Hello

Det är jobbigt att rensa bilder. Är nästan andfådd. Hittade massa från sommaren! Älskade sommar. Nu dog datorn dock så skriver från mobilen. Och har ju typ raderat alla sommarbilder nu.
Denna kan ni få. Lite småsomrig. Vackert. Lite färglös kanske. Men var nöjd eller far år helvete.
Godnatt!


Dricker låtsaste med mina låtsasvänner

Sitter och ska försöka rensa bilderna på min mobil och föra över en massa till datorn. Med tanke på att det är 6885 st så lär jag inte få sova på ett tag. Jisses, hur ska detta gå.
Wellwell. Sitter här och myser och dricker te i alla fall. Exklusivt.
SKOJA. Det är inget te i koppen. Den är från typ förra veckan.

Detsamma

WOAH. Imorgon är dagen innan dagen. Känns nästan som julafton om igen. Gavin Degraw på onsdag, alltså!
Sitter här och taggar. Min älskade.
Lyssnar dock just nu på Thomas Stenström, som tydligen ska inleda kvällen. Han gjorde enligt information "succé" i somras med hiten "Detsamma". Känner inte igen varken namnet eller låten.
Men här är den i alla fall!
Är han känd? Är jag cool som kommer få se honom?
Inte? Okej.

:')


Svenska "Kontoret"!

Alltså... HUR FANTASTISKT?!?
Björn Gustafsson!

PWNED

Åhå nähä det här går ju inte! Nehe. Jaha.
Okej vi börjar om med bloggen! Detta är då mitt första inlägg. (Egentligen är det mitt 2853dje! Nej så skriver man inte? 2853. Bara? Tvåtusenåttahundrafemtiotredje. Det är det jag försöker få fram).
Ska börja blogga. Hej. Okej.
Sååå... Let's do it EPICCCC!

I rather write it in secret

Ibland funderar jag på om jag kanske är lite socialt instabil. Eller har en släng borderline, då vore jag ju inte ensam i familjen! Jag menar jag är fullt kapabel till att kommunicera med mina medmänniskor, men när det blir mer avancerat blir jag lätt tveksam. Som att trösta någon eller prata känslor över huvud taget. Jag är urusel på att visa känslor helt enkelt. Tacksamhet, uppskattning men även irritation och besvikelse. En redig blandning sött och salt! Allt detta håller jag alltid inom mig istället för att tala om. Nu när jag skriver detta inser jag hur sant det faktiskt är. Jag måste verkligen framstå som känslokall. Jag har typ svårt bara att skriva hjärtan. Men jag tänker liksom att, äh, den personen har andra som skriver så, varför skulle den vilja prata med mig. Jag är inte viktig. För att analysera mig själv och framstå som proffsig i detta uppenbara fall så, det är därför jag aldrig kommer någon riktigt nära. Jag låter inte mig själv. Nedvärderar. Det är därför jag aldrig sagt "jag älskar dig" till någon. Och på det viset kan man ju inte dö.
Och allt detta har jag skrivit från mobilen!! Nu förstörde jag inlägget va? Sorry.


That bitch

Interviewer: What was the worst thing someone did to you?
Freddie Stroma: My sister came up to me and she had a cookie in her hand and she said "This is the last cookie Freddie." Then she ate it. Just terrible. That was, that was pretty horrific. One of the worst things that happened to me.

A cinderella story once upon a song

Nä fyfan. Måste sluta vara så töntig. Snart. Kanske. Troligtvis inte.
Måste sluta kolla på filmer hela tiden. Ibland tror jag att jag liksom missar verkligheten för att jag önskar att mitt liv inte var, just det, verkligt.
Detta kommer bli awkward. När jag säger vilken film jag precis kollat på. "A cinderella story once upon a song", hette den. Heh. Den var bra... Inte SÅÅÅÅ töntig. Finns värre, liksom. Det var så gosig musik!
Okej varför ursäktar jag mig så mycket. Jag får la kolla på vafan jag vill ! OJ, power. Cooltjejnittiofem (heheheh hej sandra)!
Gos

