Nature boy

There was a boy, 
a very strange enchanted boy
They say he wandered very far, very far 
Over land and sea. 
A little shy and sad of eye.. 
but very wise was he. 

And then one day, one magic day he passed my way. 
And while we spoke of many things 
Fools and kings 
This he said to me: 
"The greatest thing you'll ever learn 
Is just to love and be loved in return"

It's not a fairytale but it's mine

Riddare i skinande rustningar är överskattade.
Jag vill inte ha någon som överöser mig med gåvor eller skämmer bort mig. Jag vill inte ha någon som klär sig perfekt eller ser perfekt ut.
För vad är perfekt egentligen? 
Att kunna vara mig själv med någon. Någon som är lika barnslig som mig. Att skratta tillsammans. 
Är det perfekt?
Att retas. Att uppskatta ögonblick. Att göra allt och ingenting tillsammans. 
Att vara med någon som har samma skruvade humor som mig och som känner mig bättre än någon annan.
Att inte vara perfekt. Det är perfekt för mig.
Jag vill inte ha någon som kommer på en häst och räddar mig från draken, jag vill ha någon som kommer på en drake och räddar hästen från mig. Nädå. Nu förstörde jag allt.
Någon som inte har något emot att jag alltid förstör fina känslosamma stunder. För att det är bara sådan jag är.
 
 

Men man ska väl inte kasta bävrar på trähus

Sitter på en riktigt äkta svensk buss. Och hur vet jag det kan man ju undra? Jo för det sitter inte en enda jävel i närheten. Sitter utspridda som att vi alla har en dålig lukt-dag. Om sådana nu finns. Lustigt nog luktar det dock Thailand här bak på bussen. För jag har köpt thaimat. Höhöhö.


Walking on sunshine

Chillin' with brah


Yäääh

Lyckad kväll igår! Hela veckan har bara varit riktigt awesome faktiskt. Dock så är pappas internet kaputt så blir bara mobilinternet tills jag återkommer till mor imorgon, hörs då helt enkelt. Simma lugnt! And a picture from yesterday. I'm so kulturell som speakar english.


Captain Obvius strikes again liksom


Fri som en fågel

Honey I'm hoome! Har haft det naaaajs på gräsö. Just look at this! Fantastico. Excellente. Nu skall jag duscha.


Golf junior

Minigolf alltså.


Close enough..

It was on the hair!


Glassglassglass

Har det jävligt gött här på ön. Maja jobbar och jag köper glass i rundor. Livin' the dreeam!


Tjollahopp

Batterierna på mobilen börjar lida mot sitt slut. Men det är inte långt kvar! Ba' kämpa på. Gick dock inge vidare att kolla tbbt på mobilen, det bara laggade. Instagrammade istället! Och eftersom Sverige inte har något vidare roligt att bjuda på fick instagram avnjuta mig. Bwahaha!


Vi är mulliga skogsmullar

Jahadå! Sitter nu på bussen på väg mot destination Gräsö. Går faktiskt en direktbuss hela vägen fram till färjan, det trodde man inte om Sveriges lokaltrafik va! Fantastiskt bekvämt. Känner mig riktigt glad, att jag faktiskt tog tag i saken och drog iväg en sväng, även om det bara är två dagar, så himla värt! Screw Stockhoolm! Fuck the systeeem! Woooo! Yeeeaaah! Nä nu ska jag kolla på Big Bang Theory-avsnitten jag laddat ner till mobilen. Heh, bästa underhållningen på en bussresa som denna. Åh, Sverige är så vackert :') (SE IRONIN) (Baraskogöverallt).


Life as it should be

Chillig kväll! Så himlans grymt! Tog båten och åkte till en random liten ö där vi satte oss och grillade korv med bröd samt lite marshmallows till efterrätt, mysfaktorn går ju typ i taket. Nu måste jag ta mitt pick och pack till sängs om jag ska vara kapabel till att komma upp i tid imorn för att packa, sedan blir det gräsö minsann! Boo-ya.


