Wopi

Jag är bra seg jag. Skulle ju lägga in dokumentationen om min födelsedag men så långt har jag inte kommit än!
Idag har jag studiedag. Jepp. IN YOUR FACES. Dock så, idag ska jag kolla min syn... Spännande. Obehagligt. Idag ska även jag och Jonas gymma. Också spännande. Och obehagligt. Hehehe. Var ett bra jefla tag sen jag tränade for real alltså. Wellwell.
En bild på mig från min bemärkelsedag då. Imorgon är det the big utgång som gäller! Tjoho!


Dansa som en våldtäktsman

Dagen blev lite bättre när klasskamraterna börjar sittdansa till gamla godingar med inslag av indisk musik ibland. Eller något åt det hållet. 
 
Gos!

FFffuuuu

VEM FAN KLARAR AV ATT HA ÖVER TVÅ TIMMARS ENGELSKALEKTION??
Jag avlider. Phhhhrrrrrr. Avgå skola. Orkar ej. Skoltrött. Studenten. Fakk maj lajf. 
Heihei me er.
 
 
 

WAAAH

Hade en sådandär awesome 18-årsdag igår. I love mina amigos och min bästaste pöjk! Återkommer med fler bilder latero! XOXO typ!


Guess whooooo

Titti är en usel bloggerska 4 real, känner ba give me a break.


Asbraawesome

Hade en riktigt sådär asbraawesome kväll igår. Med Jonas, Madde & Rasmus. Bara sådär liksom. Lanade Wii och hällde i oss energidricka och godis. Tog några danssteg till musiken också. Riktigt gött.
Idag ska jag nog kolla synen och imorgon fyller jag år. Det rullar på hörrni!


-

Förstår inte varför man inte kan ta bort inlägg. Störande. Måste redigera dom och skriva såhär istället. Lolz!

The perks of being a wallflower

Såg filmen igår. Lika bra som väntat. 
Sanning.

Överdrivet krångligt

Ska ge det ett försök att trixa med headern. Men förvänta er inte för mycket nu mina barn...
 
 
 
/ FATTAR INGENTING AV DET HÄR NYA SYSTEMET?? Kunde ju ändra förut ju. Jävla uppdateringar dom ska hålla på med. Jobbigt.
 

Maddafakka

SÅHÄR KÄNNER JAG TILL DIG. 
 

-

 
 

Fredagstrött

Sitter här och avlider på samhällskunskapen. Jag menar.. Vem? VEEEMMMM?!?!?! VEM lägger SJU timmars samhällskunskap på en fredag?! Från halv tio till fyra går vi och bara nöter. 
Så ja, jag avlider. 
Vill göra en ny design. Men har inga bra bilder att göra det av. Hm. Får bli ett senare problem. Måste nöta hemtenta nu. WEEEHÅ. 
 
So much gos. Everywhere.

To me, you are perfect


Friends with benefits

Är fanimig aldrig ensam hemma längre. Sen mor min skaffade kille (revolution för övrigt). Det är så tråkigt. Gillar att vara ensam hemma. Att spåra lite liksom. Bre mackorna på fel sida och dansa till hög musik. Inget sådant kan jag göra längre.
Har så mycket idéer men så lite tid. Strössel och annat skoj. Men nepp. Nehedå. Här sitter jag instängd i köket och försöker studera. Inga mackor, ingen musik och inget strössel. So sad. 
 
Yep. He got it
Mitt älskade Big Bang Theory. I love it.

Ok.

Håller på med världens jävla skitjobbigaste hemtentan i samhällskunskap. Hujedamig vad lärarna kräver bara för att man läser C-kurser. "Nämen hörrni såhär går det till på universitetet! Bara vänja er!". JAHA. MEN DET HÄR ÄR INGET UNIVERSITET. 
Lite så känner jag. Okej. Ilskan is out. Har fastnat lite så vet inte riktigt vad jag ska göra. Sitter mest och stirrar. Så svår är den alltså. 
 
Kunde inte riktigt bestämma mig. 

We're still worth it all

Smälter lite. Jag kärlekar den videon så mycket. 
Var meningen att bilderna skulle hamna två och två bredvid varandra, men det gick inte. Jag vill göra bloggen bredare men jag vet inte hur man gör. Jag är nog den mest otekniska personen jag känner. Jaja. 
Hallelujah för bilderna i alla fall. AMEN.
 
 
 
 

Mario Kart Love Song

Näe hörrni. Det här är ju underbart fint. Bästa lovestoryn. Kolla på den! Just do it! Blir helt varm i kroppen av allt gos.
Okej. Har varit överdrivet beroende av den här låten idag. Lyssnat på den ungefär oavbrutet sen 9 imorse. Överdrivet bra.
 
 
The finish line
Is just around the bend
I'll pause this game
So our love will never end
Let's go againLife Goals

Fy vad gosig.
 

Film jag vill se.


