Hejhejhejhejhej

Har nu suttit och trixat en jäkla massa med alla Gräsö-bilder. Facebookalbumet är nu ultimat. Maximalt. Ni fattar. Så, nu är frågan - ska jag sätta mig och lägga in massa på bloggen? Knappast alla. Kanske kan ta några i taget. Dock. Så ni alla har mig säkert på facebook. Så jag ser ingen som helst poäng i det hela. Och för att inte glömma det viktigaste, hur mycket bryr ni er egentligen liksom? Precis. Det finns INGEN poäng!
Så därför lägger jag in några stycken nu. Bara några. Sedan ska jag upp och kolla på någon annan dålig film. LIVIN' THE DREEEAM
Åh, insåg nu att jag typ inte skrivit någonting om Gräsö. Får ta och göra det i något inlägg. Inte just nu. Nu kommer bara lite bilder. La in dem bilderna som är tagna med Iphonen. För er information.
Vi hörs senare då! Hej!
Taggade brudar on the road
Ohno, jag ska inte börja skriva bildtext till alla. Jättejobbigt.
(Okej måste bara! Jag och Madde sov i våningssäng, så jag skrev det här under maddes säng :D "Fest hos Mange!")
Okej måste igen! HAhahahah så läskig!!!
Jamen precis här ser ni ju!
Här sjöng jag lite Carola

Trololol

Sååå! Iförrgårkväll! Haha jag är inte den snabbaste alltså. Då vi grillade marshmallows och kvällsklädbadade. Nu kommer några få bilder. Typ, tre eller nåt. Fyra blev det. Mycket givande också. Lol :D
Heh. Dem ser typ uppstoppade ut.
Frida på mina axlar. Stabilt.
Sexiga boys ! Hahahaa
Här försöker jag visa att mitt hår är blött, för att bevisa att jag badade liksom.
Det ser mer ut som att jag eldar upp håret. Najs.

Roadtrip

Fascinerande att folk faktiskt läser den här bloggen! Jag är imponerad.
Jaha. Sett på Roadtrip nu! Bra. Liksom. Bra. Jaha. Jodå. Jovars. Bra. Lite så.
Vill ju själv göra en roadtrip. Fast inte riktigt på det sättet kanske. Wellwell.
BRB med något ännu tråkigare!

Do you wanna be somebody else? Are you sick of feeling so left out? Are you desperate to find something more?

Sitter ensam hemma och lyssnar på töntdampmusik. Ah, dessa stunder. Dem behövs ibland. Inte ofta jag är ensam hemma, men nu har jag två timmar för mig själv. Ska strax kolla film. Roadtrip får det bli. Inte sett den, hört att den ska vara sådär lagom tönttråkigrolig.
Nu slänger jag in låten jag fortfarande inte tröttnat på.
Tur att min hund är döv, annars hade han blivit det nu. Skoja. Tråkigt. Här har ni. Tror jag lagt in den ca femtio gånger nu. Men det är liksom fjollrock. Och jag är ganska fjollig.
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you 
No you don't know what it's like
Welcome to my life

För att jag är läskig

Godnatt
Jag kollar på dig när du sover

Lördag 30 juli kl. 14:00

Wow. Okej. Nästan återhämtad från chocktillstånd nu. Igårkväll började härligt med marshmallowsgrillning (lagom långt ord), fjortisdunk och kvällsklädbad. Sedan blev det inte lika kul och jag blev lite. Liksom - ":0" fast ändå lite ":|" och samtidigt "o.o". Inte för att det har med mig att göra egentligen fast ändå men det blir ju lätt att man tänker med sin egen hjärna och sådär.
Okej. Snart får ni ett normalt inlägg. Återgå. Lite bilder från igår kommer senare. Sitter vid Tessans dator, latheten har tagit över så jag orkar inte hämta den på mitt rum eftersom det ligger på övervåningen. Puh. Bara tanken.
Och så vädret. Det skulle lika gärna kunna snöa

-

Hur känns det? Att älska? Att bli älskad? Att vara värd det? Att bli sårad? Att känna sig utvald? Att kunna känna sig fullständigt lycklig? Att trivas med sig själv?

Hej!

Sitter och försöker få lite ordning på alla bilder. Detta tar sin tid. Av ca 700 bilder ska jag välja ut 200 till ett album på facebook. Men jag skall inte klaga, maja har ca 1500 bilder varav hon ska välja ut 200. Livet är hårt va? Dessa I-länder alltså, jag säger då det.
Måste även springa och duscha och göra mig anständig då jag ska iväg och träffa lite vänner ikväll. Javisst, jag har sådana!
Så länge får ni en bild på the fantastic three från Gräsö, den enda "lyckade" bilden på oss tre tillsammans får ni. Så njut nu.
AWWW

We're on the road again

Tillbaka till verkligheten. Påväg hem nu alltså. Haft det så sjukt bra. Livet har lekt. Det är nu ni tror att jag ska "home Sweet home", men nja. Nja. Sitter i hallstavik nu och väntar på nästa buss. Hörs senare! Live a good life, catch you on the flip side osv.

GRÄSÖ

Shit. Måste sova. Ska upp tidigt imorgon och fara iväg. Ska alltså till Majas landställe på Gräsö med henne och Madde! :D Weeeeeeeeeei !
Kommer bli kanonkul. Kameran laddar så vi hörs på fredag när vi återvänder!
PEACE
Don't drink and drive
Oh herregud, jag kommer definitivt glömma något.

BASCHKETBAOLL

Tänkte packa i basketväskan (ska till Gräsö imorn, mer om det strax förhoppningsvis). Hittade massa basketgrejer. Papper och en typ tidningsliknande grej.
Åh vad jag saknar basketen. Missförstå mig inte nu, jag har inte slutat!! Ska förhoppningsvis börja i Åkersbergas damlag i hösten igen om allt blir som jag hoppas. Men har inte spelat på flera månader nu, på riktigt liksom. Ibland undrar jag väl om jag hade kommit någonvart om jag hade satsat på det och inte hoppat av, men samtidigt ångrar jag mig inte. Jag spelar för att ha kul. Jag spelar för att jag älskar basket, mer än så behöver jag inte.


Tvättisen

Har precis tvättat igen, första gången sedan jag tog sönder tvättmaskinen. Ja fast vi har ju ingen tvättmaskin hos mamma, så tvättade precis hos pappa. Kändes speciellt. Så jag gjorde ett collage om det.
Jag och tvättmaskinen, tvättmaskinen och jag.

Today I don't feel like doin' anything

Idag, idag tar vi idag i bilder. För jag har inte gjort så mycket så det blir inte så krävande.
Vaknade. Tyckte jag hade värsta hårdrocksfrippan så gick in i rollen, liksom.
Hade pannkaksdejt med Greta. Muy trevligt!
Pannkakan ska föreställa en gubbe, men jag orkar inte ens förklara.
Det här ska föreställa en människa, men jag orkar inte ens förklara.

