VOFF!

Ja, jag köpte alltså den där mobilen. Har nu en ZTE Blade då, riktigt grym! Laddat ner en jädra massa spel. Kul!

Men jag är inte på humör, tänkte bara att det var värt att nämna. Det jag egentligen skulle skriva var att min katt precis rev mig på benet så att jag började blöda. Fan. Katten åker nu UT UR DETTA HUS! Jävla fan.
Arhg.

Hörs senare, förhoppningsvis och troligtvis! Lär väl typ skriva gott nytt år. Antagligen.

17:00

Woooop förhoppningsvis får jag ny mobil imorgon! Hoppas på det! ZTE Blade, hur tufft låter det inte? Hur coolt som helst.
Åh, vill ha mobilen nu. Det kliar i fingrarna. På riktigt. Rätt tragiskt, man känner sig lite prylgalen. Men det är jag inte. Öhm, aja.
Fan vad hungrig jag är. Brukar bli så när man inte ätit något sen frukost, vid tio tiden. MAT MAT MAT. Man skulle haft roomservice hemma. Vore gött. Men nu har man ju inte det. Synd.
Inget bra är det på tv heller. Man skulle kanske ta och sätta på en film. Frågan är bara "Vilken?". Jaja, det löser sig. Som att det ens var ett problem? Inte direkt va.
Simma lugnt.

Jag tror att jag är den enda som inte längtar till sommaren.



Näe


29 December, 2010 men inte länge till!

HEI HEI BLOGGEN

CHA CHA TITTI

Hehe.

Idag ska jag och Madde till täby.

Oj, jag borde nog börja göra iordning mig.

Jävla bra inlägg det blev idag hörrni! Sjukt!

HEIDO BLOGGEN

CHARRÅÅ TITTI


oooohh tuff brud! Passa er!


Lite som... Kannibalkocken, nästan.

Soffan åt upp min mobil. Jaha. "Mobil" då alltså.

Igår började Tina sjunga "en sockerbagare, han bor i staden... osv." när vi bakade pepparkakor, det enda som dök upp i mitt huvud var "En människomördare, han bor i staden, han mördar människor mest hela dagen... osv."
Tragiskt att det ska behöva vara såhär.

TRO INGEEEET!

Madde, Manfred. Tro inte att ni är något bara för att ni kan hålla pennan med läppen.



För jag kan också!

Egentligen mest ute efter empati

Såg precis "I love you Phillip Morris". Jaha. Fan vilken random film. Verkligen bara sjukt random. Men ja, den var la helt ok ändå! Lite smågullig.
Annars då? Annars? Jo annars så börjar jag känna mig lite smått rastlös, men samtidigt inte. Känner väl kanske för att hitta på något kul, men inget direkt måste. Skulle träffat Madde, Manfred och Måns ikväll, verkar dock inte bli något. Jaha, tråkigt. Imorgon ska jag i alla fall till täby, kanche med Madde. Annars med mor min. Mobiljakt!
Fyfan vad tråkigt inlägg. Bland det torraste jag gjort. Hamnar på listan. Vilken lista? Lista? Jag har ingen lista.


Slog precis i lilltån i bordskanten. Ni har gjort det nån gång va? Ni vet hur det känns? Jajävlar fyfan vad ont det gör

MOBILSÖKANDE

Fan vad jag har letat mobil på senaste tiden! Helt sjukt! Senaste tiden har jag kollat mest Samsung S5620 och Sony Ericsson Xperia X8, men nyligen kom en ny asrandom mobil och uppenbarade sig, nämligen ZTE blade.
Fiiifan vad bra omdömen och recensioner den fått! Galet! Och billig som attan också. Passar mig som handen i handsken. HE HE.
Helt klart mitt nya kap. Ska ta mig till någon teliabutik snarast! Måste dock kolla upp försäkring innan. Eftersom det är ett såpass okänt märke, så vad tar jag mig till när den går sönder? Yep, ni hörde rätt. NÄR den går sönder, inte OM. Det är jag som ska "ta hand" om mobilen. HE HE.
För att citera min pappa så, "jag är specialist på att mörda..."
Dock snackade han om blommor.


Update: Det brister lite när den inte finns i lager. Vad. Faa-aaaan.

PUCKO

Hehe, ibland är jag så fruktansvärd korkad! Kollade precis på The last song, och vad är mitt problem undrar då ni? Som kollar på sorgliga, romantiska, fina filmer hela tiden? SÖKER du deprission eller kvinna?!
Jag vet inte ens själv. Men ibland är jag riktigt dum i huvudet!
Dags att göra något uppmuntrande och roligt! Äta pepparkakorna jag och Tina bakade idag! TJOHO


Min webbkamera. Oftast funkar den inte alls, men ibland funkar den halvt! WEEI, LAAAGG!

JAG ÄR DIG EVIGT TACKSAM VEM DU NU ÄR

Jag är så otroligt, enorm tacksam över alla retuscheringsprogram som finns i dagens teknik. Picasa, windows photo gallery osv. Photoshop har jag inte riktigt gett mig in på än. Men en dag ska jag se lika smal ut som Kissie på bilder!




Ni förstår vad jag menar?

EY, DET DÄR ÄR TILL DIG TITTI


Framgånsrik rubrik

Kollade precis på Just like heaven för, kanske, sjätte gången? Cirka. Jag va precis tvungen att googla på "ca" för att jag inte visste vad det egentligen hette. Vad fan har jag fått att man säger "cirkus" från? Trodde "ca" var "cirkus" fast man säger "cirka". A men vad i hela fridens namn. Lägg ner diskussionen. Tack.
Just like heaven vare, fifan vad bra den är. Underbar. Världens lyckligaste slut, kärlek till det! Känner mig verkligen som en liten crybaby hihihheheh.
Sen kollade vi på "LOKALEN", min brors och hans kompisars hemmagjorda film. Helt ärligt! Fifan vad bra den är. Jag har verkligen fått min brors humor, underbart! *Skryt* *Skoja* *Hehe ja alltså, jag skojade faktiskt.. :/*


Lokalendeltagarna redo för sovsäcksrace. "Och Machmoud, som inte har råd med en sovsäck, tävlar i en WILLYS-PÅSE".

STÖRNINGSMOMENT

Åh, vet ni vad jag stör mig på? Folk jag verkligen inte förstår mig på. Vissa som är så olik mig som man kan bli kan jag förstå mig på, för att dom är öppna eller enkla eller, ja, ya. Men vissa, som är himla lik mig men samtidigt raka motsatsen, förstår jag mig verkligen inte på. Som jag känner så jäkla bra och vet allt om, jag förstår bara inte! Det är irriterande. Jag känner mig så, dum, förvirrad, och undrande.

Vet ni vad jag mer stör mig på? När juicen är slut på morgonen.


Kärlek i mängder


TRO DET ELLER EJ! Men jag är... Gay

JAG LEVER! JAG LEEEEEVEER!


Jag förstår hur glada ni måste vara. Minst lika glada som mig. Jag är imponerad!


Hörs, inte

Jag och Madde ska till stan i morgon, vi kommer bli bombade.
Farväl

UPDATE, mysteriet om den försvunne laddaren

Oh ja, jag hittade inte laddaren till den men till en annan som också funkar! Alltså, en annan laddare som funkar på den rosa fula mobilen! Alltid något. Haha, min tränare skickade en fråga för tre dagar sen som jag nyss svarade på. Undra om han undrar varför jag helt random "Tjena, jag kan! Kul! :D"... Äsch, han fattar nog.
Hösch zen kåmpiZar.

