-


Ganska stolt

Hah, JÄVLAR vad jag är bra! Har skickat in psykologiinlämningen nu. Det var visserligen bara två frågor, men det var ju inga minifrågor direkt. Med tanke på att jag gjorde den på lite drygt en halvtimme så var det fanimig riktigt bra jobbat. Kanske inte absolut det bääästa arbetet jag gjort, men absolut dugligt!
Jag är stolt. Nu skall jag belöna mig med en kopp te och lite How I met your mother.
Simma lugnt bröder!


WAOUH

"SVAR PÅ TAL" Hahaha så proffsig, så proffsig...

Haha justja! Detta måste jag ju skriva. Fick en väldigt... Ärlig kommentar häromdagen! (Är det en sammanskrivning? Heter det ens sammanskrivning?).
Känner mig nästan som alla proffsbloggare som får dessa kommentarer dagligen. Det roliga är att, jag tycker verkligen det är så ironiskt! För han har ju verkligen 100% rätt, det är inte direkt så att jag tänker förneka det.
Varför bloggar man egentligen? Miljontals gör det, så någon poäng borde det ju finnas. Jag gör det nog mest av rutin, och jag tycker det är roligt att skriva. Svenska har alltid varit mitt favoritämne (tills jag fick Kitty hahahaha, hon förstörde svenskan för mig). Att jag lägger upp bilder är väl för att jag ska hålla kvar läsare, sen är det väl en annan poäng att bilder på mig egentligen borde skrämma iväg folk till andra länder.
Bonusen: Det kommer vara så sjukt kul att kunna läsa detta om några år!!!!!
Felix om (detta inlägg)
Varför i hela friden skriver du massa onödig skit och lägger upp bilder på dig själv? Kräver du verkligen så mycket uppmärksamhet?


Byracka

Blöööööö. Har en psykologiinlämning klockan 23:59 idag som jag ikke börjat på. Till mitt försvar: Teddy åt upp mitt papper. Så har panik osv. för vad ska jag göra nu? Rackarns hund alltså.. Har jag ens berättat att jag ligger hemma sjuk idag? Fy fasiken, hur kan jag utelämna en sådan viktig detalj! Jo hörrni det är såhär mina vänner, jag ligger hemma sjuk idag. Eller vänta... Har jag berättat det? Wellwell.
Åter till psykologiproblemet. Det är nog det jobbiga med psykologilärare, dom är så... Psykiska! Känns som han kan läsa my freaking mind liksom. Och det är inte det lättaste skall jag be att få påpeka! FAST, hundstoryn är iofs sann så kanske inte gör nåt.
Inte för att min hund liknar den där hunden för fem öre, men ni fattar grejen.

Så, nu. GICK NI PÅ DEN? Tänkte att om ni går på den borde min lärare gå på den.
Wow, vad jag är torr... Skyller på hunden.

Jag TÄNKTE köpa en julklapp

Jag är en sådan där jävel som påbörjar ett inlägg men sedan inte skriver färdigt det och därav inte heller publicerar. Förstår ni hur aktiv min blogg är enligt mottot "det är tanken som räknas"? Ja, det finns en anledning till att det är mitt favoritmotto. Fast vi ska inte glömma "bättre en misslyckad träning än ingen alls" som inte är helt dum den heller.
WOW! Där höll jag på att inte skriva klart inlägget! Men jag ska!
Bäst att avsluta det nu då.
Tack & Hej


Haha klockren, jag ska lätt köra den i jul..

Cimon Lundberg

Det är inte riktigt sant. Åh, vad jag kommer att sakna denne man.
http://www.improveme.se/cimon ska sluta blogga.
Oj, vad nördigt det låter när jag skriver det sådär. Men det är så mycket mer, hans texter är så mycket mer!
Så jag ber er att läsa hans avslutningsinlägg, för att det är så himla bra.
Han kommer att bli saknad, den där http://www.improveme.se/cimon.
En tjej har faktiskt tatuerat in ett citat av honom, hur jäkla bra är man inte då.

Haha, så jävla rätt!


Sitter på lektionen och antecknar lite :)

Känns som att jag håller på att bli sjuk nämligen. Känns åt helvete!


-

 

 


INSPELNINGSDAG (Hur proffsigt låter inte det?)

Åkte till Maja efter skolan och spelade in slutet på filmen! YESSSS, SNART ÄR DET KLART MINSANNNN!
Ska bara spela in en miniscen med Sandra imorgon efter skolan, sen är det helt 100%! Så ska vi ju klippa ihop alltihop också, jag har iofs klippt ihop en del men saknas ju masssaaa!
Ska fixa litegrann nu! Hahah tycker typ det är kul... Lite i alla fall!
Bild från inspelningen idag!
Sjukt proffsig är den

Love actually

Borde verkligen gå och lägga mig, men Love actually går på tv och den är ju så himla bra! Så sovningen får vänta.

 


För att inte glömma!

Filmade även lite till psykologifilmen idag!