Rädd

Går halvvägs ner för trappan men sedan upp igen. Jag - Pappa jag vågar inte gå ner, jag kommer bli skjuten av en norsk terrorist. Pappa - Allt är låst och larmat. Hur skulle han komma in här? Jag - Jag vet inte, det får du väl fråga honom.

FU

Har så jädrans ont i huvudet. Men jag hatar att svälja tabletter. Man skall icke hata. Men jag hatar det. Det och när toalettpappret är slut och man liksom redan gjort sitt.
Jag är en envis jävel. Fast, nu har jag svalt två alvedon.
Älskade Alvedon, jag hatar dig

Tönt

Varit hemma hos Tina idag. Jaha. Trevligt! Hade lite lifecoachning och åt lite lunch. Massa barn virrade omkring, så himla härligt. Eller, ja, fyra stycken. Men ändå. Jag har aldrig barn omkring mig, jag gillar barn. Jag är ett barn. Lekte kurragömma. Med tanke på att Tina och hennes man bor i en etta (fast ikke lägenhet!) så finns det inte jättemycket gömställen alltså. Men det är härligt.
Annars då? Tjillar hos farsantarzan. Sett på Notting hill. Bra film. Typisk romantisk komedi, men jag gillar sånt.
En sådan där töntig bild som jag egentligen inte ska lägga in. För jag är ju inte töntig.
Enda bilden på mig från idag, är hos Tina där. Fint hon bor va?
Jaha. Bordet utanför deras hus. Skulle ta en bild in i huset, men så blev det inte så. Massa grejer för vi höll på att ta in massa saker o grejer o hit o saker o dit o OOOOO
Heido
HeidOOOOO

Älskade grannar

Sitter på station och ska strax bli hämtad för att rulla mot Tina. Sitter och läser om Norge. Så himla sjukt. Så himla sjukt. Så. Himla. Sjukt. Kan inte föreställa mig att vara där. Jag och Madde kollade på lite videos igår, med folk som var där. Man vill ju bara krama om dem allihop. Åh, galet. Sjuka jävla människa. Sjuka jävla människa!!!!!!!!!!! Ps. Kan inte sluta få upp bilden av Björn gustafsson när han leker norsk.. Rånare? När han ba "OPP ME HENDERNA!" hehhe. Okej, vi hörs senare då.

Bara för att jag vill

Nu ska jag cykla mot farsaaan och sova där inatt. Bara för att. Bara för att jag kan. Bara för att jag vill. Så det så.
Lite så känns det.
Imorgon ska jag åka till Tina igen, på coachträff och lunch typ. Bara så att ni vet.
Borde skynda mig. Vill skynda mig. Men orkar inte. Jag måste inte. Inga måsten på sommaren. Inga måsten över huvud taget men extra inte på sommaren.
Adios, live a good life.

Yo

Så! Igår var riktigt najs förutom att åskan förstörde allt! Nämen, vi skickade en flaskpost i alla fall. Hur dålig och fail den än var. Om vi bara haft en halvtimme till hade det blitt bra. Men nu skickade vi iväg posten med femton stavfel och jättekladdigt skriven. Vi hann liksom inte. Och vi hade gjort en till som vi inte ens hann skicka iväg.
Jag hade ju till och med köpt cola och mentos som vi inte hann spränga. Åh, vilken besvikelse.
Ta dig i brasan !
Maja skulle ta kort på henne och brasan. Bra jobb ju
:/ :D
...........................
Ser ut som han surfar
Flaskposten vi skickade. Jättefail med tusen stavfel och torr text. Skulle renskrivit den mycket bättre, men så kom åskan som sagt. Åskor är aldrig bra. Hahahaha internskämt till mig själv. High five Titti! Oj vad forever alone.
I alla fall. Den andra vi skulle skickat men som vi inte hann, var i stil med - "Hello! I'm a seventeen year old boy from Australia and the year is 2001. I'm sending this in a coke-bottle 'cause I'm a really big fan of coke. Mmm... Coke
Too see if someone gets this I'm writing my phonenumber, so you can call or text me when you find this. (070-------)
This is freakkin awesome!"
Typ.
Vet att man ska ha en glasflaska. Men nu hade inte jag det.
Maja och flaskan som flyter iväg som man inte ser. :)
Jag och Maja drog till mig och lirade wii. Detta är då när vi kommer lika på frisbeegolf. Fascinerande !

FJWOsvmk

Nu drar jag iväg till magganbadet och har det skoj. Min webbkamera funkar inte igen så det... Va ju tur!
Don't drink and drive
Peace
Äh, klart ni ska plågas. Här är jag igår. Väldigt.. Låtsasarg
SHIT HAR BRÅTTOM HEHJDÅ

Jag är bäst på att vara sämst !

Alltså. Rebecca Black blev känd för att hon sjöng dåligt.
Hur känd skulle inte jag kunna bli?

Oh my god

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13358488.ab

Yoyoyo

Det var riktigt roligt! Oväntat roligt! Hade iofs nästan orättvist låga förväntningar, heh.. Men jag har liksom inte varit på kalas på typ 10 år. Okej orkar inte skriva på iphonen, hörs hemma ! Don't drink and drive

HARE

Jeeppp, då sticker jag då. Skulle ta på mig något halvfint liksom, och lite smörigt. Men den är ganska u-ringad. Men det får lov att funka. Skulle ta kort på den men insåg att jag inte är Kissie. Så jag använde håret. Det har jag ändå så mycket av.
Där ja. Mycket bra bild. Använder mig utav en Canon 42086025 och stativ.
Peace out då. /Erfaren peace-posare

Gratulerar på bemärkelsedagen

Varit i centrum med Frida och hängt lite, och köpt present till Diama, som är min systers låtsashalvdotter fast ändå inte. Fråga inte ens. Bara komplicerat. Hon fyller i alla fall år idag så ska iväg till Stocksund på kalas lite senare. Hon fyller 10 år, är jag ganska säker på i alla fall.
Så tummen upp antar jag!
Ville bara visa att jag kunde göra sådär med ögonbrynen. Antar jag
Ser ganska borta ut

Nostalgi mode. Lol

Åh, känner mig alldeles nostalgisk. Bara för att Tommy är hemma, den jäkeln. Hur skönt det än är att ha honom hemma. Och det är alldeles.. Himmelskt faktiskt. Han fick mig att hjälpa honom måla hela verandan utan att ens säga något. Och det händer bara inte.
Det låter som att jag är kär i min bror eller nåt, men ingen incest här inte, jag lovar. Men han åker på fredag igen, och kommer nog inte hem förens vid jul igen. Åh, fan.
Fukk. Nu tänker jag kolla film. Vi hörs någon gång om ni har otur.
Webbkameran funkar inte igen
Fuck you

PaNiK

Åh jisses, ett jätteskumt nummer ringde mig nyss. Fick panik. Sprang upp till Tommy och panikade. Han kom med det ultimata förslaget Eniro, and so I did. Enirade numret och fick fram att det var min tandreglerares. Fick ett sms med att dem var tvungna att boka om min tid, och att jag var tvungen att ringa. Och jag, jag hatar att prata med vuxna. Eller, hatar att ringa sånt där över huvud taget. Menmen, I did it och nu känner jag mig rätt stolt. Lite mallig. (Länge sen man hörde det ordet hah! Mallig.)
Wellwell. Nu ska jag ut i solen.
Snabba brillor ju!! Hahaha nej det är inte mina
Okej dem var inte ens roliga
Fan.
Vad tråkigt

Oh fuck..

