WEEEE ARE THE CHAAAAMPIONS, typ.

Jaha. Dags att tagga match då! Final, faktiskt. Mot Uppsala. I Nacka. Det kan ju låta ologiskt enligt vissa, men det kallas opartisk mark. Eller nåt.
Alla taggar vi på olika sätt. Jag har ett lite Karolina Klüft-inspirerat sätt. Ger mig själv några bitchslaps och smäller till mina lår så att bengäddhänget fladdrar.
Nu ska jag nog lyssna lite på "We are the champions", det är fina basketminnen för mig. Också en bra tagga-till-taktik. Typ "We are the winners of eurovision" funkar också. Allt som har med att vinna att göra.
Där har vi fokusen. INSPIRERANDE!

I run every time


Just some wise words

Cop: "Sir, what's in the bottle?" Me: "It's water." Cop: "Sir, this is wine." Me: "What? That damn Jesus! He did it again!"

I wish my microwave played "The Final Countdown" for the last 30 seconds

If Justin Bieber and Rebecca Black were drowning and you could only save one, would you go to lunch or read the paper?

Chillar hos far

Kvällens fotografi.


En galen parkeringsvakt

Här satt jag och fridfullt mediterade i mitt tempel då jag plötsligt slås av tanken att, vore det inte sjukt coolt att liksom kidnappa typ tio pers och ba' sy ihop dem till en mänsklig tusenfoting?
Ja. Ibland undrar man ju. Hur fan kom dom ens på idén? I alla fall, jag funderade på att ladda ner The Human Centipede 2. Har ju sett ettan, och är det inte lite tvång på att se tvåan då?
Fast å andra sidan. SÅ JÄVLA GROSE! (Det stavas GROSS men jag vägrar att stava det så för jag fattar typ inte ens vad jag själv menar, okej ÄCKLIGT iaf).
Kanske inte måste se den ändå. Någon jävla gräns får det fan finnas.
ÅH VA MYS

Min fina skola

Åker från skolan halv fyra när vi slutade halv två, pluggis? Ja föfan!
Stannade kvar och filmade lite till vår hemmagjorda svenskafilm o grejer. Flitigt. Nu ska jag rulla till far min! Simma lugnt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1985751/images/2012/pic_200165965.jpg" class="image">


Sittin' on the bus like a swede

Ibland när jag åker buss undrar jag om doften från skollunchens kattmat gjord på inte så väldoftande sörja med tillhörande vitlökssenap sitter kvar. Sedan luktar jag lite diskret på mig själv och nej, det är bara lite av gårdagens svett, inte så farligt.
Det är helt enkelt bara så man sitter på bussen i Sverige. Så långt ifrån varandra som möjligt.


Har inte klätt mig i kläder efter väder direkt

Sitter och fryser ihjäl i väntan på bussen. Vad är det för jävla väder? Eller okej, dum fråga. Sen när blev dåligt väder i Sverige en överraskning?
Precis.
Okej, tio minuter, kämpa på!


Dom utnyttjar min klantighet

Hörrni förresten! Jag har ett skåp igen!!!!! Min demonstration att vägra betala 100kr och leva utan skåp gick fan inte framåt så nu efter ett antal månader av skåplöshet tog jag arslet ur vagnen och betalade 100kr. Tänk vad jag hade kunnat göra för dom pengarna? Köpa 100 tuggummin! Eller en stor jevla godispåse, säkert tre tröjor på rea, en fåtölj på blocket, en katt till min framtida samling... Tänk vilka möjligheter va? Men ikke! Köpte ett skåp i skolan. Ovärt.
Bara för att Titti var klantig nog att låsa in dom förra nycklarna.


Willeboi

Känner för att skriva, men istället för att göra något vettigt som att skriva på mina fem svenskauppgifter jag ligger back så skriver jag ett rim om William Shakespeare som vi kan använda i våran film. Okej, mer vettigt än att ordbajsa på bloggen men fortfarande. Inte så vettigt.
Vad säger ni om...
.
"Yo, det är jag som är Wille,
jag är ett geni man kan säga ett snille.
Föddes 1564 så jag är nog död, fick aldrig uppleva wienerbröd..
Jag var en aktiv både skådespelare och poet, aldrig blev jag fet. *kollar förvirrat ner på den runda magen*
Heh.
Alla känner till mitt namn, själv var jag dock trogen min frus famn.
Kanske har ni hört om köpmannen i venedig, han var aldrig ledig.
Här kommer 2012 års version, och nej det är tyvärr ingen dålig hallucination."
.
Okej det där blev inte så bra som jag hade tänkt mig. Kommer nog inte ha ett rim heller för den delen, var mest uttråkad.
Okej, vi hörs senare! Simma lugnt.
Porträtt av William Shakespeare
Hej Wille!

