Try this at home

Oh god, that's so genius.
 

Sorgligt men sant

 
 

Hei

 
 

Cypern 2013

Nuu är vi hemma! Från en alldeles superfantastisk awesome vecka i Cypern. Det har varit så underbart det bara kunde bli, förutom två stygn i huvudet kanske, men annars så. Det gick bra och alla var supertrevliga. 
Har inte tid att dra hela historien nu, för om en kvart plockar papi upp mig. Lite bilder i alla fall.
 
Favvomatstället precis vid stranden. 
 
Tjäääna
 
Olympics tiep
 
Tyvärr gick inte solen ner vid havet så det var ju synd, men det blev rätt bra ändå.
 
Sunseeeet
 
Bästa supermarket haha, love it
 
Än en gång, lätt bästa matstället.
 
Så gottis. Dessutom fick jag svärd i maten. Sjukt imponerande.
 
 
Inte så pjåkig utsikt vid middagen.
 
Kvällspromenix.
 
 
Min kärlek.
 
Happyplace.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missen

Missen hälsar hei! Och nej jag stryper henne inte..
Tror jag.


18 Augusti

Har fortfarande inte fattat att jag och min finaste pojke åker till Cypern imorgon. Så himlans bäst och underbart med en vecka i solen, bara han & jag. Få komma bort från verkligheten innan den drar igång igen.
Bäst. Bara vi. Jag och min stora kärlek. Där.
 
 
 
 
 

Vild lördag

Kollar på Pitch Perfect, den är seriöst så jävla bra. Dricker även smoothien på bilden som inte alls är lika god som den ser ut. Smakar beskt. Som gin. Eller tonic, vet inte blandar alltid ihop det.
Och nej, vi hade inga vanliga sugrör.


I need feminism because..

Åh! Alltså jag är verkligen inte värsta feminist-aktivisten, men alla vill vi väl ha ett jämställd samhälle och alla vill vi väl få våra röster hörda. Och jag tycker dessa bilder var helt fantastiska.
 
Okej ville bara ta med vissa gosiga, men det gick visste inte så alla fick åka med. Men lätt läsvärda!
 
 

Vuxenpoäng

Påväg hem från jobb på grönan, det är rätt roligt för att alla är så himla trevliga och sköna. Miss Li var förvånansvärt bra! Och det var en hel del mer folk än jag trodde. Är trött som ett as nu så ska hem till Jonas och slänga mig i hans fantastiska säng. Och sova tills måndag hiho. Näjdå, roligt att packa och tagga. Wellwell. Adios. Lyssnar btw på massa Pitch Perfect-låtar. Så gosig!!!!


Mjahadå

Idag har jag lekt med kameran. Hade bara mig själv till hands så såhär fick det bli.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Simma lugnt amigos.
 
 
 
 

Mys

Har hängt hos pappa det senaste dygnet för att Jonas ska ha närmare till jobbet hähä. Och kanske för att hälsa på pappa lite också. Möjligtvis. Och för att jag har städat, pappa gav förskott i form av massa cash, så lite kan man väl få lov att ge tillbaka. Så ja, jag myste alltså i regnet igår. Mys. Jomen lite faktiskt. 

För övrigt fick jag jobbet hos Unicef! Är rätt löjligt glad över det, skönt att ha något att göra i höst. Och så flyttar jag och världens bästa Jonas hemifrån i September. Och åker till Cypern om tio dagar. Livet kunde varit värre. :)))

Spelade även Harry Potter-spel hos papi som jag fick av Jonas. Hehehe, han vet vad jag gillar han. :')


:]

:-)
 

Hard rock hallelujah

Påväg hem från Grönan. Trött och sliten, men alla på Show är så trevliga så det är mysigt att jobba där. Till och med när Slayer spelar. Snart kommer mitt batteri dö så tänker inte skriva mer.


Childhood memories

Ljuva barndom, vad jag saknar dig ibland.


Hallåhej

JAAHA. Jonas spelar, så nu har jag tid att blogga. LÅL nejdå, bloggisen före allt <333 
Okej inte riktigt så heller. Var på arbetsintervju idag! På UNICEF, jag ger fan inte upp hoppet om att rädda världen! Bara för dumma actionaid nobbade mig så ger jag inte upp. Nämen seriously så skulle typ hjula och volta om jag fick detta jobb. Skulle vara så wonderful. För då flyttar jag och Jonas ihop hihihihi. Det gör vi vilket som, men Jonas flyttar in 1 september och jag flyttar in så fort jag får jobb. Woaaahhh!
Och så ska vi till Cypern den 19 augusti. ALLTSÅ ÄR SÅ ÖVERNATURLIGT TAGGAD. Bästa. 
Ska jobba på Slayer på Grönan imorgon, beskrivning "Deras musik beskrivs som brutal, bestraffande och vacker". Jaaaha känns som en mysig publik... 
 
Igår checkade vi in solnedgången med finkameran. Sweet.
 

Tro inte att jag inte fortfarande är ett freak

ALLTSÅ GOOOS! Vilken video! Fantastisk! Mucho bättre än Not over you, om jag får säga det själv. Sweeter är dock skön, men denna är lätt bland de allra bästaste.
Hur bra som helst! Lovie.
 