Herregud. Det här är ju inte svaret.
Vad har jag gjort?
Sorry people, skulle gärna skrivit alltihop, men detta är en väldigt offentlig blogg. Lite för offentlig, liksom.

THE BURIED LIFE

Här har ni THE BURIED FUCKING LIFES LISTA !
Åh vad bra dem är. Åh vad bra.
(Flera saker som inte är strukna här är strukna nu)
The List
Och så en bild på dem på det.
Jonnie Dave Duncan Ben
"What to you, want to do, before you die?"
BOO-YA

Hello

Det flyter på för bloggen här alltså. Veeeerkligen. Har helt enkelt inte så mycket att säga. Dagarna rullar och kvällarna tjillas med vänner. Typ så. Förutom ikväll. Skulle träffat Anna, men ikke blev det så. Hon som hittar på ursäkter, men jag förstår henne. Hehe nejdå. HE-HE. Bara för att så många stör sig på "hehe".
Annars så funkade min webbkamera nyss!!!!!!!! Den har inte funkat sedan den ‎27 ‎mars ‎2011, ‏‎15:26:11 (kopierat av egenskaper på senaste bilden). Och då funkade den bara halvt, ibland. Spännande att se om detta är en vändning för min webbkamera. The new Jesus. Okej, ska sluta överdriva.
Men såhär förvånad blev jag.
(I KNOW, EN WEBBKAMERABILD! Det va fan ett bra tag sen. Nu kommer ni plågas igen era jävlar!)

Mina skosnören

Hahahahahaha. I GOT THE POWER ! Bitches..
Pontus knöt dem faktiskt också en gång igår, har dessvärre inga bildbevis :/

Honey I'm hoooome

Puh! Hemma hos mamma igen. Cyklade tillbaka. Skulle hjälpt mamma som åkte till tvättstugan hos mormor och tvättade (haha, tack vare mig ♥), men nu blev det inte så.
Laddar upp inför... Cykelturen?
En flintskallig pappa som det ser ut har en amputerad hand och en bror som har mina tio år gamla basketshorts och som ser ut att ha justin biebers frilla lagar min cykel. Stabilt.
Viktigt med hjälm.
Tommy hjälpte mig att pimpa hjälmen. Jag bidrog med en attraktiv grimas.

WOPIDO

Wohohhoo, pappa bokar 40 timmars kryssning till helsingfors just nuuu! Jag, han och Tessan. Sista veckan innan skolan börjar. SweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeT. Nu har jag något att se fram emot! Känns bra. Och nästnästa vecka ska jag och Madde dra iväg till Majas landställe på Gräsö. Sweeeeeeet!
Den här sommaren kanske blir helt ok ändå. Helt ok!
DONT DRINK AND DRIVE
CIAO

Lololol

Ska ta en promenix till farsaaaan nu. Lär ju ta sin tid. En timme kanske. Skulle ta cykeln, men näänä. Den skulle Tommy ha. Kuewl. Jaha. Jo juste, varför ska jag till pappa då? Jo för att hjälpa honom boka en kryssning hahaha. Han är så underbart efterbliven. Det här med datorer är inte riktigt hans generation.
Okej, ska kila nu! Don't drink and drive!
Detta diskuterades igår. Vilken marknadsföring! Vi lockar inte köparen att köpa den för att den är god, utan för att liksom vilja utmana sig själv. Flum.

YO

Gick nyss hem från Måns i regnet bland alla slemmiga grodor. Mycket mys. När jag sedan ska ta steget in till huset och sängen är dörren låst. Och jag utan nycklar. Ännu mysigare!
Jag bad dem klart och tydligt innan jag gick att inte låsa dörren. Det var tydligen en alldeles för svår uppgift. Knackade så att mamma till slut kom och öppnade. Hon får nog skylla sig själv.
Heh! Jag och Frida gjorde en brasa på ett stearinljus i den där. Sen bara sprack den.
Använd kondom ändå

I väntan på bussen

Ibland är jag så himla lat. Väntar på bussen för att åka två stationer. Ska till Måns o tjilla lite. Hade typ tatt en kvart att gå. Men jag orkar inte. Jaja. Btw så eftersom ingen svarar så gör jag det. Bussarna flaggar för att Kronprinsessan fyller år. Kungen fyller år på min födelsedag. Mycket mäktigare. Ciao!

L-ol

Happ. Ännu en sommarlovsdag. Hängt lite med min bror idag på en basketbattle och en wiibattle. Ska nog iväg och tjilla med lite vänner sen. Madde drar till Enköping snart, så himla avundsjuk. Enköping är så härligt. Har så dampiga minnen där. Och ja, dampiga är rätt ord.
Nu tänkte jag bjuda på lite bilder (Ha! Ni trodde säkert jag skulle säga tårta eller nåt, sorry guys!). Men jag tänkte lägga upp något annat än ivägskrämmande egobilder. Så...
Vad är mest spännande? Den blåa tv:n eller datorskärmen med facebook uppe?

Sl slår till igen, snart slår jag till sl

CPBUSS!! Den åkte över två min för tidigt! Jag som kämpade och sprang från gymmet liksom. Okej, sprang iaf halva vägen för jag skulle ju hunnit ändå om den inte åkt för tidigt! Fan va ägd jag känner mig. Av SL liksom.. SL. Nä fifan. Nu ska jag sitta på en bänk på åkersberga station i en halvtimme. Det är ju inte så att jag orkar röra mig direkt. Btw, varför flaggar bussarna idag?!?!

Hangover... 2 !

Laddat ner baksmällan 2. Det är ingen Harry Potter, men vad gör man.
Så nu ska jag mysa med mina äppelbitar. Så himla hälsosamt.
Jag kommer typ inte ihåg nånting från ettan. Men det blir nog bra.