Duktig tjeeej

Julpyntade nyss litegrann. Kände mig sjukt kreativ! Gjorde nämligen ett peacetecken och hängde upp på väggen i mitt rum. Mitt rum ser nästan bra ut! Låt bilderna tala!


Arhhhg

Har lust att rabbla upp alla svordomar och fula ord jag kan. Men det kommer ändå inte att räcka till. Fan.


-

 

 


Badar hahaha


Meheh


Han är ju så bra! :')


Björn Gustafsson på Skavlan kl. 15.00!


Dem kunde inte komma på något bättre än berit?


Det här är mitt sätt!

Alla tillbringar sin fredag på sitt sätt :-)


FRIDAY

FRIDAY FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY !!!!!!
Hej.
Idag är en soft dag, sitter och lyssnar på lilla melodifestivalen på samhällskunskapen. Har nämligen ingen lärare. Sedan har jag bara en lektion kvar. Två lektioner varav ingen lärare - SWEEEEEET.
Okej skulle publicerat ovanstående förut men sprang på lunch, SUBWAY :D
Sen drog vi omkring i centrum. Veeersta chillarna.
Okej, måste läsa nu! Vikare på engelskan.. Weeeeei!
Slänger in två nytagna bilder! SIMMA LUGNT, DON'T DRINK AND DRIVE.

Roligast om du bor i Åkersberga och har sett I rymden finns inga känslor

By the way så var det kaaaaoz när vi (jag & Sara) skulle åka hem från skolan! Vi tog 22an i tron om att vi skulle vara hemma om 7-8 minuter, men icke då! Det visade sig att 276an vid Söra busshållplats (åkersbergabor förstår!) var avstängd. Haha skönaste, när busschaffisen såg att polisen spärrade av hela vägen och vi var mitt i rondellen, så säger han lite försiktigt i högtalaren "Ehm.. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra" men sen så åkte bussen runt hela jäkla skånsta. ROAAADTRIIIP!
Men, poängen - VAD FAN HADE HÄNT?! Verkade rätt brutalt ju. Ska hålla mig updated på Aftonbladet.
Nu - VIDEOKVÄÄÄLLL!!!!
Alla som har sett "I rymden finns inga känslor" fattar!

Öppet hus!

Kom precis hem från öppet hus på våran skola! Sjukt kul var det faktiskt! Trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag.. Älskar min skola. :| känns hemskt att säga det, men den är så hemtrevlig och mysig! Vi värvde nya elever, spelade kinect och jag facerapade någon random datakille eller spanskalärare eller nåt hahhahaha så sjukt stelt men så roligt. :'D
Skriver detta från mobilen så orkar inte skriva mer! Slänger in några bilder, simma lugnt!


Smör i mängder

Sitter här och sorgset överför alla mina bilder och dokument till dropbox, min skärm på skoldatorn är sönder så måste ta tag i saken och lämna in den. Den har varit sönder ett par veckor nu. Troligtvis kommer inte allting att försvinna men gör en backup för säkerhets skull. Dock vill jag verkligen inte lämna in den, jag menar... Vart ska jag då kolla på How I met your mother?!
Min andra dator fungerar visserligen, men orka börja om från början och ladda ner allting... Nejnej, skoldatorn får stå ut ett tag till. Några dagar, bara. Kanske.
Ikväll ska jag hjälpa till på öppet hus i skolan!
Ikväll ska jag hjälpa till på öppet hus i skolan...

Jag älskar min nya app!


Don't even bother

Att hitta gamla saker får mig alltid att sakna. Hittade min gamla playbook, mitt MIP kuvert med presentkort i (most improved player) och en gammal baskettidning. Dessa är alltså från när jag spelade i BT Ållstars/Bollstanäs (i princip samma lag). Saknar det himla mycket faktiskt. Det har absolut inget med mitt nuvarande lag att göra! Älskar Tureberg också, men bt/bsk var min topp.
Känslan av att gå vidare i USM, att spela Scania (typ NM), att ta hem en riktigt viktig vinst, att ge allt och lite till för att visa att dem gjorde rätt i att bjuda in mig, att släppa allt när man gick in på planen. Sen får man alltid ta det dåliga med det bra, förluster och besvikelse av sig själv, men det kompletterades alltid upp med något så mycket bättre.
.
Jag har en förmåga att alltid minnas saker mycket bättre än dem faktiskt var.
Men det här kommer alltid att vara bra minnen, visst var det många dalar nedåt, men jag har rätt i att det alltid kompletterades upp.
Det var två bra år. Jag tror det tajmade väldigt bra också, basketen hjälpte mig igenom två tuffa år.
Jag vet inte vad jag ville få ut riktigt. Kanske försöker få ut saknaden för att slippa ha den i mig. Men det är fina minnen nu som jag alltid kommer att bära med mig. Nu skapar vi nya!