WE'RE ON A BOAT

Nu har jag bråttom precis som vanligt. Att jag aldrig kan börja i tid med nånting alltså. Ska snart dra mig mot favvan för att möta upp mina vänner (tro det eller ej, jag har sådana) (uttjatat skämt), vi ska ut med Erics båt! Så himla naiz!
Har redan paxat en av hans flytvästar, kan ju knappt simma liksom. Eller ja, snarare men för livet efter simningen i skolan på högstadiet. "SIMMA DÅ TITTI, SIMMA ELLER DRUNKNA". Gången efter det skyllde jag på förkylning, och ni förvånas nog över hur rätt William Spetz faktiskt har i sin video om lingonveckan, fick typ svaret "Ursäkta mig men, simmar du med dina organ?". 
Varit rädd för vatten ever since. 
 
Såhär har jag spenderat min dag hittills and it is just getting better.
CIAO

Gräslök

Hörrni! Jag ska till Gräsö imorgon! Blir en sväng till Majas landställe ändå! 
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 
Blev lite mycket utropstecken ja. Är man exalterad så är man. Nämen, ingen ville hänga med så jag tog saken i egna händer (that's what she said). Åker ner själv imorgon och möter upp Maja, så åker vi med hennes föräldrar i bil hem på lördag! Blir ju bara två dagar men ni ska bara veta vad man kan hinna med på två dagar! (That's what she said). Skönt att komma bort från Stockholm en sväng i alla fall, och att få träffa på Majsan! 
 
Förra sommaren på Gräsö. Öhm. Yeep.

Det var på tiden

Ganska så asmycket sommar idag!


Well done mister

Jarå! Sådant här gör mig glad. Himla bra.


Standard

Chillar hos Malin, inga konstigheter.


Full fart

Glöh! Ligger här i soffan medan det kliar i både fingrar och tår för att jag vill göra någonting! Och då menar jag inte typ "åhh men du kan ju alltid gå ut och plocka blåbär" eller "jaa, ditt rum skulle ju behöva en städning som vanligt", utan jag menar "NU DRAR VI PÅ ROADTRIP" eller "LET'S RESA UTOMLANDS"! 
Vill åtminstone dra ner till Gräsö och hänga med Maja, men folk har tydligen liv! (I know, wtf?) 
Nähä. Jaha. Vad ska man hitt på då? Rita en teckning och vika filtar? Knapra äpplen och springa några varv runt huset? Övervägde Allsång på Skansen, men jädrar vad dåligt utbud dom har i år. Och då har jag inte direkt höga krav, hade typ gått om Amy Diamond stoltserade på scen. 
Wellwell. Det löser sig. 
Simma lugnt.
 
Men jag ler ändå!
 

GRATTIS

Hade en riktigt drömbra kväll igår! Införskaffade proviant för en exklusiv middag och sedan ställde sig männen vid grillen och gjorde en fullt godkänd middag medan vi tjejer mest satt och pratade, precis som det ska vara. Vadå kvinnor i köket liksom? Ha!
Sedan firade vi Eric som bara vårt lilla gäng kan! Hoho, världsbäst.
 
Bombade grattis när han satt bredvid mig. Fick detta tillbaks.
 
Födelsedagsbarn!
 
Var tvungen att lägga in en ännu finare bild på födelsedagsbarnet. Från midsommar!
 
Schkåål

Happily ever after

Det är när man ser filmer som Easy A som man egentligen borde inse att ens liv kanske inte är så messed up egentligen. Men ändå, hon får ett happy ending, så var det inte värt mödan? 
Så det är väl egentligen när jag ser en sådan här film jag ser allt det negativa i tillvaron.
Jag vill att mitt liv ska vara som på film. En sagolik berättelse där jag har gått igenom all jävla skit jag kan stöta på, för att sedan leva lycklig i alla mina dagar med mannen i mitt liv. Jag vill att han spelar musik utanför mitt fönster, jag vill ligga på motorhuven på en bil och kolla på stjärnorna, jag vill veta alla hans hemligheter. 
Men det är lugnt, om tio minuter har jag glömt filmen och är som vanligt igen. Hörs då!
 
