Forever alone

Hahahahhahaha sitter helt själv på alkisbänken i centrum med min Ica påse. Känns bra. Riktigt stabilt.
(Jag är inte här själv bara så ni vet, väntar på Tessan! Lååååvar.)


-

--------------------------------------------------


Godmorgon

Sitter på bussen. Yep, du hörde rätt! För jag kan blogga från mobilen nu! Aja, försov mig som attan så är påväg till sista halvtimmen på en en och en halvtimmes lektion. Det där blev konstigt. Värt i alla fall. Ska redovisa. Kuuuuul. Inte ens läst igenom vad jag ska säga i hopp om att läraren skulle vara sjuk idag. Han var ju sjuk igår. Jävla.... Jaja.
Jag har ingen lämplig bild att lägga in. Så jag lägger in någon olämplig.
Ah hey look at that!


Är det för mycket begärt med en tårta?

Idag har jag namnsdag. Nu är det ju i och för sig bara 40 minuter kvar på idag, men ändå.
Ja, inte på Titti förstås, det är ju knappt ett namn. Utan på Mikaela, mitt älskade mellannamn.
I det här huset firas inte namnsdagar. Så det sög ju. Man kunde ju i alla fall fått en tårta eller något.
Så mycket kräver jag ju inte. Bara något sådant här eller nåt.

Festisfest

Sitter kvar i skolan och pluggar med Maja. HUR effektiva? SJUKT effektiva. Nej vänta... Fel ord. Ambitiösa. Det var en fin tanke, liksom. Samhällskunskapshemtenta.
Så jaa... Jag lägger väl in massa egobilder på oss som vanligt.
Som vanligt.

Gggaaaaaahhhhhhhhh

Det där gick ju käpprätt åt helvete!!!!!!! Cpfan


WE COME IN PEACE

Okej, nu ska jag faktiskt gå till bussen. Har psykologiprov idag. Känns.... Gött. Nja.
Jävvvvlar, hinner inte komma på något mer tråkigt att skriva!
Känner mig så sjukt töntig när jag kör "peace". Men jag var ju tvungen att göra det eftersom jag tänkte skriva "PEACE OUT". Och så kom jag inte på något annat. Måste lära mig posa.
Wellwell.
PEACE OUT !

Ska rulla!

Yo! Ska alldeles strax rulla mot bussen!
Igår såg jag en tjej med sådana där skor med liksom hjul under, har ni hört talas om sådana?
Fatta och säga liksom, "A men jag ska rulla nu, hejdå!" och verkligen RULLA iväg bokstavligt talat! Sjukt awesome. Måste nästan skaffa sådana där skor.
.
LEGENDARY

Bara för att jag kan

Bloggar från mobilen nu. Bara för att jag kan.
Ligger i sängen och borde läsa psykologiboken, dels för att det är prov imorgon och dels för att det är ett otroligt effektivt sätt att somna på.
Bifogar en bild på en affisch jag har på mitt rum. Vet inte riktigt varför jag har den, den har liksom bara alltid hängt där. Men den är ju söt i alla fall.
Godnatt! Simma lugnt.


FAAAANTASTISKT

HAH! Har precis funnit den mest utomordentliga appen genom alla tider. Detta skall komma att bli historiskt, legendariskt.
En app som är skapad för att lyssna på när man är ute och springer, och då låter det alltså som zombies som jagar dig. Fatta vilken kick? Jag älskar det. Fantastiskt.
Dock hittar jag den inte att ladda ner på appstore haha, den kanske inte har kommit ut än. Vet ej, såg bara denna video:

Made my day

Åh! Idrotten idag! Var så sjukt rolig! Vi lirade lite fotboll, vi tjejer mot varandra bara. Plötsligt springer halva lagen iväg och letar efter en vilsen hund, så vi blev en man kort. Vi frågar då en liten kille om han vill vara med, och OM han ville! Han var taggad till tusen. Sara släppte in ett mål, så han går fram till henne och liksom lite ödmjukt "Heh... Jag kan stå i mål istället...". Hahaha. Fantastisk. Sen satte han sig och åt mitt i matchen, och uppenbarligen hade yoghurt spillts ut i hela väskan, han skrek det ganska högt. Han var bara så allmänt skön.
Det slutade i alla fall med att alla satte sig ner och stjärnskådade mitt på ljusa dagen medan jag körde en mot en mot David på 10 år. Jag tror han vann, men säg inte det till någon.
Fniss... Snodde bilden av http://cooltjejnittiofyra.blogg.se ! Säg inte det till henne...

Jaja

Tjillar lite innan datakunskapen. Får fan damp på den, alla är så sjukt hetsiga. Jag och Maja framstår som två efterblivna mongos. Och vafan, det är en annan femma att det stämmer.

Lovely


Wooooooow!

Världen har revolutionerats! Det finns nu en blogg.se app!! Jag kan lägga in bilder från mobilen och allting är tusen gånger enklare!!!!!!! Woooohhhooo! Nu kommer ni aldrig bli av med mig :') måste kännas fantastiskt


FREE WILLY

NEJ MEN VET NI VAD! Jag såg precis Rebecca lägga upp på Instagram att hon precis sett första Rädda Willy filmen.
OCH VET NI VAD! Jag har inte sett någon Rädda Willy film. Vad är jag för människa egentligen? Är jag ens en människa? Det är ju värre än att jag inte sett Star Wars och Sagan om ringen (försökte kolla men blev så sjukt uttråkad). Vem bryr sig om dessa filmer, NÄR MAN INTE SETT RÄDDA WILLY.
Vet ju inte ens vem som är vem. Willy skulle lika gärna kunna vara människan för mig. Tänka sig va? En delfin (späckhuggare? w/e) som ska rädda en människa!
Dock så på grund av min enorma kapacitet av intelligens har jag med logiskt tänkande listat ut att Willy är delfinen/späckhuggaren.


Han ser så söt ut. Willy alltså... Elleeeeer?
Skoja, dom är söta båda två.
Willy ser dock ut att behöva tandställning han med, eller ska det se ut sådär?

Inte för att jag inte vill att ni ska stanna men...

Are you scared yet?!

Ni är hjärtligt välkomna, era freaks!

Wow... Vad händer? Statistiken går uppåt... Det skrämmer mig nästan. Vad gör ni här? Bor ni här eller? Hänger ni här ofta? Eller bara när jag är här..? B) Skoja. Det är väl trevligt antar jag!
Här är alla välkomna. Missbildade, efterblivna, stora som små, och Tittisar. Det lät väldigt konstigt. Påminn mig att aldrig använda mitt namn som adjektiv igen. (Är det ens adjektiv? Vad är ett adjektiv?). Korkade är också välkomna. Tack ♥
Men jag är inte så dum som jag ser ut!
Vilket i och för sig inte är så värst mycket att skryta med då jag ser väldigt, väldigt, väldigt dum ut.

CREEPY

"Hahah titti berättade en sak som hon hade gjort på praoen.. Som jag tyvärr inte får skriva ;/ hon tror att hon kommer få sparken :o"
Citerat Emma på gamla bloggen från 2009.
Hahahaha, vad fan gjorde jag på praoen egentligen? :D
Hittade även andra konstiga citeranden. 
Vi träffade en vän som varit utomlands strax efter jag varit det, och hon var brunare än mig, varav jag tydligen säger "Titti ba; aa, jag har kommit på varför jag inte är lika brun.. Jag solade med overall".
Och sen "Sara; Kan vi inte gå hem till någon rolig? Titti ba; joo, vi kan gå hem till mig.." Hahah, vad tror jag att jag är..?
Wellwell. Gamla tider!
Charmig bild från praoen, ja, dagis alltså.

Woot

I'm like having naada fantasiaaaa. You know what that's like, right?
Sååå... Om en halvtimme är det idol. Är ni med på countdown? 30 minutes to go!
Jag har verkligen ingenting att säga va? Inte direkt. Längtar till helgen. Som attan. Det känns som att veckorna är månader när man går här och längtar. Men det är ju tydligen helt ologiskt.
Jag borde plugga! Jupp, nu är vi igång igen. Med "bordet". Hah, alltså då inte ett bord liksom som man äter eller sitter vid, utan att jag "borde". (Som att ni inte fattade lol).
Det var ju kul.
Här är jag.
Typ en timme sen, jag och Tessan satt och kollade på hus. Jag vill flytta. Som flyttfåglarna flyttar på vintern.
Skoja.
Vill bara flytta helt enkelt. Till ett hus.

Awkward

Hahaha, asså, that awkward moment när man inte vet säkert om någon blir facerapad eller inte, så man räknar med att den inte blir det. Fortfarande osäker. Jobbigt läge.

I'm cool, I'm in school. L O L .

Wops. Blev inte så mycket sömn inatt, så försov mig lite imorse. Men jag fick skjuts av moder min så gled in några min sen bara, smörade lite och så. Tvekar dock på att jag fick närvaro, skrev visst aldrig upp mig på närvarolistan kom jag på såhär i efterhand. Smart.
Nu kommer det bli krångel! Så det kan gå. Så kan det gå.
Nu visade det sig att han skrivit upp mig. Gött. Schysst.
Åh, sitter och lyssnar på braig musik. Blir alldeles... Alldeles mindfucked! :)
Så jag slänger in en bild på mig och Maja som vanligt. Har så jäkla många. Denna togs igår.
Adíos. Mattedaxxxx!

Ofattbart

Okej. Nu tänker jag för en gångs skull vara seriösare än jag nog någonsin varit.
Det här berör mig. Det här berör mig på en helt ny nivå. Allting som förr bara varit ord blir en helt ny verklighet. Hur, hur kan det gå såhär långt? Mobbning? Det är helt omöjligt för mig att förstå. Hur kan det inte finnas några gränser? Hur kan man psykiskt skada en människa så långt att det leder till döden?
Jag önskar jag hade ord som räckte till. Jag önskar att jag kunde skriva något alldeles fantastiskt som berörde alla. Det går inte, men den här videon. Den gör det.
Strax efter det här tog han sitt liv.
Jamey Rodemeyer, 14 år.

Time to realise nobody's perfect, not even you

Jag stör mig så enormt mycket på bekräftelsekåta människor. Folk säger att "dom är bara osäkra", men nej. Om man nu var osäker, då skulle man väl aldrig söka bekräftelse över huvud taget? Man skulle vara alldeles för rädd för att inte få någon respons. Folk som lägger upp bilder som vi säger är "klassade som bekräftelsekåta", folk som haffar killar bara för att bevisa att dom kan, folk som tigger om att få positiva kommentarer, dom är ju dom allra säkraste av människor. Skulle jag säga.
Menmen. "Jag är väl bara avundsjuk".
Wellwell. Let's say fuck it and go home!
Det behövs liksom ingen bild

LOVE

Hahahaha jag dör. Vågar knappt lägga ut det här, känner mig nördigare än någonsin... Men jag måste fan!!! Så jävla roligt. Så JÄVLA roligt! Värt alla svordomar i världen. Så bra är det.
Eller, det kanske bara är jag. Men skitsamma! Min blogg, mina regler :D Hah, älskar att säga så! (Har jag någonsin sagt så tidigare? Wellwell.)
Så jag tänker lägga in det ändå! ÅH, kärlek! Jag har största crushen på Tom Felton!

