Woah!

Ska åka och lämna högtalarna i lokalen! Pappas fetfeta högtalare. Snart är det dags!


Wehååååå!

Har sprungit omkring och fixat massa för imorgon, fullt ös har det varit! Orkar inte skriva, är på mobilen. Så slänger in lite bilder istället!
Egobilden är för att visa mitt mörka hår, känner mig som hemma igen! Jag är menad att ha mörkt hår. Och att vara hårig.


C YA LATERO

Bloggpaus. Vill inte skriva ut något jag kommer att ångra.
Kommer nog skriva imorgonkväll. Jag är dålig på att hålla mig från bloggen alltså. Men den är ju så himla bra. Haha.
Hehe, min syster kom in i mitt rum. Kollade på glasspaketet bredvid sängen - "Vad har hänt?".
Hahaha, märks att vi är syskon.
Slänger in ett bra citat.
Två förresten.
Fortsätt simma, fortsätt simma.

Färgar håret


(y)

Nöjd. Fått en massa gjort idag! På hemväg nu, älskade 85an går så de rätt chill. Ja, jag har alltså varit i kista med Nadja. Alltid lika äventyrligt.
Tog en elegant lunch/middag också. Vad heter det egentligen? Brunch finns ju. Luder? LUnchDinnER, menar jag. Nä, vad torr. Slänger in en bild på Nadja istället.


Like whatwhat

Nadja kallade mig pedobear, jag förstår inte?


Hehe

Jag ser ner på er, losers


Sådant som får mig att känna mig trygg.


You fake, twisted world

Går inte att sova ikväll. Tur man har musik att dra ner en ännu lite till. Härligt det här! Äh, musik är ärlig i alla fall. Till skillnad från så mycket annat.

 


You can't play on broken strings


Hehehehhehe!!!!!!!

Är ju verkligen inte trött!!!!!! Kan inte sovaaa!!!!! Klarvakeeen!!!! Typ taggad!!!!! På jag vet inte vad!!!!! Wooaaaaahhhh!!!!! Godnattttt!!!!!!!!!


GÅDNAT

Har äntligen tagit tag i saken och laddat ner massa musik till mobilen. Alla Gavin Degraws album och två James Morrison album. Hehe. Fortsättning kommer senare, skall zåva lite nu!
Imorgon ska jag fightas i mellandagsrean med Katja och Nadja. TAGGA. Med att sova.
Godnatt!
Min älskade, vi ses.

Lauring

Ni tror att detta är ett kasettband. Icke då! Det är bara mitt iphoneskal. Ägda.

 


Kärt barn har många namn, Harrer Potty

Nu börjar Parry Hotter. Adios.
Här är jag och våran stiliga gran. Ni kan få en bättre bild någon gång. Men nu ska jag kolla Horry Patter.

Dan efter doppardan höhhohö

På väg till farfar med far, bror och hund. Vi ska åka förbi kyrkogården. Känner mig jättehemsk, men jag vill egentligen inte. Gillar inte kyrkogårdar, även om det är att besöka någon man saknar.
Wellwell. Annars så... Slänger in en bild live från bilen! Inte på mig alltså, nej det är det för tidigt för.


Happiness

Ska bara lägga ut detta sen ska jag sluta tjata! Okej kanske kommer rätt mycket mer om detta ett tag framöver, ni får leva med det.
Imorgon är det jul numero 2 hos pappa, tagga! Nu - sova. Bra jul, bra jul.

 


Hickjävel

Har hicka för tredje gången idag och den vägrar försvinna. Blev kanske en lite för galen jul! Lol. Skoja. Men blir fan galen, jävligt jobbigt!


:')

Åh, vad jag älskar mina syskon. Fick två biljetter till Gavin Degraw den 1 februari av min finaste syster, och tar såklart med henne. Åh, vad jag kommer att tjata och prata om detta. Bästbästbäst. Fällde seriöst glädjetårar. Mer uppdatering kommer senare, eller nåt.
Var bara tvungen att skriva ut lite lycka!
Hööööööörs!


Kflfröfl

Yeey, kul jul. Jag har ingen släkt, men dem två jag har är alkoholister -.- och första julen utan alla barn, wellwell. Jag har mina två fina syskon iaf! Jag klarar mig :]


GOD JUL !

Wellwell, JOD GUL antar jag! Nåt sånt. Slänger in den juligaste bilden jag har. Som även är min profilbild på facebook dagen i ära! Som sagt, vad gör man inte för julafton.
Att det där alltid ska hända

Standard

HAHAHA JÄKLAR! Min brors flickvän vann precis en resa till Thailand för 40.000 på uppesittarkvällen på bingolotto! Sådant där händer liksom inte folk man känner. Det var alltså hon som var Aldijana som fick välja bland grisarna, för er som kollade.
Åh, jag vill också.
Just chillin'

Hahahah älskade Seth Cohen


Julgran och grejer

TAGGA JULAFTON IMORGON!!!!
Hehe. Så nördigt.
Jag och bror har i alla fall klätt granen idag. Riktigt tjusig.
Har precis duschat också, vad gör man inte för julafton liksom.
Nu ska jag nog... Sitta här och låta förväntningarna stiga mig åt huvudet. Jag blir som ett litet barn såhär dagen innan julafton. Ja, jag är precis som vanligt alltså.

Men imorgon är det jul!

Familjen kollar på Sagan om ringen. Kul. Save me, computer

Payback's a bitch

Jag: Men vi måste ju köpa nånting till Teddy också! Nånting måste han ju få!
Tommy: Jag får aldrig nånting av honom


Duktiga

Lagar mat med bror. Han lagar och jag tittar på, real teamwork <3


Tagggaaaaaa

Dags att starta dagen. Måste gå ut med hundjäveln. Det är nog det jobbigaste med vintern och snön, man kan inte ljuga om att man varit ute med hunden. Om man inte har en jäkligt bra ursäkt till varför det inte finns några fotspår i snön. Har provat taktiker alltifrån "jag flög" till "jag är en trollkarl", men min familj är tydligen inte så dum som den ser ut.
Wellwell. Vi startar dagen med en attraktiv bild.
Imorgon är det julafton!