 

Sevärt

 

All kärlek till Norge

Sitter och kollar live-sändningen av "Ett år efter Utöya" på Aftonbladet. Känner mig meningslös som inte kan göra någonting, mer än att skänka alla mina tankar till Norge vilket jag givetvis gör en dag som denna. Kommer verkligen ihåg den här dagen för ett år sedan.
Gick in på Facebook vilket när det händer något som detta är ungefär detsamma som Aftonbladet, person efter person nämnde bombdåd och terror. Men jag gick in på Aftonbladet för att få detaljerna, och om jag fick. Rubrikerna blev bara större och större efter som, "Breivik", "Bomb", "Skottlossning", "Massaker" (Hehe, nu kommer FBI härja på min blogg). Höll mig uppdaterad och ryste varje gång jag hörde berättelser från folk som varit på ön, kan inte tänka mig något liknande. Blir helt stum, det är så ofattbart sjukt. 
Så, well, vill bara hedra alla offer och lidande från Utöya 22/7-2011. På mitt egna lilla sätt på min egna lilla blogg.
Mina tankar och all min kärlek kunde inte varit med ägnade åt Norge idag. Det kommer aldrig bli bortglömt. Vårat kära grannland med deras älskade falsetter.
 
Tror nog till och med jag ska skänka dom en facebookstatus. Det är dom värda.

Good times

Ida har precis lagt upp ännu en massa mer grymma bilder från Karlstad! Åh, jag saknar det. Slänger in en awesome festival-bild där känslan verkligen slår en rätt i facet. Slänger in fler senare möjligtvis. Men känslan alltså! 
 
Festivalbilden numero uno ju! Grymt!
Måste iofs slänga in en till bild bara för att den är så jävla bra haha, here we go!
Hahaha så himla bra.

Calcutta cutta eeeoo

Åh! Har sådär överdrivet mycket energi att jag bara vill ställa mig i morgonrock och imaginera fram en mikrofon som egentligen är ett sängben samtidigt som jag spelar ofelbart på en guitar hero-gitarr och sedan bara skrika ifatt till typ Dr. Bombay i outhärdliga tonarter. Må hända att detta beror på mängden glass jag redan hunnit förtära, det är ingen lightglass direkt. Och ja, jag är alltså ensam hemma. Hade ju kunnat ringa över socialt umgänge men jag är inte så snabb. Även ganska (läs: väldigt) lat. 
Så nu blev det som det blev. Sitter hemma utan liv och nu även utan glass. Tänkte tröstäta glass för att glassen var slut men glassen var slut. Tråkigt hur det ska behöva vara.
Jaha, jaja, filmtajm! 
Under and in. (Smart folk förstår).
 
Åh, önskar jag hade kommit på det först. Vore fantastiskt roligt att söka till Idol med en guitar hero-gitarr!

Cykel på köpet

Update: Datorn lever och TILL OCH MED inlägget var kvar!! 1-0 till mig vs. tekniken. Eller okej, typ 2-1 till tekniken men nu ska vi inte trycka ner mig. Here comes the inlägg!