Yesterday was saturday

Jahapp, så igår var det alltså min födelsedag. Detta blir sista inlägget sedan ska jag sluta tjata om det. Eller okej, kommer göra ett till sen, men nästan.
Jag var rätt så brutalt sjuk men kände mig liksom UNSTOPABLE så gick ut och åt middag med några vänner ändå! På det nya heta stället i Åkersberga centrum, kallat The public. Ashett verkligen. Fick nästan inte bord men fick det ändå. Hörde även två tanter som gick förbi säga "Vi sätter oss långt in i restaurangen, det är där det blir drag senare!". Tveklöst den synen man vill ha i huvudet när man ska bestämma vad man vill äta.
Men det blev en riktig succé i alla fall. Senare drog jag mig dock hemåt, pöhhhh fortfarande sjuk alltså. Vilket gjorde att jag missade matchhelvetet idag, det sög. Mycket. Men vi vann hörde jag! Så det var la gött.
Okej, lite bilder. Lägg märke till lite.
Ready to go
Hohhoh STANDARDBILDEN på toaletten i centrum <333
Charmiga
Heh.. Becca försökte ta fina kort på maten, hon däremot är innehavare av en exemplarisk systemkamera medan hon nu fick nöja sig med mig ego-kamera på 12,2 megapixel.
Haha nä nu har jag lagt in bilder på alla förutom Sandra!! Hon var också där. (Enda bilden hon var med på var jag också där och den är oacceptabel att lägga upp). Bra. http://cooltjejnittiofyra.blogg.se förövrigt.
Tack & Hej!

Kaoz

Det kan omöjligt bara vara jag som har det så sjukt rörigt på datorn. Jag finner likheter mellan min garderob och min dator. Eller egentligen bara en enda stor likhet. Kaos.
Aldrig förstått hur bloggare kunnat göra dessa årsresuméer vid nyår. Jag skulle aldrig få ihop något sådant. Därför! Har jag nu skapat en mapp som heter "2012". I den ska jag göra mappar med månaderna. Så får vi se hur bra det går.
Saknar dock min gamla dator som attan. Så galet mycket bilder försvann när den hårddisken krashade.
Därför! Ska jag fan skaffa en polaroidkamera. Fan va gött ändå!
Bring it oldschool

Partybilden

GRATTIS TITTI !
TACK TITTI !
Japp. Idag fyller jag alltså 18 år!
... Om 365 dagar.

True dat


Ekorrgos

Okej, jag medger att Never back down var rätt så bra.
Och att Sean Faris är rätt så... Attraktiv. Som en gammal backstreet boy, ungefär. Inte för att dem är speciellt attraktiva, men.. Vet inte riktigt vad jag försökte få fram.
Sen läste jag dock att någon hade liknat honom vid Eric Saade. Så där förstördes det! Därav rubriken.
Välkommen att slå ner mig varje dag

Never back down

Kollar på Never back down. Vet ej varför, jag kollar aldrig på sådana här filmer. Dem är bara obehagliga. Jag hade rätt! Bara obehagligt. Men måste kolla klart. Hörs sen!


Idiota

Sa jag precis till mamma att hon inte behövde köpa nåt till mig i födelsedagspresent?!?!?!? SA JAG PRECIS DET?!
VEM GÖR SÅ????
I think I'm gonna go cut myself.......
Another slice of cake!

THAITANIC

Haha! Hahahahhaahhaa


Kunde väl varit under bättre omständigheter, men man tar vad man får!

Blev by the way ägd av Cimon igår. Trevligt att han la märke till mig i alla fall!

 


SLÄNG DIG I VÄGGEN JUSTIN BIEBER!

Sitter här och försöker ladda ner autotune. För er lite nyare läsare så - jag spelade in mig själv sjungande för någon månad sedan. BIIIIIIG mistake. Men! Jag är inte den som är den som ger upp inte. Jag skall nu ladda ner autotune och göra ett nytt försök!
Artistkarriären är långt ifrån slut. Eftersom att den inte ens har börjat än, menar jag.
U said what?

Baklänges talar man där landet

Hur kan jag glömt! Måste ju! Hallå! Ewgmvhe!
Rasmus/Olofv/Nelson (detärsammaperson) i min klass har tagit sig en tripp till Spanien (Benidorm för att vara exakt) i tre månader som, en slags utbytesstudent kan man nog säga för att göra det simpelt.
Därav har han skaffat sig en muchos bra blogg som definitivt är värd att kika in på!
.
LÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSS
.
OLOFV.TUMBLR.COM

Good times

De var ändå tider de.
Känns knappt som att det var jag. Känns så overkligt. Men jag är glad att jag får ha så härliga minnen.

Ingen egen vilja

Jag har upptäckt att jag är ganska mycket av en sådan där "wannabee". Kollade tillbaks litegrann i bildarkivet här på bloggen och stötte på detta:
.
Nu syns inte mina hörlurar sådär superbra men dem är likadana.
Här försöker jag så gott jag kan att göra likadant. FAIL. 
Bättre lycka nästa gång.