Typiskt mig. Så himla typiskt. Det var ju en jävla skitversion. Tänkte inte på att kolla upp det ja. Duktig idiot.
Nu blir det Going the distance istället.
Jela skit

POTTY HARRER ♥

Japp. Har varit och sett sista Harry Potter. Rätt sorgligt. Har ju alltid Twilight att se fram emot men det är liksom inte samma sak. Harry Potter är ju Harry Potter. Den utvalde och allt det där liksom.
Grym film dock. Den måste ni ju bara se. Älskade Harry. Min onda sida vill bara spoila hela filmen för er som inte sett den men för första gången så vinner den goda sidan. Av mig alltså. Nu blev det nästan som att jag avslöjade filmen med en metafor. Hehe. Inte mitt fel!
Okej antagligen blir det mer om det senare. En annan historia är att min mobil såklart dog, och då hade jag inte pratat med Tessan än. Fick lite panik. Gick fyra varv i Täby i tron om att jag skulle hitta Tessan på BR, sen precis när jag tänker gå in på Tele2 butiken och fråga om jag kunde låna en laddare hittar jag henne.
Så det blev en ganska tråkig historia.
Känner mig alltid lika cool i 3D glasögonen.
Det var första gången jag såg en film i 3D

Plågas jag så ska ni också plågas. Torteras kanske

Låt oss börja med gårdagen. Den andra filmen vi såg hette tydligen "A nightmare on elm street". Så. Jävla. Läskig. Bland de läskigaste jag sett. Ni borde se den!
Och så himla irriterande. När den var slut (trodde vi iaf) så sa jag IRONISKT typ "Hah, lol, lovar att han kommer tillbaka igen o ba dödar dem allihopa". OCH TROR NI INTE HAN GÖR DET?
JAG ska fan döda honom den jäveln
En annan historia kommer i ett senare inlägg. EPICCCC
Ledsen att säga det grabbar, hade på mig en AIK tröja igår... Emmas faktiskt, har haft den sen vi va och red en gång. Min första och sista gång på en häst.
Jag ser fjortis ut
WEEIWWW

Woooopidooooooooo !

Påväg till stan för lifecoach träff med Tina hohoh, coolt. Typ. Nja. Skitsamma. Vid halv fem tiden ska jag träffa Tessan och se premiären av sista HP!!!!! Jag är värsta fanet ju, använder till och med förkortningen "HP". Sjukt proffsigt. Aja, är taggad iaf!!!!!! Måste dock klara mig på 10% batteri på phonen resten av dagen. Helvete!

AAAAHHHhhhHHHH

Nu kollar vi på.. Öh, Dreams nånting nånting. En annan skräckis. Den här är fan läskig. Bosätter mig under en filt. Hörs om jag kommer hem! Observera om. Kan hända att jag somnar och dör i drömmen. (det som händer i filmen).

Booo-ya !

Sitter hos Måns med folk och kollar på the cheerleader massacre. Skojar inte, den heter det. Och den är faaaakked up! Hahahah

Snela

Någon som vill köpa mig ett hus? Och sedan betala hyran och allt också? Bara i typ tio år ungefär :) kom igen, ni bloggläsare ställer väl upp för mig?

Hello my name is Titti - Det funkar bara inte

Ahhh juste. Jag har en blogg ju. Har varit och sprungit ända tills nu. Skoja. Kollade på Never say never nyss... Yep, I did it. Men! Måste ju berätta gårdagens absolut roligaste. Så himla tragiskt.
Som ni om ni har läst vet så var jag med lite vänner på Solbrännan (en strand) igår. Linda som då var där, har en pojkvän från Australien , som också var där. Alla presenterade sig glatt, men jag sprang där ifrån.
Så, nu - Någon som kan gissa varför?
Okej. Idioter. I'll tell you. Han pratade alltså bara engelska (han bor alltså i australien, bara här o hälsar på Linda). Kan ni tänka er att presentera mitt namn på engelska? Med accenten och allt. "Titti".
Aldrig. I. Mitt. Fucking. Liv.
Varje gång jag åker utomlands byter jag namn. That's just toooo sad.
Här är jag helt ensam på Åkersberga station. I väntan på att bli kidnappad och sexslav.
Ser btw ut som en guling. Alltså! Jag menar, jag är gul i ansiktet! Inget illa menat! Eller jo mot mig då då, men inte mot någon annan.
Här är jag hemma. Samma kväll! Ingen kidnappare ville ha mig.
"I think, I'm happy for that." - Lite så säger bilden.
Och här är våran tvättstuga just nu tack vare mig. I'M THE KING OF THE WOOOORLD

BRB SPRINGA

Orkade inte ta mig till gymmet så ska ut och springa en runda. Hurtigt!
Sedan hörs vi. Kanske. Jodå. Sedan hörs vi.

Feeelin' gooood

Nu ligger jag nog ännu mer på plus! Råkade ringa o väcka mamma nyss, glömde att hon jobbar imorn.. En annan bra sak är att jag sitter och läser Aftonbladet och är helt ensam på åkersberga station. huvudrubriken är "jaycee berättar om sina 18 år som sexslav". Hon blev alltså kidnappad av en kille i en bil. Det åker förbi bilar då och då här. Och så skjuter ju folk hej vilt här i berga också. Jag känner mig tryggare än någonsin ! Pricken över i är att jag haft en äppelskalsbit i tandställningen hela kvällen. Irriterande och fräscht.

WOPS

Yeeep, har man tatt sönder en tvättmaskin också! Jävla husfru jag är. Råkade överbelasta den en aning.. :)
Kanske borde flytta tillbaka till pappa, mamma är inte jätteglad direkt.
Wellwell, flyr iväg till Solbrännan och tjillar lite nu. Fast har fan inga rena kläder lol... Hahah, don't drink and drive
Jättefake glad tiep

you might as well kill me

Fuck it. Fuuuuuck it. Fuckfuckfuck it. Fuck it. Fuck it. Fuck it. Fuck it :). FUCK IT.

Helt irrelevant

Så! Jag är alltså hos mamma nu, ändå sedan igårkväll. Vilket betyder att pappa fick mig att städa mina rum hos honom. Det tog hela dagen (dagen börjar vid tvåtiden och slutar vid femtiden) men jädrar vad stiligt det blev. Tyvärr får ni inte se det. Ni får bara se min ångest innan jag satte igång.
Jaaapp.
Please don't leave me

Det var inte jag

Hoppsan. Jag har gjort något med tvättmaskinen.. Typ, tagit sönder den, eller nåt. Det är vatten överallt...
Mamma kommer hem snart... Eh ooohh
Vad ska jag göra?! Hahaha åhh cp
Jag tvättar om skiten. Märks att jag är manlig va? Kan inte mina hushållssysslor. Fast jag kan ju tvätta. Det här är inte mitt fel

ANYTHING IS POSSIBLE

Jag blir så himla påverkad av saker jag ser. Alltså, typ, serier, filmer, artister osv.
The buried life har mindfuckat mig galet. Jag vill bara joina dem och följa med. SEE THAT FREAKING SHOW! Jag kollar på http://www.sidereel.com/The_Buried_Life, funkar finfint.
Ska göra en egen lista. Som jag ska fullfölja efter gymnasiet. Förhoppningsvis, hehe. #1 Fullfölja min lista. #2 Göra en roadtrip genom USA. #3 Hoppa in i en taxi och skrika "FOLLOW THAT CAR!".
Ni ser, det är en bra början! Och så ska jag hitta tre sköna personer som vill följa med. Sedan ska vi kalla oss Jonnie, Duncan, Ben och Dave. Okej det där sista var bara ett skämt.
Men det vore grymt. And to quote Justin Bieber - NEVER SAY NEVER!
Hehehe.
These are the guys. THA GUYS.
Och det här är bara en MYCKET EPICARE OCH BÄTTRE VERSION AV TRANSFORMERS 3!!!!

