Choco loco

Förra veckan jobbade jag 50 timmar, hyfsat effektivt och duktigt anser jag. Så igår när jag kom hem var jag lycklig och stolt över min produktivitet och unnade mig en kopp varm oboy. Bästa på länge. Samtidigt som jag filosoferar och undrar hur gammal jag egentligen är, när en varm oboy efter jobbet är höjdpunkten på veckan. 



Wellwell. På lördag är det jävligt härj med alkohol. Det ser jag fram emot!


Så himla loco

Onsdag, påväg till jobbet och drömmer mig bort till helgen. Inte för att jag ska parta sönder eller så men min syster flyttar hem från Öland, min bror gör ett hedersbesök från Linköping och min andra syster kommer med tvåveckors-lillen. Syskonkalas är alltid uppskattat. Allra helst när systersonen följer med hiho. Har dock ett partyerbjudande också men vi får la se med det hoho. Gud jag är så övergammal??? Vad är the problem, sitter hellre o myser med familjen haha, sad. Sorgligt. 
Wellwell. Låt det bara bli helg, dör av segheten på jobbet snart. 
Sitter och kollar på bilder på gosisen för mysfaktorn.


Här är han i min famn hihi. Stortrivs.

Hungerhån

Sitter på tåget hem från jobbet. AShungrig och fruktansvärt utmattad efter en heldag på jobbet samt en halvtimmes väntan på tåget. Hungern växer och tröttheten hänger över mig likt en gigantisk... Skugga. Eller nåt. 
Bläddrar igenom bilderna på mobilen i jakt på inspiration till att slänga iväg ett blogginlägg i brist på roligare saker att göra på tåget. Så dyker givetvis fikbilden från igår upp. Var alltså och fikade med Ida igår. Och fyfan vilket hån mot min egen hunger den där bilden kändes som.
Kolla på den. Så satans gott det ser ut.




För övrigt tog jag mig tid till att göra iordning mig igår. Händer ytterst sällan nu för tiden då jag inte känner något som helst behov av det till jobbet så tyckte det kändes värt en bild. 

2 grejer bara


Det är det här vädret jag längtat efter hela vintern. Det var på tiden.


Det är ganska så svårt att lämna sängen på morgonen när han får ligga kvar. 

Schuk

Gosh, jag är så mesig. Påväg till jobbet just nu med världens megaförkylning och är allmänt sjuk och hängig, men vågade inte sjukanmäla mig :))) plus att jag kommer hamna massa efter då. Men ja, nu sitter jag här med världens ångest istället för att jag med hela min själ bara vill ligga hemma och tycka synd om mig själv. Är så jävla trött, och helgen har aldrig varit så efterlängtad :') även fast jag skriver det varje helg hehehe.

Såhär känner jag just nu.


För det här ÄR jag just nu. Gnällig och sjuk. 

2014

Konstigt och förundrande nog så droppar det visst fortfarande in lite folk här då och då. Väldigt furundrande faktiskt. Lite mystiskt. Vilka är ni själar? Jag menar, vad jag vet läser inte ens min familj eller pojkvän den här bloggen. Knappt jag gör det. Slänger in nånting meningslöst någon gång i veckan om ens det.
Nejdå, nu ska vi inte slösa tid och energi på hur dålig jag är på att blogga. 
Men ni kanske inte ens läser heller, bättre jag slänger in lite bilder. Eller så gör jag det bara för att underlätta för mig. Who knows.
Julen var mysig och nyår spenderades med mina käraste vänner. Gosh, dom är så jävla bra.
 
Julbakade lite peppisar med min bror, syster, hennes fästman och min andra halva. (Jävlar vad klurigt det är det där med vad man ska kalla sin pojkvän va? Ska man skriva namnet? Min man? Min pöjk? Min pojkvän? Wellwell. Det löste sig va?)
 
Pyntade peppisarna fint. Det är nämligen tradition. Insåg nyss att jag glömt ta kort på pepparkakshuset dock! Katastrof. Då kan jag bara ljuga om hur underbart fint det blev. Wellwell. 
 
Min syster var gravidare än någonsin så jag passde på att ta lite fina bilder på de blivande föräldrarna, and guess what.... 1 Januari blev jag MOSTER! Till världens finaste lilla Jack som jag fick träffa några dagar senare. Kunde aldrig in my life önskat mig en bättre start på året. 
 
Männen i mitt liv, höhö. Vi satt och spelade Wii på Julafton :)))) Men jag klagar inte.
 
Dressed up nice för Julafton. Min fina.
 
Klapparna under den obefintliga granen, hahaha. Det blev inget sånt i år eftersom ingen bor hemma längre och mamma inte orkade göra det själv. Men med tanke på att jag är yngst i släkten så kändes det väl inget jättebehov. Så körde vi lite julklappsroulette också, i år fick vi ett roligt brädspel som har kommit till användning. Kewl.
 
Efter några rusher och lite fynd i mellandagsrean så bläv dä nyårstime!
 
Var lika dum som vanligt och glömde ta kort när det såg fint ut innan middagen, vilket slutade i tomma efterrättstallrikar och en halväten cheesecake i bakgrunden. Vilket som så åt vi fantastisk middag med fantastiska människor.
 
Lite bra människor.
 
Lite awesome männisor igen. Nyår var rätt grymt faktiskt, jag och Madde regerade beerpong bland annat med team krökarby. 
Hahahaha försök hitta Rasmus på denna bild förresten. 
 
Blev så avundsjuk på att bilden ovanför kändes så härlig, så jag utsatte kameran för min extrema dubbelhaka för att få vara med i gänget. Uppoffringar u gotta do.
 
ManfredMan!
 
Min finaste fulla kärlek, hoho.
 
"Vi kör en Miley Cyrus" kändes ändå som en hyfsad idé at the moment..
 
"Se cool ut" vet jag inte om det kändes som en bra idé ens då faktiskt. Hahahaha..

Fooooooood

Det bästa med att ha flyttat hemifrån är nog att själv få bestämma vad som ska finnas hemma. Matväg syftar jag förstås då på. 
Det är inte direkt så att jag menar att jag och Jonas är värsta hälsofreaksen och bara har sallad hemma, men för mig är det typ ett mirakel att få äta normal mat igen. Det gick helt enkelt inte så bra för mig och mamma att bo tillsammans. Vi var båda för stressade för att orka bry oss, och hon gick på lchf och åt knappt vilket slutade med att jag typ åt nudlar med kyckling varje dag. Ibland en varmkorv med bröd när jag lyxade till det. 
Tycker ändå jag och Jonas är halvduktiga på att laga mat! Eller börjar bli i alla fall, hähä.
Nu förstår jag varför jag aldrig bloggar längre hahahhaa I'm boring, wellwell nu ska vi laga pad thai!! At home! Sjukt ambitiöst. 


Vårat gullekylskåp. Inte så mycket och hurra för but still lovely för att de e vårt. Fniss. 

RSS 2.0