Femininare än någonsin

Hej! Jag har ansiktmask på mig! Nyårsfint skare va!


Kulkul

Detta har jag och Jonas sysselsatt oss med denna lördagnatt. Vid halv fyra på natten för att vara exakt. Flyttat säng.


Kulkul

Färgar håret.


Invite only, bitches!

Bara jag som känner mig sjukt cool när jag blir inbjuden till sådana här evenemang?


Booya

Fullt ös med klapparna i år!


Puss


Favoritjul

ÅÅhhhh hittade min favoritjulbild! Asmycket gos ju! Tomteluvan är på och allt!
 

hardcore

OHMAGAD look how cool I am. Fett 360 ju!
 

Göteborg 2008

Hahahahaha jag dör lite inombords. Hittade gamla bilder från när vi var i Göteborg på basketcup i April 2008. Åh, mitt gamla Åkersbergalag. Bästa. Eller, näst bästa efter Bollstanäs kanske hehehehe. Men, så jefla bra!
Dock såå... ÄR DET DÄR JAG?? Hahahah gosh.
 
 
Hahaha smått efterbliven kanske, redan då.
 
Mobilen <3
 
 
Inte alls fjortis
 
Står som ett retard, men ändå, ååh känslan att åka på cup var ju fantastisk :')
 
Gos på Liseberg

Vila i snö

Det här är Eric. Vila i snö.


Yeah

Medalj på skolavslutningen, är man bra så är man.


WOOOHH

Ska till kyrkan idag. TAGGA!
 

Dom lär ju behöva betala för att få mina bilder sålda dock

Har sådär riktigt jävla cptråkigt på lektionen. Gör en uppgift jag missat i engelskan. Sjukt tråkigt verkligen. Sådär tråkigt att vad som helst skulle vara roligare. Därav bloggandet antagligen. Jämför tre olika artiklar som handlar om samma sak. Valde instagramnyheten. DOM FÅR ALLTSÅ SÄLJA VÅRA BILDER?! Dom är SCHJUKA. 
Vilket jävla avtal dom gett sig in på. Idiotas. Folk raderar sina konton en efter en. Får la hitta något nytt att hänga på. Happ. Jaja. 
Jag som la ut en bild senast igår. Tror ni dom säljer den?
 
 

Glasögoneffekten

Kände mig oerhört smart i en sådär fem min idag i skolan. När jag bar glasögon. Glasögon har den effekten.


TROLL

Chillar lite på svenskan. HEHEHEHEH NEEEHEHEHEHEH TAR KORT!!!! 
Jävligt coola.
 
 
 
 
 
 

Horses

Så. Jävla. Sant. Hahahhaha.


Megamys

Hade det riktigt sådär megamys i helgen med pepparkaksbak. Julen är nu väldigt mycket välkommen.


TBL


Ok

Glöm inte att inte tappa bort dig själv.


Det är poängen som räknas

Bajs. Ja. Idag är en sådan dag. En riktig jävla dålig dag. Riktigt jävla cphelvetesbitter. 
Vet inte ens riktigt varför. Hatar mig och hatar ingen annan. Har en så himla gó omgivning, vet inte riktigt varför jag inte bara kan vara glad åt det. Eller ja, oftast är jag ju det. Men idag är en dålig dag. 
Vill gå och lägga mig under ett täcke och dyka upp igen till julafton eller så. Man kan ju inte missa julafton. 
 
Inte för att jag vill få någotdera i huvudet men you get the point.
 

Pr0

Fikar och stödjer miljön på samma gång!


Kaoz

Bussarna kaosade för att det skett en olycka. Hade dock världens snällaste busschaffis! Den lilla lilla lilla respekten för SL ökade med en halv procent. Han skjutsade mig till galoppfältet i alla fall. Vi åkte förbi olyckan. Förstår vad dom menade..
Vill typ inte åka bil mer i vinter vadfan!


WOPEI

Jag har äntligen fått talet överstökat, det är underbart väder och vi fick kladdkaka i skolan. Och så är det ju inte helt fel med helg. BRA DAG!


True story


Tal

"Gräset är alltid grönare på andra sidan"

Varför är det egentligen ett så känt citat? Jo, för att folk känner igen sig i det. Jag har valt artikeln "existerar den svenska avundsjukan" av ____.
Det är så typiskt, att man vägrar glädjas med andras framgång utan ska istället höja sig själv genom att klanka ner på någon annan. Lite som det här med Blondinbella, en känd bloggare och entreprenör som la upp en helt vanlig bikinibild på stranden, men när hennes 300.000 läsare såg bilden så var det plötsligt väldigt provocerande. Kan det bero på avundsjuka över hennes otroliga framgångar? Kanske det. Folk nöjer sig aldrig! Vi är så giriga. Många skulle ha det bra om inte andra hade det bättre. Folk skriver hela tiden på internet om hur bra de har det, lägger upp bilder på utomlandsresor, nya grejer och pengar. Men ingen lägger ut bilder på ett sunkigt hem eller tom plånbok, för det vill ju ingen skryta om. vi ser bara framsidor men inga baksidor, inte konstigt att vi blir avundsjuka.
Bara för att Blondinbella är en offentlig person så verkar hon enligt folk ha en skyldighet att passa in i dagens ideal vi har målat upp. 1444 personer kommenterade alltså denna bild på blondinbellas blogg och tyckte att de hade rätt att kritisera både det ena och det andra på hennes kropp.

