Funfunfun

Awesome kväll. Jag har nog världens bästa vänner ändå. Och yes, vi lever!


Krockar rockar

Påväg till hägernäs donken. Vi kommer krocka. Ville bara säga tack för dessa år, jag har haft en fin tid här på bloggen.. Och mamma, pappa, mina syskon, Teddy, mina vänner (allra helst madde (hon tvingade mig)), Jonas, jag älskar er. Bara såatt ni vet. Fast iofs om vi krockar kommer ju mina vänner och Jonas också dö.. Crap.
Wellwell. Hoppas vi dör på hemvägen så att min sista måltid blir donken. Värd död!


Fast ähhh

Jag har ju fa-an problem med att växa upp haha. Ska alltid dra upp massa gamla grejer. Get over it. Heh. 

Hahaha så himla stel jag är. "Heh". LOL!!

Antagligen


Inte ingenting

Ibland känns allting bara så himla.. Annorlunda. Jag har sagt det tiotusen gånger förr, men jag har nog fortfarande inte riktigt smält hur hela min värld har vänts upp och ner. En kväll som denna påminner mig om hur det brukade vara.
Det är nästan påtagligt hur jag växer mentalt. Jag vill säga till mig själv för tre år sedan att saker och ting kommer att lösa sig till slut. Inte för att det kanske har gjort det än, men nu för tiden tror jag att det kanske kommer det i alla fall. Även fast man har alla odds emot sig. 
Jag vill inte bli den där som hela tiden skriver om hur jag är omgiven av folk som bryr sig om mig, visst kanske jag har folk som gör det, men vem säger att man inte kan känna sig ensam ibland för det? Det är svårt att öppna sig och faktiskt släppa in någon, det är inte ingenting. Det är svårt att inte stänga in sig på rummet med lugn musik och tycka synd om sig själv.
Jag är fortfarande den jag var för både 10, 5 och 2 år sen. Jag är samma person. Samma jävla cpperson med skruvade tankar och som kan vara den deppigaste på jorden men i nästa sekund världens gladaste person. Samma jävla person som inte ens jag kan få grepp om ibland. 
Hela världen kanske har vänts upp och ner, men jag står kvar här förhoppningsvis med fötterna på jorden. 

Tyvärr, samma jävla cpperson. Borde nog tilläggas. Heh. He.
 

SSSSSÅFTT SAFT

Haft  en awesome kväll hos Sanna med god mat och goda människor. Och god mat. Mm.. Mat. Nu tappar jag fokus. Nu sitter jag istället och avundas på Jonas Iphone. Tänk att man alltid vill ha mer. Aldrig blir man nöjd. Jag vill ha fisk. Nä. Vet inte. FÄRSK FISK.
 
Find Nemo
 
Hej Beccis ;););););););););) Hahahaha. Tog en massa bilder med Sannas kamera också, dom kommer väl upp en vacker dag! 

Öhöh

Gos


Fem fem fem fem, i riktig vintergata-anda.

Pojken min har gått och skaffat sig en iPhone 5. Tror ni han märker nåt om jag byter ut den mot min fyra? Nä. Bra. Då kör vi på det.
Känner mig som en riktig butterutter. När är jag född liksom? iPhone 4? Really? D'ah, get your ass in to 2012.


Kalas!

Har det gött hos sannagirl!


YEAHMANBOOYA

18-årskalas let's go!


Yeah man

18-årskalas ikväll! Presenten kirrad jao!


Idol-Titti

Borde skriva på svenskan. Istället sätter jag mig givetvis här på bloggen precis som vanligt och hittar på en annan konstig historia för att slippa skriva på den jag egentligen ska skriva på. Att det alltid är så va? Fantastiskt. 
Kreativiteten är dock inte på språng idag. 
Fast! Tittade precis på lite höjdarögonblick från Idol. Åtta säsonger och en massa drömmar. Och en massa fula så kallade artister som sjunger på Baladalidila och blir kända. Ganska fantastiskt egentligen.
Tänk om jag hade varit med? Hade nog valt en låt så som Blommig falukorv eller annan svensk klassiker som man faktiskt kan göra riktigt dålig men ändå bli känd. Attention whore? Lite kanske. Men vad gör man inte för lite kändisskap med tomater kastade mot fönstrerna. Dream come true, som Daniel Lindström själv skulle sagt det.
 
