&/%!

Yessss. Inleder skolåret gött med att bli sjuk. Gött! Brutalt förkyld och så jäääääävla ont i halsen att jag snart halshugger mig. FML. Fan. Orkar inte. Blöööö. Inte kunnat sova på hela natten. Gick och la mig klockan tio, kommer ihåg att jag kollade på klockan vid 12, 2, 4, halv sex, och gick upp halv sju. Najs! Gahhhh.
HeIdO

-


Trolololo

Lite bilder på mig och Maja i skolan idag. Hon stalkar ju här på bloggen, så vi pratade lite om vilken sucess det är för henne att få vara med på bloggen. Därav jämfördes hon med Daniel Paris. Men gud förbjude att du blir som honom Maja. Eller jo förresten. Bli som honom. Han är skön. Gör en parodi på mig!! Lol, jag är typ min egen parodi.
Okej. Lägg upp bilderna bara. Här har ni bilderna.

Typ jo ja

Yessssssssssssssssss! Sjuk

UUUULRIK

Oh och btw, Ulrik Munther följer mig på twitter. Hyfsat status ändå. Litegrann i alla fall. Han är fan riktigt bra.

bloblbolbolollol

Idag har nog varit världshistoriens segaste dag. Seriöst. Så sjukt seg. Galet jäkla cpseg. Halvskönt kanske men lite väl seg. Plus att jag har jävligt ont i halsen. AJ
Sjukt missnöjd

27 dresses

Såg precis 27 dresses. Jädrar vad bra den var. Riktigt jäkla bra. Över förväntningar.
Jag trodde inte den skulle vara bra. För djävulen bär prada är inte speciellt bra, och det är samma regissör.
Men denna var riktigt bra.
Ja, vet inte vad jag mer har att säga.
Den var riktigt bra. Bra, nu kanske ni förstår att, den var jävligt bra.
Och att jag inte har något liv. Score.

Skojaru eller vadfaaan, så går filmen på tv ikväll kl 21.00 på tv4+. Kändes ju värt att ladda ner den! Skitsak.

Wopidoo

Nu ska jag gå ut och ha kul med vänner. Kul va? Låter det inte kul? Jo, det blir nog kul.
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Ska inte gå förens om tjugo minuter ärligt talat. Är det okvinnligt att vara klar så mycket i tid?
Happ. Slänger in en bild.
Tumme upp! Ser ganska obehagligt ut. Ganska läskig bild. Wellwell.
Don't drink and drive

Så himla lika

För er som hängt med i bloggen senaste dagarna så är ni väl medvetna om att vi nyligen fått windows 7 på våra skoldatorer. Då kan man ju fråga sig, vad är egentligen skillnaden mellan Windows 7 och Windows XP?
Oj, måste jag svara nu? Öh. För mig som inte kan någonting om datorer så, för det första - designen. Mycket stiligare.
Men! Höjdpunkten med Windows 7. Det som gjorde mig lycklig, och anledningen till att jag så gärna ville ha sjuan.
PAINTET. Det är fantastiskt. Windows xp:s paint kan ta sig i brasan! Det är som att liksom klappa draken till döds. (Där har vi det, Björn G-citat). Windows XPs paint är det sträva toalettpappret från Eldorado medan Windows 7s paint är det lena lammpappret från.. Vadfan heter det? LAMBI! Google ♥. Fatta grejen va? Sjukt mycket bättre.
Jag kan måla Mona-Lisa på nya paint. Kolla bara.

Ouch..

Alla ni snapstripanvändare där ute. Är inte "Ouch" en så himla bra effekt?
Jag blir så glad av den!
Nej precis, här använde jag ingen effekt alltså. :)

HEY MAN, LOOK AT MY NEW... DOG?

Hej hörrni! Vet ni vad jag inte har tänkt på!? Jag har ju läsare för sjutton! Några stycken i alla fall! Eller, ja, nu har jag ju tänkt på det.
Så då tänkte jag, att jag kommer ju inte behålla läsarna om jag håller på såhär. Såhär tråkig förutsägbar och... Läskig. Så då tänkte jag! Att detta håller er nog kvar.
Det funkar ju för Kissie i alla fall!

The real JB

Jag är verkligen urusel på att städa. Eller ja, för det första att sätta igång. Kör alltid den här "okej, sätter på lite musik så jag blir lite taggad!" (Hahahaha, taggad på att städa? Lol) sen liksom, stannar allt till vid datorn. Världen upphör. Sitter och lyssnar på James Blunt. Stay the night är så himla härlig! Lägger in den nedan.
Hahah, oj vad tråkig jag känner mig. Behöver komma på humör. Ahhhh, juste. Nu vet jag. Att jag är tråkig beror ju på att jag lyssnar på ganska deprimerande musik. Där har vi det. En bra ursäkt.
Hörs senare då. Här kommer en riktigt skön låt!

