Satt i halsen när jag läste det, på riktigt alltså

HAHHAAH ÅH JA! Tack Maja för påminnelsen!
Som jag skrev så spelade vi monopol igår. Som sagt, monopol för 5-8 år. I instruktionerna stod det skrivet "De bilar som inte används ska inte vara med i spelet". Tack gode gud att dom skrev det. Hade aldrig förstått.

Efterbliven

Jag vill till pappa. Så varför åker jag inte dit då?


Med sådana där färgglada pengar

Drog till Maja och lirade lite monopol med henne och Sara. Barnmonopol. 5-8 år. Helt klart på våran nivå!
Jaaa, vad säger man. Jag vann, helt enkelt!


Lär bli jävligt brun

Står här och solar i skenet av lampan


Naturligt skräckinjagande

Det är tydligen meningen att jag ska städa rummet idag. Ja jävlar, jag ska fan göra det redigt ordentligt!
Orkar dock inte. Inte på humör, liksom. Men ska väl i alla fall försöka att sätta igång snart. Lär dock inte bli lika redig städning som jag tänkt mig. I mitt huvud ser mitt rum alldeles fantastiskt ut efter denna städning. Mitt huvud är dock inte att lita på.
Steg #1. Sluta blogga.
Okej, adíos då.
Det är ju halloween och så, så jag tänkte se lite läskig ut.
Jag behöver knappt göra till mig.

Det här är vad jag kallar GOD natt!

Älskar precis som många andra att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng. Och det är vad jag gör just nu.
LIVIN' THE DREEAAAAM!


Ma hoous

Älskar min pappas hus. Först och främst givetvis för att jag har bott där heeela mitt liv, pappas hus representerar liksom mitt liv. Men sen för att det ligger så härligt till tycker jag.
Älskar även balkongen, grymt på nyår när man var mindre. Nu är man ju inte riktigt hemma på nyår längre dock.
Dessa bilder är från idag hos fader min.


Sådär en lördagkväll

Jag vill ha en lillasyster!!!!!!!!


Fördelen med hund


Konsten att göra narr av sig själv

Ashton Kutcher gillar mig!
Jag gillar dig också vännen.


Jens Stoltenberg - En man som lever upp till sitt namn

Norges statsminister ♥
Han får mig, att trots deras never ending målbrott till språk, vilja bli norsk.

cooltjej.

Tja alla Tittis läsare, nu är det Sandrush här igen! Kommer ni ihåg mig? Cooltjejnittiofyra? Iallafall, jag är lite rund under fötterna, så det här kan bli lite flippat, lite galet och lite annorlunda. Men sån är jag.
www.cooltjejnittiofyra.blogg.se ! :D
Iallafall, nu ska vi börja röra oss tror jag! Vi hörs, läs min blogg så är ni söta, pusspusss<3

Mina rattar

Hahhahah gud vad jag tyckte att jag var rolig nu


JAG VILL SÄLJA MIN DOTTER SOM SLAV

Älskade, älskade google ♥

HAHAHA SÅ BRA

Hahahaha alltså detta, tyvärr förstår ju kanske inte ni som inte går här så mycket.
Men för alla som läser detta som går på österåkers (hahahaha som att det är många), SE DETTA!

Busbuss

Chillar på busshållplatsen, Täby kyrkby trafikplats för att vara exakt. Blir upphämtad i vilken sekund som helst. Min tränare är snel och hämtar mig så jag slipper krångla massor med bussar och pendeltåg. Borde nog faktiskt hålla koll på bilarna om han kommer. Japp, adjö!


Wehå!

Det var gött.


Det är inte lätt

Sååå... Väntar på mamma som skulle komma med mjölk, ja. Så seg som hon är undrar jag om hon inte försöker köpa en livs levande ko på farmville. Jag har sagt det till henne förr, "det är bara ett spel". Men hon vägrar lyssna.
Måste mata kossorna, måste mjölka

Hej

Hej! HEJ! HEEEJ!
Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem med mjölk så att jag kan steka pannkakor. Man kan nog säga att jag är ganska professionell när det gäller att flippa pannkakor. Tänk att jag fortfarande måste googla på hur "professionell" stavas. Lär mig aldrig. Annars sittar jag mest och gungar med till julmusik, åh så jag längtar.
Finns inget stämningsfullare än tiden innan julafton. Wonderful!
Kollade nyss på Crazy Stupid Love! Den var riktigt bra. Rätt klassisk, men absolut bra. Ganska kaoz.

Till slut så!

Nu har jag efter en lång ångestperiod äntligen lämnat in en hemskt försenad inlämning om internationell ekonomi. Jag lever dock efter de kloka orden "bättre sent än aldrig", så det är okej.
Anledningen till att jag tog tag i detta just ikväll är att jag troligen kommer behöva ha samtal med min samhällskunskapslärare imorgon, så det vore ju gött att kunna säga att "jo men den är inskickad nu". Och eftersom att jag är en förskräcklig lögnare så var jag tvungen att faktiskt skicka in den. Visserligen så var prestationen urusel och så, men ett arbete är alltid ett arbete. "Bättre än ingenting" är också något jag gillar att säga.
Så nu kan jag sova i lugn och ro utan ångest.
God natt!
I'm the man, women, whatever!
Bilden såg så ljus ut att jag var tvungen att förmörka den lite i picasa. Det är ju trots allt kväll.

-


Jaha. Väntan fortsätter.

Känner mig så himla inspirerad. Jag önskar att jag var fantastisk på att skriva. Jag önskar att jag kunde formulera ord som får människor att förstå på en helt ny nivå. Jag önskar att jag kunde förmedla de allra djupaste känslor i bokstäver. Läste nämligen precis Cimon Lundbergs blogg. Den mannen kan skriva.
Jag önskar att jag kunde förklara att det inte alltid är så lätt. Att ni skulle kunna relatera till mig.
Att tiden kanske läker alla sår, men när kommer tiden då? När kommer min tid? När är det min tur att få vara lycklig? Att väntan börjar tära på mig. Att jag börjar bli trött på det här gnälliga, rostiga ekorrhjul till liv. Jag kanske är för ung för att skriva såhär, men betyder ung att man inte ska få önska efter mer?
Dubbelmoralen omringar mig när jag hör att "din tid kommer" samtidigt som man förmodas "leva i nuet". Så just nu är jag mest bara en mänsklig zombie som ska leva i nuet, som av allt att döma är någon annans tid, medan jag väntar på att "min tid" ska infinna sig.
Jaha. Väntan fortsätter.

-

Det kanske är jag. Det kanske är jag som har en skruvad jävla verklighetsuppfattning.