Smurf

Hejpåer! Sitter här ensam hemma och funderar på vad jag ska underhålla mig med. Känner för att ta vara på tillfället. Just nu har jag bara musik på högsta volym vilket inte ens är speciellt högt. Skoldatorn, förstår ni. Jag sjunger högre än själva musiken, och poängen med att ha hög volym är för mig att slippa höra min egen röst. Så ja, där försvann poängen med det hela.
Jaja. Annars då? Springa omkring naken bara för att man kan? Hjula några längder i hallen? Stjäla kakor från skafferiet? Rota igenom syrrans garderob? Ligga still i soffan och visualisera om eventuellt studerande?
Äh, grannarna får höra lite mer av min röst. Tänker ligga här och sjunga lite till. JEPP.
Öhm... PEACE MAAAAN

 


Ska det va, så ska det va!

Jisses alltså. Geografi är ungefär lika tråkigt och värdelöst som att klippa gräset på vintern. Det går liksom inte riktigt. Isolerar mig med hörlurar och bra musik, och våran lärare är väl inte sådär jättemedveten direkt så han tror att jag flitigt jobbar på med frågorna vi fått.
Alltid samma visa, vi får en jävla massa frågor vi ska svara på med hjälp av boken och sedan skicka in. Väldigt fantasifull och kreativ undervisningsmetod. Verkligen.
Har även noterat att dessa "Swedish problems" har börjat cirkulera omkring ordentligt. Så vi slänger in ett par stycken!
as the owner of a terrifying dog, i apologize to you timelordunicorn
sucks, ester
SÅ JÄVLA SANT!!! Kan fan aldrig kolla på någonting i det här jävla landet.
submission from Phisc!
Tack Greta
estherlikes

Tjoff och så egobilden på den rå!

Always remember you're unique, just like everyone else.

 


HEY JOEY

Nämen, sitter och chattar med Gavin DeGraws bror Joey bara. Standard ju? Tisdagschatten vettni.
Han hade statusen:
"Coming to Europe in 2 weeks!!! London, Paris, Amsterdam, north Germany and Denmark. Take me out on the town : )"
Så jag kommenterade: "u forgot about sweden.."
Så då slutade det såhär:


WAAAHHHH I'M SO COOL!!
Typ så känns det inombords. Men annars är jag iskall.
Nördighet i dess bästa form!
.
Bra att jag skrev "it's still pretty far" när jag innan skrivit "that's not very far away" hahahaha. Logiskt, verkligen. Och nej jag överväger inte ens att åka till Köpenhamn haha, men man vill ju vara lite trevlig. Han är faktiskt jäkligt skön och har en awesome röst. Inte som bror sin direkt, men ändå.

Snålskjutsas av Sara bweheh

Påväg till skolan, kanonkul!


Förebildsmaterial

Cool kille.


Hej mig själv

Hah! Satt och kollade igenom mina egna profilbilder på Facebook (första tecknet på brutal egoism). Det blev nästan fight mellan Titti år 2009 och Titti år 2012. Småförändringar har skett, liksom. Jag kan nästan stå själv på två ben nu för tiden! Förr behövde jag fan en permobil eller nåt. Inte för att jag har något emot permobiler, dom är awesome att racea med (ja, jag har faktiskt gjort det), men ganska skönt att kunna stå själv ändå.
Alright, titta på dessa fightbilder jag så fint skapat! Vad vore jag utan paint? Antagligen exakt samma person men med en aningen tråkigare blogg, men ändå.
2009 VS. 2012
2009 VS. 2012
Okej fan vad tragiskt det har typ inte ens skett någon förändring förutom att jag har fått tandställning (som att det ens var positivt liksom). Där försvann den poängen med det inlägget.
Måste säga att jag föredrar grönt. Whatever that means.

Good Life

Åh, tänk er en festival med typ... Gavin DeGraw, Simple Plan, Sum 41, The Script, James Morrison, Coldplay, OneRepublic, The offspring, John Mayer, The Fray... Och så kanske lite Oasis, Jason Mraz, James Blunt, The Goo Goo dolls, 3 doors down, Daughtry, Lifehouse, The Killers. Men först och främst dom första.
Den skulle jag gå på. För alla pengar i världen, typ.
Nu ska jag sluta rabbla band & artister och kolla på lite One tree hill. Heh. Fick ett litet musikflow bara.
Lite sådana där goa låtar, liksom.

Like, seriously

Alltså... FUCKING SANT!!!!!!!

Filmkväll på en måndag, party

Jaha. Såg precis "One for the money" med systeryster. Okej kom igen, hur gay låter det inte? "Systeryster", alltså. Nördigt värre. Jaja, vi såg den i alla fall. Den var väl. Bra. Jodå, den var bra. Katherine Heigl är för det mesta med i bra filmer.
Okej. Då vet ni!

HEH

Jag - Alltså, jag vet så himla mycket onödiga saker, men inga nödvändiga.
Tessan - Amen bättre än mig, jag vet ingenting.