This is love


Yup

Jag måste färga håret! Oj. Det lät töntigt. Men jag fick en uppenbarelse nu. Mörkt. Riktigt mörkt. För att inte tala om att jag måste klippa mig. Happ. Undra när jag ska ta tag i det då. Om några månader kanske. Men bara så att ni är förberedda.
Nu måste jag städa. Snart.

Ungefär det här. Här hade jag nyfärgat hår. Fan vilken stel bild hahah.

The rebound

Kollade precis på "The rebound". Den var... bra. Asbra. Jättebra. Superbra. Okej. Kanske överdriver liiiite. Jävligt bra.
Fast jag ska ju alltid kolla på romantiska filmer, asjobbigt. Jättejobbigt. Superjobbigt. Okej. Kanske överdriver liiiite. Jävligt jobbigt.
Lol.
Ska kanske börja kolla på skräckisar mer. Ligga hemma om kvällarna och kolla skräckisar mest hela tiden. Låter ganska lockande. Kolla mig i spegeln. Lär bli mardrömmar.
Ps. Googlebilderna är helt cp!!! Går inte att klicka på dem!!! Damp

Eller så är det bara dags att sova...

Fan vad irriterande!! Kollade igenom min "Väl talat!"-kategori. Så är det en bild som är borta. Jag har ingen aning om vad det var för bild. Förstår ni hur irriterande? Grattis! Hoppas jag irriterar er med

Well, goodnight!

Kollade precis på "Sydney White". Den var, ganska väldigt typisk. Den var dock väldigt inriktad på töntar. Så jag kände mig rätt hedrad. Så det kändes ju bra. (y)
(Var det överdrivet töntigt att göra en fb-tumme? Lite kanske. Jaja.)

-


Så det kan gå...

Höjden av dumhet. Jag har nått det. Jag har nått mitt mål. Höjden av dumhet.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att inte Madde eller Manfred läser detta.
Jag bad nämligen om att få låna en hundralapp. Det var massa krångel o grejs. Det låter inte krångligt och grejs men det var det. Frågade först Madde men det funkade inte så efter lite om och men lånade Manfred ut en hundring till mig. Jag hade nämligen glömt min hemma, så han får den imorgon. Vi chillade lite och sådär.
Kom hem vid strax innan åtta, fortsatte chilla här hemma. Och nu. När jag ska lägga upp jeansen jag hade på mig idag till stolen istället för golvet, så ramlar hundralappen ut ur backfickan. Japp. Jag har alltså gått runt med hundralappen i backfickan hela dagen. Den jäveln.
Arhg.
Okej. Kände bara att jag ville dela med mig utav det. Nu är det filmdags! Adíos mis amigos.
5u2ga.jpg
Här är jag idag i skolan. Helt omedveten om att hundralappen ligger och lurar i bakfickan.

This is what I call...

PLANKING !

People worry too much

‎In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation.


Bästa kvalitén ändå.. Lol egobildeN. Nu förstörde jag allt. Sådär skriver man inte... Crap. Tänker inte ta bort texten heller. Simma lugnt!

I love you, man

Kollade precis på "I love you, man". Typ mest för att Jason Segel var med. Han är bra. Han är go. Som en bumbibjörn. Den var... Dem var inte bögar i alla fall.
Nejmen den var, ok. Ok. Ni måste inte se den, liksom. Men ni får om ni vill. Schysst va? Sådan är jag. Jag är schysst. Snäll, liksom.
Äeehhhh shit, sovdags. Trött. Börjar 8.20 imorgon! Tror jag? 08.10 var det visst. Even better!
Ahmenguedd, låt mig sovarå.
Simma lugnt, gådnaT!


En pirat

SÅ! Nu när jag har en dator igen!! VILKA FILMER SKA JAG LADDA NER? Hehe. Jag är riktigt kriminell jag.
En pirat
Hahahaha
That's funny

Fjolla

Har suttit vid datorn hela kvällen. Och det kommer jag att fortsätta med. Och hela dagen, förresten. Bara för att jag kan. Bara för att jag har varit utan dator i... Flera dagar. Tänk vad en Iphone kan göra va? Rädda liv. Rädda Tittis liv har den gjort de senaste dagarna. Med det bifogar jag en riktigt fjollig bild på mig. Som en tomtenisse.

BjOeRn!