Kommer ihåg det så väl

Tandläkarn

Det där var nog mitt normalaste tandläkarbesök hittills! Det var en gång det började ryka ur min mun och det luktade lite bränt, men annars så!
Sen det klassiska irritationsmomentet när dem alltid ska börja prata och ställa frågor när man ligger där med gapande mun och en massa rör i käften och ger något slags gurglande som svar, men det är ju inget nytt direkt.
Nu slänger vi in en tandborstningsbild. Alltid lika charmigt!
Fräschare än förra gången iaf, hade inte tid att se äcklig ut, blev lite bråttom!


Så jevla bra


a wise man once said

 

 


Ja, jag är här ännu en gång

All kärlek till tandis!


Sant


-

 

 


DOOKTIG FLIKA

Har suttit och lekt med våran film i Movie maker, jag blir bättre och bättre! Till skillnad från innan då jag inte kunde ett skit i alla fall. Kul med ett roligt skolarbete som omväxling!
Filmen kommer att bli strålande, saknas dock några scener osv.
Okej, SÅ bra kanske den inte bli. Ha inte för höga förväntningar. Lovar att lägga in den när den är klar.
Wellwell, nu ska jag röra mig mot sängen. Slänger in två bilder från inspelningarna! Har inte tid med fler. Hehehe. ZÅVA !
Tror Maja håller upp en glass ovanför kameran som Sara fått syn på. Jag har bara inte sett den än.
Hey, vem kan se mest retarded ut?
Hoppas verkligen jag gör den där minen med flit. Blir rädd annars. Jag bör nog bli rädd.

Hellooooo

Stannade kvar i skolan och spelade in en scen till våran psykologifilm, men nu är jag på väg hem! Till pappa, vilket känns ytterst underligt. Men ganska skönt. Det är verkligen en helt annan värld. Enda nackdelen är att han har tio gånger längre till bussen och en lång jobbig jävla uppförsbacke. Lite hänsyn till oss lata jävlar skulle uppskattas. En rulltrappa skulle till exempel inte sitta fel. Wellwell, slänger in en bild på mig som galen tandläkare.


All I can do is be me, whoever that is

 

 


Jag är en man vid mina ord

 

 


tjäna lite para

Jag har inte ens nämnt att min bror varit hemma under helgen! Ganska så fantastiskt. Har väl dock inte sett alltför mycket av honom, men vi var hos farfar idag i alla fall. Jag, Tommy, hans flickvän & våran fader.
Tvekade först, var så jäkla trött. But I just got to say... IT WAS WORTH IT!
pic.twitter.com/RLwJKkhU
För någon som var pank så är det där en hel förmögenhet!

I shouldn't

Nu utmanar jag ödet rejält. Men ibland måste gränserna upphävas, det är trots allt ett fritt land med yttrandefrihet vi lever i.
Det brister på mina föräldrar. Det har varit "pappahelg" så jag har varit hos pappa, det är nu söndagkväll och enligt rutinerna ska jag till mamma. Ibland skjutsar pappa över mig, ibland hämtar mamma mig.
Pappa har förr skippat att dricka fram tills att han skjutsat över mig, men på senaste tiden kan han inte ens hålla sig så länge. Ja, han dricker varenda jävla dag. Så jag ringde mamma och bad henne hämta mig. Pappa och mamma har nämligen inte sagt ett ord till varandra sen dem skiljdes 2004, så vi har fått leverera orden mellan dem. Mamma vägrar hämta mig av någon outgrundlig anledning. Därför stannar jag tills imorgon. Det gör visserligen inte mig något, jag har inget emot att vara hos pappa, oftast. Jag är bara så jävla trött på att bli straffad av deras relation. Så jävla trött på dem båda.
Fan, vad jag kan vara död nu. Men en sten har lättat från mitt hjärta av att skriva det här, samtidigt som en ny landat pga att jag publicerar den. Har dock inte ens skrivit hälften. Detta är så mycket jag vågar mig på. Men, fan, värt. Så jävla less.

Detta är vad jag kallar jobbigt läge

Nu dör min mobil och nu ska jag alldeles strax gå av bussen och upp för svarta backen. Stabilt. Tryggt. Och massa andra ord som jag egentligen menar motsatsen till.


Breaking dawn, givetvis

ÅHHHH VAD BRA DEN VAR!!!!!! WODLFENDOFPWMD&@/:$#%!!!!!
HÖRS SENARE!!!!!! ÄR PÅVÄG HEM!!!!


Lol

Hahhaha orkar inte, aldrig mer biografen park asså!!!! Den suger bajs.
Men håll humöret uppe.


My bad

Jag ursäktar innerligt mitt grammatikfel i rubriken i mitt nyss publicerade inlägg. Det skall givetvis vara "the moment we've all been waiting for". Eftersom att man i denna jäkla app inte kan redigera publicerade inlägg fick jag skriva detta. Nu - dags att rädda världen. Adios.