Folk hånade alla möjliga brister dom kunde se, men dom själva då? Är dom så perfekta? Vem är dom att döma vad som är perfekt eller inte? Vi glömmer att tänka innan vi slänger åsikter omkring oss. Må hända att det låter klyschigt, men vi alla är väl vackra på vårt eget lilla vis. Själv är jag nog en sådan som finner det perfekta i det operfekta. Det är där charmen ligger.

Det är lite som ett citat jag läste - "den missunnsamme tror att han kan gå bättre om grannen bryter benet". Det är rätt sjukt. Mår vi verkligen bättre av att andra har det sämre? Man undrar ju lite vad dessa personer som skriver elaka saker till blondinbella får ut av det.

Apropå det här med avundsjuka och att kritisera andra så valde jag bilden på Snape från Harry Potter från häftet. Som den Harry Potter nörd jag är. Snape är alltså för er icke-Harry Potter-fans Harrys trolldryckslärare. Det kan kanske låta konstigt och opassande att jag valde denna bild. Men icke då. Hela hans liv har väl egentligen kretsat kring avundsjuka. För det första fick han inte Harrys mamma som han var så kär i eftersom hon istället valde Harrys pappa, alla dessa tre gick i samma klass som yngre. På grund av detta blev han istället en mörk och dyster lärare som behandlar sina elever hemskt orättvist och är väldigt bitter mot Harry på grund av hatet och svartsjukan mot hans pappa. Snape besitter ingen självbevarelsedrift han inte. Han kunde helt enkelt inte släppa detta. Inte nog med detta så vägrades han också rollen som lärare i försvar mot svartkonster och fick nöja sig som trolldryckslärare, något han inte var glad över.

Jag tror vi måste lära oss att släppa, gå vidare, fokusera på oss själva och sluta döma andra. Vi är inte bättre än någon annan. Skratta om du tycker något är kul, våga gläds med andras framgångar!
Gräset kan vara lika grönt på din sida om du bara vattnar det. Nämen, i alla fall om du bara bestämmer dig för det.


Älskar instagram

Efter jag la upp en bild på Jonas:


Puss

Du fångar mig alltid när jag faller. :') Både bokstavligt och bildligt talat.


Sweet

Min finaste pöjk bjöd idag på finmiddag. Åhå.
Kände mig sjukt klyschig när jag som bloggare fotade maten innan vi åt.


Pay back is a bitch

Hähöhöeheh

-


N00b

Instarapade precis Jonas lite kanske. Eller så är han sjukt nördig, vilket han iofs är.


Äschhhh

DET GÅR KANON MED PLUGGANDET MÅSTE JAG SÄGA! VERKLIGEN!!!!!
 
Nej. Nej det går inte bra. Inte alls.
 
Funtar på att byta proffe på fb.

What just happend

Från och med nu och en vecka framöver kommer jag i princip gå i ide. Och bara pluggapluggaplugga. Borde plugga nu. Har lite svårt att sätta igång bara. Döda mig, tack. Men det fantastiska är att veta att efter denna vecka är det i princip freeedooooom. Försöker se ljust på saken liksom. Lär ju dö innan jag hunnit överleva nästa vecka. 
Har en stor filosofihemtenta tills imorn som ska va inne senast 14.55 annars bedöms den inte. Jag har inte börjat.
Såååå... HEIDÅ PEOPLE
 
Hahahahahahahahaahaha sjukaste. Varför hittar jag en bild på mig själv på något kubblags hemsida?!?!?!?!!??!!? DAFUQ?!?!?!?!?! Dör lite inombords. Hahahahaha.
 
http://www.teamekeby.se/?p=202
 
VADFAN?!

GAH

Gaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh får fa-an damp. Vissa lärare är inte menade att vara lärare. Tänkte gå till rektorn men det hjälper ju inte heller. Vissa rektorer är inte menade att vara rektorer. Wä. Arg. Blö.
 
Min bästaste dampbild.

Endast på österåkers gymnasium

Mjölktävling, mjölkdrinkar och sockervadd. I love it!


Tal om avundsjuka

Ska hålla tal eller något åt det hållet på tisdag. Trodde jag hade skrivit klart igår, men när jag läste det tog det 2 minuter.. Talet ska vara minst 3 och högst 5 minuter. (Tror jag?!). Men. This is what it is so far:
 

Har ni någon gång varit med om att den där personen du inte tycker om säger något roligt och alla skrattar, men du vägrar skratta själv just på grund av föraktet mot denna person?