Bli inte orolig om allt känns bra, det går snart över

Jag har inte haft en mobil på tre dagar. Hur fan klarar jag mig?
Jag måste hitta den där jäääkla laddaren, eller en annan mobil.... Cp

01:28 Dagen efter dagen

Jorå. Det blev en riktigt bra jul! Jag, mina syskon, mamma, mormor och min brors flickvän. Riktigt mys. Kalle anka, mat, klappar, godis, lite tv, utmaningar på wii osv.
Känns som att jag varken behöver eller orkar gå in närmare på saken. Håvade in pengar och fina småsaker till klappar!
Imorgon blir det julafton #2 hos pappa. Gött! Bara att matstrejka tills julmiddagen imorgon då. Ladda upp genom att tömma magen!
Nej nu ska jag försöka hitta en mobil jag kan kapa här i mellandagarna förhoppningsvis. Kan behövas då jag inte använt en mobil på två dagar nu. Hittar inte laddaren till reservmobilen... Hehe.
Hoppas ni har haft en riktig kanonjul till skillnad från alla bittra facebookare som leker Grinchen.
God juldag!

 
AAAAAAWW gulligull på julafton! Ansträngde mig till och med till att locka håret. Vilken rackabajsare


Våran fine julgran. Inte lik fin som förrförra året dock. (Hade ingen förra året).
Finare när det är mörkt också. MENMEN. Plast då vi har katter också.

Kändes trevligt

A men, jod Gul då! God jul, rättare sagt. Tänkte bara kika in och säga det. Återkommer senare idag troligtvis. Nu ska jag nog... Sova! Yup. Skulle sitta fint. Så god natt tills vidare!


Bara för att

Sick, det är julafton om 1 timme och 10 minuter. Där ser man!
Min bror har svikit mig, han är fortfarande inte hemma. Och inte min ena syster heller. Yahapp. Men dom kommer imorgon i alla fall. Bara så ni vet liksom.
Har inte slagit in julklapparna än, kanske börjar bli dags.


Glad påsk


Eller så är det bara jag som är dum

Jag kommer nog aldrig förstå grejen med att heja på ett lag. Jag kommer aldrig förstå hela den här "aik djurgården hammarby osv"-grejen. Det är ju inte så att alla, typ, känner någon som spelar eller så. VARFÖR hejar man på ett lag? Varför hejar du på aik eller djurgården eller vadfan du nu hejar på?
Jag förstår inte hur folk kan bli så otroligt hysteriska och slagsmålsinspirerade av dessa lag.
I just don't get it.

Jag hejar blankt

The Guardian

Åh, jag klarar inte av sånt här. The guardian. En film om usa:s kustbevakning, orkar inte förklara massa skit. SE DEN. Really, jag sitter och skriver att alla filmer är bra. Ja, bra. Jättebra osv. Men ingen utav dom har en djupare handling än kärlek och humor. Visst, underbart. Men såna här filmer blir så himla mycket mer. Att rädda liv, att offra liv, och band mellan två personer som är så obeskrivliga och speciella.
Jag skulle vilja vara modig nog att bli någon som räddar liv, men det kommer jag inte. Dock beundrar jag dom mer än någonting annat. Att riskera sitt eget liv för att rädda andras. Verkligen. Se. Den. Där. Filmen.
Tvekar på att jag någonsin gråtit så mycket till något som inte ens är på riktigt. Hehe, så dum man känner sig när man skriver det sådär.


Sevärd.


JÖSSES VAD TIDEN GÅR



Tiden bara flyger iväg, vart tar den vägen?
Tror jag precis kom på den osvarliga frågan. Och ett nytt ord. "Osvarliga".


Ut me hunden och in me Nalle Puh!


Kläder efter väder.
Fast snarare. Kläder på grund av väder.
Jacka på grund av byracka
Ja, det är ju hundens fel


SKYLLER PÅ LILLFINGRET

Ibland skriver jag med caps omedvetet. Eller jag trycker inte ens på caps utan ibland bara HÅLLER JAG IN SHIFT MED LILLFINGRET SÅ ATT DET DÅ BLIR STORA BOKSTÄVER. Ni ser? Det bara blir så ibland. Allra helst på rubrikerna. Fast det syns ju bara där till vänster sida. Mitt lillfinger lever sitt eget liv där på tangentbordet.
Alltså är det inte mitt fel.
Bra, glad att vi redde ut det.


Den jäveln

Blandade känslor.

Min mobil är död.
Den gick bort igår. Hjärtstillestånd, utom all räddning.
Man kan ju aldrig riktigt ersätta någon men... Jo det kan man! HA! Ägd, jävla mobiljävel. Dock ersattes den med något ännu sämre. Nämligen en urusel gammal "mobil" från 1827. Vi alla är medvetna om att mobilens utveckling inte hade kommit vidare långt vid den tidpunkten. Nej, ingenstans faktiskt.
Jodå. Mobilen har ju färg och grejer. Det får man ju vara glad över! Den funkar. Tills vidare.


Ätbar också


Använd kondom


Och med det vill jag säga aaatt... Ingenting

Känner nästan lite för att dygna, bara för att. Och för att det är "Dude, where's my car?" på tv. Så himla bra film.
Men det ska jag nog inte. Är redan trött.
Kikar omkring på mobiler, men fan vad krångligt allt ska vara nu för tiden. Dagens moderna högteknologiska teknik, ja jag säger då det. Så hittade jag väl en som verkade riktigt go, men då finns den fan inte att köpa någonstans. Jag säger då det!
Happ. Jaja. Nu ska jag surfa vidare.
Simma lugnt

VÄRSTA KAPET!

ooooch mobilen är sönder I-GEN! Hämtade ut den från senast den var sönder för ca två-tre veckor sen ungefär. Kanonkvalité. Någon som vill koepa en sony ericsson W715? Trasig, heldöd. Endast 999,99kr! Pangpris!


Björn Gustafsson medföljer som bakgrundbild!
(Fast den syns inte eftersom skärmen är död)

UR ETT ANNAT PERSPEKTIV

Eller, snarare ur en tonårings perspektiv.

"Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och sov med apor, Snövit bodde med sju män, Pippi blev jagad av polisen och Emil drack sig full i ung ålder! De var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll att sluta klaga på mitt uppförande."

Men ja, så kan man ju också se på saken.


Jävla player...

Day 10 – Your siblings

Tina, 23, Tommy, 22, Therese (Tessan!), 19. (Haha asgeek att alla börjar på T, tell me about it. Och jag fick det fulaste namnet och alla kvarlevor bara för att jag är född sist! SÅ JÄVLA DÅLIG STIL. Redan bråkat med mina föräldrar om det. Fuck aina)
Men!
I love them and that's all.


Hahah lägger alltid ut den här. Men det är den bästa jag har på oss!

All I want for christmas is you, lol joke, I want a car

Ah vänta... Vi har jullov nu va? VI HAR DE VA? JA DET HAR VIII!
Dum fråga förresten.


JULLOOOOV! ♥


HÄRLIGT!

Snart bär det av på julavslutning! Eller okej, om en halvtimme, men ändå! Gött!

Ok.

Wow. Oj. Jag känner mig verkligen enormt töntig nu. Lite som att jag gått över gränsen.
Kollade precis klart på high school musical 3. Yep, ni har tillåtelse att kalla mig vad ni vill. Mest tönt.
Men vet ni vad? Den är inte så tokig ändå. Den har fin handling, faktiskt. Ibland bryr jag mig varken om skådespelarna eller töntighetsfaktorn på filmerna, för ibland lever man sig bara in i rollerna.





Snyft

Uppmuntrande, lite kanske

Geografi och matteprov, sedan avslutning.
All that's left.
Hej och hå och kämpa på..
Och sedan kan du gå.
Soft.

NU

Okej. Nu börjar jag oroa mig för provet imorgon. Nu när jag kollar igenom uppgifterna i matteboken.
Helvete för matte.
Jävla skit & God natt

Att peppa sig själv.

Zoftar lite i min älskade stol. Ja den é fan älskad alltså, riktigt go och bekväm. Dock är sysselsättningen inge vidare, ska precis börja plugga matte. Alltid ute i senaste laget. Skyller på mina vänner som hetsar på msn och facebook osv. Facebook och vänner förstör mina studier.
Tror ni den ursäkten går hem hos min mattelärare? Näe, inte jag heller.
Så. KÄMPA PÅ, imorgon är SISTA dagen! I CAN DO IIIIIT.