Bwah

Story of my life. Bara för jag går med ett år äldre. I'TS CAUSE I'M SMART BITCHEZ


Activate facebook

Jag har tagit ett stort beslut idag. Jag ska bli mer aktiv på facebook igen!! Saknar det ju faktiskt nästan. Var sjukt aktiv förut och det var ju så jag höll kontakten med vissa hahaha. Åh, gamla goda tider.
Titta bara! Nästan en status om dagen ju. Och inte sådana där överdrivet värdelösa som att "Idag spillde jag kaffe på tröjan. USCH, vilken hemsk dag". Nästan ännu värdelösare, men what to do.
Kommer nog inte hålla detta. Men man kan ju ge det ett försök.
 

Vadfan

Alltså. Okej. Jaha. Jaså. Vadfandå. 
Laddade ner Picasa 3 för att vackert och harmoniskt redigera lite bilder jag nyss tog för att lägga upp här på bloggen. Men istället blir jag i princip paralyserad av alla gamla bilder som dyker upp i Picasas bildbibliotek. Från alla håll och kanter dök det upp bilder som jag inte ens visste existerade på den här datorn. Bilder som visserligen "bara" är 1-2 år gamla. Men ändå!!!!!! Jisses vad jag förändrats. Inte för att andra kanske ser det som jag, men jag ser en enorm förändring. Både bra och dåliga.
Dock ganska besviken. Kan någon förklara varför man bara blir fulare med åren? The ugly truth, men det är fanimig sant. För ett år sen tyckte jag att jag var snyggare för två år sen och nu kan jag inte låta bli att tycka att jag faktiskt såg bättre ut för ett år sen. Det går ju bara nedåt. Börjar förstå innebörden av Carpe diem. Man går alltid upp lite, får alltid lite slitnare hår, alltid lite hängigare ögon och blir alltid lite tråkigare. Hahahaha. Jag tror jag har en 18-årskris. Så tragiskt. Men det är ju bara 5 dagar kvar. Pjuh, livet är hårt hörrni. Riktigt jobbigt.
  
Så! På detta blir det en egonostalgitripp. En hel rad med egobilder på mig för något eller några år sedan. Förhoppningsvis olikt mig men what to do. Hellre bilder från då än nu!
 
Mitt hår!!! Sommar!!!
 
Här gick jag nog i ettan och orkade fortfarande göra iordning mig för att gå till skolan. Har gett upp det nu.
 
Förrförra årets mellandagar. Planerade nyår som bara den.
 
Förra årets födelsedag! Satan i gatan vad långt och platt hår jag hade. Och mörkt. Dessa bilder kommer aldrig ut annars för den bryter mot mina principer här på bloggen. Putmunnen. It's a no-no.
 
Någon gång då jag hade blåa ögon.
 
På kryssningen med Tessan och papi! Var typ tre år sen. Gött. Hade inte riktigt hunnit klart med sminket heller. Bradär.
 
Hehe! Också ca 3 år sen. Inte alls självutlösare. Lägg av.
 
Innan Gavin DeGraw konserten i Sthlm förra februari. Är aldrig sådär emo längre. Saknar det. Som att jag ens var emo där LOL.
 
TREDJE jävla putmunnen på denna bildserie. Vadihelvete?! Innan förra nyår iaf. Lösögonfransar så det skriker om det.
 
Innan en sådär där TYPISK "ängsan-kväll" som vi hade många av sommaren.. till ettan? kanske? Något sånt. Riktiga nolifers. Men I like it. Det var knas.
 

The happiest people

Har lagt upp den förr men tänker göra det igen. Den är bra. Jag är arg. 
 

Tralala

Idag har jag försökt plugga. Det har gått sådär.
 

Heeeeeei

Hm. Så typiskt. När jag väl använder min fina nydator använder jag aldrig den exklusiva webkameran, men när jag sitter vid skoldatorn ska jag minsann använda den värdelösa camen. Brukar hänga på chatroulette ni vet? LOL NEI. Bloggen ju <33333
Okej. Skulle säga att jag egentligen pluggar. Har dock mer pauser än aktiv arbetstid. Så kan det gå. Så brukar det gå. Faktiskt nästan alltid. Jaja. 
 
Körde Majas fokus-pose när jag pluggade. Tänkte att det skulle hjälpa mig fokusera. 
Det gjorde det inte.
 

Babe

Idag har dessa två retarderade människor hållt ihop i 5 månader. Grattis till dom! Riktigt gosiga.
Puss älskling. I love u.


We both know

Aaaaaaaaaaahhhhhhh. På riktigt det finaste jag sett. Ever.
Måste se Safe Haven, verkar ju helt underbar. Denna låt är alltså soundtracket. Hähä. 
 
 
 
We both, know our
Own limitations, and that's why we're strong
Now that we've spent some time apart
We're leading each other, out of the dark
 

Booya

THIS IS WHAT'S UP


Biatchez

Welcome Sunday. I've been expecting you. Men det är lugnt, för jag är ledig imorgon.
Annars då? Är påväg till match. Möter Tensta. Så yep, kommer bli köttigt och krig. Sist var det nästan läskigt. Kaos.
Bifogar mitt arga gameface live från bilen.