It's a rhyme!

Chillar med té och Harry P!


Frääänt

Hej! Jag är inte så bra på att blogga! Tack <3333
Däremot är jag jävligt bra på att hitta på ursäkter, denna gång är ursäkten att jag är sjuk. Asdrygt att blogga från mobilen vilket jag gör nu.
Slänger in dagens outfit! It's beautiful. Köpt i Egypten för er som inte förstod det :-) (ja jag har precis duschat, är så FRÄSH).


AGGGGRRRROOOO

Alltså. FUUUUUUUUUUUUCCCKKKK!!!!!
Olämplig tidpunkt att bli sjuk på. Fyller fan år om tre dagar!!!! Där försvann mitt firande.
HELVETE.
Om man nu ska bli sjuk så ska det bara vara sådär precis så att man kan vara hemma från skolan men samtidigt njuta. Jag kan inte njuta av att vara hemma just nu. Sitter bara och snorar ner hela huset typ. För er information.
Mitt huvud hittar inte riktigt sig själv och jag orkar inte ens gå till köket för att göra nudlar. THAT'S BAAAAD.
Och så hör jag ingenting heller eftersom locken för öronen är värre än någonsin. So this is what it's like to be deaf.

Arhg

JAG DÖDAR NÅGONTING OM JAG BLIR SJUK NU. SKA SOVA HÖRS IMORGON OM DET INTE BLIVIT MIG SJÄLV JAG DÖDAT.


True story

Vem är Titti Andersson? 

- Titti är en brud som gör allt för att bli populär. Hennes stora förebilder här i livet är Natacha Peyre och Victoria Silvstedt. Hennes intellekt är ungefär detsamma som två ufon. Hon hänger med killar som har mycket pengar och byter sin själ mot ett glas champagne. Hon ses alltid i stora solglasögon och gigantiska handväskor oavsett väderlek.

WW3

Idag var det fan KRIG på planen. Blev därför en JÄVLIGT skön vinst. Talar mer om det imorgon, drygt att skriva från MOBILEN. Okej ska sluta SKRIVASÅHÄR.
Även noterat att mina forever alone-bilder har försvunnit, synd för dem var asroliga. (hehe min mobil höll precis på att skriva att mina bilder var astronauter). Får kolla upp det imorgon.
Nu är det sovdax!
Det här rummet går verkligen i konstiga färger. (ej mitt rum, sover bara här för tillfället eftersom det finns en dubbelsäng här som ingen använder.)


Forever alone

DET É FAN PAAARTY!!!! DUNKAR MUSIIIIK!! WOOoOOOooOooOoooOOOOOP!! WOOOAAAAHHHHH!!!!!
SITTER PÅ MITT RUM OCH DUNKAR FRIDAY!! FAST DET ÄR LÖRDAG! REBELL IKVÄLL!! SEN SKA JAG UT OCH JOBBA PÅ... ETT BORDELL! Även fast jag är homosexuell.
Okej, skojar. Sitter på min gamla vanliga hederliga nedsuttna plats i soffan och nördar vid datorn.
Kvällen bjuder så vitt jag vet inte på alltför mycket. Men jag hade ett liv igår, så det är okej.
Jag bloggar alltid när jag inte gör något, men aldrig när jag gör något. Ni måste verkligen tro att jag är sjukt ensam. Menmen, det har väl sin poäng det med!
.
Forever Alone - MAKE DINNER FOR TWO, DON’T HAVE TO COOK TOMORROW
.
Forever Alone - BADASS NEW RINGTONE, BEEN WAITING DAYS TO HEAR IT
.
Forever Alone - APPEAR OFFLINE FOR A FEW HOURS, SO THEY THINK YOU HAVE A SOCIAL LIFE
.
Forever Alone - POSTS FB STATUS ABOUT BEING ALONE, NO ONE COMMENTS
.
Forever Alone - FORGOT TO PUT PHONE ON VIBRATE, DIDN’T MATTER

HEADERLICIOUS

Tillfällig header! Bättre än en massa julgrejs iaf. För nu är det vår minsann! Nästan. Snart.
Och ja, jag ska se till att den fixas med formatet. Sanna min personliga headerfixare  fixar det när hon får tid. Hon é bra på sådana här grejer hon, till skillnad från mig.

