Grattis på 20-årsdagen älskling

Den 31 juli 2012 så skrev jag "Riddare i skinande rustningar är överskattade. Jag vill inte ha någon som kommer på en häst och räddar mig från draken, jag vill ha någon som kommer på en drake och räddar hästen från mig."
Och bara några veckor senare så kom du flygande på din drake och räddade hästen, med en alldeles fantastisk tajming. Tre veckor och en dag senare, alltså den 22 augusti 2012, så blev det officiellt du & jag. Vi fick inte riktigt så många likes på Facebook som vi önskade oss, men det var lugnt. För vi hade ju varandra.
Jag hoppas att vi en dag kan sitta på en vacker veranda och berätta om vår första kyss för våra barnbarn, du vet, på fyllan som ingen kom ihåg dagen efter. Och om vår första dejt som bestod av pizza bland hundra tomma ölflaskor i mitt barndomsrum hos pappa. Men vem bryr sig om romantik när det känns rätt. För det gör det med dig. Det känns så förbaskat jäkla asrätt. 
Grattis på födelsedagen älskling! Nu får du köpa alkohol till mig i exakt tio månader framöver. Love u!
 
 

 
 

Hela 5 megapixlar

Yep, nu är helgen slut så nu är det slut på alla finbilder tagna med systemkameran. Back to kassa iphonekvalitetsbilder! 
Var på jobbet några timmar idag men det var chill, imorgon var det egentligen meningen att jag skulle träffa majsan och springa lite ärenden (älskar serri att säga så pga låter viktig, egentligen skulle jag bara till banken för o sätta in pengar på kortet som jag har kontant och sen köpa skor) (lång parantes). Men tydligen kunde jag jobba imorn också vilket jag inte trodde, och jag är väl inte den som är den och säger nej till jobb. Cash is king hade jag ju hört! HeH! 


Japp, här ligger jag i sängen och kollar på 90210. Drömmer mig bort till ett liv i LA. Varför är jag dömd till att födas i det torra mellanmjölklandet Sverige?? WHYYYYY

Söndagsmorgonmys

Satan vad jag matlyxat denna helg ändå. Frukt, bär, kesella, choklad, tacos och nu pannkisar. Lyxigt för att vara mig i alla fall. Har njutit som attan denna morgon, och varit duktig dessutom och tvättat en tvätt också. Och om någon timme så bär det av till jobbet. Så otaggad på jobb med tanke på att solen skiner, men what to do. Cash is king har jag hört.
 
 
 
Pannkisar med sylt, frysta blåbär, mango & hallon samt lite vaniljkvarg. Och så smoothie till det.
Hur bra start på dagen? Slår väl yoghurt med K special lite kanske.
 

/ tror hon är bra framför kameran

Har man tråkigt så har man. Bilderna nedanför beskriver ungefär vad jag sysselsatt mig med idag. Ja, tagit egobilder helt enkelt. Näjmen. Har dessutom träffat och lekt med min systerson! Han är visserligen lite liten för att leka eller förstå, men jag hade kul i alla fall. HeH.
Hängde lite hos min papi i samma vända också, han fick ungefär en månad sen födelsedagspresent i form utav filmen Now you see me. Den är så förbaskat bra och han äger ungefär 2000 dvd-filmer (no joke) så jag kände att han behövde ha den i sin samling. Vi såg den och han hade inte annat val än att älska den, så det gjorde han.
 
 
 
 
 
 
 
Ska vi tävla i egocentriskhet? Jag vinner. Lätt.
Though, in my defence, det är ju min blogg. Mitt tempel. Typ.

Gotta get down on friday...