Bästaste lördag

Skulle egentligen på Amandas födelsedagspartaj i Sollentuna idag, men det är helt enkelt föör kallt ute.
Men detta är ju inte direkt pjåkigt heller!!!!! Subwaykakor, grönsaker, chips, dipp, cola och Jonas. JAG ÄLSKAR MITT LIV.


Kvinna attackerade man med falukorv

Hahahah. Älskar dagens nyheter. "TAKE THAT BITCH!".


Echhh, your fakking volvos, maan

Har suttit och kollat på del två av tre av Palme-dokumentären, eftersom jag missade det på religionen i fredags. Tydligen är det bra att plåga sig igenom dem som hjälp till hemtentan vi har till nästa fredag. Så ja, jag plågade mig igenom del två. Egentligen är det nog möjligtvis ganska intressant men nu somnade jag mest. Missade sista kvarten och vaknade av eftertexternas gälla musik. Nu håller jag på att ladda ner sista säsongen av The Big Bang theory. Behöver något underhållande att titta på.
I alla fall! Det jag skulle säga var att jag print screenade en skön bild från filmen. USA protesterade mot Palme av någon anledning. Typ för att han ville att USA skulle sluta bomba Vietnam med en antal ton bomber.
 
På skylden till vänster står det alltså "PALME, TAKE YOUR VOLVOS AND GO HOME".

Studenten smyger sig på

Min första skivbiljett är mottagen! Stort!


Friends, no friends


Naturkunskap

Hehehehe. Vi har gett oss in på ännu ett filmuppdrag. Jag och Maja börjar bli hajp på det här nu. Psykologifilmen, Köpmannen i Venedig, Harry Potter... Och snart kommer en naturkunskapsfilm om att välja sina barn. Håhåhå. För att inte tala om projektarbetet vi gett oss in på. En film om turism i Stockholm. Japp, so much to do, so little time!
Ohmagawd. STRESS.
 
We were so cool.

Antagligen

Folk påpekar ofta att jag har dålig syn. Allra helst jag brukar påpeka det. Allra helst i klassrummet. Rätt magiskt hur jag aaldrig ser vad det står på tavlan, liksom. Så, glasögon? Eller? B) Så kan jag klä ut mig till nörd på alla skivor utan problem.


Skit i tonårsångest

Sitter och pratar med en god vän och får så mycket insikter! Pratar om alla möjliga saker. Alla dessa problem vi har va? Ensamhet, utseendefixering, killar och alla andra jobbiga faktorer i en tonåringtjejs liv. Alla har vi upplevt det.
Att känna sig ensammast i världen, att känna sig fulast i världen och att känna sig så fruktansvärt oälskad. Ändå tror vi att det bara är vi som känner det. Man sitter där med världens deppmusik och tårarna rinner för att man känner sig värdelös och så får man för sig att ingen skulle bry sig om man försvann från jordens yta. Men vet ni vad? FOLK BRYR SIG. Mer än ni någonsin kan tro, fler än ni någonsin kan tro.
Att vara ensam är så mycket jobbigare när du upplevt hur det är att inte vara det. Man var liksom van innan, och visste inte bättre.
Fast egentligen är man nog aldrig riktigt ensam. Man bara upplever det för att man lämnar sig själv. Om man litar på sig själv så litar man automatiskt mer på andra. Lita på dina vänner och din familj, för du har dom.
Ensamhet är inte att ingen ringer dig, ensamhet är när du inte har någon att ringa.
Och det är så svårt det här med att acceptera att alla är olika. Även om det vore tråkigt om alla såg likadana ut så skulle det i alla fall vara jävligt mycket enklare. Tänk att inte behöva känna sig nedvärderad eller sämre än någon annan? För det finns ju alltid någon snyggare. Eller typ tio tusen stycken bara på sin skola. Men sen så egentligen, vad spelar det för roll? Jag är antagligen en jävligt mycket skönare person.
Eller det får jag i alla fall för mig för att jag vill höja självkänslan. 
 
På något höger eller vänster kände jag att denna bild passade som handen i handsken.
 
 
 

Tjohej

Instarapade klara med hennes iPad. Tog först massa dubbelhakabilder men dem var för grova för att visas så det slutade med en hej-bild. För er information. Har för övrigt en lika olidlig dag i skolan som vanligt. Diskuterat tema till studentskivan men det går inte direkt framåt. Wellwell.
HEIHEI


Hej å hå

Gav upp Sims efter ungefär en halvtimme, längre än så är det inte roligt. Jonas spelar dock fortfarande så jag sitter här och läser bloggar som aldrig förr. Ibland är jag bra tjejig ändå. Så, på grund av all denna tråkighet blir det en lista av 2012. Here we go!
 