-


Yesterdaaayyy

Oj, nu har jag helt tappat bort mig här i bloggen. Juste! Igår ja.
Var på Stockholm street festival med Madde och Manfred, det var riiiiktigt najs! Skulle velat vara där idag också, men känner mig rätt ensam om att inte göra någonting på sommarlovet. Wellwell.
Lägger in två videos på det vi såg typ, sen rörde vi oss hemåt igen. Jag är så underbart fail, filmerna är åt fel håll. Jiha! ÅH coolt, dem vände sig rätt på youtube!
Okej, rätt random, coolt. Men nästa är skönare! Lol, slutet "åhh the human centipede", måste sluta koppla saker till den filmen.
Ser man lite iaf. Ascool kille! Skön som satan. Sen svalde han svärd, jonglarade med en motorsåg osv.
Jag tyckte mest att han var rolig. Det var kul.
Och så hade han en aaaascool tatuering på ryggen, det var liksom två vingar. Så jävla ballt. Och så har han typ en jävla massa världsrekord.
Där har vi honom! Så jela awesome

Anteckna gärna också

Tänkte göra värsta inlägget om dagen (gårdagen numera) men datorn ville inte just nu så vi löser det när jag vaknar om ett tag. Ett bra tag.
Känns som att jag börjar göra det här med korta inlägg till en tradition. Den bryter vi snart. Om ett tag. Ett bra tag.
NATTINATTI

Och så är det

Det är inte lätt när det är svårt. Dagens logik.

You don't know anything

And so what om jag tror på det.

THE BURIED LIFE

Oj. Jag borde nog gå ut och njuta av solen. Det är sol ute va? Eller är det?
Ska bara kolla klart ett avsnitt av "The buried life", det är sjukt bra! Fyra killar som har en lista på hundra saker dem ska göra innan dem dör, i varje avsnitt checkar dom av en sak plus att dem hjälper en annan att göra någonting dem vill göra innan dem dör. Aaahhhhh oh no, klarar inte sånt här. Dem hittade precis en tjejs mammas grav, hon hade aldrig varit där. Ohhh, hon gråter. Ahhhhhhhhhhhhhhh. Så himla fint.
Okej. Det är i alla fall skitbra, det är ju så sköna killar också. Fun!

WAHO

Så! Idag då? Eller, vilket nu blir igår. Så åkte jag ju till Tina och hennes man i Jakobsberg. Dem bor riktigt mysigt där faktiskt, lite sommarstuge-känsla men ändå nära till allt. Inte som Åkersberga direkt.
Vi cyklade till nåt badställe, och tro det eller ej, men jag tog min bada-utomhus-2011-oskuld! Förutom poolen då. Haha. Badade tydligen i Mälaren denna gång. Sweeeet!
Annars så tränade jag lite med min coach. Hah, hur proffsigt låter inte det. Tina är alltså numera min lifecoach, låter rätt coolt! Okej, ska sluta tänka på hur det låter.
.
Det känns bra. Jag menar, jag har länge tvekat på om jag verkligen tror på det där. Hur man ska träna upp sin mentalitet, lyssna på cd:s osv. Men jag menar, det kan ju bara hjälpa. Så jag tror på det. Vi har börjat med att sätta ett mål, målet var redan givet. Skulle inte kunna tänka mig något annat. Det är det här jag behöver, och det är nog skönt att få hjälp. Jag behöver nog någon som vägleder mig. Men nu droppar vi det för min dator dör om tre minuter. Slänger in dessa få bilder jag har från idag!
Stället som tog min oskuld
Tina hahahah :] Hon fattade inte att jag hade framkameran på..
På väg hem från bussen. Vet inte varför jag tog den där bilden.

AND YESTERDAY WAS THURSDAY

Sådärja! Då var man hemma. Ok. Jag har varit hemma i en och en halv timme, men, ja.
Hej!
Börjar med igår. Katja och Nadja kom hit, vi gick till Ica och handlade upp hela skiten. Vi lagade mat. (Katja lagade mat).
Okej, skit it. Vi tar't i bilder. Ni läser ändå inte. Men prat går inte på bilder så, + prat. En jävla massa snack. Massa blablallbalblalba. Som gamla skvallertanter :')
Okej. GO
Solade lite innan jag mötte upp dem. Här är min fot. A.K.A Guds livsverk.
Här är min kreativitet. Ville inte sola på gräset eftersom det är stickigt och 1000 olika former av kryp där, så jag bärde ut ett bord. Bar ut ett bord. Whatever.
Sedan hälsade vi på deras gamle Casper :] Från tiden dem bodde här.
DÄR ÄR DEN! DEN JÄVELN! Okej, vet inte ens om det är den. Kan vara.. You'll never know.
Ja, okej, vadå för nåt? Jag talar alltså om trädkojan jag ramlade ner från i ettan och bröt armen.
Ahhhhhh. Ljuva efterrätt :')
Och ja, jag tog mer glass efter jag tog den här bilden. Ville bara se normal ut.
Väl medveten om att jag inte lagt in en enda mänsklig bild. Men nu kommer det!
Massa bilder från mitt nattbad. Det slutade med att jag drunknade som ni ser.
Sen körde vi alfapet... Det spårade lite. Heh.
Soffan till höger stod ner först. Jag ba "Ohh nooo, vi får inte plats.. Vad ska vi göraaa?" Sen jag ba "Ha-haa! Vi ställer upp soffan på högkant!" Vilket jävla geni jag är
Ser ni? Katja är min bitch
Mitt rum är så sjukt städat. Och så Nadja som knappt hittar fram till soffan liksom. Soft ju.
Och ja, jag har två rum här. Tre rum typ. Och ja, jag använder alla :)
THUMB UP
Jadå
Absolut

Im aliiiiiive

Hängt hos Tina (syster) i Jakobsberg hela dan. Najs! Årets första utomhusdopp - check. Börjat på lifecoachningen också, är lite mindfucked, men det får man ju räkna med. Hörs när (om) jag kommer hem!

HASCH

Ja, vi är fortfarande uppe. Ville bara säga det. Hörs senare. Ska till Tina imorgon (okej, IDAG). Så imorgon eftermiddag. Nånting. Hörs vi. Tina ska lifecoacha mig... Typ nervös. Vad har jag gett mig in på?
Godnatt.

Missförstå inte

Lade ut den här bilden på facebook och skrev "knarkardags!". Sen tog jag bort den.
Kändes som att folk kanske inte riktigt fattade skämtet.
Detta är alltså min pappas diabetessprutor. Ingenting annat.