Grazí

Yo!
Skulle bara kika in och säga att Sandra, hon den rackaren, hon är teknisk hon. Hon hjälpte precis mig med min fronter (skolsidegrej), tänk, vad skulle jag göra utan henne? Skulle inte ha någon utbildning över huvud taget. Tänk va? Sandra har precis räddat min skolgång. Min utbildning. Mina pengar. Mitt liv.
Jag är dig evigt tacksam, för att jag har tillgång till att studera ♥
Sååå... Här är jag och Maja
Där är Sandras finger i högerhörnet!

Weeeei

Madde är påväg hit! Sunday funday! Skoja, hatar fan söndagar.
Men hon ska sätta lite glans på denna söndag. Vi ska kolla på High school musical. Härligt härligt!
Imorgon ska jag gå till skolan, frisk eller ej. Har iaf blivit lite bättre. För eran information.
Okej det här blev ju jättetorrt. Slänger in en bild.
Happy moment!

HEHE

Jovars. Försöker plugga. Så hur går det då? Jovars. Inget vidare, ärligt talat. Ordbajsar om globalisering. Känns som att jag ligger lite efter nu efter sjukligheten. Wellwell. Det löser sig väl.
Kollar på Simpsons.
:)
Hahaha stel bild

Rest in peace ♥

Kollade precis på sista Harry Potter. Eller, näst sista. Första delen på sista boken.
Var bara tvungen. Och ja. Älskade, älskade, älskade Dobby ♥
Så himla underbar

Cp

Blö. Blöblbälälablalaläöblöäalbbölöblaöäbläablaä. Blöblöalöalöbalböalöblöaböaäbäalöabbläaöbäabllbbaö. Osv.

MAKE IT A LIST, ... HIST, KIST, BIST.. Whatever

Jepp, nu kör vi en lista. Ni kommer ihåg det där om att det skadar mitt psyke att vara sjuk. Ja, här är ju nästan ett slags bevis. Nejdå, det är inget fel på listor. Som en bra Plan B liksom. Okej. Whatever.
Snodde denna av Sandra (som förövrigt har ett otroligt klatschigt bloggnamn, klicka på "Sandra"!)
Så, thaaaank u!

VEM

Vem är i rummet med dig? Mamma! Jisses, vad jag är populär
Vem fick du senaste sms av? Turebergs coach haha, det bara kryllar av vänner kring mig!
Vem tänker du på nu? Tjejen på russinpaketen, hon verkar så jävla skön asså
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma! Det bara skriker socialitet om mig va?
Vems hus var du senast i? Här. Mitt. Nu, jag är här nu. I mitt (mammas iofs) hus.
Vem önskar du var med dig nu? Tjejen på russinpaketen
Vem är din favoritsläkting? Teddy. Eller vi kanske inte är släkt iofs? Måste bli tjejen på russinpaketen i så fall

VAR

Var är din mobiltelefon? I mammas klor. Läskigt
Var handlar du mest? Ica
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Av Åkersberga Basket (skänk kläder till dom fattiga)
Var åkte du senast bil? Måste varit från pappa till mamma förra helgen! Om nu pappas bil kan kallas bil, är mer såhär

Pappas bil

VAD

Vad åt du senast? ... Glass
Vad drack du senast? Saft. Riktiga män dricker saft.
Vad är det för färg på dina byxor just nu? Svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? Min strumpa som ligger på bordet. Det var hål vid tån och jag fick damp. Därav placeringen på bordet.
Vad har du på fötterna? Strumpa på ena och ingenting på den andra. 
Vad är din favorit färg? Svart. Annars turkost. Orange är ganska häftigt också.
Vilken film såg du senast? I am number four
Vad hör du just nu? Min hunds snarkande (ja, på riktigt, han snarkar)

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Yep! Tro det eller ej, en gång i tiden hade jag vänner :')
Hånglat på en bio? Nope
Hånglat i skogen? Naae
Tyckt att din kusin är het? Haha, lite creepy, så nääe
Sovit naken? Nope
Kört över hastighetengränsen? Cyklat över hastighetsgränsen!
Målat om ditt rum? Näe
Dansat framför en spegel? Nej, min självkänsla räcker inte riktigt så långt
Fått hicka? Mer än du kan räkna på dina båda händer! Om du inte har en jävla massa händer förstås
Dumpat någon? Hahaha, jo, inte helseriöst kanske men det räknas ändå.
Stulit pengar från en kompis? Hehe.... Nejdå! Heh............ Awkward
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Naäe
Varit i slagsmål? Näe, gav upp den karriären när jag förlorade mot hunden
Smugit ur ditt hus? Nä, bara ur Annas hus :) Haha härliga tider
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Jovars
Älskar eller saknar någon nu? Jodå


Valet av "stad"

Varför bor man i Åkersberga? Kan någon förklara det för mig?
Okej, jag är bara lite arg just nu. Försöker förgäves hitta något sätt att ta mig till träningar med Tureberg (Sollentuna, rotebro) på. Jag tror verkligen det kan vara något för mig. Men ingenting kan ju någonsin klaffa! (Hah, klaffa, roligt ord). Men med tanke på att träningarna slutar 22, och jag kommer komma hem halv ett på natten om jag åker kommunalt, så känns det lite problematiskt. Inte ens mamma har en lösning. Förstår ni det va? Inte ens mamma. Mamma som alltid har lösningar.
Tack. Nu har jag fått det ur mig. Nu ska jag... Vettefan. I am number 4 tog precis slut, missade halva filmen. Mamma också. Hon sitter fortfarande och spelar wordfeud åt mig. Bara så att ni vet. Jag borde verkligen bli frisk. Det här skadar mig förutom fysiskt väldigt psykist.
Någon som vill vara min taxichaffis?

Tack, för att ni har hiv ♥

Kollar på I am number four. Hehe. Mamma sitter och spelar wordfeud åt mig. Hon är bättre än mig. Tidigare idag kollade jag på "Friends with benefits", den var bra! I am number four är också ganska bra. Alex Pettyfer är sådan där godis som tas genom ögonen. Sockerfri och bra.
Nu ska jag fortsätta kolla. Ha en trevlig kväll. Som att någon läser det här, det är fan lördagkväll.
Ni som läser detta denna kväll, ni är dom enda som har något liv och jag är er evigt tacksamma ♥
Dags att ta en dusch

Just so you know

Idag så... Nä. Nej. Nope. Det här funkar inte. Måste sova en stund till. Vi hörs senare.
Godnatt
Och väck mig INTE. Alltså, ALDRIG.

P0wned

Sådär! Nu kan jag bli glad igen. Så, vart var vi? Ingenstans. Så vi börjar här.
Idag är många och ser den där "Veronica Maggio" (ingen aning om varför jag gjorde citattecken där). För egen smak tycker jag att hon är hemskt överskattad. Skulle egentligen gått med Madde (ingen dubbelmoral där inte), men dels så hade det nog inte blitt av och så blev ju jag sjuk. Vilket "sammanträffande"! (Nu gjorde jag citattecken igen, som att jag inte var sjuk på riktigt? Tro mig, det är jag, och ni vill inte ha bevis.)
Justja, jag kollade ju på film ju. Äh. Bloggen framför allt ♥
Skoja. Är nog inte ensam om att hata den här bloggen. Den är så himla beroendeframkallande hihi. ÅH! Ny header ju. Flashig bild på mig som posar, inklippt på ett cigarettpaket, och en text i stil med "TITTI DÖDAR". Eller bara, "VARNING, denna blogg är beroendeframkallande".
Okej. Borde nog lägga ner den höga självsäkerheten på bloggen. Dags att kolla på statistiken, den brukar krossas ganska brutalt då.
Nu går jag och kollar film igen. Det här blev inge kul.
You bastards.
Ser ni fingret? JA, för det är ganska svårt att missa!

Sådärja, var bara tvungen att få det ur mig.

AGSOMLBHQDVSM;LADBVSCXKMDVX FITTA ZASÅSÅSSÅQCFKM ZDFKBM KWEG; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vill verkligen bara skrika. Andas. Nej jag vill inte andas. VILL FUCKING BARA FITTSKRIKA HEVLETE!!!!!VWKEBJMgwkl
Överväger allvarligt att klättra ut genom fönstret och smyga till skogen och bara lacka. Bara letta allting out. Fast skulle behöva hoppa ett antal meter då jag befinner mig på övervåningen. Lockande. Kanske bryter ett ben! Lika bra.
Egentligen är jag nog bara arg på mig. Varför envisas jag med att vara allt jag hatar? Varför kan jag inte bara i alla fall försöka vara den jag vill vara? Eller i alla fall lite mindre av den jag inte vill vara. Är ju fan efterbliven.

Lite så känns det

Nä. Vet ni vad? Fuck it. Fuck it allllll.
Så fort man liksom släpper tankarna ur kopplet så förstör dom glädjen man kämpat med att bygga upp.
Det sägs att ensam är stark, men vad hjälper det att vara stark när man är ensam?

Coach Carter

Sitter och kollar på Coach Carter. HUR, kan jag, som basketspelare, INTE sett den förr?! Helt jävla otroligt.
Jag har dock koncentrationssvårigheter (egenutnämnd diagnos) så var nu tvungen att ta en paus mitt i filmen. Men fan, vad bra den är. Riktig sådan där psykfilm. Sjukt bra. Redan klämt fram några tårar två gånger :')
Okej, kanske ska fortsätta nu.

BAAAHAHA

Hahahaha åh vad kul jag har det! Jag älskar när folk drar "ny mobil, smsa namn". Jag tänker förbli anonym forever!
Jisses, märks det att jag har legat hemma sjuk och uttråkad ett tag eller? Man bli lättroad på dette vis.
967fu.jpg
Vad? Den är fräsch

BASKETBALL

Wow! En gammal coach till när vi var "BT Ållstars" (sm-satsning av bollstanäs, tureberg, åkersberga, därav namnet) ringde imorse och erbjöd mig att spela med Turebergs U18. Hallå! Det är ju jättelockande! Det verkar vara precis vad jag vill ha. Sådär lagom.
Haha, har ju faktiskt spelat en match med Tureberg! Blev inlånad för en match bara, rätt kul!
Men, allting har ju såklart en hake. Det kan ju inte bara vara lätt! Det är i nämligen sollentuna, rotebrohallen. Och Åkersberga är ju inte det lättaste att ta sig från. Träningarna slutar 22 och det tar minst en och en halv timme dit/hem. Kommer komma hem tidigast halv tolv varje tisdag och torsdag. Smått jobbigt. Smått tråkigt att pendla tre timmar två dagar i veckan helt lonely också.
Mammor ska ju alltid ha svar på allt, eller hur? Ska nog ta och ringa mamma minsann.
Jag trodde jag hade gett upp basketen, men jag är nog inte riktigt redo för det. Det här ska lösa sig.
Då min vanliga dator är sönder är det här den bästa bilden på BT Ållstars jag hittade haha. Men det får funka!
Härliga tider :')

See ya in hell!

Hahaha, jag kommer dö! Men det var det värt!

Ett grattis idag igen!