Sommarjobb kirrat!

WOHOHO, fått sommarjobb! :D:D På Luffarbackens förskola! Weeeei! Barn är väl helt okej ändå. Typ.
Praoade ju med barn, hur det gick är väl en annan historia men det här ska nog gå fint! Har förhoppningsvisar mognat lite sedan jag gick i åttan. Blir nog finfint! Bra att ha nånting att göra! Och att få lite cash också heh!
Passande liten bild från praoen. Fin smiley titti, 15 år.

I'm sorry I can't be perfect

Jag vet att den är gammal, men jag älskar låtar som sätter ord på hur jag känner.
I'm never gonna be good enough for you.

Inte alls arg osv

Alltså. VISSA LÄRARE ÄR JU FAN FITTEFTETBLIVNA!!!!!!!!!!!! TACK FÖR FRÅNVARON NÄR JAG VAR DÄR JÄVLA TARDS. Ni fattar ju fan inte vad ni gör mot mig. FITTTTTAAAAAA


Win

Hell yeah vi vann! Med typ 30p! Final nästa helg råå, ba' tagga.


Tjoooho

Premiäråker bil med Pontus!! Åh, vill också ha körkort. Men vet ju fan inte ens hur man startar biljäveln. Wellwell, det kommer en vacker dag! Nu - hem, imorgon - gametime!


Hehehe

Det heter ju inte AIRhockey utan anledning!


Oh happy day

Även dagens dag blev riktigt awesome, tvillingarna och jag är fan bäst på att hänga i stan. Och ja, man kan vara bra på det. Nu ska jag rulla mot pappa på airhockey/chillkväll med the gang. Okej "gang" lät väldigt töntigt, vet bara inte vad jag ska kalla oss. Orka rabbla upp namnen hela tiden. Okej gör väl det då, ska chilla med Madde, Måns, David, Pontus, Eric. Nöjda? Bra.
Okej hörs senare då. Nu kommer the one and only bild från idag. Fin.


Trolol

Hej alla söta bloggläsare! Skoja. Herregud. HEJ. Tja. Yo.
Okej skit i hälsningsfraserna.
Hej.
Jag är i detta ögonblick på roslagsbanan påväg till stan för att tillbringa lite tid med tvillingarna. Även kallade Katja och Nadja. Mycket angenämt! Haha jättestel, ska bli ASKUL. Okej bra, nu ska jag skicka den här bilden i ett mms till dom. BWAH!


Hej

Går hem. Ensam. I mörkret. Har 8% batteri på mobilen. Är rädd. Men det är ok. Snart hemma.


Nudlar

Avancerar med middagen idag! Finfredag föfan.

Ser det inte sjukt aptitligt ut?

 


:D


Hey, ego

I'm just scared. That's all.

Hell yeah :)


Tråååååk

Fint väder idag och så vidare.


This should be fun

StekarBenny
Möter
FjortisBettan

FU

Akta er idag. Idag är jag arg. GRRRRR.
Skoja. Hej på er (läs med Judith&Judiths röst).
Hejdå.

Godmorgon morgon

Waiting for the buss. Har med mig pappas kostym eftersom jag ska spela bankdirektör, jag tror jag använt den mer än honom. Ja, jag hade den även på plojfotot då jag och Sara var brud och brudgum.
Varför får jag alltid vara kille?
Bild från rajt now


Ja, det är fan revolutionerande

Alltså. Fortfarande. Är hos pappa. På en onsdag! Is this even real life? Känns jäkligt soft dock.


Knas

Har varit på promenad med syster och är nu hos pappa. På en onsdag! Ba' fuckar systemet.


Låter texten tala för sig själv

hehehhehehhehehhehehheheheheheheh
HEJHEJ

Filmtajm

FjortisBettan getting ready behind the scenes!


Lol

Chill träning idag, de va kuuul! Viktig match i helgen så taggar satan!


Heja Sverige!

Fint aprilväder osv.


Njut av denna fantastiska syn!

Här är en fin bild på mig och Sara från skolan idag. Bara så att ni vet. Uppskatta dessa mästerverk som är vi!


Hejhej

Hälsa på StekarBenny!


Booya

Tatuering... Nästan!


Modern version av köpmannen i venedig

Idag åker videokameran med till skolan. Ny film på g! På svenskan denna gång. Spännande. FjortisBettan och StekarBenny tar bland annat plats denna gång.


Shots o grejer

Glass på en måndag, äre fest eller?


HOLA!

