Avancerar

Hur kul jag än hade på midsommar så hjälpte det inte direkt min förkylning att bada i en iskall pool och springa runt blöt i kohagar mitt i natten, så jag slutade jobbet tidigt idag. Så tidigt att jag hann göra middag, kolla på både 90210 och Breaking bad, umgås med min andra halva och planera framtiden. Good things are coming, det känner jag.

Fiskpinnar med stekta wokgrönsaker á la Titti.
Recept:
Fiskpinnar
Wokgrönsaker
Felix dill & citronsås

Hehehe


Midsommar 2014

Hade en satans bra Midsommar med satans bra människor. Måns hade finbesök från England så vi visade honom vad riktig svensk midsommar är, med stång, jordgubbar, lekar och hela alltihopa. Stången var inte jättevacker eftersom vi gav upp innan blomjakten, men den fanns där lite symboliskt i alla fall. Tolv braiga vänner som härjar med snapsvisor och skratt kan inte bli så mycket annat än lyckat.
Gillar dessutom att blogg.se äntligen fattat att man vill kunna ladda upp fler bilder samtidigt, så nu är bildbomber inte ens jobbiga längre! Weei.
 
 

So much cooler online

Ligger klockan halv två och slänger ihop ett musikquiz till Midsommar. Ska hänga med bästaste gänget på Erics landställe. En fågel viskade i mitt öra att han har båt och ringar som man kan racea efter i. Tyckte jag lät bra. Dock ska det regna, men jag hade inte förväntat mig så mycket annat heller för den delen.
Men vad är grejen med musik? Får bara så mycket ångest när jag lyssnar på Gamla grejer. Varför skrev jag nyss gamla med stort G? No idea.
Saknar lite grejer ibland. Tänk om man bara kunde få ha allt.
 

Maybe you didn't knew, but I'm god

Alltså ibland blir jag så stolt över mig själv när jag blickar tillbaka. Jag kanske inte alltid var så dum i huvudet som jag trott ändå!
Hahaha inte för att detta är det absolut bästa exemplet, men det finns ändå ett litet budskap i det hela.
I april 2011 skrev jag såhär:
 
Tittis budord
1. Du skall alltid skylla ifrån dig.
2. Du skall äta onyttigt och ohälsosamt.
3. Du skall ha sett Harry Potter.
4. Du skall hata. Allra helst Lady Gaga.
5. Du skall älska. Allra helst Garfield.
6. Du skall uppskatta dina nära och kära. (Ohh, vettigt!)
7Hakuna matata.
8. Du bör spela basket.
9. Du skall avguda mig. & Dig själv.
10. Du skall leva ditt eget liv.
Alltså inte efter mina eller någon annans budord.
 

Sen var det ju en soft bild också.

4 Juni 4 år

MEN NEEEEJ! How could I??!??! Fan vad jag suger.
Missade min bloggfödelsedag? Förstår ni vad det innebär? JAG MISSADE EN ANLEDNING ATT FIRA! En anledning till att äta tårta???? Eller dricka alkohol?? (Ja, tårta går före alkohol).
 
Bloggisen fyllde FYRA jäkla år! För en vecka och två dagar sen. Den 4 Juni!
Wellwell, Grattis i efterskott i alla fall får vi väl säga!
 
Första bilden jag la ut hoho. Nadja och tandställning och grejer. Cool

Jag har blivit med surfplatta!

Som rubriken lyder så har jag gått och skaffat mig en surfplatta, dock väldigt temporärt. Det är nämligen bara mammas samsungsurfplatta vi snodde med oss hehe. Hon använde den tydligen aldrig sa hon så vi fick lov att låna den på obestämd tid. Vi har dessutom ett litet 3G kort så nu har jag en sysselsättning på tåget till jobbet varje dag hoho. Fyfan i helvete vad orutti jag är på att skriva på denna skitsak dock, men man kanske lär sig. We'll see. Nu ska vi laga lyxsöndagsmiddag, tjosan!
det där ska föreställa min vinkhand. alltså what bilden är pytte ju?? fattar verkligen nada den går ej att göra större? redan trött på surfplatta haha. dessutom gör den inte stora bokstäv efter punkt heller. blä


RSS 2.0