Lussebullsbak med broder


Angry moment

Jag får dessa små ögonblick när jag har lust att stänga ner bloggen och bara skriva femton sidor skit om dig. Om hur mycket jag hatar saker du gör, ditt betéende och hur mycket jag irriterar mig på dig. Och om hur jag ändå inte kan hata dig. För så fort dessa ögonblick är förbi så glömmer jag dem. Men fan vad dem kommer ofta och fan vad jag hatar dem. Jävla psykfall.

Those little moments

Haft en så himla mysig dag idag! Julavslutningen var perfekt. Rektorns tal däremot, och hennes lilla dikt... Låt oss säga att applåder var det inte riktigt värt, rektorn är inte någon vi håller kärt. Höhöhö. Hennes rim var sämre än det där, tro mig. Men! Annars så var det fantastisk. Riktigt utomordentliga konferanciärer också, väl utvalda från min underbara klass. På våran lilla miniavslutning med klassen innan the big avslutning så lyssnade på på mange bjuder och hade party i klassrummet. Sådan härlig atmosfär.
Wellwell. Här bifogas fyra bilder.

My second home

Ja, i väntan på julavslutningen alltså! Ja, därav att vi chillar på donken alltså.
Så, det var en tillräcklig ursäkt för att lägga in fler bilder.


Chillar på donken


Chillar i skolan


Swagrid


Fast det vore la dubbelmoral

Hahaha btw! Visade mitt failade peacetecken på väggen för Tommy. Ni vet, jag råkade ju glömma mittenlinjen.
Hans första replik när jag berättade var "Jaa, nu ser det mer ut som att du predikar tallriksmodellen".


Strike a pose

Har jag haft ganska fullt upp idag, min brooooder kom nämligen hem! Ganska överlycklig.
Han är en sådan människa som kan få upp mitt humör på en sekund och som lättar stämningen i hela huset bara av att sätta sin fot i det. Allting blir liksom 1000 gånger enklare när han är hemma.
Så kom Tina förbi en stund också! Alla fyra syskon samlade på en gång, det är icke illa må jag säga. Hon kan inte komma hit på julafton så vi hade en minijul. Bytte presenter, typ.
Tog världens stelaste syskonkort, jisses vad sånt är obehagligt. Wellwell.
Skall iväg och....
Hejdå!
Fotona blev bättre förr i tiden..

Hatar sånt här..


Hellooo

Jag har två datorer men ingen dator. Jaha. Lyckat. Sitter just nu alltså vid min systers. Av någon underlig anledning har hon satt ett plåster för webcamen? 
Jag kan få känslan av att någon iakttar mig via webcamen ibland, men det känns som att min syster tar den känslan till en helt ny nivå. I don't know.
Funderar på om jag ska gå till skolan imorgon. Känns som att jag kanske skulle orka, men samtidigt vill jag fan bli heeelt jävla frisk innan jag tar nya tag. Eller så orkar jag bara inte gå till skolan helt enkelt, jobbiga lektioner imorgon. Tillbringar hellre morgondagen med att inviga den nya soffan mamma har köpt. Ohyes, it's comfy.
En egobild från tidigare idag. För att demonstrera att jag är sjuk. Som att man ser det? W/e. Bara för att lägga in en bild.
Ska sluta ursäkta mig nu.
Simma lugnt

Gosh, I love the snow

 

 


DAMN


That awkward moment

Detta hände när jag skrev föregående inlägg. "Julstämningen" ville autokorrecta till "justinbieber". Så. Himla. Illa. Sen när skriver jag det ofta?!
Pinsamt Titti, pinsamt.

 


Home alone

Ligger hemma och påfriskar mig om det nu är ett ord. Ni fattar poängen förhoppningsvis iaf.
Snön faller graciöst ner på marken med perfekt tajming, några dagar innan jul så att man precis hinner få upp julkänslan men samtidigt inte hinner bli trött på snön innan jul. För att få upp den ultimata julstämningen så kollar jag även på ensam hemma. Klockrena julfilmen!

 


Gode gud

Sitter och läser barns brev till gud, haha barn är för underbara. Denna bland annat var ju himla go!

 


Drömmen om att läsa folks dagböcker

Myser med Bridget Jones dagbok och yoghurt medan jag överväger att överdosera alvedon. Jaha. Okej.


Blöööö

Asså får ju damp. Pappa tycker att jag ska gå ut me teddy och gå till skolan imorgon när jag ligger hemma magsjuk och spydde inatt (sorry för too much information men är lack)? "sluta tycka synd om dig själv och tro att du är så sjuk". Nejmen FÖRLÅT jag är ju nästan frisk som en nötkärna! Vad fan nu en nötkärna är för nåt.
Hahaha fan va mesigt inlägg, wellwell!
DAMP


Vilken kontring !

Hahahah så nördigt, så bra.


Helvete

ALLTSÅ DET GÅR BRA FÖR MIG!!!!! Ligger hemma magsjuk! Om jag inte e frisk till julafton tar jag livet av mig, var magsjuk på julafton förförra året det för fan vara nog.


Countdown to christmas

Gal1.


Want to marry another goat

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! Jag har nog seriöst aldrig gjort något roligare. Det här borde varenda idolsökande göra innan dem söker. Hahahahhaa snacka om lättroad, sitter ensam hemma och har aldrig gjort något roligare. Konsten att roa sig själv!
Okej, till saken! Hahahahahaha kan inte sluta skratta. Jag lyssnade på Gavin Degraws "Not over you", satte på inspelningen på Iphonen och sjöng med. Sedan lyssnade. HAHAHAHAHAHAHA, jag är verkligen den mest tondöva människa jag känner! Är det pinsamt att jag skriver ut det här? Wellwell. Åh, jag gjorde precis min dag.

Ungefär såhär skulle det se ut

SNOW

Jisses, måste verkligen börja dagen.
Ville bara kika in och säga att det snöar, och inte bara på bloggen!
För er som inte har facebook.
Okej, helt onödigt inlägg alltså.
Hejdå

Love actually

Kollat på love actually men nu är det fan sovdags!!!!! Råtrött.
Trodde att texten skulle bli spegelvänd, därav den konstiga blicken.
Så fel det kan bli.