Idag fyller min bror Tommy hela... 22? 23? 22.. Nääe 23 år måste det vara! Så jag tycker vi hyllar honom.
Hurra!
Sådär. Då har vi det gjort.
Brodern jag sett upp till hela mitt liv. Jag har haft den här diskussionen förr. Det är något alldeles speciellt med storebröder. Alla ni som har en förstår vad jag menar. Kommer fortfarande ihåg hur glad jag blev när hans kompisar kallade mig "lill-tommy" när jag var liten. Nu skulle jag mest ta det som en kränkning mot mina förgäves försök att försöka vara tjej, men då, då var det fjärilar i magen av lycka.
Därmed snor (apropå att vara förkyld liksom) jag en bild tagen av hans flickvän. Jag valde den med snyggast ansiktsuttryck, tänkte att vi skulle se likare ut då.
Så här är Tommy, är vi lika?
Min skäggväxt går iaf bättre är hans

Tre av fem tomtenissar

Såg precis Bridesmaids. Den var inte alls lika dålig och pinsam som jag förväntat mig. Tyckte den var helt okej. Eller, rätt värdelös handling men det är den ju inte ensam om direkt. Okej, polisen gjorde typ hela filmen. Han var så gosig. Jaa. Det var nog allt jag hade att säga.
Gosigos

Jaha, så var det med det

Det där var en så fruktansvärt tråkig facerape att jag skäms.
Men vågar ju inte skriva statusar, vi har ju ändå inga gemensamma vänner. Och jag ville bara påpeka att jag är väldigt bra.

Känns tryggt

Tessan: Jag saknar lump... Jag saknar vapnena.

Vadå, grönt slem är ju najs

Ligger på rummet och kollar på "Ett monster till svärmor", den går på sjuan. Jag är inte välkommen på nedervåningen, mamma lackar på att jag snörvlar hela tiden. Hon gillar tydligen inte ljudet av grönt slem som åker upp i hjärnan och gör en ännu osmartare än man redan är. Konstigt.
Men jag har det mysigt här på rummet. MED HALSTABLETTER ♥
Mamma kom hem med massa fisherman's friend. Räddad.
Jag och den där svärmodern skulle nog komma ganska bra överens.
Som sagt, lika barn leka bäst.
Monster som monster.

It's connection

Oh my god... Åh herre gud... Oh mi dios... Mamma mia!
Ni förstår va? Att det här inte bådar gott. Det här är ungefär vad jag skulle skriva om Barack Obama plötsligt skulle ringa och säga att jag kommer att dö imorgon, eller ännu värre, att glassen håller på att dö ut.
Vi. Har. Inga. Halstabletter. Hemma.
Vem ska nu prata med mig om inte jag kan?
Tänkte inte ens på skriet när jag tog ovanstående bild. Måste vara ödet. Vi är ju ungefär lika kända, liksom.
Lika barn leka bäst

AHA, THAT'S RIGHT


Gratulerar min älskade!

Tom Felton fyller år idag! Grattis bror! Haha, för er som inte visste så är vi släkt :)
Hahahaha lol så nördig, skoja. Som att ni inte fattade det? Hahaha okej, skit it.
Han fyller i alla fall år idag. För er efterblivna retards som inte är värda att läsa denna blogg om ni inte vet vem han är (skoja, fortsätt läs snälla ♥), så är han i alla fall Draco Malfoy i Harry Potter. I know, han är hemsk i filmerna. Eller, nja. Snäll innerst inne, han kan ju inte döda Dumbledore. Men han verkar så himla härlig utanför filmerna!
Kolla bara! Han sjunger till och med. Och vi alla är medvetna om att det är charmigt.

Vardagligt tidsfördriv

Jaha. Så vad har ni gjort idag då? (Som att jag förväntade mig ett svar eller vadå? Lol).
Själv har jag mest suttit och snytit mig. Övervägt att använda kraften hos dammsugaren mot näsan i ett försök att suga ut snoret. Suga av näsan, helt enkelt. Usch, snusk.
Givet är väl också att jag ätit nudlar, glass och kollat på Harry Potter. Standard. För att inte glömma halstabletterna. Jag börjar förstå varför det heter Fisherman's Friend. I'm a fisherman and they're my friend. Inte helt säker på att det där var korrekt engelska. Jaja. Har även försökt att vara renlig i ett förgäves försök på bättring, nämligen tatt handdesinfektion var och varannan minut. Nästan som att ha svininfluensan tillbaka.
Haha, vaken bild. Ville bara att ni skulle fatta grejen.
Tog två halstabletter i hopp om dubbel verkan.

BRAVO apelsinjuice, för att vara exakt.

HAHA. Sitter och kollar på gamla bloggen igen, det låter som att jag gör det hela tiden. Men så himla kul, kollar vad jag gjorde för exakt två år sedan. Jag var så jävla efterbliven :'). Försökte typ lägga in dagens outfit hahaha, dokumenterade varenda steg jag tog.
Typ "sitter och dricker juice" och lägger in en bild. Ba JAHA. Okej. Good for you!
Sen hittade jag ju världens skönaste video. Eller tråkigaste. Eller, mest efterblivna. Vi har precis kommit ut ur våran fjortisperiod och är väldigt stolta över det, så då leker vi istället fjortisar. Ba JAHA. Okej. Vi var nog fortfarande lite småfjortis ändå. Okej skit i den.
ADIOS

A story of a cat

Jag kände för en nypa luft så jag drog med hunden ut på en liten promenix. Man brukar rensa tankarna när man går på promenad, men mitt mål var mest att försöka rensa näsan. Nog om det. Där går jag då jag känner något stryka mot mitt ben, och där står katten i mästarstövlarna. Nästan.
Poängen är att man aldrig skall underskatta kattögon. Jisses, vad söt den ("den" med tanke på att jag inte kollade mellan benen på den) var. En liten kattunge var det. Fortfarande söt och med hoppet kvar. Så jag tog upp den i famnen, tankarna på rabies och andra mysiga sjukdomar svävade förbi i huvudet, men det var det värt. Tankarna om att ta hem katten tog över. "Jag undrar om mamma skulle märka om jag bytte ut en av våra katter mot den här...". Till slut gav jag upp och släppte den i det fria. Jag såg kattens längtansfulla blickar mot mig.
Gosh, vad jag går hem hos katterna.
They love me

HP, BG osv.

ÅHHH vad jag hatar den här scenen i Harry Potter!!!!!! Så jävla läskig. När Kate ba' flyger rätt upp i luften. Hahhahaha nej, nu kunde jag ju inte låta bli att skratta. Börjar ju tänka på när Björn Gustafsson gör ljudeffekter, när han pratar om lejonhannen, "Och om det tillexempel kommer nån, så kan han hoppa fem meter rätt upp i luften såhär TJOFFFF". Haha, åh, min älskade.
Videon gick inte att lägga in här, slänger in en mycket vacker prt screenad bild av mig. Jag är stolt.
Den här scenen i Harry Potter. Rena skräckisen.
Hahahah min älskade

Naturlig skönhet

Chillar här med min förkylning. Funderar på om det är värt att gå till favvan och köpa Ben & Jerrys. Men det är fan långt till favvan. Orkar ju typ inte. Får klara mig på vanlig glass. Som den medelsvensson jag är.
Ska nog kolla på Harry Potter också. Fast fan. Måste lugna mig på den fronten. Börjar gå över gränsen. Twilight då? Det är bara inte lika bra. Vilka I-landsproblem va? Livet är hårt.
Madde lämnade mig nämligen precis, hon är nog också sjuk nu. Jaha.
Jag i just detta ögonblick. Som en ledsen häst. En lest.

Jag lovar, det ÄR C-vitamin

Sitter och dricker C-vitamin i brustablettform. Samtidigt som jag förgäves försöker fibbla ihop en powerpointsida på svenskan om franska låneord. Är fibbla ett ord? Tyckte det lät bra.
Om en kvart ska jag och Madde kolla på Simpsonsfilmen, den går på TV, så det är givetvis ett måste.
Tills dess måste svenskan vara klar. Så jag borde nog börja.
24cyf.jpg
Man skulle kunna tro att jag dricker kiss, men det är bara helt vanlig C-vitamin.

We are not geeks

Sitter här och chillar med Madde. Hon kommer vara sjuk imorgon. Men så kan det gå. Vi ska ha sleepover. Yep, you heard me. PÅ EN ONSDAG! Den ni. Känn på den. Snacka om att trotsa samhället. Typ.
Imorgon ska jag nog tillbringa dagen med att tycka synd om mig själv. Blir bara sjukare och sjukare så risken att jag är frisk imorgon är väl ungefär som att zombies tar över världen imorgon. Oh wait, det är ju alldeles för troligt. Ungefär som att ett ufo skulle landa på jorden. Nej vänta, fan, jag suger på exempel... Ungefär som att jag skulle sluta älska glass. Precis! Där har vi det. Så troligt. Inte troligt över huvud taget, alltså.

Nudlar och ketchup

Sitter och äter nudlar. Hur standard är inte det när man är sjuk? Så himla standard det är. Med biffsmak ska det vara.
När jag var liten hatade jag nudlar, och om jag var tvungen så åt jag det utan smak och med ketchup. Som spagetti, liksom. Men ärligt talat, vem fan har ketchup till nudlar? Ryser.
Jag förstår inte heller folk som har ketchup till pyttipanna. Det verkar fruktansvärt äckligt. Då har man rödbetor.
Jaja, slutsnackat om mat. Nu ska jag kika på en film. Tänker inte säga vilken, det blir bara pinsamt. (Inte Justin Biebers film, lovar.)
Här är jag och mina nudlar. Detta är en blick full av njutning.
Nog första gången jag bara tog en bild, orkade inte ta om den.
Så lat är jag. Orkar inte ens sitta still.

Dom små rackarna

Bacillerna besegrade igen. Väntar nu på bussen hem. Kul liv. Verkligen. Var väl dags liksom, var ju ändå typ två veckor sen jag var sjuk sist! Sjuk.. Vilket jävla påhitt. Vi hörs hemma. Nu bara tio minuter kvar tills bussen ska rulla. Segt.

Whoooo

Sitter på historian och lyssnar på musik i ett grupprum med Maja och Sara.
Det där blev en knasig mening. Eller?
Wellwell.
Nu ska jag skriva om Berlinmuren. SPÄNNANDE !
Dagens facelook. Ni ser rätt in i svarta hålet.

Two and a half men

Såg by the way precis första avsnittet av nya Two and a half men! Hah! Aaaaaaaawesome! Ashton Kutcher är nog min favoritskådespelare kanske, sett alla hans filmer i alla fall. Dom hade bytt ut Charlie med galans får jag lov att tycka, smidigt och snyggt (Läs död). Detta kan funka!
Älskar sättet dom lockar tittare på, Ashton Kutcher kör på naket i första avsnittet. Det funkar för mig !
Ashton Kutcher nude naked Two and a Half Men
Från two and a half men. Wohohoooo!

IDOL 2011

Jag är plötsligt ett barn igen. Sitter här och skriker och hejar och är hur insatt i Idol som helst. KOM IGEN OLLE, KÄMPA! Olle, Moa & Nicholas är det som gäller i år. Eftersom jag hejar på tre stycken borde det ju finnas en gnutta hopp om att någon kommer någon vart. Nicholas gillar jag mest för att han är engelsman, engelska är så jävla coolt. Och för att han sa "That's an really ugly word, it says slut-audition" hahahahaa. Hoppas alla förstår.
OKEJ NU BÖRJAR DET JU. KOM IGEEEN OLLLEEE!