Ligger omkring

Oj, låg med datorn.. Hahaha, ni fattar vad jag menar.. Förhoppningsvis. Men nu dog den innan jag hann skriva. Ligger med iphonen nu. Ok, hörs imorgon. Tänkte upp o gymma men tvekar på den. Sovmorgon är lockande.

PUSSPUSS

Det går inte fort här inte. Skriver mest det här i brist på tidsfördriv. Väntar på att madde ska bli redo. Vi ska cykla. Idag igen. Så himla duktiga! Bara cyklar och cyklar.
Imorgon ska Katja och Nadja komma hit! Weeeeei :D Gamla goda tider, att tjilla i pappas hus har vi gjort SINCE.. Öh.. Sexårs tror jag.. År.. 2000 va? Tror så! YeAH!
Hahahaha nej vilken diss jag fick nyss. Frågade pappa vilket år det var när jag började sexårs, han ba "ja juste, du började ju ett år tidigare ja... Morsan som trodde du va smart". TRODDE. Hon TRODDE jag var smart.
Och pappa kallar mig bitch..
OJOJ NU RINGER MADDE
HASCH
SRY INGEN BILD <3333333

Tjeennnna

Blir häng vid magganbadet ikväll då. Känner mig sjukt bra när jag säger så, lite "HA, jag har visst vänner, ägda!".
Var precis ute med hund. Tommy har glömt sina röda solglasögon här. Nu är dem mina. Eller, det vet ju inte han, men.
Dem är röda egentligen

En jävla massa bilder

Jag har en mapp på datorn som heter "ANNAT RANDOM". Där förvarar jag bilder jag sparar för att lägga upp på bloggen, mina hemmagjorda paintbilder osv. osv. Att kolla igenom den mappen får mig verkligen att fråga mig själv vad min blogg egentligen handlar om. Jag lägger upp en liten "ANNAT RANDOM"-mix.
Den här är i för sig bara logisk
Jag har en känsla av att jag konverserade med mig själv där
Jahapp
Här är ett försök till min autograf.. Ett tag där trodde jag nästan ni gillade mig
Tjennnnnaaa
"BERTOJAG.jpg" 
Jag skrämmer mig själv här. Jag är rädd. Rädda mig Bert
Hahaha, kommer ihåg att jag snackade om folk som gör saker mycket större än vad dem egentligen är. Sedan visade jag med denna exemplariska bilden.
Hahaha, försökte få bruna ögon med photoshop.. Köper nog linser nästa gång
Jag som en sushi. Sen kan man ju undra varför.
Åh, en bildlektion i trå. Jag fick G i bild :)
:) Första gången jag fått vara den kvinnliga och rosa!
Hahaha den här är iofs rolig!
Heheheee, Jonas mästerverk :]
"I'm a unitard"
Wtf...
Jag som ninja. Det passar mig.
Hah! Mitt och Ericas barn [:
That's just creepy
Öh..
Här är min förklaring på att Iphones håller på att ta över världen
Oj. Vad torr
Jag och Emma hade "Gilla detta så skriver jag något fult till Emma Rösund" statusar om varandra. Men som ni ser så blev vi sams. Lol..
Hänger bara.
Hahahahaha.
What the...
:)
Har en känsla av att jag skulle berätta om min hund här
Självmordsbenägen? Kommer inte ihåg..
Bifff
Det här är oroväckande
Här försöker jag få fram hur fult mitt namn är
Här har jag en känsla av att jag var arg, men jag vet inte. Bara en känsla.
Här gjorde jag mig till en medlem i familjen Simpson.
'
Här... Jag har fan ingen aning
I got so many looks !
It's funny because it's true.. Åh, hade en "jätte"rolig bild på hästpolo, jag hade paintat ihop massa hästhuvud i en pool. Men den är borta..
Stackars mina barn
That's just creepy too
Den här bilden heter "Manfred" :)
Comhem katten ♥
Man ville ju ha ett avslut med intryck

Barnpool för barnet

Varit och gymmat med Tessan idag. Slängde mig i "poolen" när jag kom hem, se bara hur djup den är!

... Och se bara hur glad jag är
Ironi. Jag var inte glad.
Ärligt talat så doppade jag bara fötterna och gick och duschade.

Oh crap, not again!

Åhhh nej. Jag glömde stänga fönstret här på nedervåningen medan jag varit där uppe, och nu smyger det säkert omkring en inbrottstjuv här nere. Känner det på mig. Han kanske ligger under min säng.. Eller står i garderoben. Inte för att jag har någon, men ni fattar grejen. Jag får agera "ensam hemma"-Style här på nedervåningen! Hörs sen då!

TodaAAyyY

Bara för att jag har börjat blogga så betyder inte det att jag tänker uppdatera. Som ni kanske märkt. Jodå. Visst ska jag det. Okej.
Var i alla fall på cosmonova idag. Det var... Snurrigt. Såg nån 3D film, alltså hade ju varit så himla najs att se någon rolig film, men dom visar ju så torra grejer. Wellwell. Tommy (brorsaaan) följde med också, alltid stor bonus.
Så det var la tjill. Min Iphone dog tyvärr innan vi kom in så hann inte ta kort på dem sjukt coola glajjorna man hade på sig.
Och det är väl en jäkla tur att jag är en så ärlig person. Tänkte smuggla med mig glasögonen ut, men så gjorde jag aldrig det. När vi sitter i bilen sen säger Tessan att det satt sensorgrejer på glasögonen så att dem hade börjat pipa om jag tatt dem. Heh, jag är så himla ärlig!
Ikväll har jag mest hängt med Madde, David & Eric. Vi såg 1408. Varför? Ja. Varför? Sjukt jobbig film. Läskig. Läskig? Läskig.
Några bilder medkommer.
Ahhh, there's my homie !
Där ser ni Tommys vänsterarm. Viktigt.
Eh. Ja-ha. I tidsfördriv sprang vi mest runt och tröck och spelade på allt som gick. Naturhistoriska måste ju vara bland de tråkigaste museumen. Förutom Strindbergsmuseét! Var där en gång alltså... Definitivt torraste museét (museumet?). Man fick gå runt i hans lägenhet, en helt vanlig lägenhet. Jag menar, JAG HAR ETT HUS HEMMA!! Aja.
Innan jag träffade Madde, David och Eric. :)
En bild från 1408
En bild på hur det skulle se ut om jag var med i 1408. Typ.

Jaha

Åh herregud. Min pappa och syster tänker dra med mig till Cosmonova imorgon? COSMONOVA?! Wtf...
Visst, själva bioskärmgrejen är awesome. Men sen då? Filmerna suger ju bajs. Kommer ihåg när vi var där med klassen någon gång, såg en film om forna indianernas tid i skogarna. Jag menar dom sänder ju bara jättetråkiga dokumentärskitfilmer. Hade varit sjukt awesome att se typ Harry Potter där. Mehehe.
Dessutom så ligger det i Naturhistoriska riksmuseét. Och man åker bara inte dit på sommarlovet.


Älskar att pappa fortfarande tror att jag är 10 år ♥

What's a gym?