THE MOMENT WE ALL BEEN WAITING FOR

Sitter på roslagsbanan påväg till stan med Anna, vi ska äntligen se BREAKING DAWN! Waaaaah, så jevla excited!
Anna verkar dock inte lika taggad, hon sover hahaha.. Hon kommer döda mig för att jag lägger ut den här bilden, men kan inte låta bli! Gullegullegos då! Hehehe


BLOGGRAPE

tja, hur mår ni? Jag mår bra. Just nu är vi hemma hos Titti och filmar till våran psykologi-film som kommer bli helt otrolig!
Nä måste sticka , tja!!
/Sandra

TOnajT

Tillbringat en trevlig kväll i form av filmkväll med vänner, filmen sög dock. "Hanna" hette den. Hon uppfostrades i skogen av sin "pappa" (det var inte hennes riktiga pappa visade det sig), och blev utbildad lönnmördare, typ. Eller vadå utbildad haha, jaja. Ni fattar grejen förhoppningsvis. Skitskum i alla fall, mer behöver ni inte veta. För jag orkar fanimig inte skriva mer nu!
Nu ska jag kolla på en bra film. Adíos!



Hehehehehe


Garagehus

Sitter i bilen och väntar på pappa som handlar. Bilen står i garagehuset och jag känner mig sjukt gangster. Knarkhandling osv. utspelas ju alltid i garagehus, i alla fall på filmer.
Kolla bara på mig! Så himla cool


Ojoooooj!

Påväg till träningen. Och alltså kolla på detta då, busig tjej eller vad? Tveksamt om jag någonsin gjort något värre!


Gal1

Ni får hata Justin Biebers musik hur mycket ni vill. Men detta. Är. Så. Jävla. SJUUUUUUUKT.
Han har över EN HALV MILJARD (!!!!!) visningar på sin mest sedda låt på youtube. Jag kan inte släppa det. Det är så galet. EN HALV MILJARD? REALLY?! Justin Bieber?! En liten 17-åring?!
Tänker även säga att jag tycker allt hat börjar gå över gränsen. Seeeriously, tänk alla miljoner hatkommentarer han får om DAGEN, allt hat han får stå ut med. Han är trots allt bara lika gammal som oss. Mig. Nästan (jagräknassom94,käften). Säg nu inte att han förtjänar det. För det gör han inte.
Här sitter jag och försvarar Justin Bieber som en liten nörd. Jaha. Jaja.
Där nere i högra hörnet. Precis. Där. Sjukt.

Mojje !

Sitter på donken på karlaplan med Sara, vi såg precis mojje! Asnajs ju haha! Min barndomsidol, tyckte han var så söt och hade en liten crush på honom. Han är väl dock kanske inte den första man går fram och tar bild med men jag lovar, vi såg honom! Lol att han är med på brickorna också! Sara stod även bakom honom i toakön, kändisar har faktiskt också behov.
Hörs senare, simma lugnt.


Trygghet

Läste detta. Nu känns det genast bättre. Kommer verkligen inte att gå runt och vara rädd hela tiden. Kommer säkert inte sluta med att jag hoppar framför tåget så att jag inte "råkar" ramla utför bron 5000m upp i luften. Ska man dö kan man ju i alla fall göra det med flit så att man inte blir klassad som klantig resten av sitt li... Oh, right.

 


-

 

 


Eller om jag dödas av en clown om tjugo min

Alltså. Jag hatar kedjebrev. Hata är ett starkt ord, så vi säger att jag ogillar dem väldigt väldigt väldigt, väldigt starkt. Okej, jag hatar dem.
Jag skulle vilja se en sådan här gravsten. Då kanske jag möjligtvis överväger att skicka vidare ett. Kanske. Troligtvis inte.

 


En fingerbild

Hade träningsmatch mot damerna idag. Det gick käpprätt åt helvete för min del. Huvudet dunkar och gör ont, likaså jag. Så himla arg. För ingenting speciellt egentligen.
Men! Imorgon ska vi i alla fall till
Tekniska museet. Kan ju bli kul! Hört att man kan springa i hamsterhjul och grejer, can't wait!
Slänger dock in en aggro bild nu, va på aggrohumör när jag skulle ta en bild jag kunde lägga in. Tro inte att jag inte vet att ni bara kollar på bilderna.
Så varför fan skriver jag ens. Wellwell. Here we go.


It's like a habit, you ruin my day

DET ÄR MITT FUCKING FITTLIV INTE DITT! Helvete.

MAJA DICKMAN

Min Powerpoint om Maja till datakunskapen. Redigt synd att ni missar alla effekter, men lägger in sidorna iaf. Är mycket nöjd! Den sista rutan liksom rullar förbi som en "tacktext".
Fick dock bara VG som slutbetyg i datakunskap, pga att min dator har krånglat på proven så att jag inte kunnat slutföra. JAAA MEN FITTTSKOLAAAAAA!!!!! Helvete. Är fittarg. Men pp:n är awesome. Fuck you :)

Gingers do have souls

Jag suger verkligen på att sova.
Men detta är sjukt kul! Bilden alltså. Att inte sova suger.