 

ALOHA

Här är jag igen! Typ en gång i veckan. Näjdå. Nämen har varit hyfsat produktiv sen sist ändå. Halvdant åtminstone. Igår hittade jag ett par ray bans i ett provrum i Täby, körde bil för första gången eveer och jobbade på grönan. Jobbade på Tallest man on earth, men såg en annan kille som var sjukt mycket längre. Inte konstigt kanske med tanke på att själva artisten var 1.70 heheheh. Ironi i dess renaste form. Wellwell, nu är jag och Jonas påväg till Bromma för att bo i min systers lägenhet och passa deras katter tills på måndag.
Simma lugnt!


HEJ SOFIA, HEJ, HÄR KOMMER JAG

ALLTSÅ ÅH! Älskar att jag kan bli så fantastiskt och oerhört inspirerad av... MIG SJÄLV!
Är sorgligt nog seriös, faktiskt. Kollade tillbaks ett år i bloggen och blev sådär spralligt glad. Var när jag umgicks med Jonas och gänget men innan vi riktigt träffades. Var rätt glad då. Skrev om schlagerhits och spännande kvällar. Och givetvis om Lilla melodifestivalen, classic gällande mig. Saknar lite min Lilla melodifestivalen-buddy, var lite kul att vi var så nolifeiga båda två. Fast det var typ tre år sen. 
Men! Hallå sa ju att jag blev inspirerad. Mjaaa blev mest glad. Blir glad av Lilla melodifestivalen.
Gosh jag är så ofrisk. Men what to do, sånt é livet. 
 
 La upp denna och snackade om att sätta på mig pyjamas och att ses i dimman. Hur nu det hör ihop :)))

Lite ärlighet på kvällskvisten

Jag tror att jag för tillfället mår bättre än jag kanske någonsin gjort. Något jag för ett-två år sedan inte skulle trott ett ögonblick på att det skulle ske utan att jag ens gått ner i vikt. Jag kopplade vikt med lycka. Ju mindre man vägde desto lyckligare var man. Det var insvetsat i mitt huvud, något annat fanns inte. Men jag visste inte hur fel jag verkligen hade. Det finns lycka på så många ställen och hörn som jag inte förstod fanns. Min syster som gått ner så himla mycket sa till mig när vi pratade att "Man blir inte lyckligare bara för att man är smalare, kolla bara på mig". Men jag trodde inte på henne. Man måste ju bli lyckligare, även om man inte är helt euforisk kanske. Hur skulle jag annars kunna bli glad? Det var ju det enda som gjorde mig olycklig, trodde jag. Om jag blev smal skulle jag bli snygg, kunna få pojkvän, bli populärare och därmed lycklig. Trodde jag.
För ett tag så kretsade allt kring kroppsfixering, jag tränade, men aldrig för rätt anledning. Jag tränade för att hysteriskt försöka gå ner i vikt, och inte alls för att må bra utan nästan tvärtom. Jag tog bantningspiller (!), räknade kalorier och underåt, tävlade med min syster om vem som kunde gå ner mest, levde på knäckebröd (?), önskade mig själv att få anorexia och läste bloggar om det för att jag ändå skulle må lika dåligt (?) och hade så jävla mycket konstigheter för mig. Ingenting höll längre än en vecka eller två, för att jag överdrev, inte hade något tålamod och mådde skit. Jag var så fruktansvärt jävla dum i huvudet och kände mig så äckligt misslyckad, för att jag misslyckades gång, på gång, på gång. Försökte skära mig i armen för att för en gångs skull få känna fysisk smärta och inte bara psykisk, men inte ens det klarade jag. Jag ville ju inte göra mig illa. Jag ville ju må bra. Men det blev bara ett till misslyckande. Fram och tillbaka höll jag på hela tiden, hetsåt och försökte få upp det igen. Till slut fick nog mina vänner mig att må bättre. Utan att ens veta om det, bara av att finnas. Få mig att skratta och känna igen. Skolan gick bättre och tillvaron blev bättre. 
Idag står jag här med världens bästa pojkvän utan att ha gjort ett dyft, han bara kom in i mitt liv och älskade mig för den jag var. Så orimligt men det bästa som någonsin hänt mig. 
Så nu sitter jag här och äter choklad, men är lyckligare än någonsin. 
 
Fri som en fågel.

Girig much?

23 Juli 2012 stannade detta i utkastet.
 
Jag vill ha en saga.
Jag vill leva i ett stort hus med pool och med en balkong vars utsikt är magnifik. Jag vill vara lagom lång och söt med brunt hår som faller naturligt över brunbrända axlar. Jag vill ha en allra bästa vän som bor nära och som jag kan prata med allt om. Jag vill bo i en stad där solen aldrig går ner. Jag vill ha föräldrar som stöttar mig i allt jag gör, även i misstag. Jag vill ha syskon som jag kan umgås, skratta och ha kul med. Jag vill ha en pojkvän som gör mig lyckligare än jag trodde var möjligt. Jag vill resa till platser jag aldrig varit på. Jag vill sitta vid vattnet och betrakta solnedgången. Jag vill bråka med personer jag älskar för att sedan bli sams igen.
Jag vill älska och vara älskad.

RSS 2.0