Hej bloggen!!!!!! Har varit lite hemlighetsfull och inte superaktiv under senaste dagarna, jag vet. Hahahahahahahahhaahaha ingen har märkt nåt.
Så kul var det.
Skit i det.
Jag har haft ett helt fantastiskt lov. Jag har ett underbart lag, alldeles enastående vänner och en till ganska bra sak. En hund. Skoja, min hund stinker och är jobbig. Inte för att jag någonsin har hört talas om att man skulle ha grädde på mos (jag refererar iaf mos till potatismos, don't know about you), men grädden på moset är som sagt att jag ska bannemig se Gavin DeGraw i sommar.
Alltså. Hallelujah på livet. Jag ser till och med nästan fram mot att gå till skolan imorgon. Det är ju då en definitionsfråga, antingen är jag dum i huvudet eller så är jag glad. Föredrar alternativ ett, lät logiskt.
Alldeles enastående vänner

Den ni!


LIVET PÅ SIN HÖJD!

WOHO WOHO WOHO WOHO!!!!!! ALLTSÅ JAG VAR GLAD. RIKTIGT JÄVLA SUPERGLAD. OCH SÅ SER JAG NU ATT GAVIN DEGRAW KOMMER TILL SVERIGE 5 JULI!!!!! GRÄDDEN PÅ MOSET ASSÅ! VILKET JÄVLA SUPERLOV.
Åh, vad glad jag är. :'D
Måste bara hitta någon som vill gå med mig hahaha, letandet börjar nu måste fan köpa biljetter!!
Sååå... Karlstad 5 juli, någon som är på eller?!



Ffffuuu

Man måste älska min och pappas relation. Ignorera hans sms.


Wooho

T-centralen själv klockan ett känns ej stabilt men det är ok! Säger till om jag blir kidnappad och våldtagen!


Hell yeah

Härjar i Sollentuna


Tågparty

Trasigt tåg framför oss så sitter fast i Djursholms Ekeby typ... Forever. Varför är jag inte förvånad? Älskade, älskade roslagsbana :')


hej

Sweeeet kväll med sweeet folk. Åh vilket underbart lov jag har haft. Vilka fantastiska vänner jag har. Har ett sådant där "uppskatta-livet-moment". Imorgon händer det också grejer. Men det tar vi imorgon.
Nu skall jag få mig några timmars sömn. Sömn har inte varit speciellt prioriterat på ett tag.

Airhockey

Det pågår en olidligt spännande match mellan Eric och Måns!


Drive by

Okej, våga bara säga att jag är efter eller nåt nu. Men denna låt är så himla skön.

Någon som vill anställa mig till en långfilm?

Sådan där helskön dag idag, våffelparty på dagen och nu vankas det airhockeykväll hos far min. Sweet.
När jag klev in hos Pontus tidigare idag möttes jag av Karro som jag inte träffat på ett tag, hon lade märke till min fd blåtira som numera är något gultira-aktigt.
Hon sa något i stil med "Du är helt gul runt ögat, har du haft en blåtira?". Jag responsade med "Mjo, räddade ett barn från att bli kidnappad...". Hennes min när jag sa det var ett levande bevis på vilken fantastisk skådespelare jag är. Helt fantastisk. Sedan började jag skratta och hon förstod, men ikväll kommer fler jag inte träffat på ett tag så ska nog sätta mina talanger på prov igen. This should be fun.
Sedan hoppade jag från ett höghus eftersom jag tänkte att jag kunde flyga, det misslyckades och jag fick en ansiktstransplation. Men äh, no big deal.

Egoboost


Ey, bitch

Pappa - Vad har du skrivit på armen?
Jag - Who let the dogs out.
Pappa - *ger mig en blick och ska precis börja prata*
Jag - *imiterar pappa (med en kvinnlig ton)* man ska inte skriva på armen du får bläckförgiftning och dör!
Pappa - Äh, så länge det inte är min arm.


Antagligen

OMG JAG KOMMER HÖGST TROLIGT BLI HUGGEN I HJÄRTAT AV EN ENHÖRNING OCH DÖÖ


Taktiskt

Ju fler kockar desto sämre soppa. Därför sitter jag här och kollar på.


Vem vare?!

Kanske var det vi.

 

 

 


Woooho!

Titta vad som stod i tidningen! Det är inte varje dag.


Donken slår till

Produktplacering i åkersbergas lokaltidning..


Våffelparty!

Männen lagar våfflor och framtida dokusåpan "Titti Anderssons new BFF" diskuteras. Life as it should be.


U don't say

Åkersberga slår på stort, vilka nyheter!!


Hohoho


Vilsen och lätt förvirrad

Hahahahahahahah var aldrig mer insatt i mobilen än vart du är! Det där blev awkward! Satt på bussen så stod den helt plötsligt stilla vid en busshållplats, och jag får då för mig att vi var där jag skulle gå av, så jag får panik och frågar en kille som går förbi "Vänta!! Vart är vi?!" han skrattar såklart till och säger "galoppfältet" och jag måste sett sjukt lättad ut medan jag säger "okej bra, då är det lugnt". Sedan smyger jag diskret av hållplatsen efter.
Klart man hänger med, liksom.


Jaha, jaa.

Här sitter jag och väntar på bussen

 


Rolig resa till träningen osv.