EMPATI, TACK

Hej! Hehe. He.
Så. Igår. Jag skulle åka till träningen, åkte till centrum och hann till min förvåning med ett tidigare tåg än förväntat, lycklig och nöjd sätter jag mig på tåget. Ska hoppa av vid galoppfältet. Plötsligt säger dem "Täby centrum". Jaha. Vadfan. Dock hade jag tur denna gång, virrade omkring i täby i en tjugo minuter eller så men till slut hittar jag fram och når till slut min destination. Kaos. Så jag kom fram till träningen. Dock får jag en rejäl käftsmäll så nu går jag runt med en fläskläpp och ett blåmärke ovanför läppen, det var något nytt! Gör cpont därav mitt dygn utan mat. Men insåg nyss att det är värt smärtan. Kaos.
Efter träningen skulle mor min hämta mig på täby kyrkby trafikplats, dem hade dock stängt av tunneln och mamma har lika bra lokalsinne som mig. Sämst. Väntade.. Och väntade.. Min mobil dog efter min minuter.. Kaos.. Aldrig varit mer säker på att en familjemedlem råkat ut för en olycka. Kaos. Till slut kom den jäveln iaf. Ganska efterbliven och så, men antar att det går i släkten. Syftar då alltså på mina syskon givetvis.
För övrigt så har jag och några vänner börjat planera nyår, skapade ett evengemang som spårade ur totalt. Till slut var 900st inbjudna så vi raderade det. Det var kaos. Nu har vi dock ett nytt organiserat, allting är perfekt! Var iväg idag och fixade litegrann. Superb.
Nä nu tar det stopp i hjärnsystemet.
Sekunden innan min mobil dog 
Verkligen jätteovärt att jag tar en bild?

Ser ni blåmärket?! Hahah jätteotydligt, men ändå!
Tack för att ni tagit del av mitt empatiinlägg, imorgon återgår vi till det normala. Nu - lussebullar.
Simma lugnt

I'M ALIIIIVE! Unfortunately

SORRY READERS för den förfärliga uppdateringen, senaste dygnet har varit KAOZ!
Har dock ingen dator för tillfället heller eftersom skoldatorn är på reperation och min vanliga är fucked up thanks do my padre, lagom efterbliven. Nu sitter jag iofs vid pappas stationära men den är fan lika efterbliven som honom, tangenterna låter ungefär som en armé av råttor som kommer för att erövra jorden.
Åt annars precis mat efter att ha svultit i ett dygn, KAOZ. Nog rekord för tid att inte äta. Efter det satt en lussebulle riiiiktigt fint.
Så vi slänger in en egobild ni kan underhålla er med att rita mustasch på medan jag skriver ett nytt inlägg. Hörs snart!
Vad dålig den blev på datorn hahaha, jag har ändå en Iphone 4... Inte för att skryta. Eller jo förresten

Hakuna matata

HAH! Lejonkungen på spanska funkar bara inte


Natt god!

Ligger i sängen fan rekordtidigt! Sårry kåmpisar för den dåliga uppdateringen men plugget har tagit överhand! Imorgon är dock sista provet innan jul så sedan kör vi igång det gamle racet igen! Godnatt och lycka till! Tack!


Efterbliven

ASSÅ FITTHORSKOLDATOR JAG SKA FAN FITTDÖDA DEN!!!!! ÄR JU VERKLIGEN FAN BAAAARA FUCKING CPPROBLEM MED DEN!?!!?!?!?!? FITTTTAAAAA
Går inte att spela upp ljud? Kan inte ens öppna cphorvolymkontrollen!! LACCKCKCKCKCK

Sankta Lucia

Lite bilder på mig som Lucia! Jag bär nog den finaste krona jag någonsin skådat.

Nördigt värre

HAHahahahaa fail.. Skulle göra en luciabild på mig på paint. Den blev asnördig. Men nu har jag ju gjort den så nu måste jag ju nästan lägga ut den. Fan, I-landsproblem. Kompletterar upp med en rolig och hemsk. Eller är den hemskt rolig? Nä, mest bara hemsk. Ja, lägger upp den hemska snart.
Här kommer en asnördig luciabild.
Ser ut som ett skolfoto med en inpaintad krona. Hahahahaha.

Natten går tunga fjät osv.

Idag blev det Luciafirande i Österåkers gymnasium minsann. Luciatåg, lussebullar och varm choklad. Inte helt fel. Riktigt mysigt till och med!
Nu däremot ska jag plugga psykologi. En powerpoint på 39 sidor ska jag få in i min hjärna tills på torsdag. Stackars liten. Min hjärna, alltså.
En bild på Luciatåget! Nu är det snart jul må jag säga.

Mange bjuder

Måste bara säga att... VILKEN JÄVLA SUCCESS ! Hah!
Dem har ju verkligen fått in en fullträff! Var väldigt skeptisk till att dem skulle kunna leva upp till Fest hos Mange, dem hade liksom en hit tänkte jag. Men fan, ännu bättre! SUCCÉ
Hahaha känner mig sjukt nördig, men äsch

Oacceptabelt het enkelt

Jag var tvungen att ta en bild till bloggen. Fast det kanske hade varit lika bra att skippa den. Egentligen. Menmen, här på bloggen accepterar vi alla för dem dem är. Eller, nej förresten. Seriöst, kolla bara.


WOAH!

SÅ GJORDE JAG KLART DET ÄNDÅ! FAN VA SKÖNT.
Kanske inte det bästa arbetet jag slängt ihop, men det funkar.
Funderar på att kolla på OC, men borde nog sova. Tagga Lucia.
Inlevelse i den taggningen.

Skitsak

Den ska egentligen in ikväll, men kan fan inte koncentrera mig mer!!!!! Damp

 


Eller en kutta, kanske

WAAAAAAHHHHH !
Mitt huvud är överbelastat. Som faen. Har bara pluggat och pluggat och... PLUGGAT! Hela kvällen. Är fortfarande inte klar. Historia. Genusskitgrejen. Kanske har jag chansen att skriva "fitta" i en uppsats. Jag menar, varför säger man det som något kränkande? Skall jag nämna't? Borde jag? Nä. Jag bara skojar. Jag kan ju lika gärna skriva "kuk". Det säger man ju också som något kränkande.
Ja, jag skriver nog det istället.
Creepy bild. Men det passar väl som handen i handsken!

titti är smart

Ah juste, vad säger ni nu då !