 

Ja, just det, det har nog de flesta. Det är så typiskt, man vägrar glädjas med andras framgång utan ska istället höja sig själv genom att klanka ner på någon annan. Lite som det här med Blondinbella, en känd bloggare och entreprenör som la upp en helt vanlig bikinibild på stranden, men när hennes 300.000 läsare såg bilden så var det plötsligt väldigt provocerande. Kan det bero på avundsjuka över hennes otroliga framgångar? Kanske det. Bara för att hon är en offentlig person så verkar hon enligt folk ha en skyldighet att passa in i dagens ideal vi har målat upp. 1444 personer kommenterade alltså denna bild på blondinbellas blogg och tyckte att de hade rätt att kritisera både det ena och det andra på hennes kropp.

 

Folk hånade alla möjliga brister dom kunde se, men dom själva då? Är dom så perfekta? Vem är dom att döma vad som är perfekt eller inte? Vi glömmer att tänka innan vi slänger åsikter omkring oss. Må hända att det låter klyschigt, men vi alla är väl vackra på vårt eget lilla vis. Själv är jag nog en sådan som finner det perfekta i det operfekta. Det är där charmen ligger.

 

Apropå det här med avundsjuka och att kritisera andra så valde jag bilden på Snape från Harry Potter från häftet. Det kan kanske låta konstigt och opassande. Men hela hans liv har väl egentligen kretsat kring avundsjuka. Han fick inte Harrys mamma eftersom hon istället valde Harrys pappa. På grund av detta blev han istället en mörk och dyster lärare som behandlar sina elever hemskt orättvist och är väldigt bitter mot Harry på grund av hatet mot hans pappa. Snape besitter ingen självbevarelsedrift han inte. Han kunde helt enkelt inte släppa detta.

 

Jag tror vi måste lära oss att släppa, gå vidare, fokusera på oss själva och sluta döma andra. Vi är inte bättre än någon annan. Skratta om du tycker något är kul, våga gläds med andras framgångar! 

 

Bra kontraster...

Man bara vet

Jag hatar det där uttrycket "Man bara vet". Vadå man bara vet?! Det gör man väl inte? Antingen lär man sig det, eller så känner man det. Man vet inte bara. 
Hur vet man att man älskar någon? Man inser det. Man känner det. Och man drunknar i någons ögon. Man vet inte bara. 
Hur vet man att 1+1=2? Man lär sig det. Man går i skolan. Man vet inte bara. 
Är lite fundersam idag. Lite bitter. Småsaker kan skära i hjärtat.
Adíos amigos.
Djup strandbild. Tyyyyyyp.

Scrubs

NÄÄ HÖRRNI! Vet ni vad jag precis insåg? Ehhh, nej antagligen inte. Så låt höra. JAG VILL FAN SE SCRUBS! Hela serien alltså! Här har jag suttit och nötit OC om och om igen, med en liten One tree hill paus imellan. Och lite 90210 på det. För att inte glömma How I met your mother. Med inslag av Big Bang Theory.
Så! Nästa projekt är bannemej Scrubs. Oh, I love it. 
See u vid Jul eller något. Skolan kan ta sig i brasan. BWAH!!
Rebell.

Så jävla mobbad

Skulle plugga ikväll. Istället har jag kollat på julkalendern, american pie, tvättat, kollat nyårsklänningar, lyssnat på musik, läst bloggar, rullat i Jonas säng, druckit julmust, gjort en kullerbytta i soffan och stirrat ut i tomma intet.
Tänk vad mycket man kan hinna med när man undviker att göra något! Fantastiskt. 
Har nämligen så mycket att plugga att jag inte vet vart jag ska börja, därför börjar jag inte alls. :)
KULKUL. 
 
Här sitter jag i mörkret. HEEEIHEEI!!!!!

Sådana himla I-landsproblem

Det här med instagrameffekter är fan inte min grej. Med tanke på att jag är en kvinna med beslutsångest.
Såå.. Mörkt och mystiskt eller ljust och intensivt? Det är fa-an frågan.
Istället lägger jag inte upp något alls. Då slipper jag välja.


My love

If you get hurt I'll take your pain.


SOLDIER

WIHIHIHI! Nya videon kom ut idag!!
Som ett litet barn. Men åh, vad fin den är. Lovelovelove.
 

Någon som har en klack?

Det gör ju så jävla cpont så jag vill bara slå någon. Jonas kommer hit snart. Bwah, offer.
Klackarna i taket eller vad är det man säger?


Finfint

Hade en ganska så fantastisk dag fram tills att jag stukade foten. Nu har jag mest cpont. Men tills dess var den finfin!


Glöh

Jaa, jaha, såå.. Vad har jag gjort i helgen hittills? SL kan inte hantera snö så ingen träning igår blev det. Istället har jag ätit. Ätit, käkat & förtärt mat. Det är typ det jag gjort.


RSS 2.0