Något i stil med detta. Dröm.

Hög klass på musiksmak.

För er som inte riktigt hänger med, här är de två ni ska heja på i x-factor!!!
Annars har ni inget på denna blogg att göra! 
Som att det var ett straff liksom. Heh.
Skoja. Snälla stanna.
Fast seriously, heja på dessa två pöjkar, dom förtjänar det! Grymt.
 
Audition:%20Alexander%20Holmgren%20-%20I%20heard%20it%20through%20the%20grapevine
 
 
Audition:%20Simon%20Issa%20-%20I%20don't%20wanna%20be

:)


Lålz

Nu har jag beställt och betalat studentmössan. Kul. :-)


:)


Roslagsbanán

Här sitter jag och sitter. Påväg hem från träning denna ljuva måndagskväll. Jahapp. Så kul var det. Bakom mig sitter en gammal man med vitt hår, grå hatt och svart rock. Påminner lite om en fiskeman. Han kommer nog mörda mig med sin krok till hand när vi går av tåget, men sånt händer. Ödet var min väg osv.

Rädsla.


175 775 humanistiska härliga människor i vårat köttbulleland

Ibland gläds jag åt folks humanitet. Härligt!


Sådär kärleksfull

Senaste månaden har varit lite som en marabou, jag önskar att den aldrig tar slut. Jag vill bara ha mer. Du kom in i mitt liv som leksaken i kinderägget. Jag var glad redan innan, men du kom in i bilden och blev det bästa.
Vad har jag gjort för att förtjäna dig?
Tack för att du är min, jag älskar dig.


If I could, then I would, I'll go wherever you will go

Är det inte magiskt hur musik kan få en att må så bra och så dåligt på samma gång? 
Eller hur det kan få en att ändra sinnesstämning på en sekund? 
Eller hur det kan föra en tillbaka till en viss epok i livet?
Låtar som i någon annans öra inte är något speciellt kan väcka så mycket känslor hos en annan. Åh, blir helt nostalgisk. Eller sentimental kanske. Vet inte om det är bra eller dåligt, men nånting är det.
Man kommer nog inte över vissa saker, men man lär sig leva med det. Jag lär mig varje dag.
 
Bland annat.

Konsten att gömma sig bakom en karaktär

Intressant! Nu när jag tagit reda på lite om existentialism fann jag begreppet "Ond tro". Min lärare beskrev det som så att "Det är något vi människor tar till för att fly från våra problem. Antingen spelar vi en roll – gömmer oss bakom exempelvis en yrkesroll – eller också så låtsas vi att vi har någon viss karaktär (”jag är så dum att jag inte kan fatta detta”).".
Och det här med att gömma sig bakom en karaktär finner jag väldigt tänkvärt. Är det inte något vi alla gör i ungdomens ålder? Ni vet det här med roller i klassrummet exempelvis.
Längst fram i bänkraden finner vi pluggisarna, det betyder inte att dom alla är genier, men hur som helst så lägger dom ner alldeles för mycket tid på att studera.
I andra bänkraden har vi woo-tjejerna. Dom som kan räcka upp handen för att fråga hur deras eget namn stavas. Folk som kanske egentligen inte är hur dumma som helst men gärna framstår som så i hopp om uppmärksamhet och att få killarna att skratta. 
Bakom dom har go with the flow-folket slagit sig ner. De åsiktslösa flickorna som halvt försöker hänga med på lektionen men istället kollar ut i tomma intet, och som får panik när läraren ber hen svara på en fråga.
Längst bak i klassrummet hittar vi gangsters. Killarna som hellre ägnar sig åt att diskutera vart närmaste weed-handel ligger än att vara uppmärksam på läraren. 
 