Hiding here, hiding there

Jaha. Vet inte riktigt vad jag ska säga då.
Jamen du kan väl säga nånting i alla fall?
AMEN JAG VET JU INTE VAD JAG SKA SÄGA !
Hehe. Man kan tro att jag är schitzo, men det är en scen i en film. Nä, det var inte kul inte. Okej.
Let's move on. Tjill dag i skolan. Slänger in en bild på mig och toaletten då. "Standard".
Gömde mig faktiskt. Från vad får ni veta om ni följer mig på instagram! tittiandersson heter jag där, otippat nog.
Party

LAAAGGGGGG

Min dator har serious lagg! Den har haft det i ett par veckor, men jag har oftast lyckats få bort det.
Denna gång verkar det vara kvar för att stanna. FAN vad irriterande det är!
Och ja, jag har gått till the computerdude på skolan och han sa att dem skulle beställa en ny skärm.
Men dem där nissarna är ju inte dem snabbaste i verkstaden, om man säger så.

Helvetesjävlafittosv.

ASSÅ FITTTTAAAAAAAA. Åh vad jag behöver lov. Det brrrisssttterrrrrr.


 

 


Friday friday gotta get... Vafaaaan

Jag tar igen inlägg för hela helgen idag! Så, let's pretend it's friday. Så mår alla lite bättre också.
Eller lördag morgon! Så att jag kan skriva om "igår". Eller, ja, tänkte bara säga att det var kul i fredags.
Ja, då hade vi det sagt. Så kan vi ju även slänga in en liten fras om att fel person vann idol och sådär. Robin borde vunnit. Dock blir ju tvåan oftast rätt framgångsrik den också, det det gör la kanske inte alltför mycket.
Nu slänger vi in två bilder istället. WOAH!
Woah! Och jag ser ut som den mobbade kines jag faktiskt är.
.
Ganska mycket säker på att dem hånade mig för min fjortisperiod. Den tiden har gett mig men för livet.

Jag är för ung för att dö !

Råkade även notera att Sanna har varit här och härjat. Dags att byta lösen tills nästa gång jag behöver byta header. Nackdelen är bara att om jag byter lösen kommer jag att glömma det. Så Sanna får helt enkelt STAYA AWAY. Annars jävlar får hon med mig och göra. Och jag är inget att leka med.
Jag med en pikadoll, det kan gå vilt till.
Ey vänta.. Det där är ju jag.. Som skjuter mig.
Fan.
Säger väl kanske det mesta att bilden är döpt till "wops".

12 dagar, 290 timmar & 17459 minuter för att vara exakt

Idag tänder vi det tredje ljuset. Nu är det inte långt kvar minsann!

Jag är helt säker på att det är pannkakan


 


Och nej, "det är inte min hjärna". I think

Sitter här och lagar mat.
Och nu luktar det bränt minsann

Life as we know it

Kollade nyss på film. Den var bra.
Jag är stressad och borde plugga. Istället kollar jag som sagt på film.
Den var bra.

Skulle publicerats igår

Men det var kul ändå! Vet inte riktigt hur smoothiebilden kommer in i bilden. Det är nog en bildgrej.

 


Skulle publicerats igår

Inte rätt dag att vara i stan alltså.

 

 

 

 


Bara för att jag kan.

Precis.

Thank god it's friday

Ska städa och fixa lite. WOOOHOHOO! 
Men det lönar sig, ikväll ska jag nämligen iväg och ha kul! Missar dock nog Idolfinalen... Det är fan katastrof. Men man får ta dem chanserna man får, det kanske går en repris... Åh, känns ganska deprimerande. Men! Det blir ju en ännu roligare kväll nu förhoppningsvis.
Hahaha okej, jag ska hålla käften.
TGIF! OVER AND OUT.

GOD

Det bästa med julen måste nog ändå vara chokladkalendern. Älskade, älskade chokladkalender.
Vet inte what som is up med fjortisposen. Sorry 'bout that.

TILL IDA

Hon bad om min autograf. Och ja, nu kan ni ju få den allesammans!
Jag är bra snäll jag

Min syrra hälsocoachen Tina

Eftersom att jag pluggar marknadsföring för tillfället kan jag ju lika gärna gå all in!
BESÖK MIN SYSTERS SIDA! LEV HÄLSOSAMT!
Heh, ta inte upp någon dubbelmoral med mig nu. Taxåmycke.
.
http://www.coachuniversity.eu/diary_57.html

Köp kosttillskott och raw food på Vitamera
Klicka på bilden för att komma till hennes webshop!

Just because. Hello!

Jaha. Pluggar. Eller, nja. Väntar på att Tina ska komma förbi en sväng så att hon kan göra min läxa. Inte för att hon kommer att göra det men man kan ju alltid hoppas. Sitter mest och tar kort i den nya webcamgrejsidan jag hittade. Mycket underhållande.
Åt precis makaroner till middag. Makaroner och ketchup. Bara. Har nog fått en kolhydratskick om man kan få sådana. Imorgon är det helg. WAAAAOH!
Men nu ska jag plugga.
Sedan träning!
PLUGGAA WEEEOOH

Börjar likna donken

Gaahhh! Håller på med svåraste inlämningen på historian. Första världskriget ur genusperspektiv med hjälp av hirdmans teori och uifrån en 72 sidor lång text om just första världskriget.
YESSSS, superkul. WALALGLALGLHLAGLHLHSLAHL. Panik.
Har så mycket att göra att jag inte gör någonting. Det är liksom så jag fungerar.
Annars så borde jag nog mest noppa ögonbrynen. Men who the hell cares, right?