Har ringt pappa typ 20 gånger.
Skadeglädje är den enda sanna glädjen!


WEST SIDE

Hade det jeevligt rooligt igååååår! Man behöver inte mer än några nära kära för att ha det awesome, nu är jag dock påväg till träning så jag bildbombar när jag kommer hem! Så länge kan ni få en jeevligt tuung bild på mig och Madde! SWAG, liksom. Typ? Nåt sånt.


Igår vid fyra-tiden

Vi är framme! Destination: Landet.
Ironin ligger i att vi bor på landet och är på landet. Det ligger liksom en kvart hemifrån.


Woho!

Drar till Erics landställe, kanonkul!


heheheh

Äh, the human centipede är inte så farlig! Kalaskul!

TJOHO

Shit alltså, känner mig så sjukt busy och populär nu när jag faktiskt - tro det eller ej - har lite planer över lovet.
Ska ta en trip till Erics landställe med gamle gode gänget imorgon till torsdag! Lär ju bli RÄTT awesome! Torsdag kväll ska jag troligtvis och förhoppningsvis tillbringa i gött sällskap från klassen och fredag till lördag ska jag nog ta en övernattning hos mina gode barndomsvänner Katja och Nadja i Sundbyberg.
Ser ni? Jag har vänner! :')
Där förstörde jag hela grejen va? Hela coolhetsfaktorförsöket? Well. Så kan det gå.
Ser ut som att det står en gammal gubbe utanför fönstret som snart ska skjuta oss allihopa. Vadå? Bara för att man är paranoid betyder det inte att man inte blir förföljd.

Produktivt

Jisses, jag är störd. Gick ut och sprang? Vem gör det?? Wellwell, duktigt värre.

"Sprang". Hahaha.

 


Jahaja

Vafan! Skulle ut och lira lite basketboll med mig själv, möjligtvis ta en promenad på det, MEN SÅ REGNAR DET?! HEJA APRIL. Nu tänker jag äta istället. MAT.
Mycket inspirerande bild. Detta är då utanför vardagsrumfönstret. FML!!!! HEHEHE!!

VERMEKOMTILLBAKA

Alltså va?! Det här var för ett år sen!!! VAD HÄNDE MED VÄDRET?? (Okej hahahahahahaa ni som läser Kenzas blogg kommer fatta copycaten, men blev ju också chockad vafan!!)
Ingen aning om vad termometern står på men jävligt varmt var det!

PÅSKLOV

Så! Vad gör man en fantastisk dag som denna då? Än så länge har jag mest dunkat musik och sovit. Okej ordningen där blev konstig, sovit och sedan dunkat musik. JUST GIVE ME A CHANCE AND SEEEE, YOU WONT EVEN GET NEXT TO MEE!
Annars vet jag inte riktigt vad jag håller på med. Är så dum ibland. CONFUSED.
Vill ha någonting att göra! Har så mycket överflödande energi! Lär väl typ sitta och ladda ner One tree hill eller nåt, tjoho PARTEEY!
Okej go get a life, simma lugnt bröder.
Taggad på livet! Hahahaha vet inte varför jag la upp den här, hade brutal bildbrist..

Banantrofe

"Promenaden" ledde oss till donken. Ni borde ha hört talas om +-0 taktiken vid det här laget!
Övervägde ett tag att råna dom på ett par hamburgare eftersom jag ser rätt tuff ut med blåtiran (tjohej överdriver den syns knappt), men min empati flödade över. Stackars donken har det redan tillräckligt jobbigt med alla fjortisar som hänger där i brist på elverketdiscon att gå på.
Och ja. Madde lyckades med bedriften att värva mig till Rumble. Den jäveln.
Jag heter banantrofe. Kreativiteten slår till.

Bwehehe


BATMAAAAN!

Öhm, jahadå, ska strax ut på dagens tredje promenad! Gick en promenad med Teddy tidigare imorse också, nämligen. Men nu ska jag strax ut och promenera med lite vänner, behöver socialt umgänge efter att ha tillbringat fyra dagar med folk omkring mig 24/7. LOL hehehe, nämen har man lov så har man. Måste ju ta tillfällena i akt!
Okej, hörs sen.

Gamla goa fiskartorpet


Perfect

Här är utdrag ur några av mina tänklåtar. Kan låta miserabelt men så kan det gå när man är självdestruktiv. Nejdå, dom är bara väldigt bra helt enkelt.


Thinkplace


PromeniXXXX

Vafan! Går på promenad och tänker att valsjön är den perfekta destinationen. Ingen är väl vid hundbadet vid den här tiden på året. Men jodå. Jo. Tydligen. En gammal fiskeman i sina bästa dar är vid valsjön den här tiden på året! Förstör min dag bara.
Nä, nu går jag till fiskartorpet. Där finns det plats för alla!
Småbarn lekte vid stranden. Gull.