Är det inte rätt typiskt? Konsten att gömma sig bakom en karaktär.

Existentialism

Överdrivet taggad på att slänga ur mig lite peppande text sådär en måndagmorgon, men icke så nicke med tanke på att jag ska springa till bussen om en halvtimme för att ha seminarium på filosofin. Jajamensan, här ska diskuteras existentialism! Vad nu det är. Innan dess måste jag byta om, göra i ordning mig och ta reda på vad existentialism faktiskt är, kan vara bra och veta tänker jag. 
Tänkte också ta reda på vem jag faktiskt är. Skruvad formuleringskonst eller den som letar synonymer för att vara formell? En blandning av sött och salt kanske. 
Får la höras när jag är hemma igen. Har en halvtimmeslektion, ganska soft.
Simma lugnt.
 
Såhär ser jag inte ut idag. Det är en bild från i fredags. Vet inte riktigt vad jag försöker uttrycka för känslor. 
Men blogg.se har slagit på stort och nu kan man ta bilder från instagram direkt till bloggen genom datorn! Fantastiskt!

Stolt som en nybliven mamma :')

NADJA HAR FORTFARANDE FUCKING KÖRKORT!! NU KÖR HON OCH LÄMNAR MIG HOS MIN POJKE! WOAAHHHHH!!
Känns bara så stört, min älskade barndomsvän som jag känt sen jag var hela 6 bast gammal har nu körkort? Vi är väl inte vuxna??? När hände det?!


WOOAAHH

NADJA HAR FUCKING KÖRKORT!!! NU KÖR VI OCH HÄMTAR THAIMAT!! LIVIN' THE DREAM :'D


SmygfotarN

Chillar lite. Kollar lite 9gag. Chillar lite till. Bästaste lördag!


Heh

Det är insidan som räknas!


Tjosan

Fick precis sluta!! Bussen går om en halvtimme.
Jag vill heeeeem. Soooova. Tröööött.
Wääääää. Är jag jobbig än? Bra det är meningen.
Ska till Malin ikväll på födelsedagsmiddag, låter roligare! Woho! Nu ska jag tycka synd om mig själv även fast det verkligen inte är synd om mig. Tjo!
Här är mina klasskamrater, man skulle kunna tro att jag går i specialklass men faktiskt inte. :)


Obehaglig jävel

Hade en sådan där gó spontankväll igår, jag och Jonas våldgästade Måns där han och Karro befann sig. Blev en stel dubbeldejt. Nejdå, vi är alldeles för härjiga för att det någonsin skulle bli stelt! :')
Såg dock världens obehagligaste film. Det är på riktigt det sjukaste jag någonsin beskådat. Helt jävla cpstörd var den. Se den inte, för erat eget bästa. The Cabin In The Woods, hette den jäveln.


Sjukt intressant

Olidlig skoldag idag. Olidlig. Så. Himla. Segt.
Religionskunskap från 09.30-13.05. Okej, hyfsat kort dag. Men olidlig. Oliiiidlig.
Sitter och studerar indianer och samer. Yup. Ok. Kulkulkul!


Epichet i dess renaste form

Sådan här tatuering ska jag göra! Vad sägs?
 

KINGEN MED B

Funderade på det här med rim. Det är aldrig någon som blir förvånad längre. Känns som att överraskningskänslan har försvunnit lite. Lite som att äta ett kinderägg och sedan inse att det är tomt. 
Men vafan! Här ska vi inte vara bittra, det är ju så kul att få någon att fnittra!
Inte för att jag kanske har den förmågan, det finns väl en anledning till att folk kallar mig "plågan".
Men jag kommer aldrig sluta försöka, när jag dör kommer jag börja hemsöka.
Folk jag inte riktigt tycker om, folk som strax efter jag dog möjligtvis "omkom". 
I en olycka eller så, men det är inte mitt fel, jag tog ju bara en tå eller två..
Gosh, jag är så nördig. I'm lovin' it. Nice surprise på burger king, liksom. 
 