Var precis på gymmet. Ungefär såhär såg det ut.
Förutom slutet !

BOO-YAH


RUBRIK

Bara för att... Jag har fan ingen aning, men kopierade Annas lista. Så sjukt mycket frågor att jag kanske tar bort några. MEN NU KÖR VI !


2. Vad lyssnar du på för låt just nu? Ingen!
4. Vad har du gör mobil? I FUCKING PHONE BIATCH
5. Hur mycket pengar har du? Öhm, 1800 nånting tror jag, kanske, nåt sånt
6. Har du något jobb? Jobba? Vem gör det liksom..
7. Vad har du för färg på din tandborste? Öh.. Vit och grön!
8. Vem saknar du? Någon, men jag vet inte vem!
9. Har du några komplex? Har jag INTE några komplex? Lol
10. Vad vill du bli när du blir stor? En bläckfisk, tydligen
11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? Who let the dogs out? 
12. Hårfärg? Brunett
13. Vad skulle du kunna döda för nu? För nöjes skull bara :)
14. Vad har du gjort i helgen? Lekt med kompisar 
16. Vem vet mest om dig? Jag? 
17. Vad är du rädd för? Att vara forever alone, hahah. It's funny because it's true! Nämen, sen dom där hajar, höjder osv
18. Brukar du ha otur? Öh, JAAAAA
19. Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relation? Mikael Koldestam, Emmas kusin hahah.
20. Vem har den snyggaste kroppen i hela världen? Inte faaan vet jag
21. Favoritband? Öh
22. Vem är snygg? Adam Brody. Mehe.

23. Har du några fobier? Nah, skulle väl vara klaustrofobi eller hippopotomonstrosesquippedaliofobi i så fall
24. Har du ätit något godis idag? Nej
25. Har du fått IG på ett prov? Ett bara? Flera!

28. Dagens smink? inget
29. Favoritfärg? Svart. Sjukt emo
30. Är du fjortis? Hahahaha nej men ordet fjortis väcker goda minnen. Var en brutal sådan en gång i tiden.
31. Har du en dator i ditt rum? Ibland
32. Favoritlärare? Olle i trå :') Men nu för tiden är det väl Mary-Anne. 
34. Vad har du ätit idag? Mat. Glass.
35. Dagens roliga? Träffa greta?!?!?!
36. Vilka färger har du i ditt rum? Tro det eller ej men mitt rum hos mamma är fucking ROSA!!!! Damp. Så jävla fult. Hatar rosa. Inte jag som valde.. Hos pappa så äre vitt. 
37. Favoriträtt? ..... Glass?
38. Har du spytt offentligt någon gång? Öh, neein
39. Är du duktig i skolan? Typisk medelmåtta
40. När var du utomlands senast och vart? Var i Kista här om månaden.. Nej förlåt skoja. Förra sommaren, Egypteeen
41. Har du varit vittne till ett brott? ... Vi åkte tre på en moped utan hjälm? FNISS
42. Har du sett en död? Spindel. Nej men, ja, faktiskt. En livs levande människa. Eller, gud, nej. Ja jag har sett en död människa.
43. Har du något husdjur? Ja tyvärr. Nej jag skoja, min hund luktar utsökt
44. Har du haft vattkoppor? Ja
45. Är du singel? Jepp
46. Favoritdryck? Vatten räknas inte. Såå.. SPRIT? Lol nämen vet IKKE 
47. Älskar du någon? Antagligen!
48. Vad köpte du senast? Ben&Jerry's 
49. Har du ätit glass idag? JA
50. Känner du någon som är bög? Neeeej men vill ju så gärna !
51. Känner du någon som är lesbisk? Inte vad jag vet... Creepy thought
52. Har du varit på en konsert? Jez
53. Senaste utlästa bok? Twilight hahah 
55. När klev du upp imorse? 11:06
56. Har du krockat någon gång? Nååpe
57. Vet du vad sXe står för? Straight edge (Google♥)
58. När flög du senast? Hem från Kista. Hahaha skoja, Egypten.
59. Äger du något märkesplagg? Tss, BARA märkesplagg..
60. Spelar du fotboll? Slutade med sådana fjolligheter i sjuan
61. Vem ringde du senast? "Farsaaan"
62. Är du homosexuell? Ja
63.Är det fint med killar som sminkar sig? Bara om dom är transvestiter
64. Är du allergisk mot något? Nepp
65.  Vad är du för stjärntecken? Vattuman. Så himla könsdiskriminerande.
66. Är du sexig? Nepp
67. Åker du slalom? Vad är slalom?
68. Är Måns Zelmerlöw snygg? Lite gay kanske
69. Brukar du se på Idol? Inte om inte jag är med
70. Brukar du sjunga för dig själv? Ja
71. Hatar du någon? Ja, faktiskt
72. Har du kysst någon av samma kön? Nope, även fast jag skrev att jag var homosexuell
73. Vilka hemsidor är du medlem på? Facebook, blogg, match.com
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? Nee
75. Vilken är kontakt nummer 20 i din mobil och vad har ni för kontakt? Yoella, min teammate i basketbaollen! :D
76. Har du varit på en festival? Jaaadå, Hamnfestivalen i Enköping!
77. Har du någon brevvän? Neee
78. Har du onanerat idag? Inte än :)
79. Vem kramade du senast? greeta
80. Har du haft sex på en skoltoalett? Har en skoltoalett haft sex?
81. Var den här listan rolig? Nej men det kompletterar jag upp... Nja. Tveksamt
82. Hur mycket pengar har du på telefonen? Oändligt! Fast det tycker inte mamma
83. Cola eller fanta? Fanta eller Cola?
84. Är du vidskeplig? Njaa
85. Vilken dialekt är fulast? Ingen! Dialekt rockar!
86. Vad ska du göra i sommar? Ingenting
87. Filmtips? Kronjuvelerna. The guardian, Twilight... Heh
88. Vad är det för väder ute? Molnigt. Stjärnigt. Mörkt.
89. Vilka hårfärger har du haft? Hahah, nästan blond, nästan svarthårig och bara väldigt... Brunt
90. Har du vunnit en tävling någon gång? Jadå
91. Har du sett ett stjärnfall någon gång?  Jadå
92. Vilken är kontakt nummer 27 i din mobil och vad har ni för kontakt? Haha! Anna Ringberg :D Min kååmpiz!

93. Vem pratar du med på msn nu? Msn är såååå 2009
94. Är det fint med gladiatorskor? Yadå
95. Är du brun? Inte speciellt
96. Vilken färg har stolen du sitter i ? Det är en soffa. Och den är svart. You rasist bastard.
97. Har du webbkamera? Jepp. Fast den på denna dator är typ sönder
98. Säger man kex eller chex? Står du här och smular?
99. Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? Ja
100. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? Jävligt lång tid

Det är nu jag ska lägga in en fin normal bild på mig också va? Jodå, jag tror nog det! Here you go!