Rough life

Sitter på tåget på väg till min träning. Det är kolsvart ute så jag har ingen aning om vart vi är. Så lyssnar jag på musik också så jag vet inte om dem säger något. Jag tror minsann vi skådar ett klassiskt exempel på I-landsproblem. Trevligt.
Annars då? Min tandställning har gått sönder, igen. Förra gången gick den sönder efter en dag, den här gången har det gått tre hela dagar, så jag antar att man får se det som ett framsteg.
Nu slänger vi in en bild på mig i tågets fönster. Oh, mysterious!


1000, 100? Nä, 1000 gånger starkare.

Biodags! Och jag hade givetvis rätt, finns ingen jävla film som heter så mycket bättre, det är tusen gånger starkare vi ska se. "Told you so", ah, gotta love it.


Justin bieber låt för er dumbasses

Sa ju att jag egentligen inte bryr mig om att sova. Har chillat vid datorn istället. Nu dog den dock, så har chillat på instagram.


"Så mycket bättre"

Nu sitter jag här och skriver detta i all hast. Känner mig stressad. Vet inte riktigt varför, mest bara att jag borde gå och lägga mig, men som att jag någonsin brytt mig om det egentligen.
Jaja, tänkte mest säga att vi ska på skolbio imorgon. Så att alla som inte går i min skola kan bli avundsjuka. I och för sig känns det som att alla som läser detta går i min skola. Jahapp, där ägde jag mig själv. Ägd.
Vi ska se "Så mycket bättre" enligt våran svenskavikarie, men jag hittar ingen film som heter så på google. Och kom igen, det är google. Det mest pålitliga genom alla tider. Fast det kan ju vara jag som är dålig, ganska troligt till och med.
Okej, ska sluta stjäla eran tid. Ta en titt på denna mobbade bild jag hittade sedan kan ni sticka och brinna.
Don't drink and drive
Alltså. Jag slutar aldrig hitta sådana här bilder på min dator. Vart kommer alla ifrån?!

Nattens fundering

 

 


Redigt inlägg

Nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen. Men datorn har krånglat, jag har haft så hiiimla mycket att göra och så har jag varit i Nangijala på en weekend också. Ja, ni fattar.
Paranormal Activity var i alla fall... Jag vet ärligt talat inte, satt mest och höll för öronen, blundade och nynnade på någon egenkomponerad melodi. Ja, den var alltså sjukt läskig.
Men kvällen i sig var riktigt rolig, vi var ett riktigt tufft gäng på typ 10 pers som hängde på donken i tre timmar i väntan på bion eftersom vi failade med bion kl 21 som vi egentligen skulle gått på. Bokningen hade blitt på fel dag typ. Men! Blev ju finafirren ändå.
.
Idag har jag mest inte ringt pappa. I Familjen Andersson firar vi inte sådant trams. Jävla tur är väl det, vem fan orkar anstränga sig liksom. Nämen, hade tänkt att åka dit och, typ, uppenbara mig. Sen kom jag på att föräldrar önskar sig snälla barn, så där sprack den planen liksom kondomen 9 månader innan jag föddes.
Men det är ju tanken som räknas, så han fick några tankekakor från mig.
Nu ska jag sova.
(Skulle translata godnatt till norska, så blir det samma sak? Kul.)
Får bli finska då.
Hyvää yötä!
Gud vad ofräsigt
Ni får några fräsiga bilder på mig och Karro att avnjuta för att höja fräsigheten. Enjoy.

-

 

 


@PA (fatta grejen va? Paranormal activity!)

Ska på paranormal activity 3 med folk. Jaaa, what to say. Vi failade med 2130 filmen så nu blir det bio kl 2359. Skräckis på spöktimmen liksom. Modiga eller vaaad. Åh hjälp. Save me. Sitter på donken och inväntar skräcken. Dödsdomen. Same thing different name.
Simma lugnt
Karro hälsar och medföljer gör en bild på, just, mig och karro.


Inte den vassaste kniven i lådan

Blir alltid lika rädd när jag kollar på klockan hos pappa. Sedan inser jag att jag är hos pappa, såklart han inte ställt om klockorna till vintertid än. D'ah.


Är man bra så är man

Ni vet, mitt 156 poängs ord. Bahahaha !


Gotta get down on friday, typ

Haft en superkväll med hoppanna_panna/Ofyndig/lixoom osv. Kärt barn har många namn som sagt var! Vi kollade på new moon eftersom vi har bokat biljetter till breaking dawn nästa helg!!!! Waaahhh! Taggad som ATTAN! Måste såklart kolla på eclipse också, imorgon kanske.
Här är en bild som förklarar kvällen.
Adios!


Boo-ya !

Känns som att någon kommer att knipa ännu en vinst över RMK!


I just thought you should know

Känns som att jag har ett favoritämne att uppdatera facebook med.
Älskade, älskade tandläkare. Kan inte få nog av er.