Bre man lenn broschan

HEAVENS KITCHEN (aaaaaaaa)

Ska laga mat. Titti Ramsay, låter det inte lite klachigt? Lite chic sådär

Day 09 – Something that makes you cry

Jag har typ hoppat över en vecka eller nåt menmen. Tror ingen bryr sig alltför mycket så det är nog lugnt faktiskt.
Men, something that makes me cry. Allt. Jag gråter fan för allt.
Filmer, musik, mig & mina tankar, händelser, till och med empati för andra. När jag hade en vän som mådde dåligt och grät, så började jag gråta, hahaha.
Filmer är fan inte kul. Jag bölar alltid för att jag blir så avundsjuk på filmer. SÅNT DÄR HÄNDER FAN INTE I VERKLIGHETEN menar jag.
Fast jag har nog aldrig gråtit så mycket som på farmors begravning. Åh vad hemskt det var. Fast grejen var den, att det var inte för att jag var ledsen över att förlorat henne (Såklart jag var det också! Men ni fattar.) för jag hade inte speciellt bra kontakt med henne, vi var och hälsade på då och då, men inte mer än så. Men det var att se farfar som var värst, dom hade varit tillsammans i.. Ja, ungefär 60 år. Förstår ni hur lång tid det är? Min livstid gånger fyra. Och sen ska han leva vidare utan henne. Han var mer förstörd än jag någonsin kan förstå. Ni kan ju tänka er, eller nej, det kan ni inte. Inte jag heller. I torsdags var det 1 år sen, och farfar kommer aldrig kunna gå vidare. Power of love.


Brutalt försök till att göra en passande bild till inlägget. Jag hoppas fan att ni tycker jag lyckades, för jag råkade överdosera mascaran på kinderna. Bra försök iaf. Bättre lycka nästa gång!


HISTORIA BRE!


PEACE MAN


THA EKKOSANGEN! YEEEAH


Gammal goding som genast för mig tillbaka till åttan/nians NO lektioner med allas våran Håkan.
Härligt!


00:27

Känner för att sova, så det får nog bli så. Jajamen! Soft ju! Godnatt!


Förebild!


DET SISTA, SÅ KÄNNS DET

Medan alla andra njuter av lovet och julen som närmar sig sitter jag och pluggar matte. Känns bra. Känns bra.
Känns förjävligt

ÅJÅÅJ

Idag har jag varit busig och gjort en grej jag inte får! Hihihi. BuZiGt yu!
Tuff chey!
Nej jag känner mig inte på skrivhumör faktiskt. SÅDETSÅ.
Och där med basta. Punkt slut.

BLABLABLA

Det hade varit gött att hoppa över idag, imorgon och tisdag. Gå direkt till onsdag helt enkelt. Yep, det hade la varit gött. För på tisdag har vi matteprov. Vilket leder till att jag måste plugga idag och imorgon. Bonusen är att jag verkligen är urusel på matte. Har slingrat mig undan med att bara ha ett matteprov den här terminen. Vilket också leder till att jag måste få G på det här. Hm. Då kan man ju undra hur det ska gå till, då jag knappt har pluggat matte under hela den här terminen. Jag har alltid kört den här "plugga-på-repetitionsuppgifterna-dagen-innan-provet-och-få-G". Den har alltid funkat. I tråsättra i alla fall.
Ok. Sluta pladdra matte.
Ikväll har jag distriksträning också. Sjukt otaggad. Inte kul. Yaya.
Annars då? Annars? Jo annars så är det bara 4 dagar 11 timmar och 22 minuter kvar till julafton! Kul!


Peace


01:06

Nu är spöktimmen slut. Nu ska jag sova.
God natt.


Vet ej.


True story



Det är sant. Jag provade nyss.
Ibland är jag lite smådum får jag väl lov att erkänna.

Och så har min nedåtknapp lossnat och jag får inte fast den. Pricken över i.


Julen är stulen

Okej. Jag erkänner. Jag har aldrig sett Grinchen förut, inte hela och verkligen kollat. Vilket jag gjorde nu.
Fan vad bra den var. Den har så himla fina budskap. Om mobbning, vad julen verkligen handlar om och om gemenskap.
Åh, jag låter så härligt töntig nu. :)

Yeye, jag är 150kr rikare. Pantning ger vinst när man pantar pappas flarror. Sweet. Välbehövt nu i juletider.
Happ. 5 dagar, 2 timmar & 21 minuter kvar till jul. Hur känns det då?

Ps. Jag mår dåligt. Blö.


Om jag var en riktig proffsbloggare. Då skulle jag posa precis som han gör där på bilden, och klistra in mig där. Och ha som header kanske. Inte för att jag inte gillar julen eller så, utan bara för... Kul

AY CARAMBA!

Woooop vi vann matchen mot Huddinge med 82-24 ungefär! Så himla rolig match var det! Jäkligt bra avslut på en härlig, öhm, hösttermin(?)!
Vi lekte med dom :D Spelade i princip hela matchen då vi bara var 6 pers också, inklusive att vi lånade en från F96 (:
Hahah dock var Huddinge bara fem pers, hihi. Men! Hur kul som helst i alla fall :D
Nu ska jag åka och panta flaskor med Tina! Pantalamera... Dududu pantalamera, pantalameeeeeeera lalala, ok, enough is enough.

Hahahahaha det är high school musical, DUBBAD, på tv. Haha klarar fan inte av detta!

Simma lugnt!


URSÄKTEN GODTAS?

Jag är hemma ikväll endast på grund av ett citat jag läste.

Vad är det för mening med att gå ut? Man kommer ju ändå att hamna här hemma till slut.

Sant. Därför stannade jag inne ikväll


ELF

Elf är en sådan där typisk julfilm som man får riktig julkänsla av. Så himla härlig! Jag behöver julkänsla, har nämligen ingen. Men nu blev det lite bättre i alla fall!
I slutet när dom är i Central Park berättar mamma att hennes morbrors fru mördades där. Och sedan gick hennes morbror runt där varje kväll i flera veckor med en pistol för att hitta mördaren. Men det gjorde han givetvis inte.
Fyfan vad läskigt.


Han é ju för go


GAMLA GOINGAR

Hahaha, jag var så skön när jag var liten. Jag hade typ dialoger med mig själv i böcker.
Först ritar jag någonting när jag var typ sju år, så har jag skrivit "av Titti 7 år" sen under bilden har jag skrivit "Vad fult.. /Titti 8 år" Hahahaha.

Sen har jag skrivit massa grejer som man alltid hette på typ msn o grejer förut, ni vet "rosor e röda violer e blå lalal" så har jag skrivit en som var riktigt hemsk.
Följande: Pappan gav en ros till sin dotter och sa "Mamma och jag har bråkat lite, så jag måste ge mig iväg ett litet tag, men jag lovar, att när rosen har vissnat kommer jag tillbaka." När pappan hade gått märkte den lilla flickan att rosen var av plast.
Hur hemskt som helst.
Jaja, lite roliga grejor hittade jag allt i arkivet.


Titti Långstrump.


Piffade upp mig lite inför kalas.


Schteeeeek.


Ya... Syslöjden på tråsättra. Detta skulle då föreställa en ros. Som ni... Ser


Bönboken. Hahah. Jag ser ut som en riktig lurifax. Sen Madde där till höger, lite grinig över att bönan inte hade växt!


Jag var kung på att rita ju! Bättre då än nu, hehe :/


Hahahhahaa wtf? Cool snubbe


Hihih, när jag och Madde var på nån grej och såg Geraldo och Natalie från det årets idol! :D (Hette dom ens så? Nåt sånt iaf)


Mamma och pappa måste blivit... Glada


Såhär i juletider!


Shiet, kommer ihåg när alla var helt besatta av Diddl. VARFÖR?! Fattar inte grejen... Men då gjorde man uppenbarligen det!


Tvångstanke.