Ben. Jamin.

Benjamin, mannen i Majas liv och Sandras enda vän. Sad but true.


Vilse i skogen vandrar jag omkring

Var jag precis ute och sprang? Eller drömmer jag?
Obehagligt i vilket fall som helst. Stackars träd.


Food before friends

Lagade mat med min finaste pöjk igår. Det blev, tro det eller ej, (jag skulle inte trott på det), okej! Jahadå. Vet inte varför jag skriver det såhär en dag i efterhand men tyckte det var aktuell information.


Hiss eller diss?

Chillar i hissen i skolan. Lite mysterius sådär. Busig. Rebellisk. Ascool.


Midsommar 18/9-12 <3

HÖRRNI VÄNNER ! Vet ni vad jag hittade idag? Massa bilder i mitt arkiv! Från midsommar och så vidare. Skriver man någonsin ut den förkortningen förresten? OCH. Så. vidare. U see what I did there? Inte ett jävla skit. 
Vet inte riktigt vart jag vill komma. Till Paris kanske? Ganska fint där har jag hört. 
Bloggar endast i syfte för att inte plugga. Åh hörrni, nu när skolan drar igång kanske bloggen gör det också, det är ju därför jag har en blogg. För att slippa plugga! I see what I did there. 
Hej hej sommar. Hej på dig Monica. 
Helt osammanhängande.
Och så lite midsommarbilder på det då. Fullt logiskt. 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Att studera

Här sitter vi som det nördiga par vi är. En pluggande idiot som tror hon kan något om engelska och en spelande nörd som tror han är bra på LOL. Vilket man nu om man skulle ha någon humor skulle säga just "lol" om. Just det. Lol. 
Åh, vad tråkig jag är. Där fick jag verkligen inte till det. Lol. Oh god, I can't stop it. LOL!!!!!!!!!
Okej, panik, ska sluta nu. 
Ska plugga för första gången efter sommaren. Har visserligen gått i skolan i snart en månad, men ähh, första månaden är ju bara prövotid. Man liksom vänjer sig vid miljön. Excuses, excuses. 
Ungefär som att säga att det var motvind i korridoren när man kommer för sent till lektionen, en riktig klassiker!
Nej nu ska jag ta tag i, något. Tvn möjligtvis. 
Simma lugnt!
Hahahahahahahahahahahaha. Fråga inte varför för jag har ingen aning, men den här bilden är så stört rolig.

Pestpojken

Stackarn förtjänar lite omtanke.


Ja' é inte bitter

Det regnar. Vi är blöta. Vi är skoltrötta. Vi väntar på bussen. Men vi är glada i alla fall! I alla fall som det ser ut på bilden. Man är väl inte bitter heller!


Live från lektion

Lol. Lol lol lol lol lol. Lol. Lol lol. Lol. Lolololololololol. Lol. Ol. Lo. L. 
Lite så känns det. Har lust att hosta lite på svenska B/C så att vi kanske kan skippa den för, låt oss säga resten av året. Och vårterminen också, gärna. 
Nej men, nu ska vi inte vara sådana. Stör mig lite på lärare som endast utgår från skolverkets betygskriterier, suuure, get some inspiration, men också get some eget perspektiv på saker och ting. Well!
Snart är veckan slut och tro det eller ej men min helg är redan fullbokad, jajamensan, jag har ett liv. Fortfarande förvånande.
Och nu ska jag hänga med här på lektionen, let's get retarded in here!
 


Bra klass, bra klass.

Hakuna matata

Precis lurat instagram att jag har tatuerat mig. Kul!
(Det är alltså min systers tatuering).


Hej

Här är Rasmus.