True story


Rebusar

Sitter på busshållplatsen och väntar på att bli upphämtad. Blev rätt uttråkad så gjorde det lite kul för nästa person som kommer behöva sitta här och vänta. Har nämligen suttit och ritat rebusar på busshållplatsen. Kan ni lista ut dom?
Slängde in en bild på mig också, för att visa hur nöjd jag är.

soɹʞsɐɯ

Rejält mörk. Menmen.

uɐɹƃןnɾ

snqǝɹ

 

Den här blev lite fail. Menmen!

¿sıpoƃ ɹǝןןǝ snq

Nöjd tjej!

 


Svenska hjältar!

Haha, vad gulligt! :')


Bilbild

Sitter i bilen och väntar på mamma som handlar. Satt kvar i skolan en stund och pluggade engelska med maja och sara, så det tajmade med att mamma åkte från jobbet. Och sweet var ju det. Så nu sitter jag här och dunkar musik och tar kort på mig själv så att jag kan lägga ut bilden här nedan. Najs att åka bil.


This life is yours


Förstår Björn Gustafsson nu!

Okej! Förflyttar mig till nästa steg. Känner att jag borde förklara mitt lilla "kärlek till Norge"-inlägg.
Jag läste denna artikel på aftonbladet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13906984.ab.
Här är inledningen på artikeln:

Sandra var 11 år när hennes mamma misstänks ha sålt henne första gången till en man som våldtog och misshandlade henne.

Nu är hon 14 och Migrationsverket har beslutat att utvisa henne ensam till Rumänien, där hon riskerar att säljas igen.

– Mina släktingar kommer att hitta mig och göra om det, säger hon.


Japp, älskade Sverige! Skicka tillbaks henne?! SKICKA TILLBAKS HENNE?     Really?!

Sen läste jag något om att hon var i Norge och hade det bra, typ. Så då stärktes mina känslor för Norge lite. Gillar Jens Stoltenberg så mycket också. Sett massa tal, intervjuer och klipp med honom och läst om hur älskad han är. Jag gillar honom. Reinfeldt kan slänga sig i väggen. Mehehe.

Kommer ihåg också hur avskrämda alla blev från Norge när all uppståndelse kring Breivik kom omkring, men hur tvärtom jag blev. Det var där jag började digga Norge. Sättet dom behandlade allting på. Jag tycke det var så beundransvärt.

Men! Dags att sluta avguda Norge.

Öh. Hejdå!

 

Och så har dom ju fiolnissen också! För att inte glömma liksom!

 


IGÅR FAST IDAG

Hej! Nu är jag äntligen här med ett ordentligt inlägg. Ingen mobilskit nu inte. Nu är det äkta vara. Okej, sluta överdriva.
Vi börjar med igår. Det känns logiskt. Jag var alltså i Solnahallen och kollade på Solna vikings herrar mot EcoÖrebro. Visst gör man narr av att det står "eco" innan "örebro"? "Hah, jävla hippies!" var i alla fall min första tanke. Men det är verkligen av just den anledningen dom heter det, dom ÄR hippies. Det stod det i en liten bok man fick. Så nu vet ni. Det var det mest oviktiga av alltihopa.
Solna vann med några ynka poäng, riktigt olidligt spännande och bra match.
Btw. Ni fjollor som snackar om fotbollskillar, ni har inte sett basketspelare. Det är rediga karlar minsann! Det var nog det viktigaste jag hade att säga.
Nu - vidare till klagandet! Hemvägen. Så. Brutalt. Tråkig.
För det första - M I N  M O B I L  V A R  D Ö D . Iphone är det bästa jag har, men BATTERIET! B A T T E R I E T ! Hat.
Sen var det väntan på tåget i mörby i tjugo minuter. Där kan man snacka svårdödad tid. Efter dessa tjugo minuter som tog tre timmar gick jag på tåget bara för att mötas av ett fullspäckat tåg, japp, bara att stå upp.
Okej, ni fattar grejen. Ska inte döda er med text. Bilder.
pic.twitter.com/esJIUOd3
Gametime! Solna presenteras. Dom springer in genom en tunnel med rök och kommentatorer skriker namnen. (Skrev det bara för att kunna skriva nu att jag också har blivit presenterad sådär hehehe)
Uppvärmning! Det var dock dom enda två bilderna jag hade därifrån.
pic.twitter.com/OKGEWeaZ
Sen bara en vältagen bild på mig på tåget. Fick en sittplats sista sträckan. Lagom trött och glá.

I got some serious swag, seriously

 

 


Screw Sverige

Kärlek till Norge <3
ttyl.


Vi har det mysigt på bussen

Det sitter en gubbe bredvid mig som luktar pappas gamla samling av ölburkar som vi sagt hur länge som helst att vi ska panta. Nä nu måste jag hålla koll på om jag ska av.
Ttyl. (talk to you later) (nödvändigt att förkorta när jag ändå skriver ut det)


Heido

Kör hänga Titti på engelskan, börjar undra om folk inte gissar fel med flit...