1. Gjorde du något år 2012 som du aldrig gjort förut?

Ja! Massor! Åkte utomlands själv med vänner, åkte på festival, såg Gavin DeGraw, blev kär som aldrig förr.. Och säkert massa andra saker som inte dyker upp i huvudet just nu. 

 

2. Höll du några av dina nyårslöften?  

Ähh, hade inga, gav upp det där för länge sen.

 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 

Ähum, är nog lite ung för sånt än. 

 

4. Dog någon som stod dig nära i år?

Nope, hallelujah.

 

5. Vilka länder besökte du?

Italien och Finland! Två riiktigt bra resor.

 

6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Fick allt jag någonsin kunde begära i slutet av 2012 så jag är rätt nöjd. Min kärlek.

 

7. Vilket datum från 2012 kommer du alltid att minnas?
2 februari. 19 februari. 7 juli. 22 augusti.

 

8. Vad var din största framgång?
Blir nog mer och mer säker på mig själv för var dag som går. Jag har en lååång väg att gå, men jag har gått rätt långt redan också. 


9. Största misstaget?
Hm. Jag vet inte riktigt. Kanske att låta mig själv må så dåligt som jag gjort ibland. 


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld stup i kvarten har jag väl varit. Men annars har det gått bra. 


11. Bästa köpet?

Oj. På ett helt år? Rom-biljetterna antagligen! 

 

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat antagligen. Hehe.


13. Gjorde någon dig riktigt glad? 
 Förutom Jonas som vandrade in i mitt liv och gör mig lycklig varenda minut så älskar jag alla mina fina vänner som alltid gör mig glad.


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
Not over you, Hall of Fame, Live while we’re young, Vart jag än går, osv. 

 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog faktiskt aldrig varit så glad som jag varit i år. Jämfört med 2010 är det här året ett paradis.

 

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Inte gett upp. Försökt mer. Litat på mig själv.

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Låtit mig själv hata och må dåligt av no reason.

 

18. Hur tillbringade du julen?

Med min kärlek. Först var vi hos honom och myste med hans härliga familj, sen vandrade vi till mig och umgicks med min konstiga familj. 

 

19. Blev du kär i år?
Ja. För första och sista gången. Kan inte tänka mig att det blir bättre än såhär. Jag älskar honom mer än jag någonsin kunde tänka mig var möjligt.

 

20. Favoritserie i år?
Måste nog vara How I met your mother.

 

21. Bästa boken du läste i år
Nä hörrni. Har nog bannemig inte läst någon bok 2012. I alla fall inte avslutat. Pff. Dåligt av mig.

 

22. Största musikaliska upptäckten?
Såg ju Gavin DeGraw live för första gången, men visste ju redan hur bra han var. Dock slog han mig ändå med häpnad live. Så ja, Gavin DeGraw.

 

23. Bästa filmen?
Sista Harry Potter filmen!! Definitivt. Sista Twilight var ju rätt bra den med.

 

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ehh. Pengar? Hehe.

 

25. Något du önskade dig men inte fick?
No idea, fyller år i Januari så det var ett tag sen..

 

26. Vad gjorde du på din födelsedag?
Var jättesjuk! Men drog mig till public och åt finmiddag med ett par bra vänner ändå. 

 

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nä. Jo. Jag själv. Got to stop. Men jag lär mig. Lite och långsamt, men ändå.

 

28. Vad fick dig att må bra?
Mina finaste vänner och min finaste pojkvän. Och mina syskon lite sådär på distans.

 

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hm. Låter kanske lame men jag tänker inte riktigt på det där längre. Förut kunde jag få värsta crushen men nu har jag ju min crush precis här. På femton minuters gångavstånd. Må hända att han inte är så känd men what to do. Höhö.

 

30. Vem saknade du?
Min bror. Mer än någonsin. Kan bli jätteledsen helt random när jag inser att han bor i Malmö. MALMÖ liksom?! Really??

 

31. De bästa nya människorna du träffade?
Måste säga att gänget vi hängde med i Karlstad var heeelt fantastiska!

 

32. Hur firade du in år 2013? 
Med mina allra bästa vänner och massa randoms. Och med världens bästa nyårskyss.

 

33. Vad är dina nyårslöften för 2013?
Har fortfarande gett upp det där. Men om jag ska säga något så är det nog att lära mig älska mig själv, och att lita på mina instinkter och att våga. Nu när vi tar studenten och allt.

 

Smörigt och så, men ändå, 2012 års höjdpunkt. Lätt.

 


Echh just being jättehäftig

Även om jag hunnit med mycket har jag också hunnit vara uttråkad idag. Hittade lite glasögon i några skåp. NÄR har någon köpt eller använt dessa? HUR länge har dom hängt med?
Man undrar ju.
So G dock.


