En sån dag.

Jag önskar man kunde plocka ut sin egen hjärna och bara lägga den vid sidan av ett litet tag. Bli fri ifrån sina egna tankar och bara få vara tom för en stund. 
Det skulle allt vara skönt. 

Tjosan

HÖRRNI!!!! Hej.
Jag vet att jag inte är speciellt aktiv här på bloggisen, MEN! Däremot! Jag har blivit så satans aktiv på instagram alltså, ni kan bara tänka er! 
Tror jag kom underfund med att alla här ändå inte läser allt ordbajs utan bara kollar de totalt värdelösa (men ändå ibland halvfina??) bilderna. Så då tänkte jag väl att jag lika gärna kunde nöja mig med det! 
Nä. Men. Jo. Lite kanske. Men jag kommer ändå hänga kvar här så mycket som jag känner för't. Verkar dock inte anstränga mig med att lägga ner jättemycket tid på det om jag drar ihop för & det för att spara tid.. Men äh!


Hahahaha alltså jag skrattar så mycket åt denna bild. Okej ska inte överdriva men lite. Kan inte FÖRSTÅ hur vi fick till den, med tanke på att vi är typ exakt lika långa???? Ser ut som Jonas är 1m längre än mig, men han är på riktigt högst 1cm längre? Haha!

Call me crazypants

Impulsköpte ett stycke balla brallor i fredags, nu går jag runt och osäkert försöker bära upp dom. Oklart om jag lyckas, känns inte riktigt som det. Men balla är de! Behöver bli en mer färgstark person.
För övrigt så är jag påväg till jobbet och det är fantastiskt väder ute, BLIR SÅ JÄVLA DEPPIG. 
Simma lugnt. 


Söndagssommar

Har haft en riktig mysdag today, så himlans fantastiskt väder så man får la utnyttja det så mycket man kan. Med tanke på att jag sitter instängd i ett källarkontor/fängelse varje vardag mellan 12-21. Wä.
Har i alla fall promenerat en massa, ätit glass och varit produktiv nog till att storhandla dessutom. Fyfan, det är verkligen ångest på hög nivå att göra av med över tusenlappen på en dag på bara mat. Deppigt värre, att vara vuxen suger ibland. Är det det jag är? Vuxen? Åh. Nu blev jag verkligen deprimerad.
Äsch. Låt oss avnjuta lite sommarbilder istället.
 
Min bästa.
 
Virkat + aztec + min Harry P-väska (ser liten ut men får plats med massor). Me gusta.
 
Häng vid kanalen, sommartecken i dess renaste form.
 
Låter denna tala för sig själv.
 
Denna med.

Dop & grejor

Idag hade världens finaste bästaste gudson dop!! Han heter nu officiellt Jack Rasmus Lars Tysk. Rasmus efter min fina morfar, hihi. 
Det var alldeles fantastisk, var lite nervös eftersom jag aldrig varit på ett dop förut och nu plötsligt skulle stå där uppe och hänga med alla viktiga personer men det gick superbra. Skulle göra vad som helst för den ungen. Till och med stå på scen, höh.
 
Det var tre barn som döptes samtidigt så attentionen delades upp litegrann i alla fall.
Nu hamnade alla bilder lite kors och tvärs men ni fattar grejen. Först var det dop, sen mys och fika hos bästa föräldrarna (hoho) (till och med mina long lost kusiner var där, stort!), sen mot kvällen köpte jag och Jonas på oss lite mysmiddag och åt ute på gården utanför oss och sedan en liten upptäcktsfärd på det. Bra att vi bott här i över ett halvår och fortfarande inte vet vad som finns. Men det är ändå mest skog, så så kul var det.
 
 
 
 
 
Gjorde mig så fin jag kunde, hoho.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vår fina sportbilssparbössadoppresent. Kom på det ordet på hänga gubbe!
 
 
 
 

Revolution

Så. Igår hade jag klänning och idag har jag kjol. I know. Vem är jag? Går jorden under i år och jag måste ta ifatt allt jag aldrig gjort förut? Går jag igenom en (väldigt) tidig medelålderskris?
Jag vet inte riktigt heller. Nånting är det.
Varmt! Är det. Dessutom.