Foto: FRÅN MAJAS DATOR

Känner mig hedrad Maja! Känner mig heeeedrad! :'D

 


Godnatt, helt enkelt

Nu ska jag ta mitt pick och pack och gå till sängs. Trött på allt. Alla. Nej, nu ska vi inte dra alla över samma kam. Jag som ogillar det extremt mycket. På mycket. På många.
Kan inte sluta fundera på hur saker och ting kommer att se ut om två år. Det är nu mitt liv är va? Det är om något år jag ska försöka besluta vad jag ska göra i min framtid va? Känns så sjukt. Vet inte hur jag kom in på detta.
Jag som skulle gå och lägga mig. Då gör jag det nu då.
Godnatt.
Hemma kommer alltid att vara hemma. Åkersberga.
Hur mycket hatkärlek där än finns.

I need you

Ja, som sagt. Kollade på Something borrowed. Fick ett litet psykfall där mitt i som ni kanske såg.
Men den var väl bra. Sådär lagom självdestruktivt för alla oss forever alone-fall där ute. Fick dock rådamp på slutet, VAD FAN HÄNDE MED ETHAN?! Min ängel, jag skulle kunna gifta mig med honom. Nämen. Okej. Borde nog sluta skriva nu!
Hasch senare
Favoritkaraktär.

Something borrowed

Gaahhhh. Kollar på Something borrowed. Varför? Döda mig. Helvetesjävlacpfanhelvete. Crybaby.
Fan. Fanfanfanfan.

HAHA! Burn, Bard!


I WILL REVENGE

Jag är så stolt över min fantastiska klass! 4st fick godkänt på matteprovet, och 17st fick IG.
Känslan var på topp (observera ironin) när vi i grupper gick ut för att prata med Nisse (Misse), matteläraren. Jag gick med Maja och Sandra.
Han börjar med att skicka Majas prov medan han slänger ur sig fraser som "Fantastiskt jobbat!" och "Fortsätt såhär!", sedan ger han Sandra sitt prov. Hon fick IG+ men han uppmuntrar med "Det går framåt!" och "Bara lite till så är du där!". Sen är det min tur. Skulle nog kunna jämföras med dödsdom. Han skickar långsamt fram papprerna med stum blick och till en början utan ett ord. Sedan säger han vad han tror är försök till peppning "Du... Kanske borde börja jobba lite mer".
Jaha. Det var det matteprovet. Nu ska han få se på andra bullar minsann.
Jevla misse

Jag skulle kunna

Sitter och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Peter Magnusson är med och han är cool.
Vadå? Sjukt bra bild ju


Arhhggggg

Det är nåt cpfel på min efterblivna cpskoldator så att internet inte funkar på den!! Visserligen inte förvånad, helvete vad våra skoldatorer suger, men fortfarande lika irriterande! Vill ju ladda ner och se "something borrowed"! Faaaaaan.
Jevla skit.


5/5 tomtenissar

Abduction var feeeeett bra! Sjukt sevärd tycker jag absolut. Väldigt bra biofilm! Visst är Taylor Lautner kanske inte den bäste skådisen i skafferiet (Wtf? Skafferi? Jag är hungrig), men det kompletterade han upp med att vara någon man vill hänga i julgranen.
Var dock tvungen att fråga pappa nyss om han verkligen är min pappa, ni som sett filmen fattar. Han sa att han var det, men jag vet inte vem jag ska lita på. Ni som sett filmen fattar.
Höjdpunkten var nog ändå Anna. Jag tycker jag pratar under filmer, men den kvinnan! Absolut bästa var när hon slängde ur sig "maaaathaa faaackkaaa" en gång när något brutalt hände.


Svarta backen

Inte läskigt alls. Jag är bara livrädd. Och nej, har inte vant mig ens efter hela mitt liv.


Abductioooon!

Sitter på bion med Anna och ska se abduction!! Wooooho velat se den ett tag nu! Astaggad! Gillar töntaction, typ som I am number four hohoh. Juste, kalla Anna för hoppanna_panna! Hon gillar det :)
Wellwell, måste sluta nu! Höres senare homies!


Aouch

Man känner sig lagom ägd när man berättar nåt för sin pappa och han låtsas börja anteckna och säger "nej, men, berätta mer!".
Tack pappa, det värmer.


KOLLA BARA PÅ HONOM!

En sak till bara! HUR KUNDE OLLE ÅKA UT!?!?!?!? KOM IGEN?!?!?! OLLE?!?!?!?! REALLY?!?!?!?!
Så. Nu. Godnatt.

Gurka

Känns som att jag kanske är skyldig er en lite bättre uppdatering! Men inte just nu, trött som attan. Varit på tjejmiddag hos Malin och hängt, riktigt roligt! Tacos, singstar och tjejsnack sitter aldrig fel!
Slänger in bild på presenten hon fick av mig, Rebecca och Maja bara.
Sedan kanske vi hörs imorgon.