Gratulerar på bemärkelsedagen!

Skolfotot var lika stelt som jag förväntat mig. Inga konstigheter.
Slutade efter det så då gick vi och åt kladdkaka i kafeterian till Malins ära, hon fyller nämligen år idag, så det blev hennes present. Jag hade i alla fall blivit överlycklig. Nämen. GRATTIS iaf! :D
Maja ser så sjukt rolig ut på den här bilden
qgap.jpg
Sara och Sandra åt lite glass!

Så att ni har koll liksom

ÅH! Jag är Sanna evigt tacksam för den ytterst proffsiga designen, headern och för att slippa musjäveln som stalkade en vart man än gick. Jag är lättad. Tacksam.
Annars sitter jag mest på historian och chillar. Min lärare gick precis in i bordet och gav av sig ett skånskt stönande som ledde till skratt. Kul.
Jag och Sara taggar till skolfoto. Ni vet när man försöker känna sig lite extra snygg för att kunna stoltsera på skolfotot? Precis så.
Want a kiss?

VILKEN VITS

Shit. Sara sa att apor är håriga. Nästan så att man tappar hakan!

Tönt

BY THE WAY!!!!! MIN SYSTER KOMMER HEM!!!!!!!!!!!!! WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hon har ju bott i Linkan, men inte hennes grej tydligen, så nu kommer hon heeeem! Drar och hämtar henne på lördag och hälsar på broder min som också bor där, två flugor i en smäll!
Det här blev ett jävligt töntigt inlägg! Slänger in lite bilder på mig och Maja, apropå töntighet!

HELLO SANNA


Speechless

Okej jag hittar ingen video med detta som går att lägga in här. MEN JAG BER ER PÅ MINA BARA KNÄN ATT KLICKA PÅ LÄNKEN. FÖR ERAN EGEN SKULL. Ni skall få höra något enastående.
http://www.youtube.com/watch?v=x6RB2k_PthM&feature=relmfu
Klicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tolv år... That's power.

NÄÄÄÄÄE

Men faaen då! Andreas Andreas Andreas... Du var ju så bra!
Ditt beslut om hemgång skär i hjärtat!

Skolfoto

Har skolfoto imorgon. DET är ju stelt om något. Kommer ihåg ensamfotona i åttan. Fotografen. Han var... Speciell. 
"Le" "Le lite till" "Kom igen då, kallar du det där leénde?" "Bättre kan du!" "LE FÖRIHELVETE" Tills man satt där och grät av kramp i käkarna. Fotot köpte vi inte. Sedan dess har jag aldrig tagit ensamfoton, ändå ingen som vill ha det så what's the point. Ångrar att jag var med över huvud taget förra året, hatade ändå klassen haha. Det här året vill jag ju nästan tillhöra klassen. Kommer dock INTE ta ensamfotot. Snacka om att ha fått men för livet.

Övar

Forever alone

Jag tycker att jag borde på godkänt i alla fall. Vilket duger utmärkt för mig när det gäller matte.
Nu däremot har jag tappat bort mina vänner, sitter här själv vid ett bord. Forever alone ♥

Lovely

Detta var sommartider de!

Jävla matte

Det går bra med pluggningen. Nej inte speciellt. MATTEPROVET KAN TAAAAAA SIG.

Idag är jag torr

Nu tar vi en jävligt torr lista. Så att alla lär känna apan men apan känner ingen. Ja, jag är alltså en apa.
Ute- eller hemmakväll: 50/50. Hitta balans.
Salt eller sött: 50/50. Hitta balans. Lol.
Lyx eller budget: Budget
Sommar eller vinter: Sommar. Förutom julen, julen är bäst.
När är du Född: 28 Januari 1995
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Mjukisar & stor t-shirt
Favoritfilm: Harry Potter får det nog bli
Har du barn: Jag ÄR ett barn
Födelseort: Åkersberga
Smeknamn: Som att Titti inte är ett namn som är ett smeknamn typ 
Favoritfärg: Får nog bli svart, eller turkost, eller, wtf vem bryr sig.
Drömprins: Bra jävla fråga
Har du varit kär: Nej
Favoritlåt : Får nog bli Welcome to my life med Simple Plan just nu.
Maträtt: Ingen
FavoritResemål: Vet inte
Favoritblomma: Inte så insatt
Tycker inte om: Jävligt mycket :)
Senaste sjukhusvistelse: Var nog när jag opererade bort blindtarmen sommaren till femman
Favoritdricka: Vatten
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Riktigt jävla gayrosa (inte mitt val)
Vad gör du när du är uttråkad: Kollar film på datorn
Missbruk: Datorn, antagligen
Vän som bor längst från dig: Hur många vänner tror du jag har
Vad retar du dig mest på: Ytliga retards
Läggdags: När jag känner för't
Husdjur: Bästa hund och två katter
Syskon
: Mina två bästa systrar och min bästa bror.
Favoritpålägg: Ketchup. Skoja men inte fan vet jag.
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Oj, något som hjälper stackarna i Afrika, så att mattanterna slipper tjata om det när man slänger maten.
Bästa bok du läst: Harry Potter/Twilight
Är du Internetberoende: Antagligen
Favoritparfym: Just nu den orangea escada
Gillar du snö: Jovars, ibland
När köpte du något åt dig själv sist: Det var ett bra tag sen
Vilken film såg du på bio senast: Bad teacher
Senaste köpta skiva: I trean kanske, som att jag kommer ihåg det
Favoritgodis: Choklad
Studier eller jobb: Får nog bli studier tror jag
Innerstad eller liten ort: Liten ort tror jag nog
Någonting jag tycker om med mig själv: Hm... Svår! Min blogg. Skoja. Kanske att jag nog innerst inne är ganska snäll ändå. Och är liiiiite liite smårolig om man känner mig. Eller? Lite i alla fall. Lite!
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Det mesta!
Detta är jag rädd för: Att bli mördad, haha
Tre saker jag vill ha varje dag: Tillgång till internet, tv och mobil.
Tre saker jag absolut inte kan göra: Köra bil, sjunga och få en hundra vindruvor i munnen.
Detta tycker jag om att göra: ÅH orkar inte tänka, jobbig fråga
Detta vill jag göra just nu: Sova
Detta borde jag inte göra just nu: Det här
Bästa känslan: Att vara lycklig
Värsta känslan: Att vara riktigt jävla olycklig
Något jag vill ha i present: Ingenting
Detta har jag på mig just nu: mjukisar och t-shirt
Favoritkläder: mjukiskläder hemma/jeans annars
Stjärntecken: Vattuman (lagom förnedrande då man blivit kallad man ett antal gånger)
Färgen på mina ögon: Blåa

Önskar jag var bättre på: Att skriva
Dagens dryck: Saft
Senaste saken du köpte: Vet inte, varit pank ett tag nu
Senaste sak du sa: Nånting till mamma, vet inte ens vad, jag är innehavare av ett fantastiskt minne
Vad tycker du om dina grannar?: En utav dom är helt cp, annars ok, lite stelt haha
Laddar du hem musik och film från internet? Nej, köper <333333
Vad är det bästa med julafton? Ha syskonen samlade.
Vilka är de viktigaste personerna i ditt liv? Mina syskon.
Vad föredrar du för sorts filmer? Romantiska komedier, är en självdestruktiv jävel
Solar du ofta? Nja
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerrys
Har du varit deprimerad? jo
Tar du droger?
nej
Är du kär? Nej

.

Jäklar, jag måste verkligen svära mindre. Är jäklar en svordom? Den låter ju så obrutal tycker jag. Men ändå.Men det är la inge fel med det

Alla vi som vill ha Titti på hundralappen för att visa att vi stödjer mongos.
Seriöst, hur mongolid ser jag inte ut på den här? Alltså, på riktigt. Allvarligt. Man kan ju sin grej liksom.

FU

ÅHHH. Man borde kunna blocka en person från bloggen. Skulle ju vara fantastisk. Då skulle jag nästan kunna bli ärlig här!

-I'm confused... Or wait, maybe I'm not? Oh, yes I am. I think.

Egentligen vet jag nog inte vad jag vill med det mesta. Men en sak vill jag. Jag vill kunna inse sanningen. Hantera den. Leva enligt sanningen. Sanningen om mig. Inse vem jag är. Jag vet vem jag är, men jag inser det inte. Sanningen är för mycket. Jag är för svag för att hantera den. Det är inte så lätt.

Yesterday was saturdaay

Puh! Vilken vecka! Dags att skryta. Denna vecka har jag alltså sett Daniel Adams-Ray, Petter, Veronica Maggio, Adam Tensta, Ulrik Munther, Jedward, Mohombi, Andreas Wijk, Andre Zuniga, MANGE MAKERS, Cimon, DennisM, Ana-Gina. Dom mindre coola hamnade på slutet. Efter Mange Makers alltså, för dom är jävligt coola. Därför fick dom en understrykning Haha, dom var faktiskt riktigt sköna på scen. Gårdagen var FANTASTISK! Jedward var också riktigt grymma, aldrig lyssnat på dom förut haha. Men vilken ENERGIIIIIIIIIII :D
Jag tror jag har bild på alla förutom Mohombi, Adam Tensta och DennisM (som att han ens räknas liksom), men dom är ändå inte viktiga.
ÅH, innan bilderna! Den här grejen då! Jag, Sandra och Maja vandrar in i Kista galleria, då tre killar frågar om vi kan lämna ett paket åt dom till deras kompis. Den innehåller en kostym för att dom ska ha en svensexa, men han får inte veta att det är från dem. Så vi går och lämnar det och säger att "Detta är en leverans till Jonas", hahaha, så sjukt awesome! Fast kostymen var ju torrast, typ en halmhatt och en kostym? Ba jaha. Kul. AJA. Bilder!
Hahaha vi ser verkligen insatta ut... Fast njae
Petter, Veronica Maggio och Daniel Adams-ray! Woooopido, det löser sig alltid..
w5rgr.jpg
Hahahaha världens stelaste bild med Andre Zuniga <3
ULLEEE
Ana-Gina var sådan där mellanaktsgrej. Hon är sjukt överskattad, astorr.
JEDWAAARD, hahaha söta
Andreas Wijk, tvekar på om jag någonsin sett snyggare. Ingen jättebra bild, menmen.
2vkyud.jpg
Majas skal :') Andreas Wijk som skrivit! Ett jävligt snyggt skal, alltså.
Cimon från Paradise hotel, inte för att jag kollade men man har ju koll. Höhö. Diggar honom endast för att han har talangen att skriva. Han kan konsten med ord.
Glömde jag nämna Titti? Hon var jävligt bra. Bäst, tror jag nog.
MANGE MAKEEEERS! Filmerna blev bättre, men lite stelt att man typ hör oss sjunga med.. Hah, det var sjukt kul.