Badabad

Hallå! Man hinner ju med massa grejer när man är ledig. Har precis bytt rum (eftersom min syster flyttat ut snor jag hennes gamla rum) (har nu haft alla sovrum i detta hus, vilket är fyra st). Så jag har alltså städat som ett as hittills. Duktig idiot. Nu tar jag mig ett välförtjänt bad och spretar med tårna. Börjar bli riktigt duktig. Sedan ska jag kolla på en dokumentär om Olof Palme. Missade det i skolan i fredags.


När Sony Ericsson was the shit.

Kommer ni ihåg dessa mobiler? Va? Vavava? Dom var bra goa ändå. Snacka om att iPhone revolutionerade mobilvärlden. Dessa mobiler var ju en helt annan värld. De var ju de coolaste man kunde ha. Ja, dom var fina dom. May you rest in peace, mobil.


Bra-söndag

Hade en bra-söndag igår. Min pojke, exklusiv glass och chillfilmen numero uno. Och så medvetenheten om att jag är ledig dagen efter. Kan inte bli så mycket bättre. Jo, jag kunde ju vara frisk förstås, men vad kan man begära?


Sims vs. Någotjagintekommerihågvaddetheter

Gamear med Jonas. Jepp. That's how sociala vi are.


Kulhelg

Detta gjorde vi hela dan igår och detta kommer vi göra hela dan idag. Ligger hemma sjuka båda två och tycker synd om varandra.


Tänkvärt

Jag tror det är något med oss tjejer, och att övertänka allt. Så fort han inte skriver ett hjärta i senaste smset hetsar vi upp oss och föreställer oss alla scenarion vi bara kan komma på om varför han plötsligt skulle vara arg eller slutat gilla en. Så fort han blir irriterad på en så blir vi rädda för att han ska ha tröttnat, eller så fort han inte hört av sig på en dag så blir vi oroliga att han har insett att man är fel för honom. Man är alltid lite nervös. Nervös för att göra fel eller vara fel. Allt måste ju vara perfekt.
Fast det är där vi har fel.
Allt behöver inte vara perfekt. Ibland glömmer man skriva ett hjärta, ibland irriterar man sig på varandra, och ibland behöver man inte höras på en hel dag. Vad vore ett förhållande utan brister? Det är ju i de stunderna man ska älska varandra som mest. Lita på varandra som mest. Utan inperfektion skulle inte perfektion finnas. Tänkvärt.
 

Produktivt

Idag, en dag som denna, då jag är hemma sjuk, har jag världens chans att göra något produktivt. Känner nästan att jag vill göra något produktivt. Inte ofta det händer.
Men idag. Idag vill jag det. Men idag. Idag gör jag inte det.
Vet inte riktigt vad jag skulle göra för något, liksom. I och för sig så kan jag ju alltid städa igenom mina två rum jag har där uppe, men känns ju ganska ovärt att göra det innan jag målat, vilket jag ska ta tag i en vacker dag. Men än har jag inte införskaffat någon färg. 
Skulle kunna gå på en promenad och ta lite kort på den nyfallna snön, men det känns ju lite n00bigt att gå med en digitalkamera typ. En vacker dag ska jag införskaffa en redig kamera. Någon gång.
Hade kunnat åka till centrum eller nåt och fixa lite grejer, men jag måste spara vartenda öre till London så ska hålla mig borta från att köpa någonting. Åh, London.
Skulle kunna gå med ut med hunden dock, det var ju några dar sen. 
Så får det bli. Adíos
 
Jag och min finaste i London. 
 

Schjukis

Är påväg hem från skolan för att jag överskattade mig själv. Trodde inte jag var så sjuk och att jag skulle orka skolan, men det var inte så najs att sitta där och snörvla som jag trodde.
Drog till med sadface och sa till min lärare att jag går hem och är sjuk istället. BUT NOW LETS PARTY !

Skoja. Jag är faktiskt sjuk.
(De två sista bilderna föreställer dancemoves).


Jag är bra häftig

Ibland är jag jävligt hardcore måste jag erkänna! Tog precis den sista chokladbiten när Jonas var på toa. Tji fick han för att lämna choklad i min ägo! Och jag går nästan alltid över vägen istället för under bron vid där jag bor. Ibland genar jag över folks tomter också. Och en gång drog jag av tomtens skägg. Ljög också precis pm att ta den sista chokladbiten. Aha! Den ni! HARD ROCK HALLELUJAH!!


Boo-ya

Jag måste vara världens, eller i alla fall Sveriges, eller ja åtminstone Åkersbergas bästa flickvän som kommer med godis, glass och cola till min pöjk när han är sjuk. Må hända att jag äter det mesta av det, men det är en annan femma. Det är tanken som räknas, liksom.
Riktigt obehaglig bild på det. Håller i påsen från affären. För er som undrade.


Och så en riktig mes-bild på det

Idag blev det pannkisar till middag. Gott.
Haaaha astorr. Annars har jag mest legat hemma och längtat till London. Har lite "is this real life?"-känsla. Jag har världens finaste pojke och om drygt en månad sticker vi till London. Livet kan inte bli så mycket bättre. Jag åt liksom till och med pannkakor till middag. Hallelujah!