They're playing baasketbaaall, we love that baaasketbaaall

Okej, jag säger inte det här för att vara sådan där jobbig "jag vet allt för att jag har sportat så länge och jag är så bra och alla som inte gått på en sport suger". För jag hatar sådant, nu spelar ju jag basket visserligen men gällande andra saker.
Men måste bara säga att basketen har gett mig så enormt mycket erfarenhet. Att åka på cup är en så himla grym känsla och det är så fantastiskt roligt. Att bara andas basket under en långhelg och låta allting kretsa kring det för ett par dagar, det är så underbart. Kolla på andra matcher, tagga för sina egna, ha korridorsfest på kvällarna och vara omringad av folk som älskar samma sak som en själv. Jag har samlat på mig ett par ställen nu, Göteborg, Östersund, Eskilstuna, Norrköping, Södertälje, Västerhaninge, alltid lika awesome.
Gosh, vad jag älskar basket och vad det har gett mig mycket genom alla dessa år. Japp, har spelat i drygt 10 år. SICK!
Haha okej det låter som att jag ska sluta, men icke då! Dock tveksamt med nästa säsong, men det är nästa säsongs problem!

Heroic

Kommer ni ihåg att jag skrev "glad att jag inte fick en blåtira iaf!"? Kommer ni sedan ihåg bilden jag la ut på mig med en blåtira? Ja, jag fick äta upp mina ord, bulan utvecklades och färglades. Och den är fortfarande kvar alltså den jeveln. Mildare men lite kvar. Denna gång tänker jag dock inte anklaga basketen.
Om ingen läser ovanstående text sååå, jag slog ner en kille som försökte kidnappa ett litet barn.. I know, I'm a real gentlewoman! Även om han uppenbarligen också fått in ett slag.


Kör på ba'

Nu är det bara det jobbigaste kvar. Att packa upp. Fast kör nog på "tippa resväskan upp-och-ner i tvättkorgen-taktiken". Brukar funka rätt fint.
Åh, fast min laddare ligger gömd där i nånstans, och jag har 4% batteri på mobilen. Hey hoe lets go! Hehehe.


THE UGLY TRUTH

Det bästa med helgdagar måste ju vara alla bra filmer som går. Dagen innan julafton liksom, det är nästan som själva julafton! Alla ensam hemma filmerna, Grinchen (som egentligen bara är läskig men ändå) osv. Men uppenbarligen är påsken helt okej också, för om en kvart börjar The ugly truth!
Tjoho, hörs senare!

Toilet I've missed u

Okej det jag har saknat mest förutom donken är nog en fräsch toalett! Vi bodde väl ärligt talat kanske inte direkt femstjärnigt där nere, inte ens tvåstjärnigt. Okej det var fan inte stjärnigt över huvud taget. Vi bodde på ett hemsökt gammalt militärläger med fem våningssängar på typ 10kvm, men vi fick en våningssäng var så det var funktionellt i alla fall. Men ja, detta ledde till en viss brist på fräschhet och att det inte fanns några lås gjorde ju inte direkt saken bättre. En galen jigsaw-wannabe hade kunnat tortera oss hur mycket han ville. Wellwell, jag lever och det är ju synd för er! Simma lugnt!

 


Yup

Stockholm är väl helt ok, ibland.


Ronald I've missed u

Välkomnar oss själva hem till Stockholm.


Thumb up

Nä hörrni, jag har haft en kanonbra helg! Själva basketdelen kanske inte har gått utomordentligt (heheheheheh) men vi har kämpat i alla fall! Rolighetsdelen fick 100% godkänt och det är det viktigaste (i alla fall när basketen inte gick så bra)! Discot igår var ungefär i höjd med elverket, alltså SJUKT AWESOME!!!!! Småfjortisar som strular med varandra i hopp om att få coola storys att berätta för sina ännu mer fjortisiga (jadetärettord) vänner. Vad mer kan man begära av ett disco? Nämen, efterfesten blev bättre, hängde med en massa P96or vilket kan låta rejält mesigt för er normala dödliga men i basketens värld är dom ungefär 93or så det var okej ändå. Till och med riktigt kul. Kollade på deras match idag, det gick bättre för dom än oss hehe.
Jaha, sitter på bussen hem och är smått uttråkad, därav detta mångordiga inlägg. Avslutar med lite bilder!

 

 


Del 4


Nu kör vi rrråå!

Getting ready for disco! Hohoho lets go!


Aouch

"Basket är fett mesigt, man får inte röra varandra". Säg det till Katrineholm va!


För er information.


Nothing special

Chillar lite bara


Woah

Jag trodde jag lämnade bondvischan när jag lämnade åkersberga, men icke då! Norrköping är minst lika bondigt!
Men vi har det fint här, matchen igår ska vi inte prata om och matchen idag lär jag inte vilja prata om när den är över heller. Men annars är det bra! :D
Fick iofs världens bula/blåmärke under ögat igår, men ähh jag lever! Glad att det inte är en blåtira. Okej, hörs sen!