Bara normalt

Känns sjuuuukt stabilt att jag ska gå hemifrån imorgonbitti klockan tio och att jag inte sover än. Okej, är iofs van. Men borde duscha. Luktar farfars gamla strumpor.
Då kan man ju fråga sig, varför i HELA FRIDENS namn ska du upp vid den tiden på en lördag?! Jo, ska till Kista med Maja och Sandra. Vi ska kika på Ulrik Munther, Jedward, Mohombi och... Sist, men inte minst... MANGE MAKERS! Pricken över i liksom.
Så, jag ska nog sova snart. Vi hörs troligtvis inte så mycket imorgon. Litegrann, kanske.
Har förövrigt haft en kanonkväll med Madde, riktigt sköööööön. Kollat Harry Potter och nördat oss som fan! Gött. Slänger in någon ful bild på oss. Mer kommer imorgon. Typ. Vet inte. Whatever.
bhpg.jpg
LIVIN' THE DREEEAAAAAM !
8pyh.jpg
Hahahahahahaha seriöst näst skönaste scenen i Harry Potter!! Skönaste är i (fyran? kanske?) när Harry och Hermione står i biblioteket och Hermione ba "hon vill bara ha dig för att hon tror att du är den utvalde" och Harry ba "But I am the chosen one!" Hahahaa.
Brutalt läskig. Madde alltså. Jag blev ju ganska bra annars iaf.
Maddes öra <3
Gull
Arhg. Madde ser bara väldigt gammal ut
Fuck Snape
... Där tog fantasin på text slut
Simma lugnt

erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi


I show not your face but your heart's desire

Riktigt fascinerande

Stelhet fångad i bild.

Ganska okul faktiskt

JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I HALSEN DEN DÖR HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DÖÖÖR I TELL YA !
OCH SARA HAR SÅ JÄÄVLA ONT I FOTEN FAN DEN DÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAJA, HON ÄR KISSNÖDIG HON! INTE SÄRSKILT KUL DET HELLER!!!!!!!!!!!
Konsten att förvandla sorg till ilska.

chahcha!!!!

Hola chicoos! Es MAJA aka stalkérn här! Tänkte ba gästblogga lite eftersom jag ändå är så delaktig här hihi. Igår var vi på Adams-Ray viiilket var sjukt bra som Titti redan sagt hihi. Imorn ska vi på blog awars i kiiista och ba kolla lite Mange Makers, woooohooo!
Näää vene riktigt va jag ska säga är inte så hajp på detta, tänkte ba länka en sjukt bra blogg so here it comes:
http://cooltjejnittiofyra.blogg.se/ http://cooltjejnittiofyra.blogg.se/ http://cooltjejnittiofyra.blogg.se/ http://cooltjejnittiofyra.blogg.se

ADIIIIOOOOOS AMIGOOOOS <3<3<3333333333333333 /Majabaja

Magic

Yup. Makalöst bra. Ganska awesome att Veronica Maggio, Petter och Adam Tensta gästade också.
Egentagna bilder givetvis.

DANIEL ADAMS-RAY ♥

DET DÄR ÄR VAD JAG KALLAR EN KVÄLL I VÄRLDSKLASS!!!!! 
Vi hörs mer imorgon!
wdyp.jpg
(Hahah tar Majas bild eftersom jag typ knappt tog några, och sämst. Maja är bra hon!)
MEN ÅH VAD BRA HAN VAR! Magiskt.

Hard rock hallelujah

Nu drar jag iväg till Grönan då! Checkar lite Daniel Adams-ray. Sitter här och försöker lära mig låtarna, hehe. Det går inte så jävla bra med mitt gräsliga minne.
Annars så är jag mest rädd. Hade förhör på spanskan, och vi har ju då husfar i spanska. Han varnade oss. För fusk. Det var brutalt. Han stod i drygt en minut och förklarade hur han skulle hugga oss med en påle och lämna i öknen om vi fuskade.
Vi gjorde förhöret på datorn, jag översatte varenda ord med google translate. Jag är rädd.
Men låt oss inte tänka på det! Funderade precis på hur Daniel Adams-ray egentligen ser ut. Han är alltid så... Färgglad på bilder. Wellwell. Ska kila!
Jag tror jag har missuppfattat vad han spelar för musik.

Är det bara jag?

Okej! En till "Är det bara jag?"-grej! Sitter här i godan ro på psykologilektionen, då denna diskussion dök upp. Inte en enda jävel höll med mig. Så nu kommer det.
ÄR DET BARA JAG SOM TRODDE 1+1 BLEV 11 NÄR JAG VAR LITEN?! Det är ju fan helt logiskt.
Och så en fin hemmagjord bild på det!

Daniel Adams-ray

WOHO! Imorgon blir det en tur till grönan för Daniel Adams-ray! Rullar in med Madde, blir najs! Utnyttjar henne eftersom att hon har ett extra grönt kort, vad gör man inte liksom. :) That's what friends are for ♥
Hah, apropå ingenting så har min historia/sam lärare precis kommit tillbaka efter pappaledighet. På lektionen idag satt alla tjejer samlade i hörnet, så drar han upp en bild på lillen. Man hör ljudet sprida sig från hörnet och erövra klassrummet - "aaaaawwwwwww" i en enhällig stämma. Haha, flickor, jag säger då det. Det låter dock inte lika kul som det var. Men så är det väl alltid.
Nu lägger vi in Daniels bästa.
Klassiker

-

Hey you, the best moments of my life is when you isn't around.GaI

Sitter här och chillar litegrann. Borde verkligen plugga. Japp, så var vi här igen. Heh. Vid det där "borde". Wellwell.
Tänkte på en till "Är det bara jag?"-grej nyss. Var ute med hunden och lyssnade på musik. Är det bara jag som tror att jag är med i musikvideon när jag går där och lyssnar på musik? Nej, jag går inte och dansar när jag är ute med hunden. Jag bara, känner mig så insatt. Tänker mig elden i bakgrunden och jag som svävar på moln i luften och bilar som sprängs runt omkring mig och... Ja, ni fattar grejen.
Ungefär som i "I rymden finns inga känslor" fast inte riktigt. När dom lyssnar på "Ba ba ba" och gör musikvideo till musiken. Om ni inte sett den så blir ni tvungna nu.
Happ. Annars då? Hörs snart.
Orange

:)

Sitter i en grön soffa (ingen kan design som österåkers gymnasium) och taggar till datakunskapprov!
Fick reda på det igårkväll vid 11-tiden. Så ni kan ju kanske beräkna själva hur mycket jag pluggat.
Åh, nervös. Tvåans första prov. Det här kommer gå kanon.
Wellwell. Adios mis amigos!
Bifogar en halv bild på mig.

Skitsak

ASSÅ SKÄMTAR DU MED MIG??!!!?!!!! JAG HAR TATT SÖNDER TVÄTTMASKIN IGEN VI LAGADE DEN FAN NYSS!!! JAG SUGER JU.

True story i alla fall

Header?
Något liknande i alla fall kanske.

Är det bara jag som är ett mästerverk?

Gillar den här "Är det bara jag?"-grejen. Inte för att jag förväntar mig några svar, men för att ta upp dagens i-landsproblem. Eller, problem och problem. Okej. Skitsamma helt enkelt.
Är det bara jag som alltid lyssnar på samma låt om och om igen när jag har hittat en ny bra låt? Idag har jag lyssnat på Sum 41 - Pieces hela dagen. Inte för att den är ny, men återfunnen kärlek är samma sak. Och jag menar verkligen om och om igen. Jag är en tråkig, tråkig människa.
Närmaste musikbilden jag kunde hitta. Tänkte att, det finns ju faktiskt en låt om Mona-Lisa. Lite musik-kopplat sådär.

Kollar på Idol

Hahahaha ÅH vad jag älskar Cecilia Forss!

Ett tillfälligt huvud

Jag börjar bli väldigt arg på min header. Väldigt trött på den. Så jag överväger allvarligt att ha denna som en tillfällig.
Jag håller med, den känns jobbigt seriös som header, men vad gör man. Tillfällig i alla fall. Jo. Så kanske det får bli.
Kanske.
Efter Idol i så fall.
Nu ska jag kolla på Idol.
Hörs sen!

Guldkampen, flashigt namn

Så! Guldkampen idag i skolan. Var rätt kul faktiskt! Hade najs lag fniss! Femton stationer med en jädra massa knas grejer. Orkar inte förklara, haha. Fick i alla fall ihop 48 guldmynt! Jobbigt läge att ett annat lag fick 49, där rök våran chans till vinst. Wellwell. Man fick i alla fall äta pengarna. Ja, dom var av choklad alltså. Så fick vi glass också. Två stycken. Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeet. Värd skoldag! Slutade klockan tolv också. Bara för att skryta.
Fan, borde tatt bilder idag ju. Jaja. Så kan det gå.
Annars så har jag mest ägt på wordfeud.

Failure

Jag undrar hur många gånger jag sagt "Det ska gå, det måste gå", men inte lyckats.

I'll be watching you


Life is like a mirror, we get the best results when we smile at it.

pic.twitter.com/fccIi4R

Du, jag

Åhh cp, som att jag kan sova nu. Kill me now.
Cpdag imorgon också, "guldkampen", jaha? Jaa. Roligare än skola. Men dom ska ju fan filma, aldrig i mitt fucccking liv att jag är med på film. Helvete. Nejdå, jag är på kanonhumör. Musik vid den här tiden på kvällen är la inte det bästa. AHHHHHHH HÅLL KÄFTEN.

-


Erkänn bara, ni kan inte höger och vänster!

En sista sak... Förutom att jag måste lugna mig med bloggningen. Folk kan ju få för sig att jag inte har något liv!
Men i alla fall.
Brukar ni kolla på vad som är höger och vänster på headsetet? Jag gör ALLTID det!! Får ju panik på folk som tycker jag är dum för att jag gör det, men ärligt talat. VARFÖR SKULLE DET STÅ "RIGHT" OCH "LEFT" OM DOM INTE VAR GJORDA SPECIELLT FÖR HÖGER OCH VÄNSTER ÖRA? Just precis.
Ägda.
Just precis, låt höra? Inga kommentarer? NÄÄÄÄ JUSTE.
(Och det beror inte på att jag har oengagerade och få läsare).

Det här dyker upp i mitt huvud när någon säger "bomb"

Okej! En sak till. Eller, ja. Jag undrar verkligen om jag är ensam om det här.
MEN DET HÄR ÄR HUR JAG TROR ATT EN BOMB SER UT:
Helt jävla ärligt talat

Glöm aldrig numret till 113

Hah, wouch. Missade min morbror på tv klockan åtta, men kollade på tv4play nyss. (Gick på tv4+ som bytt namn till sjuan, men går på tv4play lol).
Det var det första reportaget. Det lät ganska brutalt när brandmännen snackade om ett storlarm som gick och grejer. Gillar när brandmännen frågade grannarna om det var nån där, och dom liksom helt oberört "Joo jag troooor det bor nån kille där jo..". Han måste vara poppis! Ja, men. Det var ju coolt, antar jag. Haha.
Nu ska jag gå och duscha. I know, otippat, right?
Haha tvungen att prt screena. Det blir så när man har blogg, måste ha bilder i alla inlägg och skit. Det bara blir så, allra helst när man är proffsbloggerska liksom, HEHE.

Chillin' in the window

Är jag helt ensam om att jag brukar sätta mig i fönsterkarmen och chilla när jag.. Ja jag vet inte, inte så ofta. Men någon gång liksom. Jag gör det bara för att jag känner mig som dom i filmerna och böckerna då. Det är verkligen enda anledningen. Det ser så fridfullt ut.
Och jaa, det är väl, hyfsat fridfullt. Litegrann liksom. Men jag känner mig i alla fall som dom i filmerna och böckerna. Och det är väl huvudsaken antar jag.
Sen kan man ju fråga sig varför jag vill känna mig så? Det är nog för att de flesta filmer och de flesta böcker har lyckliga slut. Jag vill tro att även jag kommer få det.