Okej, nu är det visserligen idag som igår var imorgon men som ändå igår räknas som idag eftersom att jag inte sover än. Get it? 
Ville mest bara ha en ursäkt att kunna skriva grattis till Manfred! Som då fyllde år igår men som räknas som idag eftersom att jag inte sover än. Ja, eftersom att det var hos honom kvällen började. Firade våran vän med lite mat och socialisering, sen drog han ut på krogen för sin första runda. Jag hoppas han hade det kul och spenderade en jävla massa pengar. Så att jag kan må bra och håna honom när han sitter där med ångesten i fickorna istället för sedlar. Själv rullade jag vidare och tjillade med annat folk, lite fjollboll och mycket snack så blev det en go sommarkväll med regn. Som svensk så blir man dock aldrig förvånad över regn. Det är mer en axelryckning och en suck. 
På hemväg så följde jag, Malin och Emelie vår kompanjon en bit på väg och fann en olåst cykel i ett cykelställ, så vi tog den medan vi följde honom men som de ärliga människor vi är lämnade vi tillbaks den i cykelstället på tillbakavägen. 
You know what they say - Ställ inte cykeln utanför stället, ställ den i stället istället. Eller som jag och Emma skulle sagt det - Ställ inte hästen utanför stallet, ställ den i stallet istället. Heh. He. 
Okej, enough is enough. 
Simma lugnt.
 
Googlade på "Häst i cykelställ" men det fanns ingen bild på det, därför är här nu en två år gammal bild på mig från en sommarkväll då det ösregnade och vi var funktionärer på någon stafett eller nåt med laget. Helt logiskt!

Rest in koma

Öhm.. Jag hade precis skrivit ett utförligt och välskrivet blogginlägg när något fruktansvärt inträffade.. Min dator.. Liksom.. Dog. Och nu vill den inte leva igen. Är jag så hemsk? Till och med min dator får dödslängtan i min närvaro. Har nu tatt sönder 3 datorer på mindre än ett år, tror ni jag har en framtid där? Lär säkert kunna bli datatekniker på min skola, kraven verkar utav allt vad jag kan döma inte vara skyhöga direkt. Nä, nu ska vi inte vara såna, dom måste laga min dator när jag kommer tillbaka till skolan. Frågan är dock hur jag ska överleva tiden tills jag kommer tillbaka.. Det är en annan femma. Wellwell, mobilblogga är ansträngande och jag vill sova. Här är min skärm och såhär har skärmen varit i ca 30 min. Wehå! (stängde av den igen nu) (skärmen är svart nu men tänkte att det såg bättre ut med något på) (lol) (.) (Simma lugnt.)


Word.

Från The Buried Life's bok. Jag måste fan skaffa den. Så jevla awesome.


Café 60

Bästa fakking chai latten I ever had!


Mänsklighet!

Lunchdejtade precis med Malin i ca 3 timmar. Det är vad jag kallar långlunch! Himla skönt att få komma ut ur huset och socialisera med en högre nivå än hunden min i alla fall. Tog igen smått och gott som hänt under sommaren som de klasskamrater vi är. Gött! Glad att få vistas bland mänsklighet igen efter en helg som jag lika gärna hade kunnat tillbringa kidnappad i någons källare. Rent... Tekniskt sett. Typ.

"Plockar rävar i Åkersberga centrum, vill du ha blåbär?"
Rumänska flickor i sina bästa dar'. Typ.


No one tries.

Kollade precis på The perfect man. Jag ogillar Hilary Duff av hela mitt hjärta endast på grund av hennes enormt störande pipiga disneyröst men äh, filmen är helt okej. Ben Feldman gör den ju inte sämre heller direkt. Duglig måndagsfilm för någon som inte har ett liv. 
 

In my hängmatta

Chillar lite idag. Också. Givande dagar på sistone! Helt sjukt!


Grattis! :D

Min syster fyller år idag. Ja, den där Tessan igen alltså.
Jag tänkte att jag kör något i den här stilen:
Forget about the past, you can't change it.
Forget about the future, you can't predict it.
Forget about the present, I didn't get you one.

Bucket List

Apropå The Buried Life, jag har haft en jävla massa Bucket Lists under mina år, men jag har aldrig sparat en enda. Dom försvinner i bloggens arkiv mest hela tiden. Så nu är det fan på tiden att jag skriver en som jag även skriver för hand och har på väggen eller liknande. Orkar i och för sig inte just nu, men det ska jag bannemig göra. Har påbörjat en i alla fall! Några få är redan avklarade, och tyck inte att jag är creepy för att jag vill prova att avlösa ett vapen. Bara coolhetsfaktor på det. Wellwell, klagomål åttages ej och i framtiden kommer en uppdaterad version. I'll keep it going. 
 