NÄR MAN BARA BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Jag hatar att vara på så fruktansvärt uruselt asdåligt humör of no reason. Vill bara gå i ide och gråta en skvätt. Visst har man sina anledningar, sina tankar. Men det är så onödigt ändå. Dom där tankarna finns ju alltid där, varför har dom extra stor betydelse just nu? För att jag inte har fått mat?
Brister vid minsta felsteg. Typ nu. Du din jävel sänker mig hela jävla tiden.


Det där är ungefär nu. Sitter på rummet och lugnar mig själv med lugn musik och levande ljus. Vilken psykologi.

Det var allt för mig

Mentorstid och samhällskunskap kvar. Film på samhällskunskapen. Sweet. Dude. "Dude, where's my car?" är en bra film.
Tack & hej


Vänt på dygnet? Upp och ner?

Okej nu tror jag att jag har missat första lektionen varje dag den här veckan. Minst tre vet jag i alla fall. Har försovit mig. Ful som jag är så tar jag inte första bästa buss heller, utan jag skippar hela första lektionen och satsar på andra. Det funkar ju de me!
Zoft.

Touché

The difficult part isn't to die for a friend, it's to find a friend who's worth dying for.



Sometimes you put walls up not to keep people out,
but to see who cares enough to break them down.


Såhär sju timmar senare

Wow. Mitt rum har fan aldrig varit finare.


Ni ser inte själva helheten och i lådorna. Det är tusen gånger finare än det ser ut. Och JA jag har ett litet rum.
Dock ska vi inte öppna garderobsdörrarna. Det är ett senare projekt!

Städningen var inte så tokig ändå. Hänga vid datorn, musik osv. så blev det helt ok. Kollade dock inte igenom mina gamla grejor, skolarbeten, bilder osv. Ska nog ta och göra det imorgon kanske? Återstår att se vad framtiden säger oss.


Kunde inte förmå mig att slänga mitt självporträtt :')


aaaaaaaaaaaaw :'D


Sju års otur. Därför jag ser så dödligt seriös och ledsen ut på bilden. Jag gick i kras med spegeln.


"I'm a barbie girl..." Snyggt läppglans? Inte? Bra, slängde det nämligen. Snygg fjortisrand också. Gick verkligen in för... Nåt.

Jaja. Vi hörs väl då. Antar jag

Hej tomten



Denna spelades flitigt hos mig för ett år sedan. Diggar tramsgänget. Dom är så härligt tramsiga. Logiskt nog.
Diggade den dock mer för ett år sen. Menmen, fortfarande skön. Och dom har en poäng.

AZZO LÄGG AV RÅÅ

Asso, vad är erat problem?! ,
Jag är inte fjortis och kommer aldrig vara typ :P
Fattar inte,.
Alla typ ba : töönt, fjortis,. och jag ba: azzå skit ner er typ :P ,hehe .
så snälla kalla mig inte fjortis om du typ inte ens känner mig lixom!
puss :$ <3


Ba' för ni e typ emo elr nåt! ;s

BOOO-YAH!

STÄDA RUMMET! Hahaha det låter som att jag gör det hela tiden bara för att jag skriver det, men jag gör det aldrig när jag skriver det. Yep, jag ljuger!
Men iförrgår så var Tina så snäll, vi möblerade om lite och kollade igenom lådorna, hohoho vad roliga grejer man hittar hörrni!
Näe, sätta igång nu!

Över och ut

PS. Väl talat


Det är ingenting att oroa sig över om man någon gång skulle råka vakna efter en sömnlös natt.


SUSSA SÖTT

Kommer ni ihåg när jag sa att jag måste gå och lägga mig tidigare?
Jag jobbar på det.
Ok? Bra.


Till och med superhjältar sover

Day 08 – A moment

När jag sitter här och funderar på ett ögonblick jag minns väl. Ett bra ögonblick. Så dyker fan ingenting upp i skallen på mig. Helt tomt. Fågelholk utan fåglar.
A moment.
Jag försöker verkligen komma på ett sånt där "YAP, that's it!"-moment. Ett HALLELUJAH moment.
Men nej. Min hjärna röstar blankt.
Jag känner mig som en treåring som ännu inte har upplevt något. Ja, precis så. Som att jag inte har upplevt någonting. Har jag inte det? Vettefan. Kan ju bara vara hjärnverksamheten som lagt av också.
Idag blir det inget svar på rubriken.


Ni behöver inte vara rädda. Men jag förstår om ni är det. Terrorgrejorna är rätt läskiga

FEL!

jONAS om DOOKTIG TITTI:
Hmmm....kom å tänka på en sak nu....Om man blandar "Titti" och "ugly Betty". Blir det Ugly Titty då ? O.o

Nej, det blir Darin :)
Ful & lite halvfeminim



Sorry Madde ♥

heido

Nu ska jag på träning med damlaget i Åkersberga! Ja, dom målar om linjerna i hallen i bollstanäs. Hehehe. Låter så kuligt. Tiep.
HÖSSSCCHHH

DOOKTIG TITTI

Hemma från tandis. Ja, det gick väl som vanligt. Måste säga att man känner sig så fruktansvärt underlägsen när man sätter sig där i stolen och väntar på att tandläkaren ska bli klar med den som är precis bredvid, en liten pojke på ca 10 år var det. Vilket beröm han får! Vilken unge! Som om han vore rena tandställnings-miraklet, verkade som att han använde sina gummisnoddar väl. Snorungen skulle till Italien över jul också hörde jag.
Sen blir det då min tur, han ska kolla om jag fortfarande har överbett och börjar gräva i käften. Jag som inte använt gummisnoddarna alltför väl försöker ju fuska lite, jag vill väl också ha beröm!
Tydligen fuskade jag lite för mycket. "Är det verkligen såhär du biter? Det verkar ju... väldigt... bra..." jag biter om och biter som vanligt. "Sådärja, ja, så kan du också bita, hehe.. Jomen det är bra."
Där ser man.
Sen blir jag fri. Springer till bussen för att komma därifrån så snabbt som möjligt. Nejdå, bara det att bussen stod där. Jag hann! Slapp att stå där och känna mig dum.

Alla som är nåt, har tandställning.








YAHO

Om en timme drar jag till tandregleraren! Alltid lika läskigt
Ps. Jag sov inatt, som den modiga man jag faktsikt är.


Leskigt jö

Jag läste att sömnen är dödens bror, och nu vågar jag inte sova


Idag

Idag var... Fan, konstig. Det kändes som, typ, första veckan i skolan igen. Eller andra i alla fall. Känslan.
Konstigt. Som tusan.
Idag är väl ingen speciell dag. Näe, det var det inte heller. Men känslan. Vad fan. Jävla badboll i magen.
Inte nu. Snälla? 
Skumt.
Som fan.


Har nog insett att jag fortfarande inte gillar min klass. Absolut inget personligt mot någon, nejnej! Utan jag kommer bara aldrig hitta min plats där. Men jag går dit, gör inte det jag ska, och går hem. Det är väl själva grejen iaf! I tvåan blir det andra klasser, skönt. Hoppas det blir bättre.
Nej alltså det är ju inte så att jag typ dör av att vistas i skolan, typ som i början hahah, utan bara det att jag inte hittar min plats. Men det är inte så kul det heller.
Jaja! Sägs ju att man ska vara glad för det man har. Tur att jag har dig datorn
Ps. Lol

FUCK

I'm freakin' back down there


Lång dvärg

Försov mig idag. Missar första lektionen, spanska, men hinner till den andre, geografi. Happ. Kul.
Trött som satan. Sedan blir det idrott.
Igår kom Tessan hem och är ledig i två veckor, kul för henne då. Mhm. Tina kom hem också, fast hon bor ju här. Typ.


Jag diggar dvärgen. Man skulle nog ibland kunna säga att jag är den långa versionen.

Sanningaste sanningen av mig.

Den personen du lyssnar minst på, är densamma som du borde lyssna mest på.
Dig själv


För min del. Mig själv.