Teddy hoppar upp bredvid mig i soffan och sätter sig obehagligt nära. Jag trycker min kind mot hans och säger lite ironiskt "Det här, är bara obehagligt". Mamma ger mig en konstig blick. Ja, "Vad fan?" stod i princip med bokstäver i hennes ögon. Jag kollar förskräckt tillbaka och säger "Men herregud. Kan du ingenting om Björn Gustafsson eller?" i en ganska bitter ton.
Skillnaden är då att jag ibland går för långt med Björn Gustafsson-repliker. Ibland kan det bli ganska pinsamt. När jag säger något som bara är roligt när Björn säger det, och bara får hon-är-nog-dum-i-huvudet-blickar tillbaka för att ingen annan har hört honom säga det. För ingen är lika besatt av Björn som jag. Besatt är väl och ta i. Jag stalkar honom ju ändå bara sju dagar i veckan.
Teddy är förresten en hund.
Där har vi honom.
Mannen, legenden, Guldlock

Sjukt lik

För att jag är så himla lik Beyonce! 
MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändis


Jag tror jag missförstod mig

Happ. Spanska om tio minuter. Sedan är denna förfärligt fruktansvärda dag över. Nej, nu ska vi inte vara sådana. Den har la rullat. Redan smått skoltrött men det är sådant man får ta. Den här veckan är ju sagolik om man jämför med två veckor framåt ungefär. Liksom.
Snart är det helg. Älskade, älskade helg. Älskade älskade älskade helg.

TJA

SÅDÄRJA!!!! NU ÄR JAG TILLBAKA!!!!! JAG HAR EN DATOR IGEN!!!!! LUGNA DIG FÖRIHELVETE!!!!!!!!!
Okej. Hej. Jag är tillbaka, efter dagar av lidande har jag nu en fullt fungerande dator. Med Windows 7 och allt. Åh. Fantastiskt. Dock hittar jag inte webbkameran, det viktigaste av allt på en dator. Men, jag laddade ner Snapstrip. Så det är la OK, även om det inte är fullständigt. 10 bilder om dagen, vem nöjer sig med det? Pff. Wellwell.
Here you go.
Jag och Maja
¨
Jag och Maja
Jag och Maja
Jag och Maja
Malin och Maja
Sandra Jag Maja & Malin.
Gulligt.

Wops

Oh crap. Fastnade i en film. Måste sluta med sådant nu när skolan är igång. Bara så svårt att släppa taget!
Allra helst när det är John Tucker must die. Hehe.
Okej. Godnatt då. Adjö rättare sagt, föralltid. Slutar halv fem imorgon. I WILL die.
Värd att se bara för hans skull.

Weeow

Idag i skolan. Åh, vilken befrielse det är att se alla ettor och veta att man inte är en av dem. (Inget illa menat ettor). Men nu jävlar. Det här är bra. Hamnade i rätt klass den här gången liksom. Boo-ya!
Så, vad är haken? Den är idag. Men det går över. Värt. Har inget med nånting att göra dock. Skit i den här raden.
Vi ska äntligen få windows 7 på våra datorer. SSSSCORE!
Min fader ska hämta min andra dator och kolla om hans datageni till kompis kan kirra biffen, annars får den lämnas in.
HAHA jisses, orkar inte det här inlägget.
Ordbajs
Tja
637ank.jpg


HEHE

HEJ MAJA! DET HÄR ÄR TILL DIG MAJA! :D
9emjxc.jpg


brwbn4r3wbh4gv

Min blogg suger. Heh. Ville bara säga att inatt drömde jag att jag var skådespelerska! Det var sjukt awesome.
Nu ska jag dra till Pontus, simma lugnt!

aftonbladet

Aftonbladet. 2 bilder.
1.
l3flu.jpg
"Alla luktar fisk i Göteborg" - Dem är fiskar, dem klarar sig.
.
2.
wxxxe.jpg
Jäklar, vad döda dom måste blivit.

Todiloo

Nä, sovdags då! Dags att vända tillbaka dygnet ni vet! Sakta men säkert. Filmen var för övrigt riktigt bra. Imorgon ska jag till stan igen och träffa Katja och Nadja såhär en sista gång på sommarlovet. Åh, sorgligt sorgligt. Godnatt! Dröm mardrömmar, då blir ni glada sen när ni inser att det bara var en dröm.

Tjarårårrr

Drar på bio med Klara nu dååe! Ska se Bad teacher som sagt var. We are retarded, I got all my sisters with me.. ♪♪♪♪
Aja. I alla fall.
Äh, whatever.
Simma lugnt.

Jaaaha

Jag känner mig så otroligt dum när folk börjar prata datorer. HRWPKBE EFod bjska orkar ju inte VAFAN
Hejheeeeeej
Helloooooooooooooo
Fuck u
not you
YOU
hejdå
Jag har bytt ut bloggen mot twitter, HAH
ägd blogg
Fan
Jag har ägt mig själv
Crap
hejdå
mozau.jpg
Här är jag när jag är glad.
LUCKY ME !

Hey, wazzap?