Gullegull

Jag sa "vi gör våra fulaste grimaser", och ja. Mission succeed.


Ohyeah

Vi bor sjukt exotiskt! :)


Del 3

Arne har åkt vilse.


Just chillin'

Chillar på bussen bara.


Del 2


Vår busschaufför

Eftersom jag redan lagt upp det på alla andra ställen kan jag lika gärna lägga upp det här också!


'CAUSE I'M SO COOL

Livin' on the edge!


Hej å hå

Går här helt själv med min resväska och ska ta mig till fridhemsplan. För det första - good luck with that, jag som går vilse påväg till åkersberga centrum liksom. Men det går nog fint.
För det andra - jag undrar vart folk tror jag ska! Hoppas dom tror jag ska till Afrikas exotiska värme och äta ananas typ.
Okej, snart kommer bussen så vi hörs sen då.
Här är min hand och resväskan. KÄMPA PÅ BA'
Ps. Jag lägger verkligen ut sjukt viktiga bilder alltså.


-


Weeei!

Förutom att tappa bort saker är jag även sämst på att gå och lägga mig i tid. Jag är sämst på mycket! Kul att man är bra på något iaf. Bra på att vara dålig, alltså.
Well nu ska jag sova. Gånatttt så hörs vi. Ha det gött.
Fin bild, titti. Mycket charmerande. Ville visa hur duktig jag är som använder gummisnoddarna. Duktig idiot.


Wääää

Jag är fan bäst på att tappa bort saker. Och det är jävligt frustrerande!!!!!! Får ju damp!!!!!!! Har tappat bort typ tjugo klädesplagg senaste halvåret. Hur fan lyckas jag?!!?!!.!.?!:82&:@:!28:!:!:9.'
Well, de går framåt med packningen iaf, men gah vad mycket kläder jag saknar. Sorgligt. Alla kläder i sådana där borttappat-lådor omkring i landet är typ mina. Bara så ni vet.
Bifogar en bild på mig och väskan. Ifall att ni inte ser det, liksom.


Lol

Jag kör packa-fem-minuter-ta-paus-fem-minuter-taktiken. Så nu är jag här. Men har bara fem minuter på mig!!
Okej jag ångrar mig. Jag kör packa-fem-minuter-ta-paus-tio-minuter-taktiken. Pjuh, det var bättre.
Okej måste fortsätta packningen, hörs om tio! HEHE

Japp

Det går inte direkt snabbt med packningen. Ärligt talat så, såhär långt har jag kommit och det går inte framåt:


Betyder det att jag har en gnutta humor?

Hallå! Jag har ju påsklov nu! Fan va gött! Yup, tatt ledigt imorgon eftersom vi drar oss mot Norrköping, åker från stan klockan ett så måste åka sjukt tidigt eftersom jag räknar med att vandra omkring vilse i minst en timme.
Men jepp, känner för en gångs skull NADA press att plugga! TJO-HO? TJOHO!
Okej, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Så, hörs senare då när jag förmodas packa men istället lyssnar på musik och kollar ut i tomma intet.
Nu ska jag kolla på lite William Spetz videos. Han är så härligt skön.
AFNQBN!!!! NU SÅG JAG HANS SENASTE OCH HAN HAR FAN SNOTT MIN REPLIK!!!!!! SERIÖST!!
Han spelar sin gympalärare, och vi måste fan haft samma lärare! Jag skulle berätta om min förra gympalärare förut för en kompis och jag sa verkligen EXAKT sådär "Men Titti, springer du med armen????" När jag skulle imitera henne!! Fan va awesome. Okej, slänger in videon iaf! DEN JEVELN
Hasta luego!


Twitterlicious


Duktig idiot

Sådär, nu tog självdisciplinen över och jag stängde igen datorn, men denna gång är ursäkten istället att jag har så jävla ont i huvudet att jag dör (typ).
Jisses kommer aldrig klara provet imorgon för jag tänker fanimig sova nu. Ångest, men what to do. Nu är det för sent att göra något åt det! Får stå mitt kast. Duktig idiot. Gånatt!


Så kan det gå

Borde veeeeerkligen plugga geografi med tanke på att vi har prov imorgon och jag inte ens läst kapitlet, men kollar livestream med The Buried Life och det går liksom inte riktigt att sluta.


yup

 

 


RUMBAAA

Ledsen för allt tjat kompisar, men wow, gårkvällens Dancing with the stars blev djupt.
Alla kan la relatera på ett eller annat sätt när det gäller familj. Kanske tvärtom, liksom.
Yeah. Well. Ni behöver inte ens kolla, ville bara lägga upp den. HEJ Å HÅ HÖRS SENARE!