LOVE som det heter på engelska <33333

hejsan bloggen nu ska jag berätta vad kärlek är för mig. kärlek är någon man gillar och skulle kunna göra allt för och inte t.ex. när man ska strula så börjar killen prata om något helt annat om sig själv det har min kompis Denice varit med om men om man t.ex. är med en kille då ska man visa att man gillar den och om man kanske sitter i en soffa då kan man sätta sig närmare annars så kanske killen/tjejen tror att den inte gillar den och sen nångonting jag tycker är viktigt är att när man är 12 år som jag så tycker jag att man ska ha strulat med en kille innan man fyllt 12 och det tror jag alla har gjort men jag tycker även att man borde ha t.ex dansat tryckare på berga eller ialla fall ha dens nummer det tycker jag är kärlek!

hejheej

hejheej säris och majsan här.
hänger i skolan med alla töntar, tur att vi finns. annars hade våran skola varit totalt ocool!
nu ska vi dansa runt lite, fest hos maja vettu. alltid kul. 5/5 toasters.
vi ska ha engelska, english som man brukar kalla det. ingles på spanska, om det är någon spansktalande som läser dehär så kan den ju iaf få förstå 1 ynka ord i den här texten.
tänkte bara förmedla att titti tycker att vi är väldigt coola, till skillnad från henne liksom. doftar svartsjuka enda till Afrika.
A picture:
först en ganska lyckad bild.
sen blundade majsan.
sen tog jag en fräsig effekt så att min tröja såg gult ut. gult är fult men jag är cool ändå.
nu ska vi fortsätta vara coola, medans titti är mobbad.
auf wiedersehen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! som man kan säga.

Fun fact

Jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga senaste tiden.

Waao

Wow!! Ska sova hos pappa ikväll! Typ andra gången sen fyran jag åker till skolan från pappa! Gjorde det en gång typ i åttan nån gång också.. Men det är fan coolt! Suger att blogga från mobilen så vi hörs någon gång!
Btw, pappas utsikt från balkongen är rätt najssssss


Chips

Tog en cykeltur till Statoil. Köpte chips. Mmmmm... Chips.


TaCK & HeJ!

Oj, nu är det bråttom! Måste bara slänga in vi ju hade match imorse, mot JKS. STILIGT VINST! Yesss, så JÄVLA bra match. :D Åh, så himla skönt. Hade sånt flyyyyyyyyyyt! Vinst med 21p blev det till slut, och då stod det ändå lika i halvlek. Japp, sådärja. Då har jag skrytit klart om det.
Nu då, nu ska jag rulla ner mot centrum och möta Nadja. Vi ska chilla galet hos farsgubben like old times. Herrrrligt. Katja har en bruten arm, så vi skänker en tanke till henne genom att äta extra mycket onyttigt.
SHIT, got to go! Don't drink and drive, simma lugnt osv!
Och så en nördig lite lost bild som försöker symbolisera att det blir en bra helg, typ.
Nyduschad också, tänk bara vad jag gör för Nadjas skull. Känn dig hedrad.

I am the champion, my frieeend

Okej! Nu har jag liiite tid i alla fall! Ska ner till centrum och möta Nadja strax, men det tar vi sen.
Först och främst ska jag dra gårdagens historia.
Jag och Madde rullade till Åkersberga centrum för att se RMK i bibblan. Kul grej, liksom. Han är mycket minnen för mig. Jag var besatt av Talang det året han var med (2007? Kanske?). Hejade på honom så himla mycket, och dem kom ju två i alla fall.
När vi kom fram till bibblan så var det kanske 4 andra ungdomar där. Resterande var tanter som jobbade på bibblan och som förgäves försökte få igång alla tio personer som stod där. Svängde på höfterna och klappade händerna.
Wellwell, dem var la bra iaf och sjukt skön är han. Efteråt skojade jag och Madde om att jag skulle gå fram och säga lite kaxigt "Ville bara säga aatt.. Jag vann över dig på wordfeud" (jag gjorde faktiskt det, helt ärligt!). Sen blev det plötsligt inget skämt utan jag gick faktiskt fram och sa det. Då kontrade han plötsligt med "Var det för att jag resigna eller vann du faktiskt?" Då blev jag plötsligt osäker... Han resignade väl inte? Eller? Oj det vore pinsamt. Nää, det gjorde han nog inte. Så det som kom ut var väl "Näääe.. Jag tror inte det!". Haha, han kan ju inte bara ställa mig mot väggen sådär. Så han frågade vad jag hette, "tittiandersson". Och därja, jorå, han ljög säkert men det skiter jag i, "Aaamen du var fan bra!" *skakar hand*. YES, I'm the champion. Ohja. Småpratar och kommer överens om en rematch. Så japp, nu är OMGÅNG #2 OON!
OCH JAG LEDEEER...
Fullt ös o Åkersbergas bibliotek (y)

LolfastWEEEI

MINDATORFUNKAAAAR:D:D:D:DFörutommellanslag...Mendetärenannanhistoria:))))HahahhahaLOL Okej det funkar men är så sjukt jävla fitttsegt hahahahorkarinteensansträngamiglolhejdåhörssenare!:DOchjuste,rullgardinenfunkarinteheller.Okejhörsimorgon!


-

 


-

 


(y)

Alltså efterblivet. Hatar sånt här. Och nu kan jag inte ta bort det här inlägget sen heller. Kul liv. Cpmobil.


01:08, lika gangster som vanligt

Att gå och lägga sig i tid var visst en engångsföretéelse. Ja, igår alltså. Nu var klockan ett igen.
Dock behöver vi ju aldrig ha våra datakunskapslektioner eftersom våran lärare hellre vill sova (inte mig emot!) så börjar 10.10 imorgon och har två lektioner. Rätt chill! Efter skolan ska jag och Madde kolla på RMK i centrum, hahaha, så sjukt awesome.
Nä, sovdaXXXXXXXX!
Slänger in en bild på mig och Maja från skolan. Eftersom att... Ja, det är mest sådana bilder jag har på datorn helt enkelt.

LIRA LITE BOLL

Oj, jag som skulle plugga. Nu var det visst dags att göra sig redo för träning. Hoppsan!
Så nu drar jag och lirar lite basketboll!

Pokémon


-


Mistletoe

Hahaha oh my god. Jag ska vara ärlig och säga att jag kollat på Justin Biebers nya låt "Mistletoe". Tänker inte ha någon åsikt faktiskt. Inte nu. Kanske närmare julen. Hahaha whatever.
Men ärligt talat people, VEM FAN FÅR ÖVER TRE MILJONER VISNINGAR PÅ TVÅ DAGAR?! Sick. När jag kollat klart på videon så står det även "340 nya kommentarer sedan du började visningen. Visa dem.". Alltså. WTF? Jaja.
Byt ämne. Vi tar en bildgrej! BILD 4,5 - En bild där du ser ut som en förrymd fånge.


Hade en randig tröja på mig.
Tog även på mig min farliga min.

4e bilden: En gammal bild på dig själv.

Den här kändes tillräckligt gammal tycker jag. Redan då hörde jag hemma på catwalken. Presenterar här den nya Pippi-looken. FASHION.