Tröstshopping, nästan lika bra som att tröstäta

HEEI kära vän(ner?) som hänger här!!
Yaa där lät jag glad va? Det är jag inte. Låt er inte luras. Har varit hemma sjuk sen i onsdags och börjar gå ner i en djupare och djupare depression. Allra helst då jag skulle jobbat på JUSTIN TIMBERLAKE igår men var tvungen att sjukanmäla mig pga svettades som ett freak av att typ äta en apelsin (ja, tryckte i mig c-vitaminer i alla former). Så det blev tröstshopping. På internet.
Vad är bättre än att göra av med sina sista pengar när man inte tjänar några?
 
Så, dessa skönheter är alltså påväg hem till mig. Nu måste jag bara hitta på något kul att göra så att jag har en anledning till att ha de på mig.
Måste även hitta en doppresent till min bästaste lille gudson som har dop om 2 veckor. Men nu har jag inga pengar kvar. Hoho, jodå. Det ska inte vara några problem förutom min kreativitet på att hitta något fint att ge.
 
 
 
 

Min skatt.

Dessa miljontals klyschiga kärlekstexter som svävar omkring i alla sociala medier. (90% tumblr). 
De är verkligen så fruktansvärt klyschiga, så ofta orealistiska och framhäver bara en drömbild.
De tar fram bilder av relationer och killar som ska vara så fruktansvärt perfekta och felfria. Alla vi stackars satar som sitter och läser det där dagligen kommer aldrig att bli nöjda, varken med oss själva, våra relationer eller våra situationer. För allt ska ju vara så jävla perfekt och likt en dröm.
 
Ändå blir jag rörd. När jag läser texten nedanför blir jag glad, för mig handlar det ju om honom. Vi har allt det där. Förutom att vi inte bränner kakor tillsammans (wtf??). Jag älskar honom mer än allt och han får mig att känna mig älskad varenda jäkla dag. Men det sociala medier inte visar är att man också tjafsar ibland. Det är naturligt, nästan behövligt. Man ska ju kunna dela allt tillsammans och varenda människa bär på lite irritation och ilska. Vi skriker aldrig på varandra, men vi är långt ifrån perfekta, om än dock för varandra.
 
 

 


Söndagsångest

Jag är rätt usel på att hänga här på bloggisen, men det är inte så många som gör det med mig längre så det får vara som det är. Kul att kika in någon gång ibland när jag har något vettigt att att skriva eller lägga upp.
Inte för att jag har något vettigt att skriva just nu, men ändå. 
Jag har, tro det eller ej, använt kameran lite i helgen. Börjar fatta lite tycke för den där mekanismen, även om jag inte är fantastisk på att hantera den. Men äsch, upp med skiten bara.
Har haft en riktig myshelg, inte gjort många handtag om man säger så.
 
Godaste jävla grejen!! Kommer leva på denna. 
 
Jag & Jonas skulle försöka leka halvnyttiga igår så vi köpte "nyttiga" chips. Kändes bra för själen i alla fall, undvek att kolla hur nyttiga de egentligen är. Goda som satan var de!
 
Myste som bara den och spelade kort??? Gör man ens de hemma? Gör bara de utomlands annars typ.
 
Kapade ett skal eftersom mitt gamla var slitet som fän. Vill ha en vit mobil, men what to do. Vitt skal will do it.
 
Min andra halva.
 
Tjänna!
 
Girlpower! Hehhhh...E.
 
 
Lite sena för solnedgången, men äsch.
 

Tjoho

Känns som att jag hade en ypperligt rolig Valborg igår med grillning och alkohol hos Eric med bästa gänget! Så roligt att vi stannade lite för länge och inte kom hem inatt vilket ledde till att vi åkte och sov hos min far, vilket ledde till att jag hjälper honom att sälja ännu mer skit, bland annat en fruktansvärd soffa och en hundra år gammal trampolin.
 
 
 
 
 
 RSS 2.0