Filmfilmfilm

Jag har sett en jädra massa filmer under min bloggsemestervecka! Hah, tro inte att jag har lämnat noliferlivet inte! Bloggen blev liksom lite ersatt med filmer. Och OC givetvis, har snart kollat klart OC för andra gången. Yeeep.
Nu tänker jag berätta för er vilka ni blir tvingade att se. Jag är ju rätt svag för töntfilmer men inte bara!
What a girl wants - Okej, rätt töntig.. Men bra! Inte heltöntig.
Angus, thongs and perfect snogging - HAH, heltöntig! :D Men grym :]
Envy - Störd komedi med Jack Black och Ben Stiller, helt OK.
Kick-ass - Stört bra! Asbrutal och blodig men schööööön!
Valentines day - Kryllar mest av kändisar, men jovars! För alla oss ensamma och psykiskt självdestruktiva!
Wild child - Fin töntfilm
I rymden finns inga känslor - aaaaaaaaaaaaaaweeeeeeesoooooooooooomeeeeeeeeeeeee
Och för att inte glömma... KRON FUCKING JUVELERNA ! Eller, ja, Kronjuvelerna.
Angus, thongs and perfect snogging.
Hehehe.
Herregud jag måste skaffa bättre filmsmak.

HEEEEEEEEEEEEEJ

Tjillade ju som sagt hos Greta idag! Kekade Ben & Jerrys, kollade på Crocodile Dundee och badade i hennes inomhuspool.
Asnajs 
Dessvärre inga bilder. Eller! En Ben&Jerry bild och en skogsbild på mig. Så ni får la dom då. Era stackare.
Första gången jag åt Ben&Jerry's faktiskt. Hur god den än var så tänker jag fortfarande tycka att folk överdriver gällande den där glassen.
Det ser verkligen ut som att jag försöker mitt yttersta för att se glad ut. Men misslyckas. Så ville jag bara att ni skulle se mitt hem också. Skogen.
Okej tyst bara.
Hejdå

OC


WIIII

Sitter hos mamma och har precis käkat tårta. Ahhh, tårta. Nu ska jag bara lira lite wii med bror min, Monkeyball. Sedan ska jag röra mig mot Greta och tjilla i hennes pool. Sounds like a gooood freakin' day! Nu är det bara vädret kvar. Koooom igen solen!

Tessans dator har så himla rolig webcam

Vad är det som cyklar och cyklar men aldrig kommer fram?

Cyklade precis hem från maggan. Jag cyklade på högst 20 min vilket är en helt ok tid. Anledningen till den höga farten var engla-känslan jag fick. När jag kom hem insåg jag hur onödigt det var, det är nog ingen som vill kidnappa mig. Fatta bra alla vi lite fulare har det, vi behöver aldrig oroa oss ! Annars så har jag haft en helchill kväll hos Pontus. Wonderful! Ps. Tror ni inte jag lyckades få kedjan på cykeln att hoppa halvvägs dit också? Tur att jag har händiga vänner!

Watch down

Är det bara jag som aldrig vågar gå genom ormbunkar i tron om att en anakonda ska hoppa upp och attackera mig? I know, vi bor i Sverige. Men det bryr sig inte mitt psyke om. Jag är helt övertygad om att det ligger tre meter långa ormar bland ormbunkarna i skogarna här omkring.
Därför vände jag när jag såg denna stig på min promenad.
Och det var la en himla tur att jag gjorde det

Wahaha!

Sjukt skön video

Bilderi bildera tjalala

Så! Vad har jag haft för mig? Med tanke på att jag slutade blogga pga att jag inte hade något liv att skriva om och jag är kaos så kan man ju tro att jag suttit i ett hörn på ett mentalsjukhus rum och skrikit att "jag är inte sjuk egentligen!". Men sådant är inte fallet! Faktiskt. Jag har väl inte gjort speciellt mycket men lite smått och gott.
Vi tar det hela i bilder. Bara Iphone-bilder.
Stan med Katja och Nadja var visserligen innan bloggsemesterveckan.
Men kepsen var häftig.
Jag, Maja och Madde var och hälsade på våran gamla skola Sjökarby.
"Hänger, själv?"
Hängde i Åkersberga centrum med Madde. I don't know whatsup med mig och den där jäkla minen.
Hah! Det är så himla sjukt! Blomman bakom persiennerna i mitt fönster ser ut som en galen clown på kvällarna. Ser sjukare ut på riktigt..
Mamma har fyllt år. Wanna see what's in it?
Bahaha ! Nämen, det var en tröja i flingpaketet. Faktiskt.
Hahahaha jag och min broor tog upp poolen! Den é grym!
Glassa mä Madde
Klädde mig färgglatt för att.....
SE KRONJUVELERNA!!!!!!! WOPIDOO!!!! Ahhh, älskade Björn. :')
Sjukt bra såklart. Sjuuukt skum också hahah, men ändå jäkligt bra. Lite besviken över den lilla mängd Björn, hade förväntat mig mer. Men ändå! Bill är ju för go också.
Och det var ett mongo me! Nya trenden tydligen, men han var definitivt det sötaste mongot jag sett. Galet söt.
Titta bara.
Så gosig :')
Lyckades även med konststycket att facerapa mig själv i tron om att jag var inne på Annas facebook. Sällan känt mig dummare.
Missade tåget efter. La mig på ett berg och såg arg ut.
Anna joinade.
Annars har jag bara hängt med grabbarna och Madde. Ohyeah.
Brasa och grejer
Var hos tandläkaren igår, satt på samma buss som fågelmannen.
Vet inte riktigt vad jag ska säga

Back in bussiness, missed me? No? No habla ingles?

Jag är alldeles för psykist instabil för att vara värdig en blogg med unika dryga 30 besökare om dagen. Japp, där har vi det. Antalet. Varför skämmas? Var dock tvungen att få med "dryga". Jag vill ju inte låta sämre än vad jag är. Okej, skippa det snacket.
Under denna "semestervecka" från bloggen har mina fingrar istället utvecklat någon slags panikångest över bristen på dans. Värre än vanligt menar jag. Och jag dansar inte. Urhg vilken syn. Öhm. Yeye.
Varje dag är det alltid någon tanke som dyker upp och liksom "Mahah, detta måste skrivas på bloggen!", sedan inser jag att den var nedlagd. Tänk hur mycket facebook måste lidit under dessa dagar.
Men! Det positiva är ju allt negativt deprissionssnack ni sluppit, det fick Madde lida för igår. Fast hur mycket jag än pratar får jag aldrig sagt allt jag vill. Men det var skönt.
Men jag skall göra mitt bästa! Hur dåligt det än är. Heh.
Så, vad har jag haft för mig? Tar det i nästa inlägg för jävlar vad text det är här. Som att jag har gjort så mycket? Aja.
Här får ni en rolig rubrik istället. Tyckte jag i alla fall. Läste aftonbladet igår.
Lol! Jag prt screenade 00:00. Jävlar vad jag är bra.

RSS 2.0