TBL

För er som inte läst det tidigare så älskar jag The Buried Life. För er som inte vet vad det är så är det en dokumentär som gick på MTV, vet inte om det sändes i Sverige dock.. Wellwell, det är fyra killar i drygt 20års åldern som har en lista på 100 saker dom vill göra innan dom dör. I varje avsnitt så gör och stryker dom en sak från sin lista plus att dem hjälper en främling att göra något han/hon vill göra. Det är sjukt awesome.
Det är inte torra saker som typ Erik och Mackan heller, utan det är liksom bryta sig in på en fest i playboy mansion, streak a field, ask out the girls of your dreams (megan fox/taylor swift), spela basket med Obama, escape from a deserted island osv.
Och dom lyckas ju liksom också. I avsnittet om att spela basket med Obama får man inte se det, men det finns bilder på det. Ja, det är i alla fall grymt. Jävligt inspirerande för att låta töntig.
OKEJ - THE BIG POINT! Är denna bild.
Så jävla bra.
#30 Steal from the rich and give to the poor
.
(Hahaha och nej han är inte en del utav gänget, detta är alltså ett fan som tagit i deras fotspår)

-


3e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Alltså, vadå en konstig tid? Inte faa-an vet jag...
Det här var ganska konstigt. Blev liksom framåtvikt. Och så gick jag ju upp i vikt som attan så jag opererade dem mindre igen. Efter insåg jag att det var brösten som vägde 10 kg, men då var det för sent.
Älskade älskade meloner

HYPEMODE !

Men jag är ju inte trött direkt. Hypehypehypehypehype!!!!!!!!!!!!!!!!!


Doooooktig !

Ligger i sängen innan kl 11! Jag är stolt över mig i alla fall. Känns dock lite läskigt att jag inte kan radera denna bild när den väl är publicerad. Cpblogg. Menmen! Simma lugnt


Sova, najs

Loggade nyss ut från facebook för att jag skulle plugga. Så nu bloggar jag istället.
Sitter och skriver på en psykologiinlämning. Coolt, det blev två i efter varandra.
Den är inte så jättesvår egentligen, jag är bara dålig. Ska nog skriva klart den nu och sen gå och lägga mig i tid. Wow, det var ett tag sen. Lägga sig i tid va? Coolt. Hyfsat i alla fall. Ska fan försöka.
Vi hörs någon annan gång då! (Säkert inatt vid tvåtiden då jag inte gått och lagt mig än).
Här är jag nu. Astaggad på psykologi ju.

2e bilden: En bild på någon i din familj.

Här har vi ingen ordning! Vi kör flera dagar på en och samma dag. KAOS. KALABALIK. Osv.
Så, vi tar brorsaaaan då!
Lagt in den här massa förut, men tröttnar ju inte. Så himla go.

Word

Det finns en anledning till att backspegeln är så liten och framrutan så stor, för att dit du är på väg är mycket viktigare än där du varit.


LET'S MAKE IT A BILDLISTA

Wow, nu när statistiken faktiskt otippat nog är påväg uppåt kanske jag borde hålla uppe någon slags standard här på bloggen. Lite krav kanske man borde känna. Känner nästan för att köra någon sådan där slags bildlista! Fast faaaaaan vad det suger att min vanliga dator är sönder alltså, hade så SJUKT mycket bilder där som jag inte har någon annanstans, åh, så himla sorligt. Man skall fan inte lita på datorer. Det var bättre förr i tiden när man hade THE REAL STUFF.
Men bara för att ha något att göra när man inte känner sig supertaggad. Here we go!
1a bilden: En bild på dig själv.
2e bilden: En bild på någon i din familj.
3e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
6e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
7e bilden: En person som du saknar.
8e bilden: Någon i din släkt.
9e bilden: En bild på din vardag.
10e bilden: Du och någon klasskompis.
11e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
12e bilden: En ovanlig bild.
13e bilden: En bild på din fritid.
14e bilden: En person som är snygg.
15e bilden: En bild på en tid du saknar.
16e bilden: En bild från i somras.
17e bilden: En bild som gör dig glad.
18e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
19e bilden: En tokig bild.
20e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
.
Sååå... Vi börjar med en egobild då! :D
Gammal klassisk profilbild.

Zåååååva

Jäklar vad klockan tickar iväg! Ligger här och pluggar idrott, det går framåt iaf. Såhär kvällen innan känner jag alltid sådant tvång så då brukar jag plugga även om det strider mot mina plikter. Eller nåt.
Dock borde jag nog kanske börja liite tidigare då jag behöver min skönhetssömn. Okej, låt oss skriva sömn enbart. Man skall ju inte ljuga!
Okej, nu slänger jag in en bild från bussen till träningen innan jag fortsätter mitt studerande. Chillade galet på bussen.


As it should be

Men hallå, Jonas, kom igen. Förstör inte! Förstår du inte att du krossar miljoner tonårstjejers hjärtan? Dem har ju äntligen fått se Justin Bieber i sängen. Så kommer du där med nån liten rödtott. Nej fy farao. Men nu är det väl redan så förstört det kan bli. Så det är la lika bra att jag skrämmer iväg synen av Justin Bieber i sängen.
Varsågod mina damer och herrar, varsågod.
Vill ni fortfarande ligga med honom?
Wow, uppsök psyke

"A pumpkin tea, thanks" "How do they even fit a pumpkin into those little cups?"

Tänkte ge mig på att försöka uppdatera iphonen. Jag kommer såååå lyckas ta bort allting. Menmen. Värt!
Håller i alla fall på att lägga över alla bilder på datorn. Över 4000 bilder. Ganska bra gjort!
Håller även på att försöka lista ut om man kan hyra en liten lokal såhär till halloween. Halloween ska bli jävligt kul i år! Taggad.
Happy Halloween.....

Bajs. Moget.

Ceeeeeeeeeepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Dags att börja studera lite kanske. FAAN.

Jag och Justin Bieber i sängen

Tjillar i sängen och har planerat att efter detta somna med idrottsboken i famnen. Tog mig inte ens tid till att skriva att jag skulle läsa ur den eftersom att det förmodligen inte kommer att hända.
Har nämligen idrottsprov på onsdag. Som att man ens har det. Prov i idrott? Vilket jävla påhitt.
Jaja. Dags att ta tag i't. Slänger in en bild från right now.
Ser nämligen ut som Justin Bieber, och ligger i sängen. Vem har inte velat se synen av Justin Bieber i sängen liksom? Varsågoda mina damer och herrar, varsågoda.
Fyfan vilka jävla pedofiler ni är. Kollar på småpojkar i sängen? Usch.

Reeeeaally

Jo för det går ju toppen att plugga.

Make me smile

Ikväll känns allt sådär hopplöst.
Adam,brody,couple,exes,hugging,rachel,bilson,seth,and,summer-cad16081bfa5a3193f01ddb31d388209_h_large

GUD

Har ni tänkt på att man ofta ser tillbaka på saker och ting som mycket bättre än dom egentligen var?
När jag hittar låtar och bilder från förra året så blir jag helt nostalgisk och tänker att "åååhh, vad härligt :')". Men som att jag inte hatade förra året hur jävla mycket som helst? Vad fan. Jag hatade förra året. Jag älskar det här året. Om man nu ska använda starka ord. Ändå så blir jag som att jag saknade det.
Precis som fjortisåren, jag hatade det så himla mycket. Jag var på väg att byta skola i sjuan för att jag lackade på all falsk skit. Ändå ser jag tillbaka på det som att det var det bästa som hänt mig.
Nä, jag förstår inte. Visst är det väl vissa saker man saknar ändå, men herregud, överdriv inte vaaaa!
NAWWW FÖRRA ÅRET HIHOH ♥
Hehehehe fuck it
Heh

Glá

Är det bara jag som kan bli SJUUKT JÄVLA FITTCPHELVETEFITTARG av riktiga småsaker ibland?
Önskar nästan att jag hade träning idag. Typ taggad. Men det är imorgon. Idag borde jag mest bara plugga utav helvete, men det kommer jag inte heller göra.
Fan, jag var ju på bra humör nyss. Fitthelvetecpsakfan. :)
Jag älskar den här bilden. Har lagt ut den på bloggen hur många gånger som helst.