GRR. Lol

Jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga på senaste tiden. Alldeles förfärlig. Jag har dock en acceptabel ursäkt! Jag har läst. ... SAYWHAT?
Jag har läst ut första Harry Potter-boken, igen. Fortfarande lika bra! Dags för andra snart.
Nu har jag börjat dem tre första raderna med "Jag". Självcentrerad? Lite kanske. Men så är ju jag ganska (läs väldigt) bra (läs bäst) också, så att.
Slänger in en kattig bild på mig då. Den kattigaste av alla katter! Lejon, alltså. Tiger kanske? Same shit.
Naturlig skönhet skulle jag nog vilja säga
(Det fanns på webcamen, så tro inte att jag har överansträngt mig för eran skull)

OMG! Vet inte vad jag ska ta mig till

Vad ska jag nu klappa på?


Måste bara föra över den till mig själv!

 

 


Hahahaha helt fantastiska


Sanningen är hård

Hatar folk som är så jävla sorgliga och patetiska att dem måste dra ner folk med sig.

Bubbelsaftcontest

Jag och Sara pluggar. Sjukt effektiva! Väldigt produktiv dag. Kolla bara på detta!
Okej, denna läggs in endast pga Saras garv på slutet. "haha HAGHBIDSIB haha HAGOhqos" :')
Yes, som videon säger. "Bubbelsaftcontest". Lät mer klatchigt med ett engelsk avslut, därav det engelska avslutet. "Contest". Jag vann nog!

Ej gladare.

Var arg och sparkade därför på närmaste sak vilket råkade vara min väska. Men datajäveln var tydligen där i!!!! Helvete min tå. Helvete.


Finding out information you didn’t want to know, through Facebook.


Måste uppdatera instagram.


Just prayin' to a god that I don't believe in

Nu sitter jag mest och dunkar musik genom tvn medan pappa lagar mat. Who's in the kitchen now, bitch? Skoja.
Här kommer en riktigt bra låt. I know att den är gammal, men den kan väl vara lika bra för det.
'Cause when a heart breaks no it don't breakeven

Just so u know

Jag har återupptagit min twitter! Så, eftersom att jag inte bloggat idag så kan min twitter beskriva den ganska bra.

Vi skulle till värmdö och hämta en ny tv. Vem fan köper en tv från VÄRMDÖ? Sen körde han vilse 5 gånger på både dit och tillbakavägen. Heja pappa!

Blev glatt överraskad över att finna Alex Pettyfer i filmen! Gött. Bra film. Och go tv!

 


-

Okej. Låtsas att det här är samma inlägg som föregående. (Man kan inte redigera inlägg från mobilen).
(För det här inlägget är ju verkligen sjukt viktigt).

 


För alla er där ute som alltid undrat

Jag älskar att sova hos pappa. Min säng här är helt underbar. Och så det faktum att jag alltid har minst 3 täcken och 5 kuddar här. Det är ju ändå aldrig någon annan här så jag har plockat på mig lite. Varför inte, liksom.
Nu undrar ni nog, "Varför ska hon sova redan? På en lördag?". Då ska jag tala om för er, att jag faktiskt råkar ha en tidig match imorgon. Och så har jag inget bättre för mig. Men vi fokuserar på matchen va? Tack.
En säng på bilden får det bli. Eller en bild på sängen. Whatever.


.

 

 


Så sant, så sant.

 

 


Handikapphelg

Pappas internet funkar inte. Jag levde på grannens ett tag och höll på att skriva ett inlägg, men sen dog det också.
Så, därav den dåliga bloggningen. Denna helg får överleva på mobilbloggning. Men det kan ju också vara kul. Antar jag.
Nu ska jag sörja lite över mitt så kallade "liv". Just för att jag inte har något.
Adios people, TTYL som dem säger nu för tiden.
Bifogar en bild från tandis badrum. Borstade tänderna innan. För så omtänksam är jag. (Vet ej varför jag gör tummen upp, hatar tandläkarn).

 


I can't stop wondering

What did I do?

Jaha. Jaja.

 

 

 


It wasn't even a fire

Vårat älskade, älskade brandlarm. "Attention please, attention please. A fire has been reported in the building, please leave the building immediately by the nearest exit. Do not use the lifts."
Sedan går det om och om igen... I ca en halvtimme eller så. I slutet sitter man gungande med armarna runt benen och är nästintill övertygad om att man faktiskt är psykiskt störd, även fast man har försökt förneka det i ett par år nu.
Yep, de fantastiska effekterna av ett fantastiskt brandlarm.
Om tjugo minuter ska jag röra mig mot tandläkaren. I WOULD PREFER TO BE A PSYCHO.

Words Of Wisdom

If people were meant to pop out of bed we'd all sleep in toasters.