Bästa 90-talet

Sitter och lyssnar på CD-skivor. Markoolio, Dr. Bombay, E.M.M.A, Las Ketchup, Britney Spears och många andra älskade 90-talsklassiker. Det här är vad jag kallar nostalgitripp. 
Jag tar alltid nostalgitrips när jag ska städa, det bara råkar bli så. Det är då allting kommer fram ur dammhögarna liksom. Åh vad jag älskar detta! Musik är bäst. Allra helst 90-talsmusik. Ska fan skaffa en freestyle och börja lyssna på de här skivorna hela tiden. 
HITS FOR KIDS ! YEAH !
 

Bara för att

Okej. Nu ska ni få se på något revolutionerande för dagens samhälle. Tänker lägga ut en egobild utan något citat över huvud taget. Jahadå! Känn på den då. Inte ens ett oseriöst. Tänker lägga ut den bara för att jag gillade den. Tänker inte skriva något alls. Förutom det här då.. Det räknas väl inte? Nej? Bra. 

Bra. Tjena hej.
 

Det gick ju nästan

Hahahahaha jag tycker denna bild är så fantastiskt rolig. Skulle göra ett elegant hopp i stil med Kenzas exotiska hoppbilder, istället ser jag ut som The Grudge som jagar Jigsaw och tar sats för att hoppa på honom.
FULL FAAART.
Bättre lycka nästa gång!
 
 
 
 

Mentalt självdestruktiv

Ibland är jag bra dum i huvudet. 

Utan pengar och utan byxor

Bilden vi finner här nedanför. It's a rather funny story, skulle jag vilja säga. Nu ser man inte riktigt det, men en viktig detalj är att jag bär strumpbyxor. Och att den är tagen på hotellrummet i Rom. 
Så, hur börjar historien? Jo, vi bodde på ett hotell strax utanför Rom, så vi tar tåget in för att spendera en heldag i staden och se alla vackra sevärdheter. Tåget är gammalt och påminner om Hogwartsexpress.
Vi startar dagen med att gå vilse och inte veta vart vi ska. Så vi frågar några på halvtaskig engelska om vart Vatikanstaten ligger, vi får obegriplig italienska till svar. Detta upprepas ca 10 gånger. Till slut hittar vi i alla fall till Vatikanstaten där vi tar fina hoppbilder och får "turistjävlar"-blickar på oss. Sedan går vi till en fontän som vi naivt nog tror är fontana di trevi (inte ens nära att det var det) och slänger i mynt, äter äkta italiensk pizza, vandrar runt och fascineras av allt vi ser, och till slut tar vi tunnelbanan till Collosseum. Jag har nog aldrig haft så intim kontakt med främmande människor, det kändes som att vi allihopa var siamesiska med varandra. Så full var tunnelbanan. Vilket givetvis ledde till att jag blev av med plånboken. Jepp, där försvann dom pengarna. Väl vid Collosseum blev vi även lurade på pengar av män utklädda till gammaldags gladiatorer genom att ta kort med dom. Vi går ett halvt varv runt byggnaden och hittar halvstora stenar vi hoppar mellan, jag som alltid ska utmana ödet tar ett stort jättekliv mellan två stenar, och rätt som det är så hör jag det. Krrrscch. Där sprack byxorna ja.
Där stod jag och showade halva röven, utan pengar och utan byxor i en främmande stad. 
Men jag var i Rom, livet kunde inte bli mycket bättre.
 
Som tur var hade jag dock ca 10 euro i jackfickan, så jag fann mig ett par billiga strumpbyxor och Sofia var snäll nog att byta tröja med mig eftersom hon hade en lite längre. Problem solved.
 

Möss. A.