Yes, we're kind of stupid

Kommer ni ihåg att vi hade "guldkampen" i skolan för några veckor sedan? Nej, antagligen inte nej. Men det hade vi i alla fall, och en kameraman gick runt och filmade. Vi ska alltså göra ännu en skolvideo. Den förra blev ju ingen hit direkt... Och jag kan säga redan nu att den nya kommer att vara MINST lika dålig.
Min klass blev nämligen hederligt utvalda till att skriva texten.
Ja, här har ni melodin. JAZZ?! VEM FAN LYSSNAR PÅ JAZZ!!!!! Vad är det för målgrupp vi har liksom... Femtioåringar som inte klarat av skolan än.
Wellwell, texten kommer i alla fall inte framstå som dålig om man jämför med melodin. Så det var ju bra, antar jag.
Min grupp gjorde den smått töntig, men what to do. Något i stil med
"If you want knowledge, c'mon to ÖG."
Sen denna rad kommer jag fan inte ihåg.
Sen kom jag upp med den fyndiga frasen "We're kind of stupid, so you'll stand out as smart"
Typ.
Sen tog vi med Christer Munthe i texten, för att smöra liksom. Det var något i stil med
"Christer Munthe is always happy, and he is waiting to take your hand.
Shout high five and you'll get slapped"
Tvekar dock på att dom kommer ta med våran text tyvärr.
Snacka om att inte lära sig av sina misstag när man gör en ny skolvideo efter att ha gjort denna..

Instagram

Sitter och leker på instagram. Det är rätt beroendeframkallande. Följ mig på tittiandersson. Så rackarns otippat.
Här får ni massa små smakprov i en och samma bild.
Och juste, godnatt!


Jag är ipren, den intelligenta värktabletten

Sitter här och väntar på att jag ska svälja två alvedon. Dom har legat här hela dagen vid min sida. Problemet är bara, att jag suger på att svälja alvedon. Tycker det är så fruktansvärt obehagligt.
Men nu har jag svalt dom. Alltså, just nu. Efter jag skrev det jag skrev nyss. Fick ett litet ryck. Skönt, då var det gjort. Hoppas fan att det hjälper nu.
Okej. Hejdå då!
Gamla goda klassiker iprenreklamen

Cp helt enkelt

Mår cpdåligt och måste plugga. Det är sol och fint ute. Lite mer cp på det. Huvudet snurrar. Weeoooieee.
Måste verkligen plugga också. Ligger cpefter. Vilken underbar dag! :')
Just nu. Och ja. LITE SÅ KÄNNS DET !

Hubert, en helt vanlig kvist

Tjillar hos David med honom Karro Pontus Måns Linda, tjill. Kollar på benknäckargänget, fast den är inte ens bra. Men jag står ut, för jag sitter mest och beundrar en liten kvist jag fick av Karro. Snällt va? Nog den finaste present jag fått, kanske någonsin. För ni vet, det är ingen vanlig kvist. Det är en väldigt fin kvist. Väldigt, underbar, fantastisk, vacker, fascinerande, enastående, utomordentlig, och massa andra adjektiv jag inte kommer på just nu. (det är adjektiv va?)
Nämen, ärligt talat nu, kvisten.
Det är bara en helt vanlig kvist


Funny

Hahahaah, kvällens höjdpunkt! Sitter och kollar på Fångarna på fortet (älskade lördag ♥), och Magnus Samuelsson är med. Vilken låt tror ni inte kommer när han gör något?! FEST HOS MANGE! Hahahahhahaa. Kärlek!
FEST HOS MANGE

36-72

Booo-yaaaa! Riktig finfin start på basketen, viiiiiiiinst!
Orkar dock inte skriva mer, så...
Hejdååååååååååååååååååå!

ALLA VILL TILL HIMMELEN

Vafan! Jävla jury, lägg ner klagandet på Robin han klarade Timbuktus låt GALANT! IDOOOOOOOOOOL

Ingen vill till skolan

JUSTEFAN!!!!
Igår var Jag, Sara & Maja som sagt på biblioteket. Det var nog ödet att denna lapp hängde på dörren på väg in.
RMK till Åkersberga va? Sicken jävla grej!
RMK ♥
Alla har ju hört klassikern "I väntan på bussen" osv.
Så jag slänger in denna för att jag tycker att den har så himla bra budskap :)

Ahhh, nu förstår jag

Det går inte snabbt men det går framåt i alla fall! Efter detta måste jag även plugga litegrann. Har även fått ett erbjudande om att umgås med vänner ikväll, får la se hur det blir med det.
Se på fan, jag har vänner. Förvånansvärt nog. Jag skulle iaf inte vilja vara vän med mig.
Fast iofs...
Charmknutte ju

rydde opp er alltid gøy

Shitpomfritt, måste städa... Wiiiie. Kul start på fredagen! Inte blir den mycket roligare heller, ska gömma mig under en filt och kolla på Idol. Fredagsplanerna! Nämen, kan ju bli tjill. Har fortfarande damp i halsen så ska väl hälla i mig ett antal koppar te också hade jag tänkt. TAGGA PREMIÄRMATCH IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mot Tumba, i Tumba. KROSSKROSSKROSS :D Okej, enough.
Here I come dammsugare (och då snackar jag inte ätbara, suger ju) (haha, "suger", dammsugare..)!
Konsten att få in en känsla i en bild. Jag tror jag är en konstnär.

Ohyes he does!


Please don't touch the screen

Hahaha, det här är min låsta skärmbakgrund till iphonen. Hahaha, fatta grejen ju! På en TOUCHMOBIL! hehehe vilken humor. HAHAHAHA, skoja, överdriver. Småkul sådär. Och så printa på 1337 såklart, standard för någon så elit som jag.


hej

Sitter i ett grupprum och förmodas sätta ihop historiainlämningen. Istället sitter jag här och bloggar, för eran skull. Jag är bra snäll jag. Har precis haft en hetsig konferans på samhällskunskapen, själv representerade jag Mocambique. Tro det eller ej, men det är tydligen ett land. Strax är det dags för engelska. Jaha.
Slänger in en nytagen bild på mig och Klara. Nu är det höst minsann!

Kattig

DET HÄR ÄR FAN DET FREAKIGASTE PÅ LÄNGE!!!!!!!

Jevla historia

Jag är trött. Det här går inge bra.