Bloggrapeeeeeeeee tjohooo

Hejhejheeeeejgejv Sara här. Titti lämnade sin telefon och gick så passar på att bloggrapea henne :))))))))) en bild på mig kan ni få också


Instagram

Gett upp studerandet och ägnar mig åt instagram istället. I love it.
Följ mig! tittiandersson heter jag där, riktigt otippat!
Slänger upp en liten förhandsvisning, en liten smakbit.


Gos

Really katt, really?


Jevla engelska

Okej. Det gick inte så bra med plugget. Än sen då?!


Produktivt

Pluggar lite te och dricker engelska


-




Yeah, right, WELCOME

Justja, filmen! Själv tycker jag den var riktigt bra fram till slutet då dom förstörde hela filmen. Jag tycker iofs att det mesta är rätt bra, förutom Paris Hilton. Sämre skådespelerska existerar inte.
Well, den handlade om en kille från Irak som tagit sig till Frankrike där invandrare behandlas som i klass med något omänskligt. Han vill sedan ta sig till England där hans flickvän håller hus, men polisen/regeringen har spärrat alla vägar att ta sig dit. Så han går till badhuset för att träna simning för att sedan simma över kanalen till England, på badhuset skaffar han sig en tränare som han senare får kontakt med. Osv.
Ingen kommer ändå se den så kan lika gärna spoila slutet hahaha, han drar iväg och simmar över och när han har 800 meter kvar så kommer kustbevakningen och han försöker fly vilket slutar med att han drunknar och dör.
SÅ DET SÖG JU!

Welcome

Nu är det biodags! På bergateatern som inte ens är en bio. Helt ologiskt.
Tror filmen heter "welcome" eller nåt. Vet ej vad den handlar om. Hörs sen.


Urskiljer en framtida politikerkarriär med detta språkbruk (okej överdriver)

Sitter här i hörnet på mitt rum och nynnar på "Hejsan alla cp-barn, cykelhjälm cykelhjälm hela dan.." medan jag tänker tillbaka på gamla goda tider.
Tanken på gungstol dyker även upp, besitter en känsla av att det skulle kunna vara oerhört inspirerande i skrivandet. Det kan omöjligt bara vara jag som omedelbart refererar författare till gungstolar?
Nåja. Vi tar den diskussionen en annan gång. Nu ska jag ta en titt på lite engelskaglosor. Därpå avlägsna mig till drömmarnas värld. Oj så filosofiskt det lät.
Bifogar i och med detta välformulerade inlägg en förvånsvärt nog lite för seriös bild.
Krullhår

Tack kattfaen

Inte nog med att jag är hårig utan nu är även sängen min pälsprydd.


Hahaha så himla sant


Breaking news!

True story


Nårrchopin'

HEJ BlOgGeN, HuR mÅR dU IdAG?
Sjukt uttråkad, med andra ord. Borde studera både geografi och engelska med tanke på att jag har två prov nästa vecka. Och då går jag ändå bara i skolan tre dagar.
Jepp, drar till Norrköping på torsdag på basketcup! Känns ju rätt awesome. Kommer hem söndag och har ett lov framför mig. Feeling good. På lovet drar vi i typ två dagar ett gäng till Maddes landställe också, ännu mer awesomeness. Påsken känns gó i år. Och då har vi inte ens nämnt påskäggen än!
Googlade Norrköping och tog den finaste bild jag hittade. Hoppades på att ni skulle bli avundsjuka, eller nåt.
Hade ju kunnat lägga in en basketbild eller så, men ähh.

/ Titti 17 år

Hade en riktigt härlig kväll igår! Sådan där simpel kväll som blir vad man gör det till. Vi gjorde det jävligt bra måste jag säga. Var med lite vänner och hånade mitt förflutna jag med gamla dagböcker och spelade mästerlig Airhockey (ja, jag har ett mini-airhockey-spel hemma). Jag var oövervinnerlig, bara så att ni vet.
Jag var väldigt underlig när jag var liten. Ja, ännu underligare än nu till och med.
Har en dagbok där jag skrivit om helgerna typ. "JAG HAR SPELAT BASKET". "JAG HAR SPELAT BASKET". "JAG HAR KÖPT EN TRÖJA". "JAG HAR SPELAT BASKET". Ungefär så ser det ut. Och ja, jag skrev alltid med versaler. Sedan på sista sidan har jag skrivit "Jag gick i ettan när jag skrev det här. Nu går jag i trean". Hahahaha, ba jaha. Okej.
Jag konverserade alltid med mig själv när jag var liten! Som på en bild jag har hos mamma som jag har ritat när jag gick i ettan, under bilden har jag skrivit "Gud vad ful /Titti i trean". Hahaha, expert på att trycka ner mig själv. Bra jobb.
Okej, det var bara det jag ville säga. Hösch!

Hjälp

Svarta backen. Själv. Klockan halv tre. Men annars är det lugnt!


RSS 2.0