Försök till att vara vis

Det är så lätt att yttra och sprida glada gubbar omkring sig, genom datorn, mobilen, osv. Hur lätt är det inte att bara trycka ner två knappar? :D
Inte svårt alls.
Hur lätt är det inte att dra lite i kinderna så att läpparna åker uppåt. Hur lätt som helst, för oss muskulösa jävlar iaf.
Det svåra är inte att vara glad. Det svåra är att mena det. Ibland.
Folk tar vänner för givet, tar för givet att det alltid finns någon. Att man alltid är omkretsad av vänner.
Vänskap kan vara det finaste som finns.


Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

Day 07 – Your favorite memory

Mitt favoritminne. Wow, det är ju nästan omöjligt. Jag menar, jag har inget verkligt jättespeciellt minne. Typ, jag har aldrig varit med om att få ett syskon, aldrig varit på bröllop/dop eller något sådant. Begravningar har jag varit på men det är väl inte direkt någon höjdare.
Mitt favoritminne är i alla fall helt klart något från när jag var liten. Räknas minne som något man har på film men inte kommer ihåg?
I så fall är det när mamma filmar oss alla fyra barn, och frågar vad vi vill bli när vi blir stora. Min äldsta syster Tina säger lite halvkaxigt självsäkert "Jag ska bli fotomodell, eller skådespelerska", väldigt feminim.
Tommy, min bror säger med ett så himla härligt tonfall "Fotbollsprooooffs!" och knycker med huvudet som en riktig man.
Tessan, hon sitter där helt lost och försöker komma ihåg vad det hon vill bli heter. "Ååååhåhhhh vad heter det nu igen.. Sån där... Åååhh...", vi alla sitter och gissar och till slut gissar någon rätt och säger "Veterinär" och Tessan brister ut i ett "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA". Djurvän minsann, ändå är det Tina som är vegetarian.
Sen vinklas kameran mot mig. Ung och blyg som jag var. Jag mumlar något ohörbart, väldigt blygt. Mamma frågar "Vad sa du?" och jag säger "... En... Bläckfisk... hehe...." Tessan brister ut i asgarv och jag skrattar som om jag egentligen bara skämtade, men jag, som känner mig själv ganska bra i alla fall, är helt säker på att jag faktiskt var seriös. Jag menar, hur coolt vore det inte med åtta armar?


Vem vill inte?


Ge mig en tia

Nu är det inte långt kvar. 1 timme och 10 minuter. Sedan blir man fri och släpps ut ur "skolan". Inte för att man gör något speciellt tillfredställande, men det bästa med skolan, det är att man uppskattar ingenting. Jag menar, jag sitter hellre och stirrar ut i tomma intet, njuter av lugnet, än att vara i skolan. Faktiskt.
Hmm.. Man kanske lär sig något i skolan trots allt. Att uppskatta tiden man inte är i skolan.
Ja, där ser man.
Idag är det lucia. Jahapp. Inte något jag direkt firar, när jag var jeteliten hade jag och mina syskon ett luciatåg hemma för mamma och pappa, mysigt. Men dom tiderna är över för länge sedan. Idag är höjdpunkten av firandet om mamma skulle köpt hem lussebullar från Ica, men jag tvekar.


Ganska identisk bild från våra luciatåg förr i tiden, tänk dig den där gånger fyra. Stackars mamma och pappa.

Bra skit

Jag skapade en facebookgrupp för ett tag sen. "Justin Bieber är bög" "Va? Hon kan väl inte va bög?" heter den. Tydligen var det några få nissar som diggade den. 158 medlemmar är den uppe i! Död sen länge, ingen publicitet längre. Men bra var den. Jag är stolt.





FUCK YOOOU MAN

Nu ska jag alldeles strax rulla mot skolan!


Klart man tar åt sig av tipsen, jag gillar ju mina långfingrar. 
Ny pose, helt klart! Tog ett tag att inse att den faktiskt är bra bara. :)

DON'T TRY THIS AT HOME

Nästan läskigt hur musik kan påverka ditt humör. Att ligga i sängen en söndagkväll och lyssna på lugn bra musik är fan farligt.


You're impossible to find


Climb up over the top.
Survey the state of the soul.
You’ve got to find out for yourself whether or not you’re truly trying.
Why not give it a shot?
Shake it, Take control
And inevitably wind up
Finding for yourself
All the strengths you have inside still rising

TACK ♥

Mamma - Synd att du verkligen inte kan sjunga, annars hade jag anmält dig som lucia

Poweeer!

Retade Katie, 7 år
fick kraft – av Yoda


Katie älskade sin Star Wars- vattenflaska och ville själv fylla på den varje morgon.Tills hon en dag frågade om hon kunde få en rosa i stället. När mamman frågade henne varför började flickan gråta – och berättade att klasskamraterna retade henne för ”pojkflaskan”. Men oanade krafter skulle visa sig vara med sjuåringen. Allt började med ett blogginlägg den 15 november. Sjuåriga Katies förtvivlade mamma, Carrie Goldman, satte sig då vid datorn och berättade om morgonens vattenflaske-diskussion med dottern.

”Är redan annorlunda”

Hon beskrev hur hon hade försökt förklara för sin dotter att det var okej att vara annorlunda. Något som fått dottern att gråta ännu mer. ”Jag vill inte vara ännu mera annorlunda” svarade Katie. ”Jag är redan annorlunda. Ingen annan i min klass har glasögon eller ögonlapp. Ingen annan är adopterad.” Hennes mamma berättade hur hon hade kramat sin dotter och fyllts av förtvivlan.

Vädjade till Star Wars-fans

”Är det så här det börjar?” skrev mamman. ”Måste min dotter – som älskar Star Wars och som har en ryggsäck med dem på sig till skolan varje dag – anpassa sig för att bli accepterad?” Carrie Goldman berättade sedan att hon hade lyckats övertala Katie att ändå ha med sig vattenflaskan den dagen, men att hon var nervös för hur flickans lunch skulle bli. Hon avslutade sitt blogginlägg med en vädjan. ”Jag skulle tycka att det vore fantastiskt om jag fick visa Katie att hon inte är ensam. Att det finns andra tjejer som gillar Star Wars. Om det finns några Star Wars-fans som läser detta, snälla skriv en hälsning till Katie. Jag kommer att läsa dem för henne… Och om du har en liten kille därhemma som vill ha en rosa vattenflaska, kom då ihåg det här inlägget. Om Katie vill ha en ”killflaska” så kan väl han få ha en ”tjejflaska”? Låt oss hjälpas åt så att våra barn växer upp till vuxna människor som kan uppskatta olikhet.” Sedan loggade Carrie Goldman ut.

Kontaktad – av Yoda 

När hon återvände till datorn hade kommentarerna haglat in. Från de första tio blev siffran snart fördubblad. Sedan var det hundratals människor. Efter 1 200 kommentarer stängde hon funktionen. Då hade bland andra Tom Kane, rösten bakom Yoda, mailat och bjudit in Katie och hennes mamma till en Star Wars-premiär i Chicago. – Jag trodde först att det var ett skämt för det var så otroligt, säger Carrie Goldman i en intervju med Huffington Post. Även på den officiella Star Wars-bloggen uppmärksammades den lilla retade flickan. Och sedan bestämdes det på Facebook att gårdagen, den 10 december, skulle vara ”Må kraften vara med Katie”-dagen. 33 000 människor skrev under att de skulle bära Star Wars-kläder till Katies ära i går. Och tusentals av dem har under natten lagt upp bilder på sig själva som bevis för att de gjort just det.


Använder vattenflaskan

Katie – och hennes mamma – är rörda över stödet. – Det är bland det häftigaste vi har upplevt. Det är den första gången som jag har sett något bli så här stort som inte handlar om skvaller, snusk, absurda olyckor eller katastrofer. Men det här… det är väl allas historia. Alla har en gång varit ett barn som av någon anledning någon gång har känt sig lite udda, säger Carrie Goldman till Huffington Post. Katie själv är mera fåordig:

– Det känns okej att ha vattenflaskan nu när jag vet att så många tycker som jag.