W/E World Epicness

Japp, då kör vi då. Hemma och duschad efter en lyckad träning, nu är det bara att plugga hela natten! :D Historiainlämning imorgon, ba' att tuta o köra! Onajs, men har i alla fall bara två lektioner imorgon, så det är ju tjill.
Okej, kanske borde plugga nu också. Adíos!
Slänger in en jättenördig bild från efter träningen. (Okej efter förra träningen ärligt talat, men w/e) (btw, betyder ens w/e whatever? Tror fan det, hoppas fan det).

Små guldklimpar! Höhoeh

Ibland tror jag att jag har lärt mig att uppskatta dessa små saker i livet. Ibland i alla fall.
Nu ska jag plugga. Och det känns okej.
Tack & Hej.
Det rimmade.

blo

Jaha. Fitta. Fuck. Osv.
Spanskaprovet gick åt heeelvete. Jepp, tänker skriva ut varenda bokstav - H E L V E T E .
Jaja. Livet går vidare. Idag ska jag, Sara & Maja studera historia på biblioteket. Ambitiöst. (Som att vi har något val, inlämningen ska lämnas in imorgon).
Jaja. Hejdå!
Det gick inte så bra för Sara på tyskan heller!

Vanlig dag

Alltså jaaa.... Standard.
Maja och jag. Jag och Maja.
En bild säger mer än tusen ord osv.

Skall mysteriet förbli olöst föralltid?

Jag undrar fortfarande vad som hände den där söndagen (var det ens på en söndag?) i oktober (lol, det är fortfarande oktober)...

The quote of the evening!

It doesn't matter how fast you're running, if you're running in the wrong direction.

Lika charmig som vanligt

Chillar lite i sängen och ska nu studera spanska. EEEEEEELLER, så leker jag lite på facebook. Får se.
Tänkte i alla fall säga godnatt här, och skicka en liten (okej, ganska stor) gullig godnatt puss på er!
Här! PUSS PUSS !

Mehehe

By the way så klarade jag nog datorkunskapsprovet rätt fint ändå. Ni vet, datorkunskap = på datorn = GOOGLE ♥♥♥♥
Mmmmmmhhhmm!
Lol, vad fail den blev. Påminner lite om Olle Hammar dock!
Dock har jag spanskaprov imorgon. EH OOOOHH. Inte bja.

Aouch

Sitter här och dricker te i hopp om att halsontet ska försvinna. Ja, min hals gör ont så in i h*lvete (ni kan aldrig lista ut vad det skulle vara för svordom utan bokstaven E! Ha-ha!). Jag som inte ens tycker om te. Men vaniljte med honung i, det går minsann ner. Ja, det är faktiskt till och med inte så tokigt. Allting som har med vanilj att göra smakar bra. Har även pressat i mig en brustablett innehållande C-vitamin och tänkte nu förtära några bitar mandarin. Har hört att det ska innehålla C-vitamin, eller nåt.
Brände mig på teet (téet? teét?), som vanligt.

LOL

HAHAHAHA NEJ, det är ju fan inte riktigt sant.
Igår när jag och min mor hade satt oss till rätta i bilen för att rulla hemåt efter en lyckad träning så hade vi radion på för att slippa den stela stämningen. Det dyker upp en låt medföljande en tanke i mitt huvud - "Hmm, känner igen den här, fan vad bra den är!", vilket givetvis följdes av "Måste söka upp den sen!". Så ja, nu söker jag upp den.
Vadfan. Tror ni inte det är One direction eller?! Vilken jävla besvikelse. Jag som lovat mig själv att inte tycka om dem.
Men den låter inte alls likadant nu som igår ju. Nu är den inte lika bra. Jisses, nu suger den plötsligt.
Lägger in den ändå.
(LÄNK OCKSÅ EFTERSOM VIDEON LAGGAR SATAN - http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&feature=results_main&playnext=1&list=PL9C59F7F0AA6C0200)
.
Asså det är ju verkligen fittstörande att det bara är skitsnygga tjejer med när dom sjunger en sån här låt?! Efterblivet

FAAAAAAAAAAAAAAN

Har datorkunskapsprov strax. Lär ju gå åt helvete! :)

Vad är fotboll?

Vem fan bryr sig om fotboll. Jag hade basketträning! Höhö. Så ja, jag "missade" alltså fotbollen, inte för att jag hade kollat på den ändå.
Träningen idag gick i alla fall kanon, mucho bättre än i torsdags. Feeling good! På lördag går första matchen av stapeln också, awesomeness i dess renaste form! Så ja, nu ska jag duscha. Har precis slängt i mig en knäckemacka. Vem fan äter knäckebröd? Knäckemacka? W/e.
Duschen var det ja. Adíos!
Sitter här och försöker blåsa bubblor.
Går sådär.

Efterblivet

FITT IPHONE ASSÅ CPKARTAN GJORDE ATT VI KÖRDE FEL LOL SKA DÖDA DEN


Live från (mo)bilen ! Hahah lol

Oj, nu funkade blogg.se appen plötsligt! Awesome! Påväg till träning nu, har rumpvärmen i bilen på. Är det bara jag eller känns det inte som man har kissat på sig? Asjobbigt.
Men fryser ju fan ihjäl, även fast mössan vantarna och halsduken är på. Jaja. Hörs senare! Slänger in en bild från right now!!!!!!! Woooopido


-


"Every day, thousands of innocent plants are killed by vegetarians. Help end the violence!"

Jag har nu tagit steget och tagit fram vinterjackan. Jepp, hårluvan är tillbaka. Med mer hår än någonsin. Fejk givetvis, man är ju djurvän liksom <3 Nejmen seriöst, man gör ju inte hår av djur? Man äter ju djur.
Jaja, nu tjatas det om att hunden ska ha mat. Jävla Hans & Greta stil att göda djuren innan man käkar dom.
"The winterjacket is ON!"
Citerat mig på Instagram.
(Stör mig asmycket på hårfjonken vid hakan)

-


HEHE :P

Sitter och lyssnar på lanlåten, och då kan man ju fråga sig, varför? Ja, det är en jävligt bra fråga. Har ingen som helst aning. Jag vill ha lan idag, jag vill ha lan imorn, jag vill ha lan varenda daag, hela, året om! Osv.
Sådär, nu bytte jag. SOMEONE LIKE YOOOOOOOUUUU.
Nu måste jag gå och laga mat. Eta lite gran innan trening. Sen måste jag plugga datakunskap också, prov på excel imorgon. Vi har fått "plugga hemma" varenda lektion så ni kan ju gissa hur mycket jag pluggat.
Dock har katten lagt bo på mig.
Det är alltså katten som ligger där framför.
Alltså, börjar fundera på om jag är vindögd? Ser typ ut lite som de när man kollar på bilder :P

Standardtisdag

Spanska. Absolut underskattat. Överskattat. Fy. Fan. Vad. Jag. Hatar. Spanska.
Spanska och matte måste nog vara mina sämsta ämnen i skolan. Och då är jag ändå dålig på det mesta.
Längtar till trean. Slippa spanska, matte, idrott. Ahh, ljuva framtid. Sen får man ju panik efter man tatt studenten, men det är en annan femma.
Ikväll ska jag till rotebrohallen på träning, andra gången gillt! Ikväll ska jag vara på topp.
Och eftersom jag nu har slut på text lägger jag in standardbilderna på mig och Maja. Vilket ungefär 50% av denna blogg består utav.