DAD LOOK HOW FAST I CAN RUN

Hahahahahaha åh vad jag älskar How I met your mother ♥
Ignorera texten!

Livet är hårt

Hahahaha, shit. Jag är jävligt cool. Jag och Kenza hade samma klädsmak när vi var små! Hon har ju fått precis för årets modeblogg och grejer, borde inte det betyda att jag har JÄVLIGT bra klädsmak? Det gör nog det.
Och nu tänker jag vara dummare än jag har koll på mode, okej, dummare än jag inte har koll på mode. Jävligt dum helt enkelt. Lägger in en bild på mig bredvid en bild på Kenza. Smart drag Titti! Bredvid Sveriges troligtvis snyggaste kvinna. Wellwell.


Hahahahah orkar inte mina tofsar, WTF MAMMA?
Tror dock jag var lite yngre än Kenza när jag bar den, även om jag säkert var längre (LOL). Hahah åh, hon är jobbigt snygg. Det kräver en del självOrespekt för att lägga upp det här. Men sådan är jag. Respektera sig själv är överskattat!

Det är inte det att jag inte tycker om dig!

Låna aldrig ut din telefon. Allra helst inte om du har en Iphone med kamera på framsidan också. Djur så som Major kommer att ta läskiga fotografier i form av just... Major. Dom blir fascinerade av dagens teknologi helt enkelt.
9i2u.jpg
Såhär ser dom ut. Läskigt va?
Valde ut den finaste jag kunde hitta såklart :)
2r1x.jpg
Här är en Malin och en Maja.

Blött

Imorse ösregnade. Imorse hade vi orientering. Ösregn + orientering = min början på dagen. Men det var väl... Kul. Lite. När jag ändå var så blöt jag bara kunde bli kunde jag lika gärna hoppa i alla vattenpölar jag såg, så det gjorde jag. Och det var kul!
Annars så har jag precis käkat pannkakor. Sweeet.
Mucka aldrig med en tjej som har en stekspade i handen.

What a star

HAHA! Min morbror är med på tv klockan åtta på kanal 7! Måste kolla upp det här. Inte för att jag känner honom jättebra, men han köpte en Iphone till mig! (På fyllan typ, men det säger vi inte).
Hm, tror det är i "Verklighetens 112", för det skulle tydligen vara på när han blev utbärd ur sitt brinnande hus. Han hade kommit hem packad och skulle koka morötter, sedan däckat. Hahah, jag har en fantastisk morbror!

Look at that, I mean those, I mean him

Åh, allsång på skansen. Det var härliga tider. Måns är härliga tider. Timbuktu. Ah.
Okej, jag ville egentligen bara lägga in den här bilden.
yygn.jpg
Fotograf: Maja Dickman A.K.A Stalkérn

Sååå...

Här sitter jag och är klar. Ska promenera mot bussen om femton minuter, en kvart. Nåt sånt. Börjar dagen med idrott, snacka om att konkurerra ut actimel. Kör utomhus också, ska nog bli mysigt.
Jaaa...
Här sitter jag och ser efterbliven ut

-

See through me
pic.twitter.com/Rsw59qk

Japp. Ganska torrt!

Jag och mamma åkte och åt pizza hos mormor idag. Det var... Intressant! Och gott. Veeeeldigt gott.
En klassiker är ju att antikrundan rullar på tv:n när man kliver innanför dörren. Pansisens bäste vän liksom.
För att inte tala om rökchocken man får när man tar steget över tröskeln, ja, min mormor är en skorsten. Efter en timme i den lägenheten ser man suddigt av all rök. Väggarna är gula, och det är varken kiss eller målarfärg. Det är rök.
Annars så var det väl mest och sitta och lyssna på mormors gamla minnen. Man skulle kunna tro att det är skittråkigt, men det är faktiskt småintressant ibland. Jag vet inte så mycket om min släkt. Mormor blev tydligen föräldralös när hon var 16, det är liksom.. Som jag! Creepy. Och hennes bror var till sjöss för att han var gangster, haha skönaste var ju att hennes bror och hans kompisar hade snott en bil som skulle lasta av godis i affären! Hur awesome?! Sno en godisbil! Det skulle vara nåt att skryta om.
Wellwell, jag rullade vidare till David med lite folk, kollade på Inglourious basterds. Den sög.
td6ix.jpg
Här är jag påväg hem från David i mörkret. Kändes ganska bra att promenera i Maggan igen dock. Det var ett tag sen. Och det var ändå standard för nåt år sen.

Cphelvetefan osv.

FITTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arg.
Märks det?

SWAG

Och btw, jag äger ut RMK i wordfeud! STAAAATUS.
whid.jpg

Sorry dudes

4o6jws.jpg
Bild från inatt! Jag valde omsorgsfullt ut den finaste jag kunde hitta.
Satt och väntade på bussen. Madde sa att vi missade nattbussen men vi lär ju ha tagit den eftersom det var på natten? Hm. Wellwell, vi fick gå runt en jävla massa i Täby iaf. Men vi kom hem. Omördade och tekniskt sett levande.

trött helt enkelt

Kul kväll! för det mesta iaf. delvis. jodå. w/e.

sova nu. goooooooooodnatt

"must die" my ass

Har ju inte hunnit blogga! Har haft det alldeles för trevligt med becca o malin! Bakade kladdkaka och kollade på John tucker must die. Den filmen är ändå en besvikelse. Han dör ju inte ens. Man sitter där med knivar i händerna och liksom "BLOD BLOD BLOD", men det närmaste blod man kommer är väl när flickorna får hormonutbrott av mensen. Tråkigt. Annars är det en bra film! Nu sitter jag på bussen påväg att träffa kompizar. Därav tyvärr ingen bild. Hörs hemma! Simma lugnt ikväll mina käraste

DET ÄR FRÅGORNA

Snart ska jag leka med Becca och Malin. Vi ska baka en kaka och kolla någon film. Ba' chilla. Mamma ska nämligen iväg på bröllop så har huset för mig själv. SwEEEEEEEEt.
Hon frågade om jag ville följa med, men det kändes lite läskigt. Känner inte ens hon som ska gifta sig. Har iofs länge velat gå på bröllop, men ska ju va någon man känner kanske. Ja, jag har alltså aldrig varit på ett bröllop. Men jag har varit på två begravningar! Tre om hamstrar räknas. Har aldrig varit på ett dop heller. Om inte mitt eget räknas? Har dock inget superminne av det direkt.
Eller är jag redan gift..?
Och är jag en man..?

Tomte och allt

Jag måste sluta vara så besatt av allt som varit! Sitter och kollar på bilder från i vintras. Vintern är så mysig ändå. Den är bara lite väl lång, man hinner tröttna liksom. Annars är den riktigt mys. Julen är ju bara bäst.
Den här bilden säger inte er ett skit. Men den säger mig en mysig dag i Arninge med Madde! Vi gick vilse bland husvagnar och åt kinderägg. Åh, det var en härlig dag.
Min min beskriver bara känslan av när Darth Vader kommer och tar över Max i Arninge.
Är Darth Vader ond? Har aldrig sett Star Wars. Eller är det ett ord? Starwars? Är det ens därifrån han kommer?
Brb gå och allmänbilda mig

Who?

Vem är den där jävla Titti egentligen?
Staaalkeeer...
g8xa.jpg

Glimten i ögat

Jag är glad även fast tandläkaren suger. Skolan är så himla himla himla mycket bättre. Min klass är så bra. Åh, det är så skönt. Jag är så lättad. Glad.
Jag har liksom fått tillbaks glimten i ögat!

Tandläkaren

This is the story of my life, once I was a king in a foreign country… LOL JK!

Nämen okej. Var hos tandis nyss då. Kul. Visst är man nervös innan, en sådan där liten metallskrotruta hade ju lossnat. Så hon sitter där och lagar den, första riktiga orosmomentet kommer när jag hör henne säga ”oj, nej” när hon härjar i min mun. Okeeej… Så vad fan händer där inne, undrar jag.

Men hon blir klar och den är lagad. Najs! Tänkte jag då. Sen kommer det andra orosmomentet när hon säger ”Okej, jag ska bara gå och hämta en tandläkare då!”. W t f . Vem är denna främmande kvinna och vad har hon gjort med mina tänder?! Rädsla.

Jag med min enorma hjärnkapacitet listar ut att hon är en lite underlägsen tandläkare (loser) eftersom den andra som sedan kom presenterade sig som ”övertandläkare” (ohh fancy!).

Hon, precis som alla andra, klagar på mitt användande av cphelvetefittgummisnoddarna. Oj, aggressivt. Ja. Så jag får gå.

På vägen till tåget kommer en kille i ganska unga år fram. ”Hej”, säger han. ”Öhhhhhhhh, heej…”, säger jag. Han frågar vad jag tycker om Greenpeace. Jag säger att, det är grönt och slutar på peace, så jag gillar det! (Egentligen sa jag ”det är väl bra, kan inte så mycket om det”). Sen säger jag att jag bara är 16 år, och då får jag tydligen inte ens joina crewet. Kanske var en lättnad det också. Men smickrande! Han trodde jag var 18. Yeeaaaahh!

Sååå… Nu ska jag tillbaka till helvetet den 4 november. (ÄR INTE DET PÅ LOVET? SKA DÖDA DOM).

Jag borstade tänderna ändå. Fräsch ju.

Utsikt från badrummet hos tandläkaren

Posa med tandborsten!


IT HURTS, OK? IT HURTS!

Här är min jag-har-jävligt-ont-i-tänderna-din-jävla-tandläkare-fan-cp-min.
En plågad själ sammanflätat med ett plågat yttre. Här har vi mig.
Och ja, tåget är helt fullt och här sitter jag och tar kort på mig själv.

BECAUSE I'M AWESOME, I GUESS

Chillar med internet på roslagsbanan! Här är min awesome-min. Typ. Mitt försök till en awesome-min.
Hatar tandläkare! Mer om det kommer sen. Nu börjar vi snart rulla då försvinner internet!


Genialiskt

Förresten! Ni vet iförrgår när det regnade katter och hundar? Skoja, när det regnade som fan iaf.
Maja är inte dum hon.
Hon kom till skolan genomblöt, men så fick hon låna ett par strumpor av husfar. Jaha, men hur ska man göra då då? Skorna är ju blöta. Hm. AHA! PLASTPÅSAR!
Som sagt, Maja är inte dum hon.
Okej Maja är ganska dum, men den här gången hade hon tur när hon tänkte.

HÄR, ÄT !

Har samhällskunskap. Belönar mig själv med en liten paus eftersom jag har jobbat på hårt.
Ni förstod ironin i det va? Bra.
Så nu kommer lite standard-snapstrip-bilder-på-mig-och-maja.
Snart är det lunch sen ska jag till tandis. Ska inte borsta tänderna innan så att dom hittar lite lunchrester när dom är i min mun och härjar. Det kan dom ha. Dom jävlarna.
Standard.