Öhm. Tjeeeena! Vet inte riktigt vad jag ska säga. Min dator är fortfarande sönder därav den dåliga uppdateringen. Pappas stationära är... Värre än en Nokia 3310 för att jämföra det i mobiler.
Idag har farfar varit här och födat mig med kakor. Annars har jag inte gjort ett skit. Men! Imorgon blir det bio! Sådär jätteefter så ska jag och Klara se Bad teacher! Velat se den jättelänge men inte blitt av. Jag menar, Cameron Diaz och Justin Timberlake, den måste vara helt ok i alla fall!
Nu ska jag gå och se Familj på väg, den går på sexan. Sett den ett antal gånger. Inte jättebra. Men det är lugnt, för jag har kakor.
Lägger in en fjortisbild från i lördags då jag var med lite kompisar, och lite fler. Lol.
ubnh.jpg
Jag är ju så smart. Orkar ju inte försöka koppla in iphonen till den här skitdatorn, så lägger upp det på twitter och kopierar därifrån, hah! SMARTASSSS! *UTAN IRONI*!

nthyjhaqvf

Jag har varit fantastiskt duktig på att uppdatera senaste dagarna! Nej, det har jag inte.
Jag har varit upptagen med att ha kul! Och kaosat. Lite. Nu ska jag kolla på Harry Potter.
Hejdå

Wouch

Hahaha lol, skrev en lista som jag tog från gamla bloggen, men den blev så tråkig att jag inte ens lägger upp den. Fattar ni hur tråkig den var?
Istället får ni skratta åt mig, hittade den här gamla bilden.
Jisses alltså. Jisses. Sällan jag sett fulare bild på mig.
En korsning av en gammal sotare och något missbildat

Ta ut skiten

Men vad-faaaaan. Nu har tandställningen gått sönder också. Pricken över I. Med stort I. L O L .
Arhg. Tandställningsfan. Inte har jag använt gummisnoddarna heller, najs utskällning man kommer få av tandisen. Åh. Blö. Karma's a bitch.

Mitt undermedvetna är Göran Persson

Hittade den här bilden också. Gulligt.


BLÖÖÖÖ

Det är ju fan inte riktigt sant. Min dator är paaaaj. Och paj i definitionen SÖNDER. TRASIG. FÖRSTÖRD. UR FUNKTION. OBRUKBAR. HELT JÄVLA KAPUTT.
Nu sitter jag vid pappas stationära och hänger, riktigt efterblivet tangentbord. Hörs typ bort till Kina att jag sitter och skriver, inte diskret direkt.
Felet på datorn? När jag försöker sätta på den (jisses, misstolka inte förihe..) så kommer det upp svart med en lite oförståelig text. Nada more. Åh, min älskade.
 
Tyckte den här passade. Hittade den på gamla http://tec.blogg.se bloggen. Lol! Var ännu töntigare då än nu, och då är det illa.
Jag menar...


Jag var ett geni, verkligen


Sorry, but I'm aliiiive!

SÅ JÄVLA BRA KRYSSNING!!!!!! Orkar fan inte skriva mer nu. Kan lägga in EN bild. Orkar inte mer :)
MEN SJUKT BRA ! Hah, åh :') Aja, här har ni bilden. Jag och Tessan.

Hej och hejdå

Påväg till båten nu då! Såhär i åskovädret. Känns som att jag kommer bli en stor filmstjärna i Titanic 2. Så ja, vi ses på andra sidan mina vänner. Adjö

Du måste erkänna att han ramlar med stiiil

Jag tycker att vi alla borde ta lärdom av honom.
Like A Boss

I rymden finns inga känslor


The world's unfair, get used to it

Okej wow. Wow. Okej. Wow. Wow. Okej. Aouch. Fan.
Jag hatar mentala smällar i ansiktet.
Vi höres när jag är hemma. Jag ska försöka hålla mig på avstånd till bloggen ändå fram till fredag morgon.
Men jag är professionell misslyckare så vi hörs väl snart!

Don't you forget about me

Todd i Easy A ♥

Jag tror att jag undermedvetet har något emot AIK

Vad är det för jävla drömmar jag drömmer. Inatt drömde jag att AIK-huliganer sköt atombomber i stan och jag var med nån (vettefan vem) och vi typ sprang slalom för att undvika alla bomber och explosioner. Men vi överlevde! Eller, jag vaknade. Och det var ju synd.
Stockholm. Men det är lugnt, vi klarade oss. Jag och min låtsasvän.
Tough life.

Finland, såklart

Puh. Countdown till imorgon kl. 17:00. Då guppar jag långsamt iväg härifrån. Drar på en liten kryssning till muminlandet, hemma igen fredag morgon. Välbehövligt om något.

Rubrik. Rubiks kub.