Be as you wish to seem


SJUKT ELIT

Jag har nog aldrig stött på mer elititet i en och samma bild.
Från och med nu är elititet ett ord.

chölodbolle

Haha, min blogg var verkligen en miljon gånger roligare förr i tiden. Typ för ett år sen.
Orkar inte gå in på detaljer eller så, den bara var det.
Titta bara, hahahha, jag la en köttbulle med pärlsocker bland chokladbollarna i hopp om att min syster skulle äta den. Och då var det ändå inte jätteroligt. Fattar ni vilken hög humorstandard man har då eller?

Inspiration

Är man självgod om man hämtar inspiration genom att kolla tillbaka i sin egen blogg?
Men jag menar, jag är ju bara så himla bra. Läste ett väldigt gött citat jag lagt ut - "Djävulen är en optimist om han tror att han skulle kunna göra människorna sämre."
Fast, jag hittade även lite kul grejer jag själv sagt. Eller, med hjälp av Emma då. Ganska roligt faktiskt.
" - DET BRINNNEEEER!
- Vart?
- Här!
- Varför?!
- Tände eld på stearinljuset..."
"Det enda som är bättre än pricken över i, det är prickarna över Ö."
Där ser man va, jag är inte så dum som jag ser ut.
Och så fann jag detta fantastiska youtubeklipp. Det här är ett sådant där klipp som får mig att sakna tiden då jag kollade på det hela tiden. Litegrann. Till viss del.



-


Even a journey of a thousand mil, must begin with a single step.

(Hahah cp, ska ju stå "miles"... Går ju inte att ändra nu. Jaja.)

Sunday isn't funday

Segsöndag. Som vanligt. Söndagar är alltid sega. Därför jag kallar dem segsöndag. Ni ser logiken? Väldigt logiskt.
Ska tjäna lite cash strax i alla fall. Panta med pappa. Panta pappa. En pantad pappa. Panta flaskor med en pantad pappa. Det ska jag göra.
Brukar tjäna en del, pappa dricker nämligen cola och öl som ingen annan jag känner.
Hittills har jag mest kollat på Twilight. Eller, New moon rättare sagt. Jajäklar, den är go den. Fast det brister ju lite. Orkar inte med överromantiska filmer, därför är Harry Potter bättre. Dom är bara så underbart töntiga, precis som jag. Underbar och töntig.
Nu ska jag sätta fart.
Chillin' with my filt in tha kitchen. The place to be.
Kollade nyss på How I met your mother och åt lunch, insåg även nyss att klockan är fyra och att jag åt lunch. Wellwell.

BLÖBB BLÖBB

Skönt att dom skaffar en blogg.se app men att den sen inte funkar. SÅ FUCK OFF AND DIIIE.
he he he. Hörs snart OM blogg.se appen funkar. Vilket den troligtvis inte gör. SYND FÖR ER. :))))

When nothing goes right... Go left.


Så fel men ändå så rätt det kan bli!

Pappa - Därför tycker jag att hon borde gå hos Gunnar!
Jag - Hihi, sa du gosgunnar?

HOHO

Cpbloggappen har ju laggat satan senaste dagarna. Har faktiskt försökt att mobilblogga eftersom jag varit i Linköping heeeela dagen men icke då! Igår var jag mest lat. Och så var jag med Anna! Juste, känn på den då.
Nu orkar jag inte skriva heller så fuck yooooooou. Bajshumör. SÅ FUCK YOOOOOU. Hehehee. Juste, känn på den då.
Hörs senare helt enkelt.
Tänkte bara skriva att jag inte orkar skriva.
Ehhhh JA-HA

så jefla bRRRRa

Kollade precis på Björn Gustafsson - Ett livsverk. Igen. Det var ett tag sen. Men ja, namnet säger väl det mesta. Ett livsverk. Känns ganska bra att kunna varenda replik. Ganska proffsigt.
Björn Gustafsson är min humor personifierad. Björn Gustafsson är min humor samlad i en människa.
Gosh, vad jag älskar honom. Förebild.
Nu ska jag sluta böga mig. Orkar inte ens slänga in ett youtubeklipp eftersom jag inte kommer kunna välja ett och kommer lägga in tjugotusen stycken. Så en bild får det bli.
:')

Endorfinkick

Nu är jag lite gladare. Har producerat endorfiner. Hehe. Och spelat min älskade basket med ett lag som verkar riktigt härligt!
Sitter i bilen påväg hem. Hörs senare!


Det var dropparna !

Nä nu brister det. Kan hela världen bara gå och dö eller.
Jag hänkar.

It's cool

MEN VAFAN!!!! JAG KAN INTE GÖRA DET HÄR?!?!?!?!!?!?!?!?! CPRFWASPBMZXKBMAKD BKNB>
JAG ÄR INTE VUXEN!!!!! CP. ÅHHH suger ju att ha blogg eftersom man ändå inte kan skriva det man vill skriva.
Eftersom fuckkking ALLA har tillgång till den... GAAAHHHHHHH

HAHAHA FUCKING DUBBELMORAL SHITT!!!! FITTTTTAAAAAAAAAA

Ursäkta språket.

Haha eller nej förresten. FITTTTAAAAAAAAA !!!!!
He he he.

KINAMOCKASKOGEN

Jag fick ett litet ryck idag och började nynna på någon väldigt konstig melodi. Jag kände igen den, det var en gammal sång man hade hört när man var mindre.
Gick hela dagen och nynnade på den där jäkla låten. På sista lektionen så kom vi äntligen underfund med vad det var.
Här är enda videon som fanns så att ni förstår. Men jag tycker att hon sjunger fint.

Läskiga tjejer

Istället för att börja skriva och bara dampa sönder så slänger jag in lite bilder ni kan njuta av. Varsågoda.

FUCK YOU AND DIE

IDag är jag ARG. OKEJ?! FITTAHELVETESJÄVLACPFITTSAKGREJHELVETEFANJAGMÅSTELÄRAMIGFLERSVORDOMAR.
Passa er jävligt noga.

<3


Sjökarby

Jag kom inte på något bättre ställe att gå till. Min gamla grundskola. Sjökarby. Men nu ångrar jag mig. Det är mörkt, läskigt och fullt av folk. Eller fullt och fullt, men minst 7 st har jag sett iaf. Och här smyger jag omkring med svarta kläder och ser skyldig ut. Jag är rädd. Sitter i skogen och hoppas att ingen ska se mig. Dags att dra.
Det var dumt att gå hit. Men jag tänkte att jag skulle få vara ifred, och på stället utan bekymmer. Bekymmerselösa sjökarby. Bekymmerselösa dagis till fyran. Men näe. Och nu måste jag gå hem. Över en timme.
Jaja.


Idiotiskt

Hur kan det vara så ofattbart svårt? Hur kan det kännas så löjligt omöjligt? Hur kan jag låta det gå längre och längre? Hur kan jag låtsas som ingenting?
Fan. Svacka. Nu går jag ut på promenad.