Sådant man (jag) bara inte gör


Heifgofo

Hahahahhahahhahahahahhaa. Vad faa-an! Ibland ger livet en en alldeles för stor mängd ironi. This is just too much! Vet inte om jag ska skratta eller gråta :'D
Eller, ja, jo, jag skrattar ju naturligtvis.


Gamla goa roslagsbanan

Påväg till träning. Första efter lovet. Tror jag är rätt taggad!
Dessa konduktörer som kör all in med högtalaren är så sköna! "God kväll och välkommen ombord. Första stoppet blir åkers runö, åååkers runö.". Man får nästan en flyg-känsla. Det är härligt, det hjälper mina dagdrömmerier om vita sandstränder och blåa stora hav.
Nu ska jag fortsätta dagdrömma.
Bild-tagg på träning!! (Haha verkligen jättefake, men jag gjorde mitt bästa).


Att krama marken med stil

Jag drog årets första vurpa imorse. Måste säga att jag gjorde det med stil.
Hade sådär lagom bråttom till bussen som jag har varje morgon, och låt mig få tala om att det är jädrigt mörkt ute vid halv åtta-tiden på morgonen. Mörker blandat med hets är alltså ingen kombination att föredra.
Men det är lugnt mina kära, förutom ett minimalt sår på handen så är jag oskadd. Ingen fara skedd. Förutom lite skam, men som tidigare nämnt börjar det bli en slags vana.
Det minimala såret krävde dock ett plåster. Är man mesig så är man.
Jag antar att jag numera är en utav alla dessa empati-sökande "attention-whoresen". (Var inte riktigt säker på hur man formulerade det i plural, därav "sen").
Så kan det bli ibland.

Jajamensan fattas bara

Här är några bilder från skolan igår. Efter att haft blogg i ca fem år har jag lärt mig att ca 90% endast kollar på bilderna utan att läsa texten. Uppskattningen man får. Men det är ok. Här kommer alltså lite bilder från skolan igår. Torra, men ändå.

If you want to appear smarter, hang around someone stupider.

Yeah... That's right

I would think so, yes.

Hur kommer det sig att det finns sjukt många sådana här bilder på mig?
Am I creepy?

Okej

Sitter och väntar på spanskan. Jaha. Och livet rullar på.
Jag har inget att skriva.
Här kommer lite bilder.

Ohyeah

Alltså, jag har alltid sagt att jag inte har någon speciell talang. Men! I've found it. Jag är helt sjukt awesome på att vara dålig!
Ni vet den där känslan när man går ifrån någonting och tänker "Fan, jag skulle sagt så!" "Oh crap, jag skulle gjort så istället.." osv.
Den är liksom standard för mig. Basickänsla, kan man nog nästan kalla det. Svordomar snurrar oavbrutet i mitt huvud.
Kunde inte bestämma mig för om den var rolig eller inte.
Men den fick åka in ändå.

So enjoy


Andersson, uppenbarligen

Jag gick på långpromenad tidigare ikväll. När jag går på långpromenad själv, då är ju liksom hela poängen att jag vill skärma av allting. Så jag drog på luva, mjukisar, hörlurar med hög musik och gick och kollade ner i marken.
Hah, nu kunde ingen veta vem jag var. Även om jag skulle råka gå förbi någon bekant.
Jaha? Poängen då?
När jag kom hem insåg jag att jag kanske tatt fel mjukisbyxor för situationen. Tji fick jag.


Standard ju!


It would be too good to be true if it was more than that

Det är bara ett minne. Ett minne som spelas om och om igen i mitt huvud.

Kreativ idag!

Har man inga touchmobilvantar får man göra det bästa av situationen.

 


Mitt motto.

Våldta våldtäktsmännen innan dem våldtar dig!

 


You wise man

 

 


FML-moment

I think we have a FML-moment! Eller jag är fan helt säker.
Därför går jag och tar kort på mig själv på helt öppen gata. Dessutom pekar jag fuck you. Rebell.
Hoppas ingen förbigående tar åt sig. Wellwell. Här har ni resultatet.


Slår på charmen

Haha åh, ännu en gång, jag är så dum i huvudet. Fa-an.
Trösttitta OC.
Hörs när ångesten släpper. Eller nej, så länge klarar ni (jag) inte. Vi hörs ändå.
Tills dess, simma lugnt.
Jag borde verkligen sluta säga så va? Simma lugnt? För nördigt?
Hejdå. Over and out. Adios. Hasta luego. 再見.


fuck life

"Under konstruktion"

Det är verkligen inte jul längre. Alltså är det verkligen dags att byta header.
Jag funderade på att ha nedanstående bild, men sen bara skita i att byta på jättelänge.
Rebelliskt? Kan man nog säga. Nä, okej. Jag ska hitta på något roligare.