Inget illa mot mina kära vänner med mitt lilla "utbrott" där i förra inlägget. Har ju ändå tillbringat kvällen med dem! Började med Sunes jul, men folk hade någon slags irritation mot den, och jag vågade inte säga att jag tyckte Sune var ganska charmig. Så det blev Kopps istället. Hade glömt hur bra Kopps faktiskt är. Den är enastående (google synonyms)! Svensk klassiker.
För övrigt undrar jag mest varför jag plötsligt fick fem kommentarer bara sådär i ett inlägg. Och statistiken hoppade upp ett snäpp. Vad hände?
Svarade i alla fall. Får man besökare kan man ju ge det ett försök. Ironiskt nog skrev en "Fin blogg, hur är det?". Svarade precis efter mitt förra inlägg där jag nog agerade ganska aggressivt, men jag svarade lite glatt "Jo det är finfint! Själv?".
Finemang

Like hello

Oh. Okej. Andas. In och ut. Oh my god, you pervers bastards. Skoja. Oh juste, andas.
Dagen började så fint. MEN SNART DRÄNKER JAG MIG FAN I HANDFATET. Och ja, HANDFATET!!! Väldigt fuckedup.
Basket, familj, jag. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.
.
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.
ö.
:)
Jag vet inte riktigt, men den här bilden talade till mig.

Fml

Åhnej. Åhnej åhnej åhnej. Tessan flyttar till Linköping om en vecka. Vad ska... Åhnej. Fan. Fanfanfan.

g33k

Alright! Redo för en dejt med Katja och Nadja. Vi ska träffas i Sollentuna centrum. I know, random right? Gäller att ta risker här i livet, upptäcka nya saker. Som igår, jag åt ett äpple! Sällan hänt att jag äter något sådant nyttigt.
Sitter mest här och är redo nu. Ska åka med farsaaan sen, han skulle åt det hållet. Lovar att han typ ska åka till Uppsala för att gå på toa. Sådan är han.
Okej. Slänger in en bild då.
Peace
Den konstiga blicken är mest åt mig själv, kolla bara hur töntig jag är

Det är därför jag tycker om er !

Nu är det "imorgon" så nu får jag blogga! Äntligen! Fick vänta typ 30 min :/. Aja. Jag behöver verkligen en ny header. Den börjar bli riktigt tjatig. Jag menar, facebook är såååå maj 2011. Liksom augusti nu :o Så, några förslag? (kan inte fatta att jag faktiskt skriver det här och inte får några kommentarer, men jag bjuder på den! Skratta åt mig, det gör jag med). Nämen. Ska nog kunna painta ihop nåt. Men ett senare projekt. Nästa vecka. Typ. Lol. GODNATT mina älskade, det är ni som gör mig mer mobbad än vad jag redan är <3 Jag menar, jag har ingen aning om varför jag nyss skrev det här!

Mikey Wax

Han har en underbart härlig röst. Han började följa mig på twitter, heh. Ni ser, det är en riktig guldgruva.
Lyssna bara. Och låtsas att jag inte skrev detta eftersom jag skrev att "vi hörs imorgon" i förra inlägget.

Ähh

Oh cheese, jag måste verkligen ut ur this hellhole! Sicken tur att jag ska träffa Katja och Nadja imorgon då. Puh. Jag börjar bli alldeles för djup. Swimming like a fish in this endless ocean. Ni ser? Detta behöver ett omedelbart stopp.
Vi hörs kanske imorgon. Slänger in min nya twitterbild. Loligt va? Twitter.
Charmig va? Säg att jag är charmig! SKOJA FÖRIHELVETE. Hahaha. Så cp. Håll käften.
Åh. Can't believe I actually doing this. Håll käften. Okej? Käft. Tack.
.
.
.
Käft

Tja

Jepp. Kollade precis på "A cinderella story". Visst att jag hatar Hillary Duff, hennes röst är verkligen störande töntig. Men det har inte med saken att göra. Jävla film alltså. Jävla film. Skippade slutet.
Har ni tänkt på hur enkelt det egentligen är? Att bara säga allt. Att bara släppa ut hela alltihopa. Ärligt talat, vad har man att förlora? Värdigheten? L O L . Bara säga precis vad man känner till allt och alla. Vore inte det fantastiskt? Skulle du göra det? Skulle inte jag.

Just sayin'

Om du ska ta ett beslut, singla slant. För när slanten är i luften, då vet du vad du hoppas på.
Värd bild!

Nu får de väl ändå vara nog

Pappa sitter och kollar på antikrundan. Och han är insatt.
Rädda mig.
Men! Lite fina planer att se fram emot i alla fall. Det är ljusa tider gott folk, ljuuuuuuuusa mörka tider.

-


WEEEEEEI

Happ. Nä fyfan. Har lust att slänga ett oskyldigt barn till hajarna i egypten och sedan slängarna delarna i en tank med fightandes krokodiler. Inget personligt liksom. Jag är bara väldigt arg idag. Och nej jag har inte ens pms. Så fuck you and DÖ. :)
Och fråga inte om orsaken, för då får ni mitt liv på er och det är inte att leka med. Nejdå, nu ska vi inte vara sådana. Jag är bara arg helt enkelt. Alla har vi våra dåliga dagar.
R.I.P  Titti... whenever you die
This, thanks.