Hohoho

Tror ni det funkar? Ska nog prova..

Music is power

HAHA JÄKLAR!!!!!! Det här kommer att bli fullständigt obegripligt.
Men wow. Jag har aldrig riktigt tänkt efter på hur musik verkligen kan föra en tillbaka till tidpunkter i livet. WOW. Vilken POWER! Till exempel gamla Danny Saucedo-låtar, det var innan jag blev fjortis. Drogkampen-året! Den tiden. Eller Måns Zelmerlöws "Hold on", jag var helt besatt av den ett tag. När jag var en liten sorglig tönt :'). (Vadå? Gillar du den fortfarande?) Men nej, jag gillar den inte nu.. -.-
Eller Justin Timberlake - Summer Love, DEN är fjortistider i dess renaste form! Härliga, härliga fjortistider. Som mina "vänner" sitter och hånar och skrattar åt varje rast...
Sen finns det ju så galet mycket mer musik. Men det skall vi icke gå in på.
Jag tycker i alla fall att jag var söt

Glad påsk när vi ändå håller på

Juste! Jag skulle återkomma. Shit, jag blir alldeles för djup när James Morrison dyker upp i högtalarna. Han är fantastisk han.
Idag på historian satt jag, Sara & Maja och lyssnade på julmusik. Det var gött! Domdomdomdom, domdomdom domdomdomdom osv. (Det är det enda jag kan på låten) (Tänd ett ljus).
Sedan tog vi ton även i matsalen, dock på en annan jullåt. Jo, nämligen "Hårda paket". Där kan man snacka konstiga blickar. "JAG VILL HA HÅRDA PAKEET". Alright Maja... Då vet vi det. Jag sjöng mer oskyldiga sånger som "Vår julskinka har rymt", den är iofs lite läskig. Hur kan en gris bara försvinna?  Sara sjöng på "Jag såg mamma kyssa tomten" och sörjde att mamman var otrogen. Den jäveln.
Okej, slutsnackat om julen. Snart är det halloween! Sweet.
Kom inte på något bättre..
Kanske borde gjort skägg också

Medan eftermiddagen rullar förbi

Meh... Lite lågt. Nu är statistiken normal igen. Lovar att den typ laggar på igår och att jag inte alls hade 178... Lågt. LÄGRE ÄN FUCKING GLOCALNET. Ja, den reklamen har svetsat sig fast i mitt huvud för all framtid.
Annars såååå.... Sitter och lyssnar på stämningsfull musig. Adele - Someone like you. Förträffligt.
I väntan på att morgondagen ska invigas, då skall jag nämligen på basketträning för första gången på alldeles för länge. Jag har heller inget emot att fredagen snart visar sig, för då ska jag träffa Anna. Vi ska köpa Ben & Jerrys, men det har jag inte sagt till henne än. Så ska vi ha twilightmaraton också, så det kan ju inte gå fel.
Nu borde jag skriva något roligt så att mina läsare stannar kvar. Återkommer snart (fast det kommer inte bli kul).
Här är min katt och jag.
Jag börjar tveka starkt på om hon ens gillar mig.

OBS glömde något jätte viktigt!!!!!!

Nu var det så att det var min underbara stalker, även kallad Maja Dickman, tog bilden på mig och sara när vi solade. hon tar många fina bilder hon. Hon är så jäkla bra. Helt underbar helt enkelt. Tänkte bara säga det. Puss och kära läsare, adios amigos <3


Såhär i oktober

Var precis ute och solade lite. Jag och Sara ställde oss på skolgården och kikade mot solens strålar. Tror jag fick RÄTT mycket färg. Blå färg.
Så. Adjö!


För att hon är så himla stark

Okej, nu till något seriösare. Jag har gått i parallellklass som en gó & glad tjej ändå sen femman. Hon har en blogg ni måste gå in på och så tycker jag att vi ger henne allt stöd hon kan få. Http://sextonarochcancer.blogg.se.

Skänk en kommentar till dom fattiga

ALLTSÅ OKEJ. DAGS ATT REDA UT DETTA MYSTERIUM. VEM FAN LÄNKADE MIN BLOGG?! VEM VARE?! VEM VARE SOM LÄNKA?! Okej nu lät det som att jag var arg, men det är ren tacksamhet från djupet av mitt hjärta.
Men fortfarande, hur hittade ni hit mina älskade? Någon snäll själ kan väl lämna avtryck på kommentarerna och hjälpa en vilsen bloggerska med denna oförklarliga händelse.
Se djupt in i dessa ögon och förneka mig ett svar...
Just precis, berätta nu.

VAD HAR HÄNT?!?!?!

VÄNTA VA!!! 176 BESÖKARE IDAG?!??!?!? WTF?!?!?!?!

INSTAGRAM

Sitter och härjar med Instagram. Man kan nog nästan kalla mig en aning besatt. Fast nja. Jag gillar det, helt enkelt.
Min dator kommer dö snart. Slänger in dem två senaste Instagramverken av mig.
.
Jag gillar citat litegrann

Man vill bara skutta omkring på en grön äng

Har precis avnjutit en kanelbulle, jag menar, är det kanelbullens dag så är det. Vem är jag att inte äta en kanelbulle? Så jag tog en för laget.
Men inte nog med det! Det blev dubbel njutning då jag samtidigt slog på det andra avsnittet av nya Two and a half men. Älskade, älskade Ashton Kutcher. Så det var gött. Det har varit en ljuvlig kväll.
Här har ni en närbild på den nu försvunne kanelbullen.
Ni vill nog inte ha en efter-bild.
Wouch. Obehagliga, obehagliga tanke.

Wiiiiiiiiiiiiiiieee

Var precis ute och lirade lite kvällsbasket. Haha, fick det att låta som värsta vanan, men har inte spelat basket på evigheter. Det var kallt, mörkt och blött. Ändå kunde jag bara inte sluta. Fast jag slutade efter typ en kvart. Hahaha.
Jag kanske behövde vara ifrån basketen för att uppskatta den. Upp till bevis på torsdag hur det blir med det!
Annars så laggar mest facebook. Den kanske håller på att uppdateras?! Det skulle ju vara idag! Waaah. Revolution på gång!
Den såg inte alls lika bra ut på datorn som på mobilen... Instagram ♥

OMG!!

Hahahhahha bloggrape här :D
Titti frågade mig om jag kunde ta hennes dator, jag svarade glatt ja. Titti hae nämligen glömt logga ut ifrån både facebook och blogg.se :D
Kanske ska presentera mig?
Det är iallafall cooltjejnittiofyra.blogg.se som skriver, Sandra med andra ord, men jag föredrar mitt bloggnamn. Mycket coolare.
Just nu har vi engelska och ska komma på frågor, så jag måste kila! Kika gärna in på min blogg så gör ni mig glad :) Gullegullegull!!
Maja och Jag ! :D

FEZT

Sitter med Maja och Sara i ett grupprum och ska skriva om Berlinmuren. Men vi har fest istället. Fest hos Mange.
Avundsjuka eller? Vi är V.I.P inbjudna. Skulle göra en paint bild men orkar inte.
HA.
Nä nu publicerar jag detta. Jaha.