#1. Hoppa in i en taxi och skrika "FOLLOW THAT CAR!"

#2. Donera blod

#3. Göra en roadtrip

#4. Besöka USA

#5. Skaffa körkort

#6. Avlösa ett vapen

#7. Bada i en främlings pool

#8. Gå i Prideparaden

#9. Besöka alla kontinenter

#10. Ta studenten

#11. Vara uteliggare för en dag

#12. Åka över Golden Gate Bridge

#13. Se Eiffeltornet

#14. Skicka flaskpost

#15. Snorkla i ett korallrev

#16. Åka till London och klädd i trollkarlsuniform springa in i väggen där det står "Platform 9 3/4"

Golden Gate Bridge Picture


I saw her first

Min syster har förresten förlovat sig! All lycka till henne och hennes pöjk, hon har även lämnat oss i boet så nu är det bara jag och mor kvar i stugan. Hur det ska fullföljas är en annan historia. Troligtvis en action/drama/thriller historia där vi förgäves försöker döda varandra och misslyckas medan Teddy våran hund blir en muterad minidinosaurie. Eller nåt. Enkla hypoteser bara. 
Men! Min syster är förlovad och fantastiskt är väl det, mannen är godkänt av en högt uppsatt regering (mig).
 
Grattis Tessan!

Full rulle

Jaaa hörrni. Dystra dagar. Har inte gjort ett skit varken igår eller idag. Och så lär det fortsätta! I alla fall tills imorgon. Då återvänder jag till mor och där har det en förmåga att ske lite mer vardagliga mirakel än att hämta en skål fil i köket. Här är det ungefär så högt aktivitetsnivån kommer. Inklusive några toalettbesök om dagen förstås. Såå... Nu är det lunchdags. Dags att dra arslet till köket! 
Simma lugnt!
 
Jag vill åka utomlands.

Where you are

 
 
Well, everybody hurts
That's where we're all the same
We drive on through the worst
And push on through the pain

No word's needed

 
 
 

Jehå!

Höjden av uttråkighet. Hostar lungorna ur mig samtidigt som jag snörvlar ikapp med reklamernas melodier. Överväger att ta mig till nedervåningen för att till slut tvätta allt efter Karlstadstrippen, funderar även på att rensa lekstugan "for fun". Ja, vad fan är felet? Kan man ju undra. Förfärligt uttråkad bara. 
Nä, nu ska jag nog kolla resor och drömma mig bort. Underbar sysselsättning! (Ej ironisk).
 
En sådan dag idag.

Ja


He he. He.

The spotlight is on me baby!


And I WILL succeed!

Värver The Buried Life till Sverige!


Även jag får vara tjej ibland

Jag vill bara att du håller om mig och säger att allt kommer att bli bra. Även om både definitionen av "du" och "bra" är väldigt luddig.


That's what friends are for

Denna kväll satt som handen i handsken! Hur härlig som helst. Lite häng hos Madde med gänget, drog vidare till Söra för volleybollspel och lirade basketmatch mot några random grabbar för att sedan avsluta kvällen med att åka bil och dunka musik. Åkte runt, runt i rondellen och spelade "twist and shout". Älskar att ha vänner med bil hohoh, snålskjuts for the win! Tog även en sväng på Coops parkering. YOLO! Höhöh.


Fact 2

Här är ett gäng awesome människor!


Fact

Här är ett gäng idioter


VAD FAN TROR NI

Jag orkar inte riktigt när folk lägger upp bilder på sjukt fräsiga, exotiska hus eller fartyg (photoshopade visserligen, but still) och skriver "gilla om du skulle vilja åka den här båten!". Man ba "NÄE, jag stannar nog hemma och kollar på när Laila bakar!".