THA movie

Okej eftersom att jag har bloggat hypat mycket så har ju våran lilla film drunknat bland alla inlägg. Så jag, som är en riktig lifesaver, tänkte lägga in den här nu igen!
För er som redan sett den så, se den igen. Jag har sett den minst 100 ggr så varför ska inte ni plågas.
Ren tortyr. Njut.
Låt mig ännu en gång presentera..
Behaviorism the movie!


I've seen it before

Sitter i skolan. Logiskt nog så försov jag mig. Somnade väl vid tre eller så. Oj, cool tjej! Det var en dålig, dålig kväll.
Nä så nu sitter jag här och chillar minsann. Jaappp. Chillar. Jahadå. Yuup. Yess..
Okej har verkligen ingenting att skriva. Slänger in en bild från just nu då. Älskade webgrej jag hittade!
Försöker få fram här att jag är trött. Jävla synd att jag inte gillar kaffe!
Stelt att det sitter en kille lite längre bort. Vågar inte kolla om han ger mig en vem-fan-är-du-är-du-efterbliven-blick. Ni vet den blicken?

Hej kolla på mig!

Hittat galnaste webcamsidan! http://neave.com/webcam/ ! Finns fan tusen effekter! Ah, bloggen kommer att bli bra framöver. Kommer att bli braaa...
Lägger in massa nedan!
Sedan hörs vi kanske imorgon. Funtar på att sova. Hahaha sämst. Ger upp. Inte för att jag har pluggat, men just nu orkar jag faktiskt inte bry mig. Jag har till imorgon kl. 23:59 på mig. Det löser sig nog.
Sedan har jag ju en hel del annat, men !#)=!¤!?=#!! på det. Så. 
GOD. FUCKING. NATT! :]
En jävla massa egobilder! Känns bra. Känns braaa...

What is that thing?! Take it away!

Jag menade verkligen det där om att inte sova va? Tänkte nämligen precis plugga litegrann. Kanske. Möjligtvis.
Inte sova iaf! Sitter här med mina häftiga hörlurar (som även har microfon! Aaaha, den ni.) och lyssnar på musik.
Slutade precis kolla på tramsgänget-klipp. Så nu är jag tillbaka hos Gavin. Och bloggen.
Plugga var det ja. Kanske. Möjligtvis.
Inte riktigt van vid hela den här "mic-grejen".

DANZAAAA

HAHAHAHA jag dör. Det här var så sjukt tråkigt att det var SÅ GALET ROLIGT HAHAHAHAA. Allra helst vid den här tiden på dygnet. Hahahahhaa åhåhåhå jag dör litegrann.

Hej tomten!

Haha åh, hade glömt hur bra Tramsgänget är. Bara namnet! Tramsgänget.
Nu när det är jul och grejer så slänger jag upp deras låt "Hej Tomten!" Känns lägligt.

En oneman show

På lördag är det the famous Berganatta här i Åkersberga. Jag har inte riktigt tänkt på ironin, men Amy Diamond ska komma. Hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaha. Nu insåg jag hur roligt det faktiskt är. AMY DIAMOND. Hahahaahahahah. Näää läste kanalen nu och lol att det verkligen är mitt på dan! Faaan missar Amy Diamond! :'(
Tror jag nämnt Amy Diamonds namn minst tio gånger i det här inlägget.
Så slänger vi in en Amy Diamond-inspirerad video! Bara för att tramsgänget är så sköna.

Cool tjej

Fuck plugga. Jag ska lyssna på musik hela natten. Inte sova ett skit tänker jag.
För så agerar en

Smurf

Nä. Nu ska jag fanimig försöka göra marknadsföringen, jag var bara tvungen att vänta till sista sekund. Man kan ju inte förstöra en rutin heller! Längtar bara så mycket till helgen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Längtar framåt! Vill att det ska hända något i den här skiten.
Jaha, och vad fan är det med mig nu då. QWJSCBMSKLGMEWnbowebGOB¤)"!"=%)="!%=?. Lite så känns det.
Ni fattar grejen? Bra.
Då kan vi börja plugga. Eller lyssna på lite Gavin Degraw. Ja, låter prima.
Och så en blå förskräckt bild på det. Vet ej varför. Så att ni ska notera inlägget, typ.

When the world's spinning out of control

Jag har nog börjat på min önskelista för denna jul. En sak, bara.
- Biljetter till Gavin Degraws konsert.
Jävlar, vad jag älskar den mannen.
Egentligen vet jag inte varför. Jag kan inte direkt relatera till många utav hans texter. Det bara än någonting. Någonting alldeles magiskt.

Run away


Så himla stelt

Borde verkligen, verkligen, verkligen plugga. Men det går inte idag. Måste göra marknadsföringen, men det får bli inatt. Ska lana OC en stund nu.
Borde verkligen gjort historia idag också, och spanska. Men dö. HEH. P0wned.
Nu tänkte jag för omväxlings skull lägga in en seriös bild till ett inlägg. Känns väldigt fel och ganska skräckinjagande. Lär inte hända igen så njut av detta inlägg som är... Normalt. Seriöst. Usch. Obehagligt.
Väldigt obehagligt.

BILDBOOOMB

Here's some pictures of the movieteam! I write in english so that my readers from other countries understands aswell. If they even understands my lousy english.
Otherwise - I'm awesome.
Ps. Dessa är alltså tagna med videokameran. Inte det lättaste.
Den var väldigt svår att sikta med. Här skulle jag alltså få med oss båda.
Inspelning av slutscenerna (eftertexterna!)
FARLIG
FARLIG
Some creepy shit
Ska bara lägga in borren i skåpet
7 am waking up in the morning!
Roliga inspelningsdagar!
Fina dagar med hatten
Jävla Doris som var tvungen att sätta sig bredvid mig. Mongo.
Tog rast
Körde lite arga leken. Inte för att det ser ut som det direkt
I don't really know...
Ingen big deal <3
Wink wink
THA HAT
THA HAT
Just some creepy shit
Getting ready Pavlov
Pimp the Pavlov, Pavlov the pimp
The End

Kossa - en komplimang som aldrig förr

Sitter här och dricker te ur min lille komugg. Tack vara denna tar jag inte längre "kossa" som något kränkande. Jag ser det som en komplimang! Nu för tiden får jag komplimanger flera gånger om dagen. Och sådant är bra för självförtroendet, har jag hört.
Kika in här snart så tänkte jag slänga in lite bilder från inspelningarna. Japp, vi är numera ett riktigt filmteam som ska släppa en långfilm av psykologifilmen. Vänta ni bara...