Det är inte kul att vara jag minsann!

Hahah alltså. Ångest. Vafaaan, vägra bete sig som en normal människa. Jag har inte problem, jag ÄR problem. I dess renaste form.


I've got no picture, sorry broes

Plötsligt dök det upp för mig. Det här är året. Året med stort Å. The år. ÅRet. ÅrET. The year. ÅRET.
Ja, ni fattar grejen.
Alla mina vänner kommer att fylla 18 i år. I guess this is the time to say... Forever alone.
Själv fyller jag 17 om 2 veckor och 5 dagar. WOAH. Vad mesigt.
Men sånt é livet u know. That's life, så att säga.
Okej. Lektion. Njut av livet så länge det varar. Ja, sedan kan det bli svårt. HEH!
Wtf. Simma lugnt

It's a OC thing :]

ASSÅ JAG FÅR JU VERKLIGEN DAMP PÅ ATT RYAN INTE BARA STANNAR DEN JÄVLA FITTBILEN?! MÅSTE VARA SÅ JÄVLA STOLT? 
ADDDDDDDIOS MARISSA OCH ADIOS AMIGOS.


OCH ATT HAN INTE RINGER 911?!?!?! NEJ MEN GÖR INTE DET, FÖRSÖK INTE ENS RÄDDA HENNE!
Inte för att jag bryr mig om henne egentligen, men det förstör ju serien.

Welcome to my life

Idag är en fucklife-kväll. Jag har såna ibland. Men det är lugnt. På måndag får jag annat att tänka på. Skola. Som att det var bättre liksom.
Äh, fuck life. C ya monday.
Det finns ingen låt som sätter huvudet mer rätt på spiken, eller vad faan det nu är man säger.

.


Aj

Hah, aouch... Den sved.


Det var han ----->

Bra låt och så, men vafaan..

Just wanted to say that

Gooooooooood natt.


Jag menare

Det är nu jag borde byta header va? Trettondagsafton och grejer, menar jag.
Varje gång jag frågar mamma vad det betyder så säger hon nämligen att det är då man "dansar ut julen". Jag ifrågasatte och varför det inte finns fjortondagsafton osv., men det hade hon inget svar på. Screw folk som säger att föräldrar vet allt.
I alla fall. Header. Då måste man ju ha inspiration och grejer. Känns som att jag har haft så många headers! Superman, Mona-Lisa, tomte/julgran... Måste hitta ett tema. Tänkte Simpsons, men det blev krångligt. I så fall mitt huvud på Homers kropp och något vettigt citat han sagt. Folk kommer inte ens se att det är paintat.
Okej, jag ska mumla vidare i min ensamhet. Kanske snarare borde ta bilden på den galna katt-tanten i Simpsons.

Wehå...

Jajamensan, ligger hemma sjuk. Min hals dödar mig sakta men säkert. Försök inte ens tipsa mig om te och halstabletter, det hjälper fan inte. Tror jag varit sjuk 327 gånger senaste halvåret. Får dampppp.
Ska i alla fall läxa upp mor min som inte sett senaste Porry Hatter så det står på schemat.
Och LOL måste ju lägga in den här bilden. Alla som kan sin Harry Potter fattar, ni andra är inte värda att läsa denna blogg. (Fortsätt läsa även om ni inte fattar! Behöver er alla.)
internet memes - Comixed: I Have Lost the Will to Live

Oh my fildelning

Alltså... Jaha. Okej.


Kenny

Jag skulle lägga in en bild på tvn när det stod "Kenny begins", men jag hann inte. Wellwell. Kenny starfighter går på tv och nu ska jag kolla på det. En bild på tvn bifogas eftersom det är tanken som räknas.
Ps. Fattar inte om den heter Kenny starfighter eller Kenny begins.


Livet som i-landsbo

Att jag aldrig lär mig! Varför kollar jag på OC igen? Så nördig.
Och alla bara hatar Johnny, men jag älskar honom! Men nu dör han. That is just.. Great.
Och så håller jag på att bli sjuk. IGEN. Eeeven greater.
Adíos amigo, vila i frid.

Facebookstatus..

Hahaha åh, det finns nog inget bättre citat utan betydelse än
"Someone told me I'm immature and need to grow up.
Guess who's not allowed in my treehouse now."

Dude, go get some

 

 


:')

So true..