Egypt

Sitter och kollar resor till Egypten i oktober. Sista veckan i Oktober och första i November eftersom det blir en vecka på lovet då. Jag, mamma, mammas kompis, och mina två vänner Katja och Nadja. Jepp. Hur najs? Lagom.
Har snackat om det litegrann, det skulle göra mitt år. Mitt liv. Okej nu ska vi inte överdriva, men det vore ju... Ja, ni fattar grejen. AAWWWEEEZOMMMMEEEEEE. Vore det.
Jeeeeep okej, tja!
Hit!

Hej och hå

Tänkte att jag strök för mitt namn. Som att ni ens skulle vara intresserade. Men av, bokföringsanledning. Hittade nyss på det ordet.
Tja

Herre jissanes

NÄE. Men vadfan. Jag skulle gå in på min blogg (klart som fan jag läser min blogg, den är ju fantastisk). Jag skriver in "T" i sökfältet, google chrome ni vet, det ska ju komma upp på dirr. Vad tror ni kommer upp? Jomenvisst sörru. "http://translate.google.com/#". Så ofta går jag in på google translate. Tragiskt. Att sådant här ska behöva hända.
Google translate... Jag säger då det
Bevis på hur tragisk jag är.

Ordbajs

Lol. Skrev precis ett inlägg. Men det blev för gay för att publicera. Iofs pride, men ändå.
Skrev om min skumma släkt, jag och fader min satt precis och diskuterade den. Mord, självmord, misshandel & knark. Psykiska sjukdomar, knark igen, fetma & diabetes. Sådär, där drog vi den i korta drag! Heh. Inte för att skryta liksom men...
Hoppas ingen i min familj eller släkt läser min blogg, hehhhhhhhh. Kan bli pinsamt.
Nämen, det där mordet är rätt avlägset. Knappt släkt. Apropå släkt! Sysslingar?! Det måste ju vara det flummigaste. Om jag och min kusin får barn (HAH!!! INTE MED VARANDRA!!!!!!), blir våra barn sysslingar då? Är min mammas & pappas kusins barn mina sysslingar?! Har mina föräldrar ens kusiner? Ja tydligen! Nu drar pappa igång med någon historia. Aaw, en av mina sysslingar dog när han var femton år :(
Okej dags att sluta skriva. Ganska faktap inlägg.
Låt oss avsluta det hela med en mörk klassiker. Ögonen i kors och munnen åt helvete.
Ah, ljuva jag.

Yeah

Vet inte riktigt. Apropå min skumma dröm kanske. Drömde i Mean girls-style inatt för er som inte läste det. Fast jag var inte den elaka då. Men nu är jag.

Mario, ni vet

Aha! Väldigt fyndigt.

Väldigt exotisk dag

Jahapp. Hej. Det är nu jag undrar varför jag egentligen bloggar. Wellwell.
Sitter och har ont i huvudet. Arhg. Precis svalt en alvedon. Orkade inte svälja två.
Annars så har jag mest åkt runt med fader min. Skulle svänga in till täby och växla lite pengar till kryssningen (eh, ja, ska på kryssning på onsdag). Men så orkade han inte leta parkeringsplats, så han åkte till Sollentuna. Jaha? Jaha. Där var det förövrigt väldigt lyxigt. Som en lyxig djungel. Väldigt grönt och träigt.
Sen åkte vi till Arninge och handlade på Ica. Av någon anledning.
Och så hade han ju såklart ett antal race med bilar på vägarna. Han är bilmeck, så jag kan väl inte klandra honom. Men när det blandas in polisbilar så är det faktiskt ganska obehagligt. Skoja. Inga polisbilar.
Men det var värt det

Chachaa

Hah. Drömde en heltöntig dröm inatt. Typ Mean girls-style fast verkligen inte. Men den hade en poäng.
Okej. Skit i den.
Fast jag har ju inget annat att säga.
Igår kollade jag på "En galen natt". Sådärja, nu fick jag en bild att lägga in.
Hörs.

-

If I had one wish, it would be to not have a reason to make one.

Wops

Jisses. Jag måste verkligen rensa datorn. Ska rensa lite bilder och filmer. Sen räcker inte min kunskap så mycket längre. Brukar köra en diskrensning ibland, det lärde pappa mig. Tror jag har ett virusskydd också iaf. Kanske borde lära mig lite om sånt här.
Wellwell. Det är ett senare problem. Detta dök upp när jag laddade över lite bilder från phonen.