THAAA MOVIEEEE

TODAY IS THE DAY! Vi har nu redovisat våran exklusiva psykologifilm och det är dags att göra den OFFICIELL!!!!!!
HÄR HAR VI DEN!
BEHAVIORISM THE MOVIE


-

 

 


Mrs. Cool

Duschade precis såhär vid tolv. Ganska rebelliskt enligt mig. Sedan tände jag lite doftljus. Rackarns, jag är bra häftig!
Nu ska jag instagramma lite, standard innan jag ska sova. Så ja, sedan ska jag sova. Slänger in en bild på ljusen, för att visa hur häftig jag är.

 


Slå på stort

Mamma tjatar och frågor om vad jag önskar mig i julklapp, och jag hävdar att "allt jag vill ha är en ny hund, så himla trött på dem gamla och stinkande".
Nej jag skojar bara, min lilla stinkbomb ska ingenstans ♥
Annars så borde jag verkligen plugga. Istället tänkte jag precis kolla på lite OC. Samma gamla visa.
Ser fram emot helgen! Hade tänkt att faktiskt göra saker! Aaaaha, den ni!
Idolfinal med vänner på fredag troligtvis, är typ taggad på Idol! Jisses, vad illa. Byt samtalsämne.
Ska julhandla med Katja och Nadja på lördag! Älskar julhandling, finns inget mysigare!
Sedan julbak på söndag. Kanske. Slutar antagligen med att jag sitter och kollar på när någon annan bakar. Av någon outgrundlig anledning brukar folk inte låta mig röra någonting. Kanske för att jag inte ens kan poppa popcorn.
Som när jag erbjöd mig att steka hamburgare hos pappa i helgen. Jag var påväg in i köket när jag känner en vind blåsa förbi, då är det pappa som faktiskt har sprungit (it's a miracle) förbi mig, fram till spisen och säger andfått "det är lugnt, jag tar hand om det här". Kan dock vara pga att jag fortfarande har brännskador på armen sen sist jag stekte hamburgare, det blev väldigt fräsigt. Så jag kanske inte har en framtid på donken, trots allt!
Nu - bilder från skolan idag.

-

 

 


I don't really know

Ja, jag känner mig ganska cool för tillfället. Ni har förhoppningsvis hört mig tala om The Buried Life förr, om inte så - fucking google it. Jag la för några timmar sedan upp en bild i Bens logg, och dem lade nyss upp den på sin sida.
Detta tänker jag i fortsättningen använda till mitt försvar när någon säger att jag har dålig humor. Jag menar, detta MÅSTE ju betyda att jag och The Buried Life har EXAKT samma humor. Och deras är ju knappast dålig.
THANK YOU SWEDEEEEEN!
.
Jag är också tveksam på vad i detta inlägg som är ironiskt och vad som inte är...
Jag tycker helt ärligt att det är ganska coolt (finns det verkligen inget coolare ord för coolt? Låter så fruktansvärt nördigt). Så det är väl det som inte är ironiskt kanske.
Varför fick dem mycket mer likes? Orättvist..

-


A walk to remember

Okej. Sååå... Jag tänker skriva ungefär på samma sätt som en fjortis på 3 år nu. Jag tänker släppa alla mina hämningar och gå "all in", så att säga. För att jag såg nämligen precis på "A walk to remember".
Caaan't believe att jag inte har sett den innan. Gode gud vad bra. Har dock tappat livslusten en smula, men vem fan bryr sig. Det höll på att bli översvämning i mitt rum. Vilket som tur är det inte blev, eftersom att jag enligt min förra gympalärare inte kan simma, och den lilla besserwissern hade ju alltid rätt. Men ni förstår poängen. Den var sorglig och jag grät som sällan förr.
Och så en bild från favoritscenen. Ni som inte sett den - don't even bother. Heh. Vad bitchig jag lät. Okej jag ska inte förstöra stämningen vi så fint byggt upp.
Hon är på två ställen på en gång.

Matchens lirare

Känner mig ganska nöjd med en hyfsad utklassning på Wordfeud.


Lalalala

Vänta va? Jag har inte matteprov idag. Vafan snackar du om Titti? Klarade iaf hela dagen. Proud of me.

Hej

Ohoj ja, det är kämparglöd vi beskådar här idag. Är i skolan, minsann. Funtar dock på att dra hem efter denna lektion, annars nästa. Orkar faen inte. Okej, okej. Har matteprov. Orkar inte sitta såhär på ett prov. Och så suger jag på matte. HeHe.
Okej. Tänker du på samma sak som mig? STUDERINGSDAGS!
Förstår dock inte riktigt. Känner mig ganska dum. Men jag är van.
Okej. STUDERINGSDAGS!
Hasch

Brotip #1336

 

 


Jaja. Jaha.

By the way, helt lägligt såhär. Så det blev en WIN idag! Ja, en vinst alltså. På Charlie Sheen-språk. För så cool är jag.
Vann med 41-76! Och jag är sjukare än någonsin :D Nämen, hostar fortfarande ur lungorna bara, no different really!
Så himla rebellisk jag har varit i helgen. Spelat två matcher med värsta hostan liksom. För så cool är jag.
Dock! Så höll jag på att börja sjunga "uuuuut med domarn och in med nalle puh.." ett par gånger. Var så || nära på att bli utfoulad (utvisad för er noobs som är efterblivna och egentligen inte ens förtjänar en förklaring). 4 foul i första halvlek :]
Varav en gång andra lagets coach sa "DU, sexan! Det där är inte ens riktigt försvar!". Jag höll på att smälla till honom ♥. Istället sa jag lugnt och sansat "okej okej, jag har inte sagt något", medan den normala domaren som var schysst skrattade till åt deras efterblivna coach och sa "det är lugnt, fortsätt som du gör bara". Hehehe. SCORE, jag fick stödet. Vet inte varför jag skrev det där..
Och jaaaa, jag är #6 och alla som håller mig säger alltid "JAG HAR SEX". Alltid lika kul.
Jag saknar att vara #5...