WOopWoOP

Min naturkunskapslärare står och pratar om gener, syror, proteiner, celler och gud vet vad för tråkiga saker som vi har i kroppen. Nu ska vi tydligen läsa massa text också. PARTY.
Totally intressant. Nja. Näe.
 

Yeha

Chacha allesammans! Glider omkring i skolan och gör.. Ärligt talat ingenting. Våran lärare är inte jättebra men ganska underbar, egentligen ska vi sluta kl 3 varje torsdag hela terminen, men han tycker det blir för mycket tid att umgås så nu slutar vi tio i två varje torsdag istället. Happy days!


Hey

Hahahaha. Wonderful.
 

Min kärlek

WAAAAAHHHHH. Är så lycklig. Har världens bästaste pojkvän och 21-24 februari åker vi till London tillsammans. Oh happy days.


Hahahahaha

Vissa fattar bara inte....
 

Halloj

Jepp. Är skoltrött igen. Det gick fort det. Men! Det som får mig att överleva är faktan att jag fyller år om 2 veckor och 6 dagar. KÄMPA!! Sedan är det sportlov strax efter det. Och jag och Jonas kanske har lite planer på en liten tripp också. Förhoppningsvis. Han får mig att orka, även om jag inte vill lämna honom på morgonarna. Den jäveln som är ledig alltför ofta. 
Jaså. Annars då? Not mucho! Live från skolan osv. 
 

Känns sådär

Är påväg till första träningen för i år. Känns sådär med tanke på att jag inte har tränat på ca.. Två månader, typ. Stukade foten innan jul och sen har jag mest ätit. Hela julen. Så japp, we'll see hur detta går.


Årsresumé 2012 Del 2

Årsresumén fortsätter! Jajamensan! Here we go!
 
JULI:
 
Juli började med att jag och Madde åkte till Karlstad på festival, stört roligt!
 
I Karlstad fick jag se Gavin DeGraw för tredje gången. Happy, happy moment.
 
Jag förlovade mig! Skoja. Min syster förlovade sig. Muy trevligt!
 
Firade Eric som fyllde 18!
 
Tjillade galet i sommarvärmen.
 
Hade det gött hemma.
 
Drog på en spontan liten båttur med världens bästa vänner. Åkte ut till en liten ö och grillade korv och lekte chubby bunny med mashmellows. (Kommer aldrig lära mig stava det ordet).
 
 
Åkte till Gräsö och hälsade på Maja! Det är så himlans najs där!
 
När jag kom hem hade vi tequilarace hos Madde. Hehehe.
 
Åkte till papi och bodde där ett tag.
 
Och hängde under bron vid Åkersbergas kanal. Picknick!
 
Hängde vid domarudden och gungade och spelade volleyboll. Tog även fula bilbilder påvägen hem, tyckte det var lika bra att den fick vara upp och ner. :]
 
Hade det kul med Malin. Hahahaha.
 
AUGUSTI: 
 
The best month that I've ever had.
Dododoooo... Stämningen stiger.
 
Kommer så väl ihåg kvällen jag tog den här bilden. Rasmus hörde av sig vid tolv på kvällen och sa att jag skulle dra ut och träffa han, Jesper och Jonas. Hade aldrig träffat Jonas då, men tänkte inte mer på det. Drog och träffade dom och vi kollade på film till fem, sen smög jag hem igen hahaha.
 
Hade en jätteawesome kväll med Katja och Nadja! Åt thai, godis och sprang och tjuvbadade i folks pooler på natten. Epic! Pratade med Rasmus och Jonas i telefon den kvällen. Hehe.
 
Var på Pride för att hedra Rasmus.
 
Hängde massa med Jonas, Rasmus och Jesper. Höll på att bli en grapp. Fick reda på massa saker om Jonas genom Våghals, men tydligen skrämde ingenting iväg mig!
 
Helgen som förändrade allt. Hade en liten fest hos pappa, och jag och Jonas hade vår första kyss. På fyllan. Hahaha, men sen stannade han helgen ut och sedan dess har vi inte varit ifrån varandra i en dag. Inte på fyra månader och 29 dagar. 
 
Samma dag började Gavin DeGraw följa mig på twitter. Haahh, WOAH.
 
Härliga sommarkvällar.
 
Blev sådär jobbigt lycklig att ni fick lida av mitt nykära skrivande och jag erkände att jag var kär. 22 Augusti gick vi ut med det offentligt på facebook till och med. Hoho. Min kärlek.
 
SEPTEMBER:
 
Åkte till Uppsala med min pöjk en helg och hälsade på hans mor.
 
Östhammar för att vara exakt. Och han visade mig Östhammars penis som visas på bilden här.
 
Var sådär jobbigt puttinuttig igen.  ❤
 
Beställde studentmössa!! Och la in en asgammal nördig bild för att beskriva saken.
 