Eftersom Jonas inte är hemma så får jag lyxa till det för mig själv. Har jobbat, diskat, lagat tacos till mig själv och nu ska jag krypa ner framför en chickflick. Förra helgen var det ju Pitch Perfect så den här helgen känns det logiskt med lite LOL. Hah! Nerd. Tänkte kolla på Harry Potter men insåg att det kanske är ungefär samma nörd-nivå på det med, så äh. 
Jag borde verkligen skaffa mig ett liv va? Men vi tar det nästa helg. Ska jobba på Söndag, men nästa helg! Då ska jag bevisa att jag har vänner. Har redan planerat mysmiddag på Vapiano med lite bowling efter. Längtar redan till nästa helg??
Men! Detta är inte så pjåkigt ändå efter en lång jobbvecka. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Proffsbilder för att komplettera för alla kassa iphonebilder hoho

Countdown: 6h 30m to weekend

Idag är det fanimig fredag och jävlar vad jag bestämt mig för att vara glad idag! Även fast jag inte har ett skit planerat hoho. Imorgon ska jag umgås med far (why?? God why????) och på söndag ska jag jobba.. Heh! Aja. Fick vad jag tror är väldigt trevliga besked på deklarationen och planerar en eventuell liten resa maybe. Så jag är fantastiskt glad ändå!


Slänger in en uusel iphonebild från imorse, klär mig somrigt i hopp om att den kommer snart. Wopido!

För tillfället

Detta gör mig deppig: 


VÄDRET. Like a true swede.


Jävla högskoleprovet som jag ej pluggat ett skit till. Ångestladdat.


Att min andra halva är i andra halvan av detta land. 

Detta gör mig glad: 


Mat. (Detta från i helgen med Ida) (gott).


Udda bilder.


Och världens bästa systerson.

g33k

Detta är mina dagar på jobbet. Inte alls långtråkiga eller så. Och ja, jag kollar om 90210 för typ tredje eller fjärde gången. Love it love it love it. 

As long as I have Riesen

Det var en fredagkväll och allt var redan stängt, alla pengar var ju slut så det får man leva me... Tjalala, nädå. Ska sluta citera RMK nu.
Men hallå! Borde verkligen använda vår fantastiska kamera mer! Vad ljus och fin bloggen blev att dessa.
Såhär spenderade jag alltså min fredagkväll. 
Och lördagkväll också för den delen. Hehehehe I'm so nolife. Fast! Igår fikade jag med Ida också, fantastiskt! Köpte ett par träningsbyxor, jepp, ska tydligen bli en sådan där fitspo-girl. Som frossar i Riesen! 
 
 
 
 
 

Gud och mor på samma gång

Okej, jag erkänner väl att jag har varit rätt usel på det här med bloggen senaste... Åren. Typ. 
Men ändå, det är ju kul att jag härjar här ibland i alla fall. Aja, skit i det nu. 
Imorgon ska jag hälsa på min käraste systeryster och hennes lilla son Jack, jag får hitta på vad jag kan när jag är ensam! Haha, som att jag inte hade åkt dit annars. Hade jag lätt.Ni ska bara veta hur söt han är den där lilla pysen.
Och vet ni vad? Jag har fått den det-pirrar-i-magen-äran att få bli gudmor! Det är väl mer en symbolisk ära än något annat då jag för guds skull inte hoppas att något händer min syster eller Jacks far, men det är fantastiskt ändå. För jag älskar den lillemannen redan, han är underbar.
Och det är ju så himlans roligt att shoppa barnkläder också hihi. Denna hittade jag idag som han ska få imorgon.
Den ser väldigt stor ut för en två månaders-bebis, men bättre han får växa i den! 
 
 
 
 

6 weeks in forever loneliness

Så. Jag bor alltså ensam i vårt krypin/skokartong/hotellrum/ostkupa osv. i 6 veckor framöver.
Min bättre halva har lämnat mig för att gå väktarutbildning i Boden (Luleå). Grät som en fjant imorse när han åkte, 6 veckor låter kanske inte så mycket, men vi är ett sådant där mesigt kärlekspar som jag lovade mig själv att aldrig bli. På detta 1 år, 6 månader och 2 veckor vi varit tillsammans så har vi högst varit ifrån varandra en vecka när jag var på Öland. Nu ska han vara 6 veckor i Luleå. Jisses alltså, vad löjlig jag är, men det går inte riktigt att låta bli.
När man är sådär askär som man inte ens visste var möjligt. Saknar honom liksom redan förbaskat mycket.
Nu ska jag sluta vara astöntig och spela Sims istället.
Vänta va?
 
 

RSS 2.0