New Girl

:)))
 
 
 

Jeg heter Finn

Hahaha, dom är ju för goa. 
 

Var ensamma tillsammans, det blir mindre ensamt så.

Vill skriva något extremt vettigt som alla vilsna själar kan känna igen sig i, och veta att dem inte är ensamma i världen utan att det finns många fler som också tror att dem är ensamma. Tänk om alla som kände sig sådär jobbigt ensamma kunde vara ensamma tillsammans. Det vore fint.
Även om jag inte är ensam alls längre, så brukar jag ändå tänka tillbaks till då jag kände det så, och tänka att jag är så jävla stark. Det låter säkert asmesigt, och jag var säkert väldigt mesig som fick mig själv att må dåligt över diverse anledningar, men ändå. Inte så att jag överlevde cancer eller besteg ett enormt berg, men jag får väl vara stark ändå. Lite i alla fall. Visserligen är jag fortfarande rätt instabil med tanke på att jag gråter av ingenting titt som tätt, men jag jobbar på det. Inget går på en natt. Förutom ett one-night stand, förstås. Heh.
Logiskt? Inte direkt, men äh. 
 
Hade inte så mycket mer bilder än denna. I alla fall inte sådär ungdomligt djupa. Eller nåt.

Septemberdepression

Alltså är så trött. Och vädret kunde ju inte vara så mycket mer deprimerande. Påväg till jobbet, och det har inte heller gått något vidare. Saknar skolan. Heh. 
:]


AW

Påväg hem från after work i stan, hängde på biljardpalatset och sen en mysbar, haft det supermys och har världens goaste kollegor! SL är inte lika supermys, dom försenade mig med en halvtimme hem :)))) Sämst. Ska rimma ihop ett hatbrev á la Björn Gustafsson. Men annars bra! Är bara lagom trött nu. 

:))))
Gavin DeGraw - Make A Move

Alltsååå weeeeeiiiii den 15 oktober släpps denna. Hiho. Tagg. 
 
 

Duktig idiot :))))

Idag har jag haft hälsomåndag. So far, i alla fall. Eller. Ja. Var ute och sprang och sen åt grönsaker. Hälsosamt för att vara mig!
Ikväll ska jag och Jonas kolla idol för fulla muggar.
Imorgon ska jag träffa Maja och göra film. Kan ju inte ge upp bara för att skolan är slut! Meheh.


-

Hittade massa gamla bilder på min gamla kamera. Detta är julafton 2010. 
Just då var jag nog rätt lycklig. Teddy hade den inverkan på folk. Eller på mig i alla fall. 
Åh, blir tårögd igen. Well. Sorg är förvirrande och svårt men man överlever. 
Bara jag som gråter till allt och alla och är ett känslomässigt freak. Men det blir bättre med tiden. Tror jag.
Älskade ängel.
 
 
 

Ett hopp och två stygn

Hahaha alltså denna bild beskriver min incident i Cypern så bra. Röda ögon av tårar och likgiltig. Liksom "Jaaha. Då hände det också. Lite ont i huvudet men jaja. Thumb up eller nåt.".


Nicholas Sparks

I Cypern läste jag Safe Haven på ca 5 dagar. Hade ju sett filmen och den var så fruktansvärt bra att jag tog mig tid till boken, som var ännu bättre. Så nu har jag fastnat för Nicholas Sparks och bestämt mig för att jag ska läsa alla hans böcker. Alltså erkänn - The Notebook, The Last Song, Dear John osv. Mannen är ett geni! Böckerna är dessutom på engelska så jag känner mig sjukt ambitiös!
Så när jag kom hem från jobbet igår låg dessa och väntade på mig, från världens bästaste som skämmer bort mig. :')


(?) September

Påväg hem till lägenheten och Jonas efter jobb på Grönan. Alltså I like it! Nause spelade denna ljuvliga afton, och efter konserten fick vi eskortera dom till signeringstältet och hålla bort skrikande småflickor. Men det var kul! Så mycket action jag får i min gråa vardag. Hehe. Nejdå! Ska inte klaga, har varit i Cypern och flyttat hemifrån jö vadfän. Var på Ikea igår så nu har vi gjort superfint hiho. På den lilla yta vi har, haha.
Well. Ja. Simma lugnt /yolo.
NEJ USCH. Hatar yolo.


Hashtag yolo

Fortfarande inte insett att vi flyttat hemifrån. Hihi. Kan dansa naken och jonglera med köttbullar när jag vill. Laga köttfärssås utan köttfärs och äta mackor med ketchup på. Young, wild and free u know.


Tisdag 3 augusti

Alltså denna dag har varit så awesome. Fikade med Katja och Nadja i stan och catchade upp efter att inte träffats på månader! Disaster. Sen mötte jag upp Jonas och handlade mat (vuxenpoäng!). Sedan åkte vi hem till vår myslägenhet och jag lagade mat medan han kopplade in tvn, och nu har vi precis ätit korv stroganoff á la mig på en flyttkartong framför idol. Vi har inte riktigt införskaffat matbord och stolar än heheh. Men på torsdag blire Ikea för fulla muggar!


RSS 2.0