Apropå mobbning. Det är fan ett mirakel att jag inte blitt mobbad
Eller så har jag bara inte märkt något

Heroes

Okej. Så. I'm drowning in my own tears, over here. Satan vad sådana här videos berör mig hela jävla vägen in i hjärtat och tusen varv där runt omkring. Jag kan inte säga så mycket mer än att, låt videorna tala.
Så himla stark. Han förtjänar allt stöd i världen. Likaså alla andra i samma situation.
Och...
Det är sådana som denna grabb som räddar dessa liv.

Taggar

Då köör vi dåeee! Gameday numbero dos! Är fortfarande sjuk men är man rebell så är man. Då spelar man ändå. Så nu ska vi krossa polisen!! FUCK AINAAAAAAAA!
(ja, det finns ett lag som heter polisen)


That bitch

Min syster glömde logga ut från facebook.
Känns som att det ligger lite ironi i det faktum att jag självmant har haft samma status som jag sedan facerapar Tessan med. Men den är ju så rolig. Klassisk!

Turbofaaaaart!

HAHAHAHA! Hur bra är inte Nicke och Nilla?!
"Hon ska få smaka på sina egna bullar!"
Ps. Maja! Jag är numera stolt över valet att vara Nilla på maskeraden i trean! (Eller när det nu var.....)

But hey, it's christmas

Min blogg är väldigt... Röd. Alltså, verkligen... Röd

RealG

Är det sorgligt att jag driver med föregående inlägg när det egentligen bara borde vara väldigt troligt? Är det ännu sorgligare att ni antagligen inte ens gick på det?
Jag är en sorglig, sorglig människa.
Jag antar att det är nu jag ska försöka ursäkta mig. Jag är sjuk. Jag går nästan på penicillin. Pappa säger att jag borde i alla fall... Och så åt min hund upp mina byxor så jag skulle inte haft något att ha på mig. Och så. Ni vet.
Vad är grejen med att jag alltid skyller på Teddy? Stackarn. Fast äsch, han fattar ändå ingenting.
Jaha. Såååå... Awkward. Slänger in en bild från tidigare.
Satt i garagehuset som vanligt och väntade på pappa som sprang till apoteket. Tänkte ut precis vad jag skulle skriva till den här bilden. Sen kom pappa tillbaka och jag glömde bort det.
Det var något om att jag skulle vara gangster. Vettefan hur jag fick ihop det faktiskt.

XOXO

Heeeeej bloggen!
Sitter med massa vänner och med en massa vin och gott, ska strax dra ut på party och glida omkring som fan! Lördag ju! Kan ju inte sitta inne på en lördag foerfaen! FULL FAAAAAAAAART! Så vi ses på donken inatt för lite fyllekäk va?
SES I DIMMAN!

Wops


Cp

Jag ska fan döda min pappa, helvetes jävla.. Fan. Idiot.
Okej, igår la jag ut konversationer och fick honom att framstå som rolig. Men fan, ibland går det för långt. Och nej jag bryr mig inte om jag blir för personlig. Är jag arg och ledsen så är jag. Fitta


Flying high

Jag hoppas bara att dem inte har något dopingtest innan matchen.


Hohoho


En räddare i nöden kan man nog kalla det

Jag har verkligen suttit och bombat bloggen en hel fredagkväll. Inget är som bekräftelsen av att man inte har något liv en fredagkväll. Älskar det på nivån av kärleken till donken. DÅ, inte innan, men DÅ! Då handlar det om viktiga prioriteringar här i livet. Donken/blogga en fredagkväll. That's what life's about.
Men vi skall inte glömma kreativiteten och smartigheten som krävs för att blogga såpass mycket som jag gör. Det här mina vänner, det är kämparglöd och vilja. Inget för amatörer, direkt. Se det som volontärarbete på ett härberge. Jag får er att överleva dagarna med min underhållning. Dem får lodisar att överleva dagarna med mat. Same, same.
Jag är visst en riktigt ängel jag. Fy fasiken vad bra jag är.
Det ska föreställa en gloria.
Klaga inte! Vet ni hur svårt det är med gamla paint efter att vara van med nya?
Nä, just precis. Käft.

Badboll

Ibland undrar jag vad f*n (ni kan aldrig lista ut den svordomen va!) jag håller på med på mina bloggar. Alltså, genom tiderna. Jag hittar så underliga bilder i arkiven.
Jag menar... Hur förklarar man detta?
Jag kanske hade en finne jag försökte täcka. Smidigt.

Streetsmart


Citerat fader min

Alltså... Min pappa, i helt seriös ton - "Alltså, Titti. Ibland undrar jag om du inte är utvecklingsstörd. Alltså! Inte på riktigt, men du liksom väljer att vara det!"
Jahapp. Jaja. Jo. Nejmen.
Han kan ha en poäng

2004-2009 ♥

Hörde att Moa åkte ut ur Idol. Hade nog velat se Robin som etta och Moa tvåa, men trea funkar också. Hon kommer komma långt ändå. Fifan vad When I held ya är bra, menar jag. Idol var dock bättre förr i tiden, därför bifogar jag denna bild jag fann i den gamle bloggen. Den gamle räven! He he he.

Vettefan med bilden..