Sjuåriga Katie fick tillbringa en dag med Tom Kane, rösten bakom Yoda, i Chicago.

Riktigt härlig historia. :')
Jag har inte ens sett Star Wars, men nu har jag bestämt mig för att se dom!

Och jag utnämner skönaste kommentaren till:
Christofferz

18 år, Haninge
Jag vet inte riktigt vad som är värst... att hennes skolkamrater mobbade henne, eller att de inte gillade Star Wars

NÄ NU...

HELT JÄVLA SERIÖST. Eller nej, typ inte. Men för nu.
Just nu känner jag att jag aldrig mer vill bo hos varken mamma eller pappa. Andra i min ålder flyttar ju hemifrån, why can't I?! NÄÄ juste för att min blogg inte läses av en miljon människor.
Det här med skilda föräldrar... Hm. Visst finns det fördelar, absolut, många. Allra helst då dom inte pratar med varandra över huvudtaget. Och då menar jag, inte sagt ett ord till varann på sju år. Och då menar jag, inte ett ord. Men samtidigt riktigt jävla många nackdelar. Är det dåliga värt det bra? Dock så spelar den där frågan ingen roll alls. Eftersom jag inte kan ändra på't. Eller visst, jag kan flytta permanent till den ena. Men det skulle jag aldrig göra. Inte en chans. Det funkar inte heller bara att åka lite hit och dit hur jag vill, på grund av basketen.
Åh. Irriterande.
Man tycker ju att jag borde vara van vid det här laget, men jag undrar om jag nånsin kommer vänja mig. Tvekar.
Nej. Happ. Återkommer med ett nytt roligt inlägg om några minuter. Aftonbladet for the win! 


FAAKK

Jäkla aggro på senaste tiden. Bara massa långfingrar som svajar i luften

Både ja och nej

Jag kanske bara är... Avundsjuk?


Så kan det gå, så det kan gå

Köpte en klocka igår. Berättar för mamma, vilket besvaras med en djup suck. Har hon något emot orangea klockor undrar jag? Så jag frågar. "Har du något emot orangea klockor?", jag svaras med "Nej, men du skulle få den i julklapp". Jaha, säger jag.


HOW COULD I...

"Bästa vän för mig är någon man berättar allt för, litar på, träffar ofta, och väljer framför alla andra."
Det är ju självklart, givetvis. Jag har visst en bästa vän.


Berättar allt för, litar på, träffar ofta, och väljer framför alla andra


Day 06 – Your best friend

Min bästa vän. Jag har nog ingen. Eller vadå nog, jag har ingen. Bästa vän för mig är någon man berättar allt för, litar på, träffar ofta, och väljer framför alla andra. Jag berättar inte allt för någon, träffar ingen ofta och väljer ingen speciell framför alla andra, men jag har folk jag litar på.
Jag har flera nära vänner, så som Katja, Nadja, som alltid varit bland mina närmaste, och Madde. Emma var, hon var min bästa vän. Fast samtidigt kändes det mer som att hon var min än att jag var hennes, hon skrev bästa vän till veeldigt många personer, men jag kallade inte vem som helst det. Och så kändes det mest som att jag typ, konkurrerade om henne, kändes så dumt. Menmen, senaste månaderna har vi knappt pratat typ. Men kompisar är vi och det är jag glá för!
Katja och Nadja är mina barndomsvänner, vilket betyder en hel del. Me like att vi hållt kontakten!
Madeleine och jag var kompisar när vi gick i samma klass, i fyran typ. Sen bytte jag skola och swisch så försvann kontakten, sen började hon prata med Manfred och dom blev tillsammans vilket ledde till att vi också började snacka igen, all lycka till Madde och Manfred, mina två goda vänner! :D
Hihi, måste även ta upp, apropå bästisar, så jag och Anna (http://9december.devote.se) var ju beestuwsawr typ 200..8? 7? Allra helst sommarn! Haha, härligt störda tider :'D


Day 05 – Your definition of love

Min definition av kärlek. Ja, för er som inte förstår engelska tänkte jag.
Hm, kärlek är en så stort begrepp. Det finns kärlek i alla former! Circlar, för oändlig kärlek, den som bara går runt och aldrig tar slut. Typ familjen, familjen är oändlig kärlek. Man kan inte sluta vara familj. Föräldrarna kan skilja sig men man är ändå en familj. Man kan göra slut med sin pojkvän, men inte med sin familj.
Fyrkanter. Nej driver, vettefan. Nu ska vi inte snacka former. Dock så gillar jag trekanter... Haha driver. Lugn.
Sen är det ju den där klassiska kärleken, tjej-kill-kärlek/tjej-tjej-kärlek/kill-kill-kärlek/tjejellerkill-jagtarbådeoch-kärlek. Ja, med andra ord - heterosexuell, homosexuell & bisexuell kärlek.
Själv har jag inte upplevt något utav det. Inte på riktigt.
Sen finns det ju kompiskärlek. KK:s.


Rött är kärlekens färg!


Nej jag skojar bara, jag är ju inte direkt färgblind!

PUWWWSS

Nää imorgon blir det stan med tvillingarna, eller nej förresten. Idag blir de det! Heeerligt :D Long time no see liksom, eftersom dom jävlarna bor i Sundbyberg... Dom jävlarna som sagt var.
Naahmen dags att sova dååe dåå.


Tillägnat tvillingarna ♥

För jag är unik, precis som alla andra!

När andra får skavsår på fötterna
Så sätter dom på plåster
För så ska det vá.
Men jag
Jag får skavsår i käften
För jag har tandställning
För jag är inte riktigt som dom andra, jag.

När andra är i skolan
Då sitter dom på bänken
Och lyssnar på fröken
För så ska det và.
Men jag
Jag sitter på fröken
Och lyssnar på bänken
För jag är inte riktigt som dom andra, jag.
Nej, jag är inte riktigt som dom andra, jag.

När andra spelar fotboll
Så springer dom på planen
Och sparkar på bollen
För så ska det và.
Men jag
Jag springer på bollen
Och sparkar på planen
För jag är inte riktigt som dom andra, jag.
Nej, jag är inte riktigt som dom andra jag.

När andra ska meta
Då sitter dom på bryggan
Och tittar på flötet
För så ska det và.
Men jag
Jag sitter på flötet
Och tittar på bryggan
För jag är inte riktigt som dom andra, jag.
Nej, för jag är inte riktigt som dom andra, jag.

Jag försökte hitta låten på youtube. Men den finns fan inte. Är fan riktigt besviken. Fast såhär går fan inte den jag hört förr? Enda texten jag hitta.. Jag kommer ihåg något om en hatt
Eller det kanske är den trekantiga hatten? Eller är det samma låt? Vettefan
Besviken i vilket fall som helst.


ASNAJS

ÅHYEH, vilken underbar kväll kvällen har bjudit på! Tre-mot-tre turnering i Söra var, RIKTIGT rolig! Mycket tack vare mig och Yoella. Vilken fantastisk humor vi har måste jag säga! Cred till oss!
Alltså, kan ni fatta att robot unicorn attack-låten spelades i högtalarna flera gånger?! Underbart! Dock förstörde den trepoängstävlingen för min del, det går helt enkelt inte att fokusera med hoppande regnbågsfärgade enhörningar i huvudet. Men lika glad var jag ändå!
Ja, låtarna som spelades var ju nästan höjdpunkten hähä. Nejdå! Bara en väldigt enorm extra-bonus!
Sen jonglerade vi med mandariner, var bollkallisar, körde tre-mot-tre givetvis, mitt lag bestående av mig jacob och hector var ju rätt grymma, ooch mucho mer. Fick även dela en fet marabou med jacob! Sweet hähä.
Yoella vann straffkasttävlingen, så hon fick också en marabou. Så skriker jag, dum som jag är, "Hon kommer hit och snor vår choklad den jäveln", sen insåg jag, att.. Jag tillhör ju fan inte heller Åkersberga basket! Tragiskt.