Men du står ju på sladden

Hahahahahahaha, jag är så trött.
Men ärligt, är inte den här bilden sjukt kul?
KOLLA PÅ HONOM!! HAHAHAHA

Sov så gött

Oj, klockan bara rusar iväg såhär på kvällskvisten. Ligger i sängen och leker med mobilen. Ni är fria att tolka det hur ni vill. Det är i alla fall på så sätt att jag svarat på alla Wordfeus, uppdaterat och kollat igenom instagram (följ mig på det otippade namnet "tittiandersson") och nu lyssnar jag bara fridfullt på bra kvällsmusik. Nu har jag även uppdaterat bloggen. Nu skulle jag typ kunna dö. Jag har gjort mitt liksom.
Nä, nu slänger vi in en prt screen på låten som mina öron avnjuter för tillfället och sedan sover vi.
God natt mina vänner.


.


Fyndig <3 Ofyndig 4lajf

Ganska så imponerande & fascinerande att detta fortfarande står kvar. Över 4 år sedan jag och anna skrev det :]
Om ni vill beskåda denna sevärdhet får ni ta er till åkersberga station där buss 623 avgår. Tar för givet att ni vill det.


Trololo

Har precis varit och gymmat. Okej, nu, HUR stolta är ni över mig? Tack, jag också. Sjukt jävla ofattbart stolt.
Ska ju träna med tureberg på torsdag så tänkte att det kanske var dags att komma igång såhär fyra dagar innan.
Och så har jag typ saknat att träna, är jag lika dum som jag låter? Men jag blir lugn. Jag känner mig jätteharmonisk. Så harmonisk att jag tänker säga att åkersberga kanal är rätt mysig på kvällen och bifoga en bild på just, åkersberga kanal på kvällen. MYS.


Hur mycket fisk jag än luktar

Vanligtvis faller jag för grupptryck. Och ja, den här är himla bra. Så himla go.
Jag måste sluta säga go. Du är inte göteborgare Titti.


Ska kutta dig

Jag hade världens härligaste dröm inatt. Den var bara så himla... Ja, härlig. Go, liksom.
Det kommer inte låta alls härligt när jag berättar om den, men jag gör det ändå. Kommer dock inte ihåg hälften.
Kommer inte ihåg varför, men jag och en person sprang igenom folks hus. Vi hade inte tid att springa runt, så vi liksom bara sprang rätt in i massa främmande folks hus och sen ut genom bakdörren. Genade liksom. Men det var så himla fridfullt. Så himla roligt. Så vi sprang och sprang och skrattade och hade det bra. Sen slutade det med att vi sprang in i en lägenhet, där vi inte hittade ut igen. Fick lite smått panik men till slut hittade vi dörren och sen vaknade jag.
Vilken sorg, va? Att vakna.
image
Ni fattar grejen.
Jag älskar vapen.

BJÖRN GUSTAFSSON MIN ÄLSKADE

WOOPWOOP!!!!! HAN SMYGER SIG TILLBAKA DEN LILLA RACKAREN!!!!!! JARRRÅÅÅ!!! MIN ÄLSKADE FÖREBILD !

I have no idea

En gammal dam kom precis fram och frågade vart turistbyrån ligger. Bara jag som såg ironin i det?
Vart är världen på väg...


-

Jag är dum


Grabbznight!

Ska precis iväg på grabbkväll hos Pontus! Är det här bara ännu ett bevis på att min maskulina sida tar över den lilla gnutta feminimitet jag en gång hade? Att jag smälter in på en grabbkväll?
Jaja. Det är smällar man får ta.
Nu ska jag iväg och prata skvaller! Eller spela poker? Vettefan.
Hur äkta glad jag än försöker se ut på kort så ser jag bara galen ut. Men det är nog också smällar man får ta.


Madicken

Sitter och kollar på Madicken. Det är la härligt va? Gamla goda tider. Det här är äkta nostalgi.
Åh, jag älskar det.
Vem har inte alltid velat stoppa in en ärta i näsan?

Well spoken.

Irriterar mig som tusan att den sista bilden rör på sig, men orkar inte bry mig.
Och att man inte ser Mark Ruffalo som hon spelar mot som är så himla himla bra, menmen.
Så jefla bra citat bara.

Mat

Här sitter jag och sitter. Jaha. Seg som attan. Segsöndag. Brukar vara så. Borde plugga. Brukar vara så också.
Istället har jag lagt ner hela min själ på en exklusiv lunch som dessutom smakade alldeles himmelskt. Om man kunde äta änglar så skulle det här ändå smaka himmelskare. Det är inte ett ord, men det var en principsak.
Och så beskådade jag mästerverket How I met your mother samtidigt. Det är ju en ganska så stor bonus.
Nu tänkte jag byta ämne från mat, men jag har ingenting annat på hjärtat. Så därmed säger jag farväl och bifogar en bild på min delikata måltid. Varsågod att sukta.
Tacos, helt enkelt.

Synd att det bara var en dröm

Åh! Kom plötsligt på vad jag drömde inatt.
Tessan hade precis införskaffat sig en lägenhet i stan. Fast det var en väldigt... Udda lägenhet. Det var nämligen ett stort hav som omringade lägenheten på något underligt vis.
Jag råkade göra så att någonting (en gardin om jag inte minns fel) började brinna, jag försökte och försökte släcka det genom att kasta filtar och stampa på't. Men jag misslyckades givetvis, hallå, vi talar faktiskt om mig. Så allting börjar brinna och jag hoppar ut i havet genom fönstret. Ganska chill ändå. Dock var jag väldigt rädd för hajar där jag simmade omkring. Brandmän kommer i båtar och släcker lägenheten medan dom skriker "SIMMA LUGNT" till mig. Skoja, det gjorde dom inte alls, men det hade varit sjukt awesome.
Wellwell. Det slutade lyckligt i alla fall.
Okej, jag hade kunnat anstränga mig en hel del mer, men jag orkade inte.
Ni fattar grejen

WOOOT

HAHA VÄNTA NU HÄR ! Varför är min statistik skyhög? Eller alltså, jämförelse med vad den brukar vara.
Okej, jag har nästan nått normal statistik.
Nämen, det var väl trevligt va? Jag är normal! Känn på den då. Juste. Juste. Juste.
Kanske borde blogga lite och göra ett förgäves försök till att få denna enastående blogg att se intressant ut.
Fast äsch.
Har haft en kanonhelg i alla fall! Skitkul. Så, kan väl slänga in de få bilder som togs.
Eric, Maja & David. Tunga grabbz ju. Allra helst den där Maja. Hon ser så cool ut.
Jag & Malin. Här snackar vi högkvalitéskamera! Iphone for the win!
Becca & Jag! FUNTIMES
.
Jaaa... Det var typ det jag hade att erbjuda. Jag suger ganska mycket på att ta kort.

Moviemaker

Just nu skulle jag kunna regissera Hangover 3.


-

Hej bloggen


RSS 2.0