Jesper fyllde år och hade kalas som gick halvdant om jag får säga det själv hehe. Men det var kul så länge det varade!
 
Nadja tog körkort!!
 
Förklarade min kärlek för Jonas när jag fick världens finaste en-månads-present. (Ja, sånt finns!). I love you.
 
Sanna fyllde år och hade kalas. MUY KUL! :D
 
Sen hade Malin en mycket rolig middag! Awesome månad.
 
Jonas fick dock en Iphone 5 som han retade mig med. What to do.
 
OKTOBER:
 
Hängde med grapparna i stan.
 
Det blev höst.
 
Fick min nya dator och blev löjligt glad. Heh.
 
Troligtvis Oktobers största händelse. Kanelbullens dag!
 
Var på party hos en kille med fyrkantig toalett. Blev djupt fascinerad.
 
Blev mer kär för varje dag som gick. Och blir fortfarande. Världensbästa.
 
Bokade Finlandsresa med gänget!
 
Hängde i en kundvagn i en tunnel med Jonas. Tonåringar va? Hihi.
 
Hade två månader med min finaste och han var lika snäll och gullig som vanligt.
 
Hängde i skolan. Lika skoltrött som vanligt.
 
ÅKTE TILL FINLAAND!
 
Var i Finland på Måns landställe med världens bästa gäng!
 
NOVEMBER:
 
Var på beerpongkväll hos Miranda! Adde kände sig ganska ensam.
 
Var i Uppsala hos Jonas broder! Mys.
 
Hade en jädrans massa myskvällar med min mysiga pöjk.
 
Hade tre månader tillsammans. Gos.
 
Spelade in Harry Potter med Maja till engelskan..
 
Välkomnade vintern.
 
December känns ju ganska så nära inpå så jag skiter i den månaden. Om den inte får ett eget litet inlägg kanske. Det blir senare! Där har vi 2012 i alla fall. Best year I've ever had.
 

Goodbye christmas

Den fan sorgligaste dagen på året.


Åh vad jag älskar dig

Här är min dagbok idag. Jag är så lycklig med dig, min finaste.


Årsresumé 2012 Del 1

Okej. Ska jag ge mig in på detta? Vågar jag? Kommer jag fullfölja det? OKEJ DÅ LET'S GO! 
En årsresumé av 2012! HERE WE GOO!
 
JANUNARI:
 

Blev lättad när jag såg de nya lagarna. Har ju så många stalkers att jag tappat räkningen. Typ.
 
"hejsan bloggen nu ska jag berätta vad kärlek är för mig. kärlek är någon man gillar och skulle kunna göra allt för och inte t.ex. när man ska strula så börjar killen prata om något helt annat om sig själv det har min kompis Denice varit med om men om man t.ex. är med en kille då ska man visa att man gillar den och om man kanske sitter i en soffa då kan man sätta sig närmare annars så kanske killen/tjejen tror att den inte gillar den och sen nångonting jag tycker är viktigt är att när man är 12 år som jag så tycker jag att man ska ha strulat med en kille innan man fyllt 12 och det tror jag alla har gjort men jag tycker även att man borde ha t.ex dansat tryckare på berga eller ialla fall ha dens nummer det tycker jag är kärlek!"
 
 
Fick förklarat för mig vad kärlek är av en tolvårings blogg. Vackert.
 
Sverige utvecklades.
 
Var deppig.
 
La upp denna och skrev "Våldta våldtäktsmännen innan dom våldtar dig".
 
 
Jag gymmade på den tiden.
 
Hade fortfarande tandställning så jag var hos tandläkaren stup i kvarten.
 
Forever Alone - MAKE DINNER FOR TWO, DON’T HAVE TO COOK TOMORROW
La upp massa forever alone-bilder. 
 
Låtsades vara superkänd.
 
Fyllde år! Var cpsjuk men åt middag med massa vänner ändå. Kämpe.
 
 
FEBRUARI:
 
Såg Gavin DeGraw för första gången!!!!!!! Woaaahhh that moment :')
 
Min dåvarande man fyllde år så vi bombade twitter med hashtags och lyckades få honom till trea som twittertrend. Well done!
 
Jepp.
 
Pantade med pappa och tjänade de stora stålarna. 
 
Madde hade 18-årskalas!
 
Pratade i timmar och kämpade som fan för att få åka till Rom!
 
Gavin DeGraw i egen hög person svarade till mig på twitter och vi bokade Rombiljetterna samma dag! Oh happy day. Lyckan då alltså. Åkte dagen efter också. Woah!!
 
Flög till Rom, såg Gavin DeGraw och såg Roms alla sevärdheter med världens bästa Maja på två dagar. Lyckligaste tiden i mitt liv typ. Hallelujah!
 
Best. Day. Ever. Thank. You.
 
Hoppar framför vatikanstaten bara. Inga konstigheter. Det mest spontana och bästa jag nånsin gjort, hah!
 