Tjo!

Jag och Katja tog en sväng förbi kista idag för att hälsa på Nadja på jobbet, hon fördriver nämligen sina dagar på footlocker och sniffar på folks tår. Mys. Jag ska väl inte säga så mycket som fick gissa bajset på förskolan i två veckor, menmen. Det har varit en jävligt go sommar so far så det är bara att keepa it up! Är glá.


Äkta Åkersbergabo

Alltså. En åkersbergabo i Sundbyberg är ungefär som en ekorre i en myrstack. Passar inte riktigt in. Hamnat lite fel. Jag vaknade fantastiskt utvilad och gick till köket för att förtära lite frukost. Sjöng lite morgonsånger och njöt av det fina vädret. Då ser jag det. Fucking människor utanför fönstret?! Sådant händer inte i åkersberga. Jag blev djupt förvirrad. Beskåda bilderna. De förklarar saken. Kanske. Antagligen inte men ändå. 

Morgonsånger. Gäller att ta i från tårna.

Strålande väder!

Ey. Liv och rörelse.

Människor.

What is this place?

 


Sweeet

Är hos Katja och Nadja och har det sådär överdrivet lyxigt! Har haft världens girls night in med tacos, tjejsnack, godis och nu rullar Twilight på tvn. Precis som det ska vara liksom. Inte nog med det heller så överlåter dom den lyxigaste sängen till mig, en säng med fjärrkontroll som man kan fälla upp och ner. Så jepp, jag lever loppan jag! Gött!


PIP 2012

Jaa hörrni. Putte i Parken. Where to begin? Hade en helt fantastisk vecka! Hängde med så otroligt sköna personer och hade i alla fall till en början det ultimata festivalvädret! Man kan väl tänka sig att tälta i 6 nätter inte är det allra bekvämaste sättet att spendera nätter på, och ja, hyfsat dräggigt är det givetvis men det är liksom life as it should be ibland.
Jag fick se min stora kärlek Gavin DeGraw för tredje gången, vilket alltid överväldigar mig och får mig att släppa en tår. Han är så ofattbart enastående. Annars så levererade Timbuktu en riktigt mäktig konsert, även Chris Cornell, Markus Krunegård, Kapten Röd, Svenska Björnstammen, Lars Winnerbäck... Och så måste jag väl säga Kent bara för att alla var så jävla hajpade när han spelade. Jag som Gavinfan var lite bitter när ingen var hysterisk när jag var det, men det var la kul ändå! Hahaha. 
Måste även marknadsföra bandet Roshambo som levererade, vi satt och digga som fan och blev riktigt förvånade över hur bra dom var, för att sedan stöta på dom på stan och hänga tillsammans, tills dom blev utkastade från campingen - vilket är en annan historia. 
Annars så vet jag väl inte hur mycket man vågar skriva här. Ett par galna dagar och händelserika kvällar. Sjukt roligt. Jobbade i miljögruppen så fick plocka skräp halva dagarna haha, men med rätt folk så blev det ett bra tidsfördriv ändå. Städade Chris Cornells loge när han satt där och chillade, stötte på Svenska Björnstammen när dom var lagom packade och vi hade en riktigt skön ledare haha! 
Åh, glömde tyvärr ta kort på skönaste campingen, dom hade döpt tältet till "MEIN CAMPF" fast strykit över F:et. Hahahaha, underbart.
Hur mycket bilder jag än tog så var det många ögonblick som inte fångades, vilket väl var synd, men mycket kom med på kameran ändå! Så vi låter bilderna tala litegrann.
 