Pjuh, nu har jag äntligen beställt mössjäveln. Nä, ska väl inte vara aggressiv heller, det är gött ju! Har beställt studentmössa! WOOHOOOO. Känslan där alltså, riktigt intensiv. Så himla sjukt allting. Sista året? Jag? Är inte jag 12 år fortfarande? När växte jag upp? 
Yeye. Nu ska jag äta glass och vara sjuk. Sedan städa för att smöra för mor min så att jag får smyga ut ur huset ikväll. Det är så jag rullar, inte till skolan men till födelsedagsfester. Ska dock spela match imorgon också! Säsongens första! TAGG.
 
Hahahaha nördigaste bilden. Flera år gammal, lovar. Men YEAAHHHH STUDEEENT WOHOOOO! Hehehehh.

<3

Myser med bästaste.


ME GUSTA!

Kvällar som dessa är ju bara bland det bästa som finns. Åh, älskade sommar. 
Ska fanimig lägga in fler bilder från sommaren sen, suttit och kollat igenom massa och blivit helt varm i kroppen. Uppskattar mina fina vänner så förbaskat mycket!

Hela världen

Idag måste jag beställa studentmössa. Jag vet vad ni tänker - "DAFUQ?!?!?!?!". Okej kanske inte men möjligtvis. Men det känns ju lite som att köpa en marabou och sen vänta nio månader med att äta den. Liksom, vem gör så?
Jag ska alltså köpa en mössa och sen låta den sukta mig ända fram till the studentdag. Alright, om det är så dom vill ha det.
Nämen, jag är taggad! Fast ändå inte. Inte riktigt redo att lämna skolan och möta den stora riktiga världen. Menmen, what to do.
Dags att beställa mössjäveln!
 


Jag har hela världen vid mina fötter !

WIIIEEE

Sitter hos Jonas med grabbzen och lirar wii. Super smash brawl för att vara specifik. Själv är jag mer hypad på Nintendo 64 men det gäller väl att hänga med i svängarna! Det sägs att det är 2012.
Nä, nu ska dom snart till skolan och jag ska hem för att fortsätta vara sjuk. Inte riktigt kul.


Göllegöll

Sitter och dricker te klockan tre. Det är trevligt. Höhöhö.
Jag är sådär lagom sjuk att jag inte orkar sova, så pojken min får lida med mig. Bwaha.
Annars då? Annars? Jo det är bra tack. Eller nej förresten. Är ju förfan sjuk. Fast jag missar skolan! Win.
Det var dagens vettighet. Nu ska vi spela monopol eller något annat kul. Junior då, i så fall. Pax för radiobilarna!!


Ååååka pendeltåg

Pressen börjar komma tillbaka. Ni läsare börjar komma tillbaka. Kan ni dra igen eller? Har ingen inspiration till att skriva. Hörs.
Skoja! Klart jag har. Eller snarare, jag behöver ingen. Jag skriver ändå aldrig något vettigt så vad ska man med inspiration till? I'm right, right?!
Hehehe. Nä okej nu ska jag möta pojken min. Simma lugnt!


Jag är förövrigt cpsjuk, förkyld så det skriker om det. KMN. (Kill me now). 

När jag går förbi så tystnar musiken

Vill skriva något kul! Något alldeles enastående och fantastiskt som skulle få folk att vända på huvudet när jag går förbi!
Enda gången det har hänt var dock när jag klumpigt klampade igenom lerpölarna på väg hem dagen efter tältning i en vecka på festival. Tror dock inte det var på grund av mina charmiga slängningar med håret utan mer på grund av doftspåren jag lämnade efter mig. Eller smörpaketet som var insmörjat i håret. Eller mascaran som långsamt ritade svarta linjer på mina kinder. Eller kläderna som inte tvättats på en vecka. Eller gäddhänget som fladdrade vilt. Ja, ni ser. Det finns många anledningar att vända på huvudet när jag går förbi! 
 