Sitter kvar här vid stationären, fattar ni? Som pansionären. Stationära är sååååå 1900-tal... Så tänk förtidspansionärer helst.
Sitter här med pappas enorma hörlurar och sjunger med till Gavin Degraw. Pappa skriker på mig, tydligen låter det falskt. Jaha. WHEN YOU GET WORRIED I'LL BE YOUR SOLDIEEEER! Så säger jag om det. Fortsätt simma people.
Gavin Degraw har konsert i Stockholm den 1 februari. Är lagom taggad på att dra med någon dit, han är ju så förbaskat underbar. Känns nästan som att man måste fixa dit sig. Får la se med det i framtiden. Ahh, där har vi ju en födelsedagspresent kanske.  Fyller ju trots allt SJUTTTOOOOON I JANUARII! WOHOOO ÄLSKAR SJUTTON <333333
Så himla bra ålder! Ett helt år med att längta till nästa födelsedag! WEEEHO

HILARIOUS

Jaha. Jag kan tydligen inte få internet på min laptop hos pappa. Så nu sitter jag här, superobekvämt, framför våran stationära. Wow. Det var ett bra tag sedan jag satt vid en stationär dator.
Låter jag bortskämd nu? Det var det jag hoppades på. Fast lol, stationära kan ju vara tusen ggr bättre än laptops. Jaha, där gjorde jag bort mig själv som vanligt. Men det är lugnt, jag börjar bli van.
Annars då? Kunde dratt mig till Bergagården och socialiserat och stöttat Pontus som spelar med sitt band, men istället sitter jag här och klagar på pappas dator på bloggen. SCORE. Fördriver tiden på alla sätt som går eftersom jag fruktar hostmedicinen som står framför mig.
Nu kommer jag kolla tillbaks på gamla bloggen för att hitta en bild att lägga in. Har inte direkt några bilder här.
Klicka för att stänga bilden
HAH. Här trodde jag att jag hade kommit över hela "fjortisperioden". I början av 2009. Och det hade jag väl i och för sig om man jämför med innan. 2007 var ett år av skräck. Men fortfarande, här skrev jag att jag "tog några roliga kort". Ba jaha. HEHEHEHE ROOOLIGT!
Nejmen, verkligen.

-


Älskar välkomnandet!

Jag: Jag var på utvecklingssamtal igår!
Pappa: Sa dem att du är utvecklingsstörd då?


Farsgubben

Jag: Vad önskar du dig i julklapp då?
Pappa: Fest hos Mange


Vafaaan

VARFÖR FUCKAR KOPIERINGEN?!?!?!!? FÖRSÖKER KOPIERA IN SAKER FRÅN TJUVLYSSNAT MEN DET FUCKAR UUUR!! FUCK THE SYSTEEEM!!!! Hahaha

Det är allas fel utom mitt

Hejhejhejhejhejhejhej.
Är på asdåligt humör så ska försöka skiva ett asdåligt inlägg. Om jag är på dåligt humör ska ni också vara det.
HAH.
Nämen. Sitter och snackar med gud på facebook. Bad honom att fixa så att julen kommer lite tidigare, barn kan inte vara snälla så länge!
Okej, seriously grabbar! Jag måste dra och packa och städa, ska rulla till farsgubben strax.
Har legat hemma och varit sjuk idag, vilar upp mig till helgen, ska spela match både lördag och söndag hehehe. Basket före skolan ♥
Tog Aouch-effekt. Det blev liksom inte så stor skillnad. Bara att nu hade jag åtminstonde en ursäkt till att se förjävlig ut.

Gavin Degraw ♥

Så. Jävla. Bra.
But we just buy and we wear
The plastic version of
Love, hope, understanding

Alltså... OC ♥♥♥♥♥♥

Det ger en känsla av... JUL!

Nästan klar med headern! Den känns lite tom bara så skulle vilja lägga till något i högerhörnet där... Och så känns den lite väl vit.. Hm. Får fortsätta klura lite på den, men lägger in själva basic headern! WEHOO
Se det som en förhandsvisning, det får dig att längta ännu mer!
Dock kommer det säkert sluta med att jag inte gör något mer på den, men ändå!

Medan ni väntar med spänning

Hahaha, HYPEPEPEPEPEPEEEE!!!!
DISCOOOOOOOOO

APROPÅ 1 DECEMBER !

SHIT!!!! VET NI VAD JAG KOM PÅ?!?!?!!?!? JÄKLAR NU BLIR DE FAN HETS!!!
Hahaha, erkänn att ni trodde det var något sjukt viktigt?
JÄVLAR, DET ÄR FAN SJUKT VIKTIGT!!!!!
Yeah, so here it comes...

JAG MÅSTE JU FAN SKAFFA EN JULHEADER?!
Hur kan jag inte tänkt på detta tidigare... Ska försöka göra en nu då, men räkna inte med att den blir alltför proffsig. Som mina övriga headers har varit. Hehehehehehe.
Juligaste bilden jag hittade! Åh, vart är du snö... Kom fram å leek

Jävla jävel

Alltså. Jag kan verkligen inte komma underfund med vad det är med mig och utvecklingssamtal. Jag har visserligen kommit ett litet steg närmare lösningen. Så det blir intressant att se nästa år på våren om min teori stämmer. Men det tar vi då. Just nu kan jag bara säga att det är något jävligt skumt med mig och utv. samtal. Undra om jag har något dåligt barndomsminne... Hehe. Wellwell, börjar iaf bli jävligt trött på det. Så jävla awkward varje gång.
Annars gick det väl bra förutom att jag har ig i matte, men det är jag ju inte direkt ensam om i min klass hahah. 3 elever varav vi är 29 i klassen fick G på senaste provet sa min mentor, Misse är en fantastisk lärare !
Wow... Tänkte att jag skulle lägga ut en bild på där min mattelärare är död, så tänkte söka på "död misse", alltså typ "död katt" på google. Men jag ångrade mig innan jag hann bokstavera de sista stavelserna. Pjuh, bilder av döda katter är inget jag gärna har på näthinnan. Fy fasiken.
Här är också en ganska bra bild av min mattelärare. Han heter egentligen Nisse, men hur mycket roligare är inte Misse?

Cp

Kul att ha utv samtal när jag är sjuk också, ännu känsligare än vanligt -.^ fakk this fakking shit 😡 (arg gubbe på iphonen)


Freaking hate this shittt

Tagga utvecklingssamtal... DÖDA MIG ! NI KAN LIKA GÄRNA DÖDA MIG
Ser ut som jag har skägg men det ska föreställa alla blodiga nerver och inälvor från min hals. Mys.

OC

Började precis kolla på OC ännu en gång... Jepp, nu börjas det igen! Känns fantastiskt att se det, har fanimig saknat Seth Cohen! Åh, det är verkligen så himla bra.
Hörs någon gång. Ska precis börja på tredje avsnittet! WEEHO

RSS 2.0