Karlstad var naaajs
Som sagt, fint festivalväder första dagarna! Jag är så himla mellanmjölksvensk.
Mitt & Maddes Camp. Boo-ya.
Solstaden bjöd på sol!
Hälsade på Camp Rastahunden..
Med denna tröja kom jag in vart jag ville! Boo-ya ännu en gång!
Chris Cornell bjöd på show!
HALLELUJAH MOMENT
Thåström bjöd på den underligaste konserten jag någonsin sett. Han liksom ryckte i hela kroppen. Googla någonting live med honom på youtube, stördaste jag sett.
Bwahaha. We're so evil.
Timbuktu levererade. Tyvärr jobbade vi samtidigt så vi kunde inte stå längre fram, vi gick fram och tillbaka vid scenområdet och låtsades städa.
Homieee!
Bästa Madde som gjorde denna resa med mig, vi lyckades tillbringa lite tid tillsammans i alla fall hahaha :')
Höm. Yup.
Så jävla bossig. Våran granne Anton som blev lokalkändis, han var med i värmlandsnytt, lokaltidningen och festival tv. Varför? Första camparen! 
So G vänner man skaffade B)
Fulla, blöta och glada på Kapen Röd!
Skulle ta ett fint gruppfoto med crewet för att ha ett fint minne, så vi bad någon random ta ett kort. Oj, vilken mästerfotograf vi bad..
Kent! Överskattade enligt mig hahaha, men vågade inte säga något för då skulle jag blitt dödad. Men stämningen var go som faen!
Markus Krunegård slog på stort!
Svenska Björnstammen höhöhöh
Sista kvällen var det avslutningsfest in i det sista. Skålade med de sista dropparna, förklarade våran uppskattning till allt nytt härligt folk och sa hejdå. Sorligt :')

Brb

Återkommen snarast med ett rejält inlägg om Putte i Parken som ni inte ens kommer orka läsa! Men först ska jag kolla Harry Potter, äta glass och sova. Ja, jag blev alltså brutalt sjuk efter festivalen.
Men snart så! Så länge kan ni få en go festivalbild på mig att avnjuta, höhöh!

What to do

Okej. Dags att släppa det. Himla onödigt att älta saker som inte går att ändra på. Som inte någonsin kommer att förändras. Gilla läget, som Tomas Ledin skulle sagt.

Bra tidsfördriv

JARÅ! Efter många om och men har jag lyckats ladda ner massa big bang theory avsnitt till Iphonen så att jag har något att göra på tågresan. WIN! I'm so awesome.
 

ADIOS AMIGOS

Jäklar vad klockan flyger iväg! Håller på att rensa kameran och mobilen för att få plats med en jävla massa bilder i Karlstad. Heheheheeee. Sedan ska jag bara packa det sista och sen måste jag fanimig få mig lite sömn, tält har inte en förmåga att locka fram sömnens bästa sidor kan jag säga av egen erfarenhet. Men jag är lika taggad ändå! 
Med tanke på att blogg.se-cp-appen inte cpfungerar så... Detta kanske blir det sista inlägget på en hel vecka. Gosh, frågan är nästan inte hur ni ska klara er, utan hur jag ska klara mig. Sorligt men sant. 
Okej, ska inte dra ut på det mer. Bifogar två bilder på tältet jag och Madde kommer att tillbringa nästkommande 6 nätter i, vi sov nämligen i det på midsommar! Då sov vi dock fyra pers, lite trångt. Nu kommer vi kunna fladdra fritt med armarna!
 
 
Ps. Följ mig på Instagram istället, hohoh, tittiandersson heter jag där. Kreativt nog.

Ska vi plocka körsbär i min trädgård?

Hade ännu en härlig kväll igår med fina vänner, åt glass, drack cola och spelade "Med andra ord" på Maddes veranda. I spöregnet. Men det är en annan femma! Gött var det i alla fall.
Nu håller jag på att packa inför imorgon, drar till Karlstad om 24 timmar!! Taggad om något! Går dock lite sisådär att packa, det är fan svårt. Snart ska jag dra mig till Sollentuna för att lira basket med laget iaf, en paus kan vara på sin plats. 
Okej, det var allt för tillfället. Ni får en mycket motiverande bild på min packning!
 
Och jag är inte klar på långa vägar.

RSS 2.0