Sorry guys, I did what I had to do

Okej. Jag skäms. Jag lovar. Men jag är så uttråkad att jag tänker svara på en torr gammal lista. Please forgive me. Jag ska skriva något jätteroligt sen. För jag är ju så... Rolig. :| Heh. Lägger nog in en rolig bild som någon annan har gjort. Det blir roligare så.


Namn: Titti Mikaela Andersson

Ålder: 18. Om 1 år, 3 veckor och två dagar.

Född: I Stockolm

Bor: Åkersberga

Gör just nu: Blogggaar bro!


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Elak, lat & opålitlig

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Snäll, generös.. Nä jag kommer inte på fler, är alldeles för bra.


 

Vad är du rädd för: Att bli forever alone

Det roligaste jobbet du haft/har: Aldrig jobbat...

Har du körkort och egen bil: Jag? Bakom en ratt?

När grät du senast: Igår, får alltid nåt i ögat under lyckliga slut.

När skrattade du senast: Såg nyss Abduction, den hade sina höjdpunkter

Vem åkte du bil med sist: Min pappa. Värsta raggarna han & jag!

Vem åt du mat med sist: Min syster och mamma. Muy interesante.

Vem sov du hos sist: Mamma. HEH

Vem sov hos dig sist: Katja & Nadja. 

Vad var du rädd för när du var liten: Världen. Den var så stor och läskig. Och är fortfarande.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: En bläckfisk. Heh! Finns på film. Mycket underhållande :')

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Två som jag kommer ihåg!

Värsta smärtan du råkat ut för: Måste varit blindtarmen. Värdelösa skitsak.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Min dator Nämen, mina syskon I guess.

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Nu tycker jag att du är lite väl personlig, stalker

Har du någonsin sportat: Still do! Baschketbaoll!

Någon du ser upp till: My brother from the same motherrrrr

Vad finns alltid i din handväska: Jag har inte alltid en handväska, men i min jackficka finner du alltid min mobil, busskort & nycklar.

 


Har du varit utomlands någon gång:

Vilken plats var finast: Kanche... Jag vet inte?! Egypten? Gran Canaria? Har inte kommit mycket längre än så.

Största stad/städer du varit i: Geografi? Really?


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: No, sir

Rökt: Nej

Snusat: Nope

Druckit: Ja

Har du piercing eller tatuering: Hål i öronen.. Heh, rebell! Vill tatuera mig när jag blir äldre.

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Bäst! Gäller ju att hitta en soulmate, liksom.

Finaste komplimang du fått: Att jag har dem rätta förutsättningarna för att bli en bläckfisk när jag blir stor. Skoja, ingen har sagt det. Vettefan.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Tror jag icke

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Näe

Är du kär just nu? No

 


 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: 50/50. Någonstans mitt i mellan.

Hund eller katt: Hund

Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet

McDonalds eller MAX: Donken!

Vin eller Öl: Vin

Charter- eller skidsemester: Charter. Jag åker inte skidor... Inte igen. Bad memories, heh.

Sverige eller Utlandet: Utlandet, I think

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga

Sommar eller vinter: 50/50

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Tåg! Tror jag?

Bil eller buss: BilBored to death...

Fear me

Scared yet?
Ja, jo, antagligen i och för sig. Men jag tänkte att... Lite till skadar inte.
Jag är som den där jobbiga länken med exorcisten som dyker upp helt oväntat. Man blir alltid lika rädd när man ser mig.


Sad story

Vet ni hur svårt det är att ha en blogg och försöka att inte låta asnördig i varje inlägg?! Det är fan svårt. Frågan är bara hur brutalt jag misslyckas.. :')
Ibland känner jag mig som en liten fjortisflicka på 13 vårar som precis upptäckt konsten i att använda en foundation på fel sätt. Ungefär som denna tjej jag citerat här nedanför.
"hejsan bloggen nu ska jag berätta vad kärlek är för mig. kärlek är någon man gillar och skulle kunna göra allt för och inte t.ex. när man ska strula så börjar killen prata om något helt annat om sig själv det har min kompis Denice varit med om men om man t.ex. är med en kille då ska man visa att man gillar den och om man kanske sitter i en soffa då kan man sätta sig närmare annars så kanske killen/tjejen tror att den inte gillar den och sen nångonting jag tycker är viktigt är att när man är 12 år som jag så tycker jag att man ska ha strulat med en kille innan man fyllt 12 och det tror jag alla har gjort men jag tycker även att man borde ha t.ex dansat tryckare på berga eller ialla fall ha dens nummer det tycker jag är kärlek!"
.
Är det inte vackert? Ung kärlek!