Från mig, till er, en riktigt god jul

Snart bär det av till tandregleraren. Nervös. Vill verkligen bara ta ut den jäveln. Vem tror den att den är egentligen? En bit metallskrot... Som bor i min mun. Låter det lockande eller?
Inte speciellt. Så snälla rara gud, om du har en minsta gnutta empati för oss fultandade jävlar, låt tandläkarjäveln ta ut tandställningsjäveln.
Have a nice day.

-


Jag hoppas, jag drömmer, att marken du går på går sönder


BOOO-YAA!!!!!

HAHA! JAG ÄR SÅ JÄVLA COOL!!!!! SPELAR WORDFEUD MOT RIKARD DEBRUIN!! RIKARD MED K!! RIKARD FRÅN RMK!!!
Kan ju faktiskt hela låten utantill. Skojar ju inte heller. På riktigt.

VARNING FÖR KÄNSLIGA BILDER

Herrejävlar. Jag måste lägga in detta. Fan vad jag hatar Sverige ibland. Hur kan man ha sånt jävla kort straff för något så brutalt? Arhg. När jag blir stor ska jag ändra sveriges straffsystem. Okej. Nu lägger jag in det.

.

.

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor.

När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa. Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

 

john

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.

Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.

 

john-hron

Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.

Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.

Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.

De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.

Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.

Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?

 

johnr

Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.

Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.

Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.

Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig. Stoppa våldet!


Fan

Mamma sitter och kollar på "Sol, fest & oroliga föräldrar". Där rök min chans att någonsin få lämna Sverige.
Fan tv. Vem kommer på idén att sända något sådant här?!

Confusing

Okej, SÅ STANNAR DEN VID DALAGATAN ELLER INTE?!
Hur fan ska jag komma till tandis då... Cp-SL :(

Don't worry, be happy

Har ni känt sådär att ni liksom är så glad ni kan bli? Men att ni inte kan uppnå riktigt 100% lycka? Att det är en jävla sak som alltid tynger. Som alltid finns där och tar upp dem sista procenten? Så känns det. Den där jävla grejen har legat där och tagit plats i typ 6 år nu. Men så är det väl. Jag är så glad jag kan bli och det är ju ganska glatt det också. Den här klassen gör mig verkligen gott.
Här försökte jag le och uttrycka glädje. Borde nog öva lite.

Björnbrasa

Ni kanske kommer ihåg att jag hade facebook som bakgrundsbild på datorn? Jag tröttnade ganska snabbt med tanke på att jag aldrig fattade varför facebook inte fungerade. Så nu har jag denna istället. Ganska go den med.

REBELL

Waahhhhh. Imorgon ska jag till tandläkaren. Eller, TANDREGLERAREN för att vara exakt (ungefär som kiropraktorer som tror dom är läkare) (jag har kollat för mycket på 2 and a half men).
Min tandställning har varit sönder i nästan en månad, men jag har inte vågat ringa och varit sjuk och massa andra påhittade ursäkter för att slippa åka dit.
Åh, jag fruktar morgondagen. Jag kommer få skäll. Som att det inte räcker med föräldrar som skäller på en. Det är hårt att vara tonåring. I alla fall om man är rebell som jag och inte använder sina gummisnoddar och inte borstar tänderna ordentligt! LIVIN' ON THE EEEEEDGE !
YEAAAH! WHAT YA GONNA DO ABOUT IT?!

No me gusta espanol

Chillerillar på spanelispanskan. Wannabe Flanders.
Spanska är inte min starka sida. Visst är det väl ett trevligt land och så, men språket... Läspande bokstäver som förgäves försöker bilda ord. Inget för mig.
Så! Istället:

Tjuvlyssnat

Tjej ~15 (pratar i mobil med sin kompis): Asså ja, bussen hade typ kört på en människa! Han var typ helt röd i ansiktet, helt blodig liksom! Helt sjukt! Jag tänkte liksom vadå; kommer jag att missa bussen nu eller…
(Det skulle kunnat vara jag...)
.
Pojke ~4 (till sin mamma ~30): Ska vi leka en lek? Den heter gissa färgen.
Mamman: Okej hur gör man då?
Pojken: Man gör så här: jag säger grön och då säger du krokodil.
Mamman: Okej du börjar.
Pojken: Den är grön och har vassa tänder…
Mamman: Är det en krokodil?
Pojken: Ja, hur visste du det?¨
.
Några barn ~10 ska lära sig vilka regler som gäller i ett stall.
Flicka 1: Man får inte springa, man får inte skrika…
Flicka 2: Man får inte skära halsen av hästarna!
.
Det är lunchrast och barnen pratar om allergier.
Pojke ~3: "Jag får inte dricka vanlig mjölk. Det måste vara alkoholfri mjölk"

SÅ GO

Jag och pappa brukar inte prata mer än varannan helg eftersom jag bara är där varannan helg. Ska inte ens dit i helgen. Så får jag detta sms.
nvktw.jpg
Dock tråkigt att jag inte har kvar världens skönaste sms från honom. Åh. Så himla synd. Det var så roligt. Det var någonting i stil med "titti du ár en bitch som inte svarar nár du vet att jag inte ár nágon sms kung och sá har jag klippt naglarna". Han kan nämligen inte skriva ÅÄÖ.
Nu fick jag svar också. "Men jag är nog för gammal men när du kommer nästa gáng kanske du kan lära mej lite". Hahahahhaha. Det där lät bara... Konstigt. Pappa borde hålla sig till saker han kan. Inte smsa.

GULLIGULL

Okej! Anna! Vi ska leka nästa helg! Ingen utav oss ska glömma det. För vi ska leka hos min far nästa helg. Ok? Bra. Leka! Nästa helg! Hos min far!
!!!!!!
Blir kul. Blir kul. :')
Så påminnelse till oss - Leka hos min far nästa helg. Alltså, leka hos min far, 16 eller 17 september 2011. SPIK.
Tycker den här bilden är så gullig på oss :D

Hundparaply

Haha, kollade igenom gamla inlägg:

Torr hund har många fördelar framför blöt hund.

Blöta hundar luktar sämre än blöta människor beroende på att de är a) hundar och därmed b) alldeles luddiga.

Detta ställer ju till problem eftersom hundar ibland måste vara utomhus, då de inte bajsar och kissar i toaletter som vanligt folk. Tyvärr kan detta bli påfrestande här i Sverige då det påfallande ofta regnar.

"Men ta med ett paraply då, hundusling" kanske du säger men det är lättare sagt än gjort eftersom hundar INTE HAR NÅGRA HÄNDER! Istället har de en slags tassliknande stumpar längst ner på benen som fungerar utmärkt att gå med men som inte kan hålla en endaste grej. Vill du hålla något över en hund får du hålla det själv.

Smart då att vårt Hundparaply fungerar på precis det sättet. Ett uppochnedvänt paraply som också fungerar som koppel. Inte bara en fräck pryl, du får dessutom en torr hund. Alla är vinnare!

Och det är kombinationen av a och b som gör det. Att bara vara luddig, som exempelvis en grek, räcker inte.
Eller, ja, det är tassar faktiskt.

 

Genialiskt

Tack

Lagade precis mat. Drog en klassiker, köttbullar och makaroner. För att göra det hela lite roligare så dunkade jag hög musik, sjöng med och tog några danssteg. Sen kollar jag ner och ser Teddy. Vilken blick. Jag hade inte en aning om att en hund kunde förmedla så mycket utan ord. Det var som att det stod "du är dum i huvudet" i ögonen på honom, och sedan sköt det mot mig. Så jag tog min mat och åt i tystnad.
Skulle ta en bild på mig och Teddy. Han fastnade inte på bild helt enkelt, bokstavligt talat.

EVERYBODY GET PANIC !

PANIK!!!!!! Nu skulle ni kunna tro att brinnande hoppande giraffer har invaderat mitt hem så att allt jag håller kärt har brunnit upp. Men ärligt talat så, det är något mycket, mycket värre...
JAG HITTAR INTE NÅNSTANS ATT LADDA NER HOW I MET YOUR MOTHER SEASON 6 FRÅN!!!!!!!! (Vill ha swesub, ja).
The love of my life

Grattis! Ta den, jag vill ändå inte ha

Ni vet hur föräldrar alltid önskar sig "snälla barn" i julklapp, presenter osv.? Jag har länge funderat på att slå in mig i en kartong för att sedan låta dom öppna mig på den stora dagen. Tänk vad billigt och bra! Men sen insåg jag att det inte funkade. Kanske om dom hade tatt bort "snälla" framför "barn". För det andra så kändes det lite elakt. Jag tror inte dom hade speciellt glada av att få mig. Med tanke på att dom inte blev speciellt glada första gången dom fick mig, liksom. Nejnej, jag var inte "oplanerad", jag var en olyckshändelse.
Jag skulle nog bli en sådan där present som man låtsas bli glad över, sen ger bort i present till någon man inte gillar. En kedjepresent. En kedjetitti.
Åh herregud. Inte ens jag hade blivit glad.
Vem gillar att få jigsaw i julklapp liksom?

Hejheeeeej

Hej! Den här dagen går långsammare än... Något jävligt långsamt. Maja, typ.
Snart svenska. Sen datakunskap. I tre timmar, typ. Två. Vet inte. Slutar halv fem. HELVETE vad sent det är.
Okej. Lägger in lite bilder.

Bara så att ni vet

JÄVLAR vad det regnar! För er som inte märkt det. Åh, nu man vill ligga hemma med glass och himym ♥
Annars så hade jag nyss förhör på källkritik på historian, det gick... Inte så bra :)
Nu regnar det ännu mer.
Kändes som en logisk bild att lägga in.

Pigg o glá! :D

Så jävla trött. Idag är jag på lite zombiemode. Orkar ingenting. Idag är en sådan där dag då jag verkligen har 0 jävla lust att gå till skolan.
Lite så känns det.
Bra att idag är min längsta dag. Från 08:30 till 16:35. Kul. Verkligen. Kul.
HEJDÅ

Slampa, kuk & hora :) (Hej alla vuxna!)

Nu ska jag lira lite wordfeud och sedan sova. Min och Majas är rätt bra!
1p3fz.jpg
På den första här har vi "Slampa", och "Kuk". Och "Sär" också! Justja.
1p3fz.jpg
Och på den andra här har vi "Hora".
Tycker det är fint att mobilen räknar dessa ord som ord i ordboken.
Orkade inte anstränga mig till att ringa in orden, så om ni verkligen vill se dom får ni fan leta. Lycka till!

Oleg!

Jo juste! En sak till. Min engelska/idrottslärare känner Oleg! Hon sa idag att hon skulle ringa honom och försöka få honom till våran skola! Hahaha seriöst, HUR awesome om våran skola får en privatkonsert av Oleg?! ELECTROPOP?! Åh. Bilder dyker upp i huvudet. Oleg. I vårat mediatek. På "stora" scenen. Med lampor lysandes på honom. Röda, gula, blåa lampor... Blinkande lampor. Som rör på sig. Man känner discopopen dunka i bröstet. Åh, älskade Oleg. I våran skola va? Det vore nåt va?