Vi snackar tattoooos peopleeee

Okej. Ärligt nu då. Vilken tycker ni är bäst? Kommentera nu massor allihoppaaaa!!! WOOOHHH KOMMENTEEERAAAAAA!!!!!!!
Vem försöker jag lura.
Alla ni trettio personer där ute kan ju tänka "höger" och skippa kommentaren, det blir bara pinsamt för alla inblandade.

I'm walking on sunshiiiiiiiiine whoooaaaohoooo

Fortfarande inte rört på mig. Jepp. Bra. Pappa skulle hämta mig efter jobbet, om högst två timmar alltså.
Skita i städningen och satsa på att sola? Ja tack. Hörs !
I solen ska jag sola !

TATTOO

Jag ska göra en tatuering när jag blir arton, lätt. Har redan bestämt att den ska symbolisera mina syskon, vi är ju fyra stycken och alla börjar på T. (Jag vet, sjukt töntigt -.^). Men så jag håller på att skissa lite. På paint.
Har precis gjort klart en skiss, tar gärna emot tips och kritik!
Cool va?!
Fast hade tänkt pokémonbollen lite halvöppen, så liksom aktiveras vi.
Vet inte riktigt vad jag tänkte med strecken där, mest... Fartränder, liksom.

TJILLA KLART FÖRST

Nä, upp och städa litegrann då! Snart. Ska bara.

PUSSPUSS

Alla vill till himmelen, men få vill ju dö

Öhm. Hej!
Har precis suttit och gluttat på "Accepted" vid frukostbordet. Läsa tidningen är överskattat. Sedan förflyttades jag till soffan och Accepted byttes till resor. Yep, sitter och drömmer mig bort. Sitter på twitter också. Töntigt? Okej.
Lyssnar på lite Timbuktu.
Annars så måste jag städa mitt rum idag. Shitpomfritt vad jag måste städa mitt stackars rum. Så måste jag ju hinna ut och sola också. Så måste jag bestämma om jag ska till pappa över helgen, i så fall har jag skitbråttom.
Hmm.. Undra om jag inte ska det. Ska jag? Hmm.. SKA JAG? Ahhh men okejrå, om ni säger det så. Mina läsare får alltid som dem vill. *FNISS*.
Min tandläkare kommer bli så arg. Använder aldrig gummisnoddsjävlarna.
Äh, nu ska jag sätta mig och plugga in Alla vill till himmelen, det är inget litet projekt asså. Fan va fort det går.

-

I’ve learned that you can go on, long after you think you can’t.
.

'because you're worth it

Åh, ni är så fantastiska kära läsare. Jag försöker att hinna med alla fina mail och kommentarer, jag gör allt jag kan! Ni är bäst!
Här har ni en hamburgare

God jul

Nej nu tycker jag att det blev lite konstig stämning här på bloggen. Ni tycker inte det? Nä? Okej.
Men då lägger vi in en bild på när jag slår in julklappar i julas. Tji fick ni. Konstigt va? FETT KNAS

Stop being afraid of what could go wrong and think of what could go right.

Inte det bästa citatet jag lagt ut. Men det funkar. Failade med mellanrummet innan sista "what" också. Bra jobb. En himla seriös bild också. Jaja.

Obehaglig skit.

Jag drömde om Anders behring breivik inatt. En mardröm men samtidigt inte. Han försökte vara kompis med oss (jag och några randoms vet inte vilka). Men jag var så himla nervös. Jag tänkte hela tiden "snart skjuter han oss. Kommer han skjuta oss? Vad händer? Kommer han verkligen skjuta?". Fast han försökte va kompis med oss. Men ändå. Kanske tanken på att han ju lurade alla med polisenuniformen. Uehehaksnj. tror nästan vi var på en ö. Vi var ute iaf. Åh, obehagliga dröm. Tycker så synd om dem stackars ungdomarna som kommer gå runt med det där minnet resten av livet. Och imorse kollade jag på filmen "killers". Bra filmval -.^ Wellwell. Ska fortsätta sola nu. Ligger på trampolinen o skriver från phååånen. Hasch !

GQSVOLgwkp

Varit i Täby med Katja och Nadja, muy trevligt! Men nu har jag bråttom. Ska till Madde och hänga lite. Ahhhh bråttom. Fakk. Wellwell. Slänger in en cool bild från Gräsö! Jag och Maja som pekar fuck you! Wiihoooo

The ugly truth

Jag hatar filmer. Döda dem.

Tänk på barnen i afrika!

Åhhh hur mycket suger det inte att man inte kan lägga in bilder på bloggen från mobilen!! Läste precis Aftonbladet och fick en riktig chock när jag gick in på startsidan. Det var om svälten i Afrika, och första bilden... Wow. Han såg inte ut som en människa. Det var ett litet barn, och han såg ju ut som en.. Vandrande pinne. Han kan få mitt fett. Jag har massor. Nämen, det är sånt där som får en att vilja skänka några slantar. Det är nu man fattar vad mattanterna Menat med "tänk på barnen i Afrika" under alla år. Eller nej, vafan hjälper det dem Att vi äter upp våran mat? Okej, man ska visa tacksamhet för maten kanske. Men ändå. Hej!