Åkte dit med min kära barndoms&klasskamrat Majsan och min kära twitterkamrat Sofia, hah, bästa, man kan faktiskt lära känna jävligt skönt folk och inte endast pedofiler genom internet!
 
Eh. Ja. Det var typ hela det februari handlade om. :D
 
MARS:
 
 
Våren kom. Eh. Typ.
 
Spelade basket. Som vanligt.
 
Katja och Nadja fyllde 18! Så vi hängde i stan och åt finmiddag. Ja, detta är på donken, vi gick dit och värmde oss efteråt.. Lol!
 
Fett vårigt.
 
Chillade i skolan.
 
Borstade tänderna inför tandis. Känns som att jag var hos tandis typ hela våren. Hela tiden.
 
Hängde med Katja och Nadja i stan i vårsolen!
 
La upp denna och skrev "Försöker plugga... Men jag har helt tappat fokus..!". Hahaha. Torr.
 
Lurade er att jag skulle vara med i Big Brother. Tror alla gick på det.
 
APRIL: 
 
 
Mera vårbilder!
 
Åkte till Norrköping på basketcup.
 
You know, basketmänniskor. Vi är coola. Det är vad jag har hört i alla fall.
 
Bodde sjukt exotiskt gjorde vi också.
 
Drog på mig en blåtira.
 
Tog sedan en tripp till Erics landställe och partade.
 
Erics landställe.
 
Spelade in film till skolan. Köpmannen i Venedig år 2012.
 
Var sneaky och hade hemlisar. Hihihi.
 
"Det heter ju inte AIRhockey utan anledning!"
 
MAJ:
 
 
Hade majbrasa i en grill hos Niklas. Mys!
 
Spelade basket i skolan. Epic.
 
Älskar våren!!!! Den gör skolan så mycket lättare. Livslusten kommer tillbaka. Åh, jag längtar till våren.
 
Fjärde Maj la jag upp denna och skrev "May the 4th be with you".
 
Livslust? Jodå.
 
Filosoferade i fönsterkarmen som vanligt.
 
Solnedgång från pappas balkong. Love it.
 
Gick på promenad och tog fina bilder. So awesome.
 
Fick coachens pris på basketen :]
 
Avslutade och redovisade filmen. Skämdes och skrattade.
 
Mysiga brännbollskvällar på röllingby backar. Bestbest.
 
Hängde i Akersskolan gympasal en kväll. Tjill!
 
Kollade på Åkersbergas korpenkillar.
 
TOG UT TANDSTÄLLNINGEN!!!! 21 Maj! Legendariskt!
 
Innan-Efter bilder lol!
 
Tog första doppet! Stolt!
 
Med Katja och Nadja! Fast dom var inte lika modiga som mig. Bwah! Samma dag som Loreen vann Melodifestivalen! Stort!
 
Hade vattenkrig i värmen.
 
Hängde vid ängsan i Viggbyholm hehehe.
 
Gulligaste bilden jag tagit tror jag. Dör lite. Älskar gamla människor som hållt ihop. Kärlek. :')
 
 JUNI: 
 
Lirade golf med klassen.
 
Firade nationaldagen med att spionera på grannarna.
 
Hängde på Schools out-festival i Sollentuna med laget.
 
'Sommarjobbade två veckor på förskola!
Var färgglad och aktiv. Cyklade till jobbet varje dag och gick på promenader när jag kom hem. Gosh, saknar det hahaha.
 
Bästaste barn!
 
Fick reda på att jag blev antagen som funktionär på Putte i Parken och var överlycklig, fick se Gavin DeGraw ännu en gång!
 
Firade midsommar på Niklas landställe! Söp och tältade för att vi vägrade använda lakan. Måns hade även ett fint tal den kvällen. Tältade också fyra pers i ett tremannatält för att ingen ville sova med Måns och Karro. Hahaha.
 
Andra halvan av året får komma en annan gång! Har suttit och lagt in bilder i fan en timme nu, är smått död och hungrig. Men jepp, 2012 var fanimig ett bra år!
 
 
 
 

Eat my shorts

Den här månaden fyller jag 18 år. Kan ni fatta det va? Jag blir vuxen. I alla fall enligt regeringen men sen kan man ju definiera det hur man vill. Jag blir myndig, men inte vuxen. Så skulle jag nog vilja säga det. 
Kan inte riktigt se mig själv som vuxen.
Men så är det kanske inte så konstigt heller.
 
Kommer alltid vara ett litet barn som älskar buttricks.

Dumma, dumma ekorrhjul

Kollade precis på mitt schema för denna termin. Jag är inte redo att komma tillbaka till skolan. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.
 
 
 
Well. Man ser inte tiderna. Men det är hemskt i alla fall. Jämfört med förra terminen.
Vem var idioten som sa att trean var bästa året? MY ASS heller. Kommer avlida. Långsamt. Plågsamt.

<3


RSS 2.0