Åkersberga var fan bra ändå :'D

Ps. Jag & Yoella är fan riktigt roliga! Var på så himlans bra humör ikväll! :D
Ps 2. Cirkus Möller är fan ännu roligare... Yeye!


That's it for now

Nu ska jag kämpa mig igenom sista lektionen och sedan bli upplockad av fader min, han ska hämta mina grejor hos mor men jag stannar, sedan möta Yoella, sedan dra till Söra för tre-mot-tre turnering, KUEWL JÖÖ!


Fadern, sonen & den heliga Titti


Day 04 – A time you thought about ending your own life

Det har hänt flera gånger. Många gånger, men aldrig så att jag verkligen övervägt det. Nejnej. Jag tror man måste ha något psykiskt fel för att verkligen göra det. Modet inom en säger emot. Jag skulle aldrig ta mitt eget liv. Inte någon annans heller för den delen, fniss. Men klart man funderat på det, typ, varför är man rädd för döden? Den lär ju vara bättre än livet? Eller? Hahah verkligen deprimerande.
Nu skriver vi inte mer om det, det är faktiskt FREDAG.
Ikväll blir det tre-mot-tre turnering i Söra!
HööÖÖöScH!


Oj, snapstrip utan effekt. Kändes ju ganska tråkigt.


Puh. Det kändes bättre.


BORDE, EGENTLIGEN

Jag borde lära mig att gå och lägga mig i tid. Jag har liksom vänt på dygnet under en helt vanlig skolvecka. Skumt!
Nu ska jag städa rummet och packa eftersom jag bor hos far över helgen.
Hörs!


SOV GOTT!

RIKTIGT JÄKLA IMPONERANDE!

Wow! Ärligt talat! Kan ni fatta att jag varit gullig mot ELVA personer?!



Jag är fan stolt.

FACEBOOK BRÉ

Här sitter jag och är sjukt aktiv på facebook. Gäller att hänga med i svängarna vettni!


Farlig

När jag står där och lagar mat, ser den sakta men säkert brännas utan att göra något åt det. Dyker som vanligt tankarna på Gordon Ramsay upp. Funderar på, hur skulle han döda mig om han såg min mat?
Tänker att, antagligen skulle han äta upp mig, som den man han är.

Gordon Ramsay
En man att frukta.

Inte kul. O-kul.

Städning av rummet.



Kolla blicken. Inte nöjd. O-nöjd.

Day 03 – Your parents

Haha, ya. Mina föräldrar. Nä, jag vill inte skriva värsta blahablobla inlägget. Men jag älskar dom, det är klart. Alla har väl sina brister. Pappas är alkohol. Haha.
Nej, idag blir det ingen utförlig diskussion om ämnet.

Nu kör vi på spanskan istället! Igår dansade och sjöng massa spanska elever för andra spanskagruppen, hoppas dom gör det idag med! TJOOHO! HEEEEY MACARENA

Day 02 – Your first love

Hahaha, åh, kommer väl ihåg min förste kärlek. Kanske inte borde nämna några namn, kan bli lite pinsamt.
Eller vafan, det var typ i ettan eller nåt tror ingen bryr sig. Max Nilsson var det. Han gick i min klass och vi var goda vänner på den tiden, haha. Jaa, det var väl det.
Det gick över och jag blev lesbisk.


Med en gris


Ni fattar poängen

Jaaaa meeen god jul dåå! Nej, natt menar jag förstås. Glad natt.


Käre bloggjävel

Pffff vi var hela TRE personer på träningen idag! Hähä. Så vi åkte till Vilunda och tog ett varv på gymmet istället! Oj vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Duktigt värre.
Hihi bara för att jag är så spec och kommer från Åkersberga så har min tränare lovat att skjutsa hem mig för att jag inte kommer hem annars, haha, fast i Bollstanäs... Vilket I-landsproblem.
YEEEEYE, nu ska vi sluta snacka ointressanta grejer.
Har ni hört om den nya strumpan som kommit ut på Lidl? Ska tydligen vara superbra.
Driver. Lugn.


Skägg? Inte bara ett ord, en livsstil


HÖSCH

Ne nu drar jag på treeening istället! Weeeeeei! :D
Fastnade inte på bild


Eller jo förresten

Lite som en basketboll.

BREV TILL MIG!

För första gången i mitt liv är ett brev till mig!
Från polisen.
Jaja. Ett brev är ett brev (:
Typ sex sidor med en massa skit, orkar inte läsa det. Men! Huvudsaken är att det står mitt namn på det.
Mamma läser det dock. 

Mamma - Hm, du är kön "K"
Jag - Kille..?

Tack polisen ♥


Ska fan joina mina vänner. FUCK AINAAAAAA

Day 01 – Introduce yourself

Jag är en flicka på femton vintrar som bor i den lilla hålan Åkersberga, prenumererar på bamse tidningar och har en hund på 98 år. Ja, det är sant. Han är ju hund, hund-år givetvis.
På fritiden gillar jag att lira basketboll i Bollstanäs (I know, vad är det? Typ Åkersberga, också sådär okänt, tss..), läsa dassboken och att hänga i Åkersberga centrum med vänner. Fast på vintern föredrar vi pulka.
Jag går i Österåkers gymnasium och ligger efter i princip alla ämnen. Jag är inte retard, bara lite efterbliven.
Ja, vad ska man mer säga. Jag driver en blogg som är mer okänd än både Åkersberga och Bollstanäs, men jag gillar den ändå. Riktigt bra blogg, synd att ingen inser det bara.

Ja, det var nog det mesta om mig. Låter jag inte som ett riktigt kap? Jovisst.


Jo, juste. Min favoritpose är tummen upp.

Dags att rädda världen!
Oh right, glömde, jag är en superhjälte

Oh yeah!

Hahahaha, jag skickade precis in det sämsta arbetet hittills i gymnasiet! :D
Japp, samhällskunskapsarbetet om EU-parlamentet, jämföra massa grejer och skit. Redan försenat fyra dagar och ändå det sämsta jag gjort. Hihi. Ganska dåligt av mig :)
PLUS att jag hade en bild som tog upp en halv sida, BOKSTAVLIGT talat. Arbetet var då på två sidor som han krävde. Hahaha åh, vad stolt jag är...
Jaja. Skitsamma, nu släpper vi det.


Yep

Bara för att jag behöver "inspiration"

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – A time you thought about ending your own life
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – Your views on religion
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – Your views on drugs and alcohol.
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment


What to do när man har dålig fantasi och försöker driva en okänd blogg liksom


Ps. Suttit och stirrat in i ett word dokument, och bara, stirrat liksom. Det är helstopp i hjärnsystemet. Värsta seriekrocken framför så det går inte framåt i bilköerna direkt

DET GÄLLER ATT HA MÅL HÄR I LIVET

För att tvinga och tortera mig själv lite så har jag satt upp ett mål. Eller ja, snarare ett måste och tvångstanke.
Nu åker mamma till läkarn och lite ärenden, när hon kommer hem igen SKA jag ha skickat in samhällskunskapen. OK? JA!
Om jag inte gjort det lägger jag ner bloggen. Waaah bloggen är min gisslan!
MEN BÖRJA GÅ, BLOGGA INTE VAFAN, PLUGGAAAA!
Hörs snart.


Jag har på mig en tröja som det står Tessan på. & #8. Det är nog inte min

JULKÄNSKA

Delar med mig av lite julkänsla såhär i decembermånaden.



PARANOoOORMaL

Alright. Kolla inte på paranormal activity. Du kommer få men för livet så som att alltid ha ögonen öppna efter osynliga demoner och alltid ha koll på bebisen du inte har, än.
Nej då, den var bra! Har dock inte sett ettan, hehehehehehe. HE.
Men! Sevärd tycker jag absolut.


En trailer kändes passande.


LÄSKIGT

Höjdpunkten med skolan är studiedagar. Imorgon är en sådan höjdpunkt. Därför blir det bio ikväll! Med klassen, eller ja, typ 8-10 pers från klassen. Paranormal activity 2!
R.I.P Titti Mikaela Andersson.
Nejdå! Jag överlever nog. Donken innan också, känns tryggt för magen.
Sååå.. Önska mig lycka till!