DDD

Rensade precis väskan på papper. Hittade 3D glasögonen från sista Harry Potter! Åh, härliga härliga film.
Shit, allting ser verkligen sjukt verkligt ut med dom här. Min gosedjurshund blev precis verklig asså. WALLA JAG SVÄÄÄR.
Skoja.
Ska glida vidare i 3D nu, simma lugnt

Yo

Ledsen att ha gjort er besvikna idag bloggen ♥ Ska verkligen försöka bättra mig.
Kanske. Inte. Jo. Eller. Ibland i alla fall. Whatever.
Man borde ha chillosofi i skolan. Istället för psykologi. Eller istället för matte. Bara för att jag hatar matte.
Lägger in lite bilder istället. För idag är jag fattig på ord. Fast inte lika fattig som på pengar. 8 kr, ska det kallas förmögenhet?
Jag och Frida som chillade i fatboysen. Dom är gröna.

Nöjd

Kollade precis på hundrade avsnittet av How I met your mother. Vilket innebär att jag har spenderat drygt 33 timmar av mitt värdefulla liv av att kolla himym på datorn...
VÄÄÄL SPENDERADE TIMMAR! WOOOHOOOO!
Ska rulla uppåt mot sängen och lira lite wordfeud nu.
Godnatt mina älskade!
Hihi ;)

WOOOOHHHHH!!! ÅKERSBERGA BROSHAAAN!!!!

Åkersbergas stolthet. Och vi skall vara stolta.

Så himla bra

Okejrå! Hela Sverige har nog redan sett henne. Vinnaren av Idol 2011. Jag håller med flintisen till vänster. Jag får gåshud.

WOOHOOOOO

YESSSSSS!! SCOOOORE!!! RIK_TJEJ_123 :D

Jag är feg och klantig helt enkelt

Det var massa saker jag skulle göra idag. Ringa tandläkaren först och främst! Men jag vågar inte. Tandläkare är läskiga. Och FAAAAN jag har inte använt G#O"!%)=%"=!%)R!"=#`%(½"gummisnoddarna. HELVETE.
Sen skulle jag ringa cpförsäkringsbolaget och fråga vart jag kan lämna in min dator :'/ Vågar inte ringa dit heller hahaha. Så skulle jag kolla mitt bankomatkort, måste checka om jag verkligen är helt pank. Ganska säker på det dock. Borden även fixa så att försäkringen på mitt busskort gäller, hehe. Lär ju typ tappa det.
Haha och så ska jag tvätta i tvättmaskinen jag tog sönder som nu funkar. Visade sig att ett hårspänne hade stoppat systemet. Wops. Nu måste vi lämna tillbaka den nya vi köpte. Hahaha.
Okej. Hejdå.
Jag och Malin på promenix

True story

Hate Mondays. Annoy Tuesday. Ignore Wednesday. Smile Thursday. Love Friday. Enjoy Saturday. Damn Sunday!

Hahahah


03:40

Godnatt!
Jag vet inte varför jag skrev det där.
Antagligen för att visa att jag är ganska cool. Jag är ganska cool.
Godnatt!

Bara så att ni vet

Hah! Jag träffade riktiga vänner. Alltså, fysiskt existerande människo-vänner. Ville bara skryta lite. Nu ska jag kolla himym.
Hasta luego!

Schysst musche

Okej. Nu ska jag berätta en liten historia. Och lägga in en bild ni sent kommer att glömma.
Jag är yngst av fyra barn i min familj, vilket ledde till att våran vardagsrumsvägg pryddes med tavlor av skolfoton på mina syskon, innan jag började skolan var väggen full. Så under alla år har det inte funnits några foton på mig på väggen. Nu låter jag väldigt dramatisk, men jag brydde mig väl inte egentligen. Jag påpekade det någon gång, och tänkte att pappa bara kanske kunde hänga upp någon bild från när jag var liten.
Sen bestämmer han sig för fyra år sedan att hänga upp en tavla på mig.
VAD TROR NI HAN VÄLJER?! SKOLFOTOT FRÅN SJUAN!!!!!!!!!!!!!!!
Den värsta perioden under alla mina då 13 (14?) år. Det är nu denna bild jag lägger ut till offentligheten. Världen behöver ett gott skratt.
Så nu hänger den där och hånar mig.
Vem var jag?
Orkade inte anstränga mig mer än webbkameran. Det är den inte värd.

Det hänger på snörerna

Hej! Idag har jag gjort massor av ingenting. Alltså, jättemycket ingenting har jag gjort. Jag har gjort ingenting i mängder. Okej, idag har jag inte gjort ett skit helt enkelt.
Sitter här och funderar på om jag faktiskt ska ta steget ut i socialiteten ikväll, faktiskt prata med riktiga människor. Känns inte riktigt som min stil, men ibland kanske det är meningen att man ska bryta mönstret. Säga "Hej". Kanske lägga till ett litet "Jag heter Titti", till och med. Och så kanske fylla på med en liten komplimang, "Snygga skosnören", och sen hoppas på att det leder till... Nivet.
Så, vad tycker ni? Träffa riktiga vänner eller låtsasvänner? Dem är rätt schyssta dem med förövrigt.
Så, vad säger du?

How can I believe that?

pic.twitter.com/nSNbMWj

Jag var tvungen

Haha åh, seriöst gulligaste bögparet!
Neil Patrick Harris och David Burtka.
.
Haha, jag måste sluta kolla på saker. Det går ut över bloggen. Nu kommer ni få höra om How I met your mother ett tag framöver. Förut var det OC. Och så var det ju The buried life ett tag, men The bured life har jag ikke glömt!! Dom har bara inget nytt just nu. Men följer dem på twitter och allt.
Klart man har koll.

HOW I MET YOUR MOTHER ♥

Hah! Nejnej! Nejnejnejnejnejnej! Skoja bara. Skit i den videon.
KOLLA PÅ DEN HÄR VIDEON:
Hittade ingen med bra kvalité ;( Men ni fattar grejen.
Världsklass! Legendariskt.

Sickan

Hahahah, jag har prt screenat facebook och har som bakgrund på skoldatorn. Så om jag har bakgrunden upp och läraren säger till "ingen facebook på lektionstid!" så ba "du anklagar mig alltid för saker som jag är oskyldig till! *springer iväg och gråter*". Hah. Jag är ett geni.
Btw så laggar internet i skolan satan!!
odatc.jpg
Mahahaa

yeaoweeooo

Hej. Första lektionen avklarad. Två to go. Jag ska döda dem. Chillar i ett grupprum och lyssnar lite musik. Soooooft. Tydligen ska vi välja en sommarpratare på samhällskunskapen och lyssna på, har valt Timbuktu! WOHOOOOO.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.
Fan. Jag har inga hörlurar. JaG äRRRRR ScReWeD !
Oekj hereernwgdvnsid. Lite så känns det. A-MEN!
Hörs. Ses. Hörs. Vi hörs. Helt enkelt.
Okej. Sitter i ett grupprum nu och lyssnar. Chill lektion!
Slänger in en väldigt gay bild på mig från grupprummet. Forever alone.

And eat icecream

Ganska bra sagt!
Nu kanske ni tycker att "det har du ju kunnat göra nu när du varit sjuk.."
Och ja, det har ni fan rätt i. Det hade jag ju kunnat göra.
Sammanlagt är Harry Potter filmerna 1144 minuter långa. Vilket blir... Drygt 19 timmar? Om jag inte räknade fel.
Jävlar vad länge. Kanske ska köra i helgen och bara racea och dygna. Lol. Nej. Men.
Nu måste jag springa till bussen.
Simma lugnt

2 cool 4 school

Idag ska jag till skolan. Om en halvtimme. Vill egentligen bara ligga hemma sjuk idag också. Men måste dit. Man blir nog lite bortskämd av att vara hemma. Bara tjilla hela dagarna. Men! Det är i alla fall helg sen. Så det är ju skönt. Ska hem till fader min. Jaha. Trevligt.
Okej jag har verkligen ingenting att säga.
Hejdå
Vi kör ett kärleksfullt fuck you på det.

Dagens outfits

Så! Denna kväll har spenderats med att kolla igenom fem stora sopsäckar med gamla kläder som ska slängas. Skulle kolla igenom så att vi inte slängda något som inte ska slängas. Och då skippade jag ändå två påsar också.
Det var ganska kul. I början innan man tröttnade i alla fall. Det var väldigt nostalgiskt. Blev lite smålycklig.
Slänger in lite bilder istället.
Kommer ihåg den här tröj/jackan vad det nu är, man ser den inte ens. Whatever. Jag och Tessan (syster) hade likadana, haha. Mamma hade en period där hon ville att jag och Tessan skulle ha likadant av allt.
Jag ser ut som en spetsig svamp. Eller en häxa.
Hey, whatzup?
Kom igen, VEM i hela världen sätter på sig den där? Varför har vi den i en sopsäck hemma? Varför ser jag lycklig ut med den på mig?
Nu fattas bara hatten och brillorna
Ohhh, there they aaare! Jag ser ut som den skämmiga pappan på semestern
Aaaaw, ett tjugo år gammalt basketlinne typ! Innan Åkersberga basket hette Åkersberga basket, så hette det Berga basket. Så gammalt är det. Ledsen över spegelvändningen, jävla cameroid kamera.
En väldigt gammal sidenpyamas, väldigt fancy!
Här är ett sådant där nattlinne som lyser i mörkret! För det första så ser man inte att det lyser eftersom datorn lyser på den. #Fail. För det andra så, varför vill man ha ett nattlinne som lyser i mörkret?! Man ska ju förfan sova, och då ska det vara mörkt.
Jepp, har även varit fotbollsproffs i IFK Österåker dåra... Detta är visserligen min brors gamla tröja.. Men.. Ni fattar grejen. Jag har också spelat där.
Precis! Här ser ni. Detta är min gamla IFK tröja. Dock hade jag den en gång i skolan... Det var den sista gången jag bar den i mitt liv. Ja, förutom nyss då.
Vill ni höra om dagen som jag aldrig kommer att glömma? Det är en ganska kort historia faktiskt.
På denna bilden ser allt frid och fröjd ut. Men kom ihåg att den är spegelvänd. Mina initialer är ju faktiskt "TA". Och vart sitter initialerna tryckta? Jo, rätt på. Rätt på. Rätt på ratten. Tro mig, det var en dag jag sent glömmer.
Och jag vet inte varför jag gör en tumme upp och ser glad ut på bilden.
COCA COLA! Light iofs, men ändå. Sweeet!
Här... Jag vettefan
Här är min systers jacka jag råkade ta sönder. Klättrade upp på ett fotbollsmål och ramlade ner. Yuup. Sen tog jag den till syslöjden och försökte laga, men vi hade Gunilla som lärare. Så.. Ja, det säger ju sig självt. Det blev inte lagat.
iiily.jpg
Den här bilden är endast till min vän Anna. Kolla på tröjan Anna, kolla på tröjan ♥
Vi var så busiga på den tiden. :) (Lovar att hon inte läser det här, fan vad awkward. Får säga till henne att läsa.)

:D


Dilemma..

Åh, måste hitta någon bra film att kolla på! Har sett alla bra filmer. Lol. Tänkte kolla på Harry Potter, men kändes ovärt att ladda ner eftersom jag har dem hos pappa. Ni ser, så kriminell är jag faktiskt inte.
Men nu vet jag inte vad jag ska kolla på. Sicket I-landsproblem va? Har ju iofs How I met your mother, men det kändes kul med lite variation här i vardagen. Ta risker. Prova nya genvägar. Livin' on the eeeedge, you know.
Wellwell. Känner i nuläget inte så mycket för att slänga in en bild på mig. Så här har ni Teddy.
Charmig, eller hur?

RSS 2.0