I can see the future

Dessa jäkla telefoner

Är det bara jag som aldrig svarar i hemtelefonen? Men om någon nu av någon outgrundlig anledning skulle vilja mig något ringer hon/han på mobilen. Och inte fan bryr väl jag mig om någon annan i detta hus. Bahaha.
En gång hände det dock att det ringde hos pappa när jag var där själv, "skumt nummer, vågar inte svara".
När pappa kom hem och såg nummerupplysningsgrejen så frågade han "jaha, har farfar ringt?". Hehe. Eh oooooh. "Oj, jag var... Ute med Teddy". Teddy var hos mamma den helgen.
Yeeea, det har också hänt

WE WERE WARNED


Once again

Stekspaden. En kvinnas främsta vapen.

 


On the other side

Kommer inte riktigt på något tillräckligt passande ord. Intressant, spännande, inspirerande, rörande och andra nördiga ord passar väl helt ok. Men ta er tid till att klicka här, ett riktigt bra inlägg. Ni behöver inte bry er om att det är Kenza om ni nu råkar ha något emot henne, det är bra ändå.
http://kenzas.se/2012/01/03/bilder-fran-langa/#comments
.
Man får ju lite skuldkänslor när man sitter här och klagar på att fjärrkontrollen till tvn är för långt borta liksom.

YYEEEEESSSSSSSSS!!!!!!!!!!

Eller... Eller. Eller fan också. Eller jag vet inte riktigt.

 


SNOW

Det snöar. FETT mycket. Mycket mer än vad det ser ut som på bilden. Men jag lägger in den ändå. Så att ni fattar grejen, liksom.

 


We made it!

Yup, vi kom fram. Salong söder.

 


New years eve den 3 januari

Påväg till bio! New years eve. Bättre sent än aldrig!

 


PWNED

Gaaahh, orkar inte ha sådan där grej man inte kan sluta tänka på på hjärnan. Sjukt störande.
Hahahaha åh, började tänka på den där gamla låten "I just can't get you out of my head...", jäklar vilken jobbig röst hon har.
Ja okej, det var allt jag ville säga.
Vi slänger in lite smartphowned istället. Trevlig kväll.

Röd hund

Satte på mig strumpor. Nu ser det ut som att jag har vattkoppor. Naaaaaajs.


WE WERE WARNED

Alrighty, nu kommer dem efterlängtade nyårsbilderna. Ni tror verkligen att folk har tjatat på mig efter dem va?
Ingen har sagt ett ord om dem.
Meeen! GRYMT JEVLA NYÅR BLEV DET I ALLA FALL! Känner mig stolt. Och GLAD.
Som pricken över i så börjar Sommaren med Göran om en timme.
Simma lugnt !

Can't wait

Min syster jobbar för tillfället på ålderdomshem. Citat från en av gamlingarna "Hoppas det är något roligt på tv ikväll! Annars kommer jag att kolla ändå.".
Åh, jag ska gå i förtidspension.

Nya lagar 2012

Äntligen! Så lagom dags.


Betydelsefull bild

Står och väntar på mamma som ska hämta mig från pappa. Det är mörkt ute.
Någon som ser mig? Jag ser ju aldrig er.


Happy new... Whatever

Förstår att ni desperat sitter och väntar på att jag ska slänga upp dem få nyårsbilder jag har (det är verkligen få), men eftersom att jag inte kan lägga upp dem förens jag kommer till mamma (om typ 2 timmar) och eftersom att jag är en människa med en massa empati så tog jag kort på kameran med mobilen. Det blir som en liten förhandstitt. Bättre än Twilight. Jäklar vad konstigt formulerat det här inlägget blev. Skyller på att det är från mobilen.
En läskig bild blev det. Njut av skräcken. And then run Forrest, run. Cause she's coming to get ya.


The ugly truth

Ute med hunden. Man skulle kunna tro att jag är rädd för våldtäktsmän, mördare och diverse läskiga personer som härjar omkring sena kvällar som denna.
Men det är precis som med myror, spindlar och andra kryp. Dem är nog mer rädda för mig.

 


Hej och hå

Okej internet fucckkkar ur som vanligt här hos pappa, men det är ok.
Vem försöker jag lura, det är fan heller ok. Skulle ju slänga upp lite nyårsbilder här på bloggen, men nu tvingas jag att sitta vid pappas stationära. Inte för att jag har speciellt många, men det är nog lika bra.
Fast! Grymt jävla nyår var det i alla fall. Mer om det imorgon.
Istället bjuder jag på lite magic.
WHERE DID THEY GO?

RSS 2.0