WOHOOO

Slutade tolv en dag som denna. På grund av att min älskade skola förgäves försöker få någon sorts sammanhållning genom evenemang som Guldkampen en dag som denna. Japp, lärarna delade upp skolan i en massa grupper som sedan gick runt på stationer och skulle samla guldpengar med innehåll av choklad. Stationerna var i stil med att kasta stövel, nynna på låtar, kasta tennisbollar i en hink och sätta namn på landskapen osv. Och så vi då, vi var funktionärer på basketen där man bara skulle sätta så många skott som möjligt på fem minuter. 
ÅÅHHHH MIN SKOLA ÄR SÅ KREATIV <333333
Nämen. Seriöst. Kul att göra något annorlunda för en gångs skull! Lite variation här i livet liksom. Ska nog köpa Heinz ketchup nästa gång också. Istället för Felix, menar jag. Variation!
 
Förra årets guldkamp. Dom gjorde en video av det, "Get Happy Österåkers Gymnasium". Inga kommentarer.

Ägg

Likt en fågel som vaktar sitt ägg känner jag att jag vägrar släppa basketen. Just nu är hela universum emot att jag spelar basket känner jag, med tanke på att gud har planerat träningarna som så att jag kommer hem tolv på natten, men jag ger inte upp! Tänker sitta där och konversera med fulla ungdomar och 40-årskrismännen på tåget hem på måndagkvällarna om det är det som krävs. 
Basketen har gett mig frihetskänsla since år 2000. Inte konstigt att jag inte vill sluta!
Jaha. Okej. Då vet ni det. Kände att jag behövde skriva eftersom statistiken höjdes efter att jag blottade mig. Underligt nog. Ja, det var ju riktigt besynnerligt faktiskt. Kanske eftersom jag inte blottade mig på riktigt. 
 
Det sägs ju dock att man ska sluta på topp... Fast ähhh.
 

Bara för att lätta upp stämningen

Nä hörrni, nu ska vi inte överdriva med allvaret här va? 
FISK.
 
Your animation
FÄRSK FISK.

Dagbok

Sitter på altanen och skriver dagbok samt smuttar på vaniljte. Detaljer, detaljer.
Nämen, är det inte rätt underligt hur ett liv kan vändas upp och ner på bara några veckor? Hur en enda person kan ha så stark inverkan och förändra en hel tillvaro? 
Är det inte även rätt underligt hur mycket som kan förändras på ett år? 
Kollar tillbaks i arkivet i min dagbok. Måndag 13 September 2010 skrev jag "För övrigt så har jag börjat gymnasiet. Jag hatar det. Vill byta klass men jag får inte. Får panik och vet inte vad jag ska ta mig till." 
Måndag 7 Mars 2011 skrev jag "Känner mig så hatisk. Vill kliva ur mig själv. Vill inte vara jag. Låt mig vara vem som helst utom mig.".
Tordag 5 Maj 2011 skrev jag "Jag är trött på att aldrig passa in. Andra kanske inte ser mig som ett freak, men jag gör. Jag blir väl accepterad av andra? Varför kan inte jag acceptera mig?".
Söndag 19 juni 2011 skrev jag "Ensammast på jorden.".
.
Måndag 27 Augusti 2012 skrev jag "Livet är frid och fröjd. Har jag någonsin skrivit så förr? Jag kan nästan känna lycka."
Ni ser? It does get better. Precis som videosarna på youtube säger. Visst är man kanske aldrig fullkomligt komplett nöjd, men jag jobbar på det. Jag har hopp. Likaså borde alla ha. 
 
Gosh, känner mig helt såhär. Helt exposed liksom. Ville bara giva ut lite it gets better-feeling.

"kaffe"

Har haft en never-ending skoldag. Ärligt, sjukt lång och asdryg. Hela tio minuter! Filosofin blev inställd så nu står jag här på åkersberga station med min "kaffe" (varm choklad) och tror jag är något. Älskar när folk tror att jag dricker kaffe, känner mig vuxen då. Nästa steg är att faktiskt dricka kaffe, men det lär ta ett tag för det är svinäckligt.


Lite kärlek en söndagskväll

Världens bästa helg med världens bästa kille.
Jag älskar dig ❤


Salaupp

Livet är GÖTT med versaler för tillfället! Fint väder, borta från Stockholm och med världens bästa. Vad mer kan man begära? Har till och med fått i mig donken under dagen. Livet är komplett.
Fick även en komplimang från en 62-årig gubbe med alldeles för mycket promille i kroppen. Ego-boost!!!
Me gusta livet.


Äventyr

Härjar i Uppsala med pöjken min. Det är gött det. Fint här! Och hur trevligt som helst. Glada tider! Och ni som tycker åkersberga är bondigt, ta en sväng till Uppsala så ska ni se att ni mår bättre!


Sjukt filosofisk

Efter en olidligt lång religionslektion har vi nu påbörjat ännu en religionslektion. Kanonkul! Nädå, det är rätt chill.
Vi ska svara på en massa frågor om livet. Utdrag ur frågehäftet:
Vad är meningen med livet? 
Svar: Nutella.
Vart hamnar man efter döden?
Svar: Man kommer till Nangijala. 
Lite så är min lektion just nu. Och så lite musik på det och goda skratt med goda klasskamrater. Jag kan nog överleva skoldagen.


LET'S DO THE CREEP! :D

TROOO, JAG VILL KÄNNA TROO

Sitter här på religionskunskapen. Då kan man ju undra - "jaha, varför bloggar du då din arroganta jävel?!". Och jo, för att det här är svintråkigt. Min lärare anser att vi inte får vara vad vi vill. Vi får inte tro på vad vi vill. Typ så. Okej inte riktigt men blev irriterad ändå. Därför förtjänar bloggen ett inlägg mer än hon förtjänar min uppmärksamhet.
Lite så känns det. 
Men kämpa på, helg om två och en halv timme. 
 
Här är jag och Klara. Vi är ninjaister. Vi tror på Ninja turtles som våra gudar. 
Vad tror ni min lärare säger om det då?!

Konsten att locka läsare

Alltså. Det kan ju ses på olika sätt att statistiken här på bloggen har höjts sedan jag slutade blogga. 
Är det ett fridfullt ställe att meditera på? Stör jag när jag publicerar inlägg? Det kanske är så jag är menad att blogga. Att inte blogga. Helt enkelt. 
Lite som så att jag nog skulle tjäna pengar på att klä på mig kläder istället för dagens strippor som tar av sig dem. Folk skulle betala mig för att jag skulle gå med heltäckande klädnader. 
Det kallas att gå mot normerna. Jag tjänar pengar tvärtom. 
 
Att vara strippa.

HEJ

Stackars blogg får lida. Skyller på min stackars pöjk som umgås med mig lite för ofta. Som hindrar mig från att utföra mina behov. Och då syftar jag på att blogga alltså. Inget annat. 
Så vad har hänt på senaste tiden? Ärligt talat? Inte ett skit. Typ. 
Känner att kreativiteten gått i ide. Likt björnarna en kall vinternatt. Typ.
EN BILD PÅ DET DÅ ! EN GAMMAL JÄVLA BILDJÄVEL.
 


Till heder av Maja!

Hell yeah it is

Hah! Den här headern hade jag helt glömt bort. Fan va rätt ändå!
 The greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return

Jag tackar av hela mitt hjärta till er få som fortfarande tar er tid till att kika in här även fast uppdateringen är ungefär lika dålig som Sveriges väder. Jag har dock på senaste tiden spenderat min tid med att umgås med nära och kära. Min tillvaro är nämligen helt jävla cpstörd just nu. Allting är liksom... Riktigt bra. Jag är inte riktigt van. Det är mycket att ta in. 
Japp. Där tog orden slut. Syster min har rensat ur garderoben så nu ska här fyndas! 
Vi hörs när vi hörs, and until then - Simma lugnt!
 


Omotiverad bild. Eller, det var någon gång när jag rensade kläder. Woho! Typ!

RSS 2.0