Weeeeei chokladkalender! :D

EL STUPIDO

Hahahaha orkar inte när man har två msn-rutor-konversationer-skit-grejer uppe och ska skriva till den ena, något som man verkligen inte borde skriva till den andra, så blir man typ jättenervös så skrivar man fel ändå?!
Haha verkligen dum.
Den smällen får jag ta, där var jag dum. Jag ger er den. Varsegoda.


Jävla elaka grabbar det där

Jag kanske inte är så rolig trots allt


Jag är nog inte så rolig som jag tror...
Fan.


Oj, nu har jag tråkigt


När jag har den här statusen har jag tråkigt och vill ha händelser på facebook.
Känns ganska lågt, menmen. Sånt som händer.
Vilket liv man har... Så har man inget


Ge mig ett slott också

OH JA! Jag är fan kung på bortförklaringar. I said it, inte drottning - KUNG!
Lämnade ju sladden till skoldatorn i skolan eftersom min systers sladd också passar, men idag drog hon till Luleå med den sladden. Min dator är stendöd. Jag har allting på den och kan inte plugga.
JIIIHA! Riktigt jäkla kungligt!

 
Våran kung är fan också rätt kunglig, haha. Jepp, underbar.

MEN JAA JAHA

Troett chey som hatar stavningen "chey" men skriver det ändå, bara för att vara cool.
Match imorse, förlust med 12p. Faaen på den, borde inte förlorat. Det var ju rätt dumt! Vi som var obesegrade, nu kan jag inte yttra mig om det ordet längre :/ Fan! Lät ju så proffsigt och allt.
Träning med distriktsgrejen sen, riktigt roligt! Alltid trevligt med nya människor, eller ja, man har ju träffat alla förut men ändå. Haha. WHATEVER! Åh damp hatar och skriva astorra inlägg "Idag gjorde jag det och det BLABLABLA HOHOHO XOXO the one and only tittigirl" ba NEEEEEE.
Men vafan, det är väl det jag gör?! SKITSAMMA.
Läs och lid.

Åh.

Nytt motto:

Läs och lid.

Ciao! :D


Nu ska jag plugga. NAWWWWWW STACKARS MIIG! BUHUHUHUHUUHU! Ne titti, tänk på barnen i Egypten. Dom kanske blir biten av en haj liksom. Det farligaste i min närhet är en hund vars andedräkt kan döda. Rätt farligt det med iofs.

BLUBB BLUBB

Nu ska jag tagga till inför match imorgon! 10.00 i Vällingby, mot Blackeberg! Upp klockan, halv åtta ungefär! Härligt sådär på en Söndag. Elleeeeer? Nja.
HEJA BSK!

Sen blir det hem och chilla lite, sen vidare till thorhildshallen (frågaintevartdenliggerjagharingenaning) för distriktsträning! Alltså då en slags uttagning till stadslag och skit. K/care/bry/osv.

God katt. Yep, hon smaka bra

Kan du sluta säga det i alla fall?

Men dö då. Du vill ju det.

Jag menar det inte.


Det var det, det!

Skumt hur man kan vara bästavän med någon, berätta allt för varann, och ett år senare inte ens hälsa på varandra.
Som om man aldrig ens känt varann.
Som om man aldrig upplevt något, inte har några minnen eller någonsin varit vänner.
Man går förbi varann som om det var vem som helst, en främling.
Som om vänskapen bara var en tillfällighet för att inte stå ensam. Sen gick man olika vägar och vänskapen försvann som en borttappad strumpa.
Skumt.


Poetiskt


Misstag är kunskap


Den här bilden säger er ingenting. Men den säger mig massa dåliga saker!
Fan vad dum jag var.

Det jag vill komma fram till är: Man lär sig av sina misstag.

MAN MÅSTE JU PROVOCERA, ELLER?

Hahaha, älskar headern vi har på http://tec.blogg.se (gammal nedlagd blogg av mig emma & clara).
Texten jag skrev i boken, låter så himla lockande!


För övrigt typ torraste bloggen, haha

BLÖBLÖBLBÖLÖBLBLBÖB

Jösses, är det hormonerna som spökar eller är jag född med humörsvängningar? 


Detta är inte mitt hjärtas slag, detta är mitt humör. Up & right back down.


ALDRIG MER HAV

Mamma visade mig precis en artikel om hajattackerna i Sharm el Sheikh, i Egypten. Jag var fan i Egypten i våras!
Åh. Läskigt. 4 ryska turister skadade. "Fick armarna avslitna" "Fick ena benet avslitet" VAFAN! Tänk om en haj kommer och huggar av dig benet?! Panik.
Jag kommer aldrig kunna bada i ett hav igen. Heja hotellpoolerna! 

Årfenshaj Bilden togs i Röda Havet i november 2003.
Och kolla aldrig på hajfilmer. Jag ryser.
Mina fobier:
- Bli uppäten.
- Brinna upp.

Gaaaaah få mig inte att tänka på det där. Jävla skit!

Nu ska jag fortsätta med min jul-lista på spotify. Sådetså.

JAG ÄR STOLT.

Över denna bild. Riktigt mamma-stolt. Underbar.



Nördighet i dess renaste form!

Man skulle haft roomservice hemma

Ey... Det är ingen hemma, så det är ingen som har lagat mat. Hmm... Bara för det har jag glömt bort att äta middag :( Kom på det nu när magen kurrade. Kurrade? Hahahaha. Oj, snacka om lättroad. Jaja.
Det är nu man ska laga typ köttbullar och makaroner eller? Svensk klassiker. Lite midsommarkänsla. Himla svenskt det där.
Nä. Vi får se vad kreativiteten ger för resultat. Madde borde komma så småningom också tycker jag. Sega jävel :)


Vi tog familjefoto nyss :) Fint

DET ÄR INTE JAG!

Jag talar ut och försvarar mig. Det är fan inte jag som kissar utanför toaletterna på skolan.
Lite omanligt, men ändå.


Hihi

Hihih jag suger!

Man skulle ju kunna tro att det där var en facerape, men icke! :)


HIHIHI

Jag känner för att skriva något roligt... Något riktigt kul. För att ni ska få er ett gott skratt. Helst vill jag att ni ska skratta med mig, och inte åt mig. Men nja, kommer inte på något faktiskt.
Och eftersom jag inte vill riskera att ni skrattar åt mig, sååå... Skratta åt honom istället!


HEHEHEHEHEHE, ey... Vänta... Är det där jag? Nä, juste, jag är ju inte blond

HETSARÅÅÅ!

Känner mig jäkligt stressad. Har så jeeeeeeeeEEEEEEeeeeEEEEeeekla mycket att göra. Därför gör jag ingenting.
Jodå. Ska bara snacka klart med Madde, duscha och sen sätta igång med spanskan! En redovisning ska vara klar imorgon och jag vet inte ens vad jag ska skriva om :) Yeeey! Sen måste jag göra muntliga någon dag också. Hmm.. Happ. Resten ska vi inte ens ge oss in på att rabbla upp.
Tjingeling

Haha astorrt inlägg verkligen, orkar inte HEHEHEHEEH.

DEAD ALIVE

D Ö D . Riktigt jävla död. Till er besvikelse så menar jag bara bildligt talat.
Sry.
Hörs.

Underskattat alltså

Känns som att jag borde gå och lägga mig :o Fast, nä. Överskattat att sova. ELLER NEJ! Verkligen inte! Vafan säger jag... Sova är det bästa som finns :')
Ska nog göra det om ett tag. Ska bara kirra lite grejor.
Imorgon blir det att åka till kulturhuset och kolla på HIV och aids! TJIIHO! Sweet. Bara för att det är internationella aids dagen :)
Öhm, ya! Dra från datorn. Slit dig! YOU CAN DO IT!
Oooke. På återséende! 


Detta är aids gott folk. Passa er!

RSS 2.0