Duktig idiot

Jaha. Vi ska spendera en dag på Skansen och sedan avsluta med allsång. Vad är det första man tänker på att ta med sig? Precis! KAMERA. Vad tror ni jag glömde? KAMERA. Wellwell. Har iphonen och majas systemkamera iaf! Lol HEIDO

Resten av ditt liv

Imorgon blir det allsång på skansen! Ha! Ska åka in rätt tidigt och stirra ut djuren med Maja. Ska stänga in henne med aporna. Mot eftermiddagen ska Madde joina oss. Sedan ska vi digga till Timbuktu. Åh vad bra han är. Inte ett minus att jag älskar skånska heller. Nedanstående är ju det bästa han gjort.
Åh, kärlek till hat ♥
Slänger in text till er som inte fattar skånska (jag var tvungen att läsa texten innan jag fattade..):
Har tänkt på det länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer…
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid
Jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas du,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
..resten av ditt liv
Du får leva med det..
Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha
Read more: http://svenskalyrics.se/timbuktu-resten-av-ditt-liv/#ixzz1ToAK9wD4
Har tänkt på det länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer…
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid
Jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas du,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
..resten av ditt liv
Du får leva med det..
Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha

Tönt

Jag har nästan 100 filmer på min dator. Brb nu kom polisen. Lol skoja.
Funtar på att börja kolla på någon serie igen! Hade ju en OC period, eller ja, två till och med. För att inte tala om The buried life, åh vad jag älskar det. Bara väntar på något nytt från dem. För tillfället funtar jag på "What about Brian" haha. Vet inte varför. Eller så laddar jag en film. Förslag? Nehepp. Okej.
Börjar komma en uppenbarelse om vilken värdelös diskussion jag för med mig själv.
Nu drar jag lite filmer för alla smaker. Bara för att det skulle en proffsbloggare gjort.
En bra actiondrama är ju The guardian. En snyftare. (Lol, typ det enda nära action jag sett, men den var bra!)
En bra lugn drama är Good Will Hunting.
En bra romantiker är The Notebook.
En bra töntaction är I am number four, haha. Ha.
Några bra komedier (lol, det enda jag kollar på jaa) är Eurotrip, The Switch, Valentines day (hello kändisar!).
En bra svensk är Ondskan.
En bra skräckis är Nightmares on Elm Street.
Den sämsta film jag någonsin sett är Pledge this. Paris Hilton lever verkligen upp till rollen som dålig skådis. Imponerande.
I am number four.
Lite ögongodis har ju aldrig skadat.

LOL

HAHAHAHAHA


FELIX

Felix är någon jag egentligen inte känner, eller ja, han vågar inte presentera mig för sina vänner.
Det kan bero på att han är gay, så det blir ju lite pinsamt om han visar sig med en tjej.
Nej nu skojar jag ju bara, Felix har en tjej, hon heter Barbara.
Hon blir inte sur om Felix henne bedrar, för Barbara, hon är uppblåsbar.
Jag tror att det är det Felix tycker om, hon finns alltid där för honom liksom.
Annars så gillar Felix att chilla i sin lyxvilla, och kanske lite navelludd pilla.
Det här är inte något jag egentligen vet, men jag kan slå vad om att han brukar kommunicera med sin get.
Ja juste, Felix har en get som heter Öster, han hör också röster.
Men Felix är en härlig prick, han har glimten i sin blick.

Woopi

Tjillat och badat på Solbrännan idag med syrrelyrran. Yep, vi badade faktiskt. Väldigt... Svalkande!
Det var inte jättesoligt direkt när jag tog dessa två bilder så det ser ju inte jättelockande ut. Men det kom sol sen, jag lovar.

Till Oliver!

Oliver är en gangstrig grabb, han hänger på hak och käkar kebab.
Kebab som inte ens är gott, men han tror väl att han är cool eller nåt.
Oliver är en riktig tjejmagnet, vilket kanske beror på hans paket..!
Inte för att han mig har förfört! Nejnej, det är bara nåt jag har hört.
Tyvärr så är han nu mera upptagen, så stick och brinn om du inte vill bli nedslagen.
På fritiden gillar Oliver att sticka, någon som behöver en ny bakficka?
Ibland lägger han pussel med Bamse som motiv, det får honom att känna sig kreativ.
För Oliver gillar också honung, det får honom att känna sig som en riktig konung.
Men jag lovar, Oliver är riktigt cool! Söndagarna spenderar han alltid med lite boule. :)

RSS 2.0