Jag har alltså kvar skiten

Färdig hos tandläkaren ännu en gång. Screw frihet och egna toaletter, jag ska döda dom!!!!
Hörs senare. Och kolla, dom har inte ens ett akvarium i väntrummet (kom igen, alla tandläkare har ett akvarium), och inte får man klistermärken heller. Jävla tandjävlare.


Så jävla rätt

"Everyone thinks dinosaurs are extinct, I bet they are just playing an epic game of hide & seek & then..when 2012 hits BAM! DINOSAUR INVASION"


Breaking dawn

Ryser lite när jag ser denna trailer. Dom får det att se så mäktigt ut! Längtar dock mer till del 2. Men detta duger. Detta duuuuger... Alldeles utmärkt.

Yeah, so, don't stand in my way

Ni vet det där suget man kan få ibland? Kanske efter choklad, eller.. Ja, choklad. Åh, fan, nu blev jag sugen på choklad också. I alla fall! Just nu vill jag döda något. Helst någon, ja, någon alldeles speciell faktiskt. Men då jag gillar att leva i frihet och vetskapen om att jag har en helt egen toalett så skippar jag det.
Wellwell, nu ska jag dra och hugga en nyvässad penna i något mjukt och sårbart.
Adíos.
Farligare än man tror i handen på rätt person

Hey, wazzap?

Gick precis vilse, var tvungen att ringa mamma. Tredje gången jag gått vilse på 4 dagar. Vilket rackarns lokalsinne jag är innehavare av. Konstig mening.
Nu har jag 5 procent batteri. Påväg till träning förresten, sitter i täby kyrkby och väntar på upphämtning! Sitter och lyssnar på radio, tänker lyssna tills min mobil dör. Krossa alla fönster är asbra!!
Nu slänger jag in en "Hey, wazzap?"-bild. Från precis nyss.
Nu har jag bara 4 procent.


This is when I show u my middle finger

Alltid lika kul att vara tillbaka. Ska fan elda upp skiten. Så att det blir ett helvete rent synligt sett också.


Är han grym?

Mjo. Bytte film. Blev Harry Potter... Ganska illa. Borde vidga mina filmvyer. Men det får bli en annan dag!


Filmtaaajm

Det härliga med pappas filmhyllor är att man kan hitta nya filmer hela tiden. Just nu kollar jag på Wild generation, den verkar dock inge bra så tänker nog byta. Men ni fattar grejen.


School of rock

Suttit och kollat på School of rock. Riktigt skön film faktiskt! Jack Black är så härlig. Där snackar vi en man utan hämningar.
Japp, det var nog bara det jag ville säga.
Simma lugnt.


Jag också för den delen

ALLTSÅ AAAHHHH KAN ALLA FITTSLUTA VA SÅ CPEFTERBLIVNA ELLEEEEER!!!!!!!


IM ALIIIIVEEEEE

Jag ligger verkligen några dagar efter i bloggen känner jag! Problememet (ja, stavfel med flit) är bara att jag är hos pappa och min dator hos mamma. I know, WHY GOD WHY? osv. Men det bara blev så, jag lever livet på lovet och åker lite hit och dit, just nu har jag kraschat i pappas soffa till exempel. Skulle gå ut, men skadorna från kraschen höll mig kvar.
Igårkväll var jag ute och härjade i berga iaf, det var riktigt roligt! SJUKT KUL, haha nämen, det blir vad man gör det till och vi var glada! Jag och Maja kom hem vid två och slängde in en pizza i ugnen, standard.


Thumb up

Hemma själv, sweet. Nu ska jag ha en lugn stund med mig själv. Bara njuta.
Japp, ska nog laga mig lite middag minsann!
Vad fan tänkte ni på?


Passion for fashion, I'm a dick then I suppose

[DETTA SKULLE PUBLICERAS IGÅR]
Hänger i stan. Smygfotar lite.


Fett inte jobbig ju


Pizzeria berga

Ahahhaah dör oleg står framför mig på tunnelbanan, nån
Som vill ha autograf?


Hahaha fan va sjukt


Titti rules the woooorld

Jisses, jag klarar inte av att läsa Aftonbladet. Blir ju, för att uttala mig riktigt töntigt, alldeles upprörd!
Läser om "häktesmordet". http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article13868129.ab om det funkar? Sitter på tåget så är inne på phonen.
Kan inte tänka mig att bli vittne till något sådant och inte kunna göra något, bara kunna titta på. Fy. Fan.
Svenska jävla fängelser. När jag blir stor ska jag ändra Sveriges jävla lagar och fängelser! Ska fan bli diktator. Eller gifta mig med någon smart som kan göra allt åt mig.
Adjö.
Nu är roslagsbanan i skogen så nu kan jag inte publicera detta. Great.


Lol

Legat och lekt med mobilen. Hittat nya kameragrejer och grejer. Hype. Imorgon (idag rättare sagt) ska jag till stan med Katja och nadja. Najs! Trött nu. Sovaaa. Måste putta ner kattjäveln från sängen. Hon är i vägen.
Slänger in bild fixad med kameragrejen. Hype. Verkligen.......


RSS 2.0