Min bästa

I fredags lämnade min bästa vän i universum oss. Min älskling. Vad gör man när man inte vet vad man ska ta sig till?
Vill skriva av mig om det. Kommer nog göra det här snart. Men inte nu. Nu kan jag knappt andas.


-

Det här är typ det värsta jag läst. Sitter helt tårögd på bussen. Min värsta rädsla är att förlora någon jag älskar, men att vara med i telefon också?! Fy. Fan.


Hej

Här sitter jag och tjillar efter träningen. Hjulen på bussen snurrar runt. Runt runt.


Kryptonite

3 DOORS DOWN KOMMER TILL GRÖNAN I SOMMAR! Nu blev jag genast pepp på livet. Happy days!
Vore ju hype att gå på Tenaious D, Fun., & Magnus Uggla också. Woho!!
 
 

Like the open seas and shores

Av allt jag någonsin tvivlat på så har det aldrig varit du.
 
 
We're done if, who we're undone,
finished if who we are incomplete.
as one we are everything,
we are everything we need.

Kom & ta mig långt härifrån

Ja det är väl inte precis sådant här väder i Sverige idag :))))))


Härjskiva

Känns som att jag hade en JÄVLIGT bra skiva igår!!!! Nu vill jag typ vara nykter resten av mitt liv men de var det värt :D


Bra kväll dock. Bra kväll.

Har frusit i princip oavbrutet i två timmar nu. Men nu är vi finally home, klockan är tre och jag sitter och gosar med hunden. I värmen. Hallelujah.


Wååhå

På schemat ikväll står The place beyond the pines på bio med min Jonas, sedan rullar vi vidare till Katja och Nadjas skiva. PARTAJ


Tomtmilitär

We're ready. Wooooooaah


Den goa gula gamla stugan

I'm home :]


Tåmpte

Imorgon har Måns skiva med temat "första bokstaven i ditt namn".
Detta står på schemat:
(Jonas som fotat i sitt rum, jag har givetvis inte en sådan matta).


Konsten att inte kunna hantera känslor

Åh. Han kan verkligen göra mig lyckligare och gladare än någon annan. Han kan vända mitt humör från gråt till skratt på en sekund. Han kan ge mig den sista godisbiten och vara den bästa i hela vida världen. Han får mig att gråta glädjetårar för att jag älskar honom så mycket.
Men så kan han ju också få mig ledsen på grund av en liten kommentar som han inte ens menar negativt. Han kan  få mig arg på grund av något som kanske egentligen inte spelar någon roll. Han kan verka nonchalant och jag kan fundera över det i timmar. Han kan få mig osäker för att jag tvivlar på mig själv även om han övertygar mig varje dag om att han älskar mig. Han kan såra mig mest i hela världen, men det gör han inte. Men vetskapen om att han kan är det läskigaste jag varit med om. 
Även om jag aldrig någonsin har några tvivel om att det är han som är den rätta så är det jobbigt ibland. Att inte kunna styra över sina egna känslor. Att ge bort så mycket av sig själv. 
Men det är väl kärlek. Det är väl så det är.

!#&%¤

Är så jävla irriterad och arg verkligen. Vet inte ens riktigt varför egentligen. Hetsar upp mig mer än nödvändigt men kan alla hålla käften tack? Skulle hjälpa. Tack på förhaaaaand.

blö

 
:)))))

ROOAAADTRIP!

Typ. Hämtade Karro i Täby efter en kulkväll hos Nils.


Woopwoop

Beautiful, beautiful weather. It makes me so happy.


Kladdkaka, jordgubbar, glass, naturgodis, cola, min älskling & gossip girl. Woopwoop friday!


Decisions, decisions

Vill typ bara gräva ner mig under sista möjliga snö fram till studenten. Och ja, det lär ju typ vara snö fram till studenten. Usch blö cp. Vill mest spränga upp jorden i luften. Något åt det hållet. 
Jag må göra saker jobbigare än de faktiskt är men det är så jag rullar och I don't know what to do about it. Men jag har faktiskt en hel del livsavgörande beslut att ta och ja, skjut mig. Okej livsavgörande kanske var att ta i, men en del JÄVLIGT JOBBIGA beslut då. All denna basket, all denna skola och allt detta sociala liv. What to do, what to do. Går och gömmer mig under täcker tills någon tagit alla beslut åt mig, ok? Bra.
 
Eh. JAA.

Duffie

Tjillat omkring i stan idag med min bästaste och köpt lite grejs. Bland annat blåa byxor och ett ölbälte. Varför det kan man undra? JO för jag ska bannemej vara Duffman på min skiva!! Övervägde rödluvan men kändes torrt och inte min grej, känner mig dock sjukt hemma som Duffman. Feeling good. Så nu ska jag prova min outfit. Adios.


Wopaaah

Totally redo för att se Björn Gustafsson och Schyffert! Adios amigos.
 